Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
1. organizovanejsi out - Klikni zde pro originální téma
vampejr
Zdravim vsechny,
chtel bych zalozit mensi fotoblog moji snahy o nejaky vysledek, tak doufam, ze to nebudu flakat jako skolu :D


Mini info o me, jak jsem jiz psal v pozdravu vsem growerum v Uvodu do groweru:
citace:
Pestuju(v uvozovkach :P) 2. rokem, s tim, ze prvni pokus byl relativne nekontrolovany out, kdy mi z par noname seminek s mizernou klicivosti vylezly 3 kousky, o ktery jsem se staral jako o vlastni a nakonec se z nich vyklubali samci.. -stejne jsem to chtel zkusit i letos, ale po delsi uvaze jsem si rekl NE, protoze uz bych na to asi nemel nervy. -diky growerovi jsem dostal paradni motivaci a k memu stesti jsem si dokazal od jednoho z uzivatelu(krasus) zajistit 3 paradni klony Orange Budum se kteryma zacinam



Zatim jsou doma, v tydnu planuji vytvorit nejakej provizorni foliak na chate, pobliz je relativni klidek a mam tam znameho, co by mi na ne mohl dohlizet.

Bezim na hokej, za chvilku sem hodim nejake fotecky :P ;) zatim
vampejr
Tak tohle jsou ti moji oblibenci:
3x Orange bud

Hovej si v nejaky michany hline pro pokojovky + palmy riznuty perlitem,
zatim si teda nestezujou :o)
vampejr
Mimochodem kytinky maji trosku teplotni stres, i kdyz teplota v bedne neni nijak kriticka.. musim sehnat jeste alespon 1 vetrak a nejaky normalni zdroj (9V nabijecka na auticka je vazne naprd :-P)

Btw zapomnel jsem se zminit.. v supliku jsem nasel par bezejmennych smejdu, tak jsem je hodil do kyble, kdyby nahodu.. ale vypadaj vtipne, brzy pujdou asi do kose..

Kazdopadne jestli budu delat foliak tak bych rekl, ze 3kytky jsou zbytecne malo :o)
Tzn premyslim o nejakym priobjednani, co radite? chtel jsem shamana, nebo nejakej autoflower, ale ubec nevim co a jak. Jsem casove kurva pozadu, navic jsem ze S cech.. :/
vampejr
dneska jsem si byl ocheckovat material potrebnej pro stavbu foliovniku, predpokladana cena bude odhadem 750kc(pocitam s tim, ze na chate nebude ani hrebik :-p )

http://img641.imageshack.us/g/dsc00641km.jpg/ + nakres ve slozce



Mimochodem kytky neprestaly zloutnout, myslel jsem, ze jde jen o stres, ale uz 2. den nezazivaji nejake vykyvy, presto se nezelenaji :/ vecer udelam foto. :'(
vampejr
Takze, nastava prvni vetsi error, planovany misto stavby foliaku nevim jestli uplne zavrhuju, kazdopadne budoucnost mych kyticek je znacne nejista, jelikoz jsem se dozvedel, ze budem predelavat v lete strechu a rozsirovat chalupu => hromada lidi kolem + padajici/odhazovanej bordel smerem ke kytickam..


Nevim, jestli ho jen nepremistit jinam na zahradu, to by ovsem znamenalo vetsi naklady (1stena navic) a zaroven neprakticky vyuziti prostoru zahrady

Asi zkusim nejakej klasickej out at uz na, nebo v okoli zahradky..
Co radite, sehnat si rizky, nebo seminka? V uvahu pro takovou lamu, jako jsem ja pripadaj podle me jenom shamani, nebo autoflowerky, co myslite?

Navic momentalne jsem celkem out of money (drazsi oprava auta, nez se predpokladalo-bylo trosilinku prohnilejsi, nez vypadalo + planovana oslava kamaradovo narozenin se vsim vsudy-VIPko v nejakym prazskym klubu a limu)
DooMer
to je skoda foliak byl dobrej napad :wink: ale jde to i bez nej, ale mohl bys foliak udelat nekde dal o chalupy jestli muzes, a dat do kyblu a v pripade potreby nekde schovat az prijde navsteva .
jinak je docela jedno jestli rizek nebo semeno, ja preferuji rizky ale ze semena sou vetsi kytky. zkus shiva shanti 2 , frisian dew , holands hope atd. :)
vampejr
musim si nejak predpripravit nase, na pozemku by to byla parada, prakticky bych se nebal corek.. ale asi tezko bych zakamufloval 1,5m velky kytky :P

Jinak dik, poctu si o nich. ;)

Kazdopadne budu dal informovat o vyvoji mych kytinek.
vampejr
Tak to jsem si zas jednou nabeh..

Inu, po mensich mezirodinnych bojich byl domluven kompromis - a to premisteni foliaku na jine misto v zahradce
Nevyhody : relativne mene svetla(ovsem porad nadprumernej prisun); nekvalitnejsi hlina; vetsi mnozstvi potrebneho materialu

Vyhody : moznost mit ten blbej foliak; "mensi" fyzicke vybiti


A ted vysvetleni: Po nehorazny natesenosti prisel o to vetsi sok.. Zhruba 10-15cm pod travnatym povrchem mam kvalitni KACHLICKOVY PODLOZI po predchozich majitelich(vic jak 100 let zpet), navic to nedelal zadnej lempl a od kachle dal slusnou vrstvicku cihel. I prez jejich stadium rozpadu to byla makacka jak pro ukrajince... :'( xD. No a to neni nejhorsi.. V ty kulne neni ani vy*ebanej krumpac! Cejtim se, jak kdyby preze me prejel kombajn.. Navic matka me asi vykosti, az zjisti jak po dnesku vypada jeji fungl novej rejc..

I kdyz tu mam i trosku pozitivnejsi novinku, nasel jsem jakous takous kovovou konstrukci o relativne prijatelnych rozmerech (viz foto), tak aspon trosku prace i financi se mi alespon usetri.

Hlina je v tom miste dost jilovita, takze to prosypu haldou pisku pro provzdusneni a kaslu na to.. :/

++ Need help, nejake napady na upevneni tech kovovejch trojuhelniku do zeme?

Piste, komentujte..
prysk
možna je to kravina, ale já osobně bych nic nekopal a dal kytky do květníků,nebo belíků :)
vampejr
jasny no, ty OBcka dam do kyblu, ale ten zbytek(no names zmetky) + nejaky jiny rostliny(pazitku, bylinky,.. O:-)) soupnu do hliny

Nakonec jsem sehnal hrozne malo seminek, pocital jsem s tim, ze behem dvou dnu sezenu z okoli jiny mnozstvi no.. :/
fananek7
Čus,je to všechno zajímavé a dokonce i komické :D
Chci ti poradit hlavně s tím upevněním trojůhelníků do zemně a aby to vůbec stálo.
Rozměř si jak daleko je chceš mít od sebe a potom natluč do zemně buď železné,nebo s tvrdého dřeva kolíky tam kde budou konce těch konstrukcí.
Potom by bylo nejlepší je svařit k sobě,ale to předpokládám nebudeš mít možnost,tak to stáhni textilní páskou,je sice dražšší,ale účinější...
Aby ti to během práce nepopadalo na hlavu tak si to podepři a potom musíš latěma ty konstrukce spojit zase asi tou páskou vrchem i spodem k sobě a ještě pro zichr do kříže proti větru.
Pak už jen natáhnout folii a zahrnout ji tam tou hlínou a je to ;)
Jinak pokud chceš pěstovat v té hlíně tak budeš muset dát aspoň 50% kompostu a trochu perlitu,jinak s toho budeš mít kopřivy...
Takže pokud neseženeš kompost,tak asi budou lepší ty kýble s koupenou zeminou.
Tak zatím pěstu zdar!
vampejr
Zdravim vsechny ;)
prinasim kratke novinky z me stavby. Dnes jsem moc nepokrocil, protoze:

1.) Haldu casu mi zabralo vymejsleni vsech moznejch a nemoznejch pripevneni tech zeleznejch blbosti do zeme (ty mr*ky nejsou stejnomerny, jsou kazda jinak velka, takze prknama to spojovat atd.. marne).. upevnovat kulama? jn, super napad v ty rozryty hline.. posunout to trosku a pripevnit? ok, dej si na tech kachlickach..

2.) Stalo me to pul hodiny ukecavani a jednu dobre nacasovanou lahev Gambrinusu, aby mi soused pujcil vrtacku (ktera byla behem nekolika minut vracena jako nevhodna - no vrtni si do hubeny, kulaty trubky.. :P zvlast, kdyz nevazis 200 kilo xD.. trosku mi ta svine ujela, uklouz jsem a .. viz foto 3

3) Nakonec volec se sousedovo rodinkou, pohodicka (mladej by mi to mel hlidat a doufam, ze i zalejvat :-P )

Takze nakonec? provazky a kuly z zeleznejch prutu, ktery jsem vystrachal v garazi.. vysledek potazenej plachtou jeste upevnim provazama(ala klasickej Ackovej stan)

++ pri zbeznym pruzkumu okoli jsem narazil na mistecko nejakeho mistniho growera, behem par dni tusim mu vykouknou prvni rostlinky na povrch ;). Misto je pekny, kdyby ho cely nezaplnil, mel bych zajem (pokud bych konecne sehnal ty jeble seminka) Mam/nemam mu nechat vzkaz?

+++ dekuji vsem (3 :flick: ) za karmu, i kdyz vim prd, k cemu mi je :-P
vampejr
Jen mensi aktual, at se mi vlakno neztrati ve zmeti novych postu :o)

foto1) nedodelanej foliak, jsem to ale lempl
2) Kyble s rizkama, jakz takz zrytej vnitrek.


Btw no ták lidííí.. Smilujte se a poslete mi nejakou nabidku s out seminkama :/ Sakra prace :/


Btw objeven Krystalon-kvet a takovy ty granulkovy tycinky na grow(slozeni na etikete nemaj spatny)

:o). Uz se mi pekne louhujou koprivy a snad realna sance na sehnani konskyho hnoje

Btw btw Vzpomnel sem si, ze na zahrade byval kompost.. po chvilce patrani jsem zjistil, ze na jeho miste je nyni skoro plne vzrostlej liskac(orech) .. xD

PS:
Dekuji za to minimum karmy od vas. I ta malinka zpetna vazba potesi ;)
MDe_
Máš velké štěstí že ti ta vrtačka nepokroutila vajcamany :rasta: Škoda že sem zasadil všechny AF seeds, zkus internet, nebo Gbazar a nebo medvěda jestly ještě něco ze sfého nemá. Krystalon vyhod .. hnus hnojivo :( ty tyčinky jsou dobrý. Raději nakup lepší hnojky.

Jinak si měl trubku naklepnout dulčíkem nebo něčím a vrtalo by se krásně :D hlavně třeba vrták na železo :D

Já být tebou tak vezmu fryčku (brusku) a odjebu ty přepášky at tám máš více prostoru a nechal jen ty krajní , obětuj GAMBÁÁÁÁÁČE at ti pučí brusku a jazda :D.

At se ti daří a držím pazoury a musím říct že jsi mě hodně pobavil dobrým čteníčkem ! :)
vampejr
no hele ja zas myslel, ze na prepazky hodim prkna a budu mit dalsi patro - policku. ;)

Jinak dik, napadlo me to naklepavani, ale uz jsem jaksi nemel naladu ;)

Ja vim, co je krystalon za mocku, ale primarne chci investovat do semen, sekundarne do hnojek no.. Na bazar uz jsem dokonce psal, Z prodavajicich jsem napsal jedinemu(aero1), byl ochotnej, ovsem uz se delsi dobu neozval :/.

Zkusim poprudit medveda. dik ;)


wow, ta karma lita.. dekuji! Motivuje a masti ego :teef:
gremlin101
Další patro je docela blbost, kam by ti ty spodní kytky pak rostly :D, to už by bylo lepší, tam hodit nějaký pletivo, by se ti to dobře rotahovalo, nebo jak píše MDe_ odřezat to..
vampejr
Pardon, ze sem to napsal takhle blbe.. Myslel sem samozrejme na jakejs takejs predpest, nez by sly v kyblich do sireho okoli.. ;)


++ Tak na to prdim.. Trosku zariskuju a objednavam http://aukro.cz/akce-sleva-semena-k...1615295531.html
a http://aukro.cz/konopi-auto-mazar-s...1615295427.html za vsechny zbyvajici prasule.. :/ To jsem zvedavej na tu pazitku, co z toho nakonec bude..
vampejr
Aloha vseci

Tak jsem byl po dlouhe dobe okouknout nas/vas/jejich ne foliak a hned jsem si vsiml par veci

1.) Foliak pracuje, i bez jednoho vyplnenyho trojuhelniku(nemuzu to hlidat denno denne, tak kvuli vlhkosti - radsi mensi, nez aby mi to vsechno shnilo prez tejden). Uz jen kdyz kouknu na tu zeleninku, u ktery bylo psano 20dnu pouhe kliceni.. No a mrska se mi zelena po tydnu.

2.) I prez ruzne shocky, ktere jsem kytickam(konkretne chudinkam OB) se nezastavily uplne v rustu a malinko popojely. Dokonce hodily preflowers (doufam :-P ). samozrejme tohle byl prvni out a udelal jsem pri nem nespocet velkych chyb, ovsem strasne moc jsem se naucil i za tu jedinou sezonu

3.) Kyti mi brutalne ojeli slimaci, at uz chudinky modelovky, ktery se nehly za tejden z mista kvuli nim, tak i samotny rezany.. obsypal jsem to kolem piskem a par kyblikama jehlici, uvidime. Nechci tam strkat vanish a takovy sracky, kvuli pejskovi. A taky nechci zesirat hlinu soli..

Seminka z aukra porad nikde.. Safra, to byl zase kauf.. :/ :P

Inac ty rezany asi nebudu nijak zvlast oskubavat, strihat, lamat.. moc se mi libej takovy, jaky jsou (trikrat hura Krasusovi)

Na tom zbytku se asi vyradim ;)

Foutos:
a) Left side
b) Pravá
c) Okousanec :/
d) Modelovky z fotky ze zacatku postu.. no moc se nehly :P
e) Nejkrasnejsi z nejkrasnejsich :P
vampejr
Ahoj ahoj, ten smejd z aukra mi ty seminka porad neposlal, mg, mam zase zbytecny nervy:/

Jinak jsem se placl prez kapsu a koupil poradnej pytel substratu(to byl boj, kdyz je skoro vetsi, nez ja :o) ).. Az na chalupe jsem si vsimnul, jakyho zajice v pytli jsem koupil, viz foto ;)
++ jsem za posledni peniz koupil nejakou hnojku na palmy( xD) od agra.

Joo a zapomnel jsem se zminit, onen tajemny grower o kterem jsem vam vypravel v jednom z predchozich postu projevil znamky lidskosti a nabsal mi. ;)
http://imageshack.us/f/855/dsc00759x.jpg/
Uz jsem se rozhodl, a pokud dorazi seminka a vyklici aspon nejaky z tech AF, daruji mu ty Noname kostata, co mam v parecku v tom oranzovym kybli z fotky vyse.
MDe_
Tak se nemáš čemu divit že kupuješ seeds z aukra :D :D Jínak tu hlínu mam taky a na rust klistalon nevadí ale hůlavní je že toho tam není moc spíš jen tak po skromnu, hlavně vadí na květ .. chemka je chemka :( . Kytky jednou v hlíně dobře viz muj tríd.

Tne dopis mě ale pobavil a to fejst :D :D
vampejr
:o) Tak se zase znudene hlasim.

Ten zm*d z aukra porad nic, ani neodpovida.. myslim ze timto ho muzu nedoporucit :o)

Uz jsem se nudil, tak jsem vzal pytlik modelovych seminek a hodil je do vody naklicit..

Druhej den sly do hliny(klicivost paradni), viz foto 1
-bohuzel jsem se pri jizde na chatu nejak moc rozvasnil a po prijezdu jsem zjistil, ze se obsah vetsiny z kelimků uvelebil po celym kufru auta :o) no coz.

Slimaci porad ne a ne dat pokoj, pridan smirgl(vsechen, co jsem nasel, doufam ze tatovi nebude chybet :-P )

Pohnojeno tim svinstvem na palmy, ofoceno..
vampejr
Tak slimaci snad nejak omezeni - matinka poradila kolem kyblu sopnout kelimky s pivcem a voalá - hned na druhy den nejmin 10 smejdu v kelimcich a kytky viditelne min vozrany, nez obvykle.

a dalsi zprava je, ze KONECNE dorazily "semena" z aukra... doufam ze ruznych a odpovidajich druhu) a jako bonus zrejme pytlicek se 7mi seminky AK47(bohuzel nenapsano jestli auto, nebo normal..:/ )

jinak bez prdele nevidim rozdil ve vzhledu ani velkosti seminek mazara a OB:P

a snad jen jeste jedna rada..Af nebudu presazovat, pouze po nakliceni z kelimku hodim do kybliku, da se to, neda se to, jak? Vim, ze by se nemely sokovat, ovsem pro me je lepsi si je ohlidat doma, aspon v ranny fazi, nez doufat, ze nejak ziji ve foliaku, kam se kouknu 2x do tejdne.

A za druhy klicit ve vode, nebo na nakym hajzlpapiru(vatovych tamponech)?
Nvm jak v substratu, mam ten predhnojenej a nvm nvm..
citace:
Původní příspěvek od vampejr
A za druhy klicit ve vode, nebo na nakym hajzlpapiru(vatovych tamponech)?
Nvm jak v substratu, mam ten predhnojenej a nvm nvm..


Já bych semena šoupnul rovnou do hlíny, to předhnojení stejně asi nebude žádná sláva, takže by to nemělo vadit.
vampejr
Ták, klasicke upovaci info
Kytinky mirne prerustaj. Puvodni umysl nestrihat klony asi nedodrzim, priste to smiknu. Jen tak pro zajimavost, jak moc jsou schopny vyrust kytky v cca 9l kyblech?
-Tem slimakum nesmim vytknout jedine - Udelali nehorazny FIMko na wr kytkach(ty prostredni kyble na obou fotkach)

Klicivost kytek mizerna(nechal jsem klicit ruznymi zpusoby), uz to fici druhy den a uspesnost 1/17 :/ nevim jak nakladat s AF, takze je nechavam no.

Ukoly na priste : prostrihat, pohnojit, poresit rozmisteni kytek(relativni stineni a uz se budou brzo dotykat folie-fuck)

btw nonames vysazeny minulej tejden echt ozrany od tech slizkejch potvor
DooMer
citace:
Původní příspěvek od vampejr
Ták, klasicke upovaci info
Jen tak pro zajimavost, jak moc jsou schopny vyrust kytky v cca 9l kyblech?


ja mel loni 10 l kybl a kytky mely neco pres metr +- 130 (bez zastipu) D.
vampejr
ahoj ahoj,
tak se zase hlasim, kytky prezily muj ostip a jedou vesele dal, ovsem oproti tem rajcatum to bylo slaby kafe.. ty jsem musel presazet.. 2 nonames mi ojela banda slimejsu.

Aktualni pocet kyticek = 7 - 2x WR, 3x OB 2x Noname model (autoflowerky neprezily v ty predhnojeny hline a bud shnily, nebo byly proste spaleny.. i tak asi nebylo o co stat, ze 17ti AF seminek pukly i prez vsemoznou snahu - narezavani hran semen ziletkou, bla bla pouhy 3)

jinak v sobotu slusnej objev.. pri totalni nakalenosti jsem sel z mesta z festaku dom a narazil uplnou nahodou na nejakej mini growshop i u nas na prdelolakove! (jn a ja debilek kupuju hnojky a jini kraviny v predrazenym obi)
- takze hned nakoupen gelovej stimulax, slukovka a 5 rw kosticek a vyzkouseno rizkovani :o) rizky mam ve velkych RW kostkach(chyba, ze jsem je nenarezal, bohuzel jsem nemel nuz ani nuzky, pouze ziletku ze skoly z praktik xD ), kostky jsou v perlitu v 0,25l kelimcich. Nejvetsi error je asi to, ze jsem mel kytky pred uriznutim nejdriv zalit, pockat az se zvednou a az pak osekat, ja vul to udelal naopak, takze ted mam polochciply klony, ktery nemaj jak tahat vodu ^^ . No a druhej fail je, ze predpripraveny diry pro klony v kostkach se po namoceni asi 3x zvetsily, takze tam ty prcci nevlezou jako pero do mindy, ale rachtaj tam jako pastelky v poloprazdnym penalu..

blizsi fotky rizku dodam.. bylo to poprvy a uz vim co od toho cekat.. velky kytky snad neumrely a do kvetu casu dost, takze snad az tak velkej problem nebude.
k těm AF semenům... mně zatim nevyklíčilo ani jedno a je to cca. 3 dny... bůh ví, co je to za semena a jak jsou stará. Nemyslim si, že by se ty semena nechytly kvůli předhnojení substrátu, spíš jsou tak slabý, že to prostě nedaly. Můj názor. Když jsem koukal, kolik lidí to tam od něj kupuje, tak se docela solidně napakoval. No nic, vyhozený prachy, příště budeme chytřejší. Měj se a ať to roste
vampejr
Hej hou

Sorry za velkou odmlku, nebyl jsem v cr a pak dlouho ne doma.

Aktualku kyticek neznam, vim jen stav cca 11 dnu stary, fotky dolejc :o)

Kytinky jsou odrbany kostatka, na rizky bylo zapomenuto a ackoliv se chytily 2, tak jsem prisel o vsechny z nich :'( skoda nad skody mno

Moc rad bych si poridil jeste par rezanku, protoze soused rikal, ze se mi to tam dost kulkuje, tak abych nakonec mel alespon neco, kdyz uz jsem do toho nastrkal vic penez nez do holek ..

Bohuzel auticko jde znova do servisu, prislo par pokut a jeste k tomu mi krachl Ferienjob, takze nevim z ceho rezanky poridim :o))

Foto 1, holky zazily prvni stehovani do pokojiku, jelikoz na zahradce byla mensi akcicka a ja chtel byt obezretny

Foto 2, celek ve skleniku, trosku rozhazeny, trosku zvohejbany, ovsem nedejte se zmast, vetsinu mista ve foliaku zabiraj rajcata, i kdyz to pusobi pekne xD


Aktualni fotky budou snad behem tydne, jinak mi dosla hnojka, takze i po te se musim porozhlednout :'(
vampejr
Zdarte

Tak jen slibeny dnesni fotoreport, neni moc co rict, snad jen, ze koule bohudik ukazal zatim jen jeden noname, tak byl osmikan a pujde se susit do masticky

Dale - kytinky z noname modelu(muzete si vsimnout v zacatku tohohle topicu fotecek dvou hnusnych vyzablych nudli), se v tom bahne bez jakyhkoliv hnojek vytahly, az to hezky neni - poskok o cca 50cm za 10dnu, nejdelsi ma neco pod 155cm

Rajcata uz se neprijemne opirala o zdi foliaku a zbytecne je zaparovala, tak jsem je osmik(dost drasticky) spolu s ganjou, nevim co z nich bude, ale spis se obejdu bez 10ti rajcatek, nez cely urody Marie a Jany :o)

Foto 1: jungle po prichodu
Foto 2: po osmikani a zvohejbani
Foto 3: stonek noname modelu pro predstavu, cumim jak blazen
krasus
Cao pekne si to jedes drzim palce a jsem rad ze ti ty Ob jedou dnes sem sklizel ob v indorku ti hodim foto at mas inspiraci
dexda
Zdarec, prvně jsem testoval AF odrůdu, začal jsem tím prý nenej .... a tadyhle je výsledek i s fotkama týden po týdnu http://grower.cz/viewtopic.php?f=82&t=1643. Píšu to ale proto, že původně dvě zcela stejné kytky, když jedna byla 14 dní ve skleníku a druhá na terase způsobilo zcela odlišný vývoj. Proto jsem konstatoval, že skleník a myslím, že ani foliovník nebude to pravý ořechový. Možná u pomaleji rostoucích outdoor odrůd to nebude takový rozdíl, ale nadměrnému natahování se v nich moc zabránit nedá.
vampejr
:jumper:

Jen mensi upovaci info, po brcku se mi nechce nic moc psat, tak povim jen to, ze jsem od věčnýho učedníka Mirexe zakoupil tri pekne koreneny rezanky
Big Budu (SS), I prez echo, ze mi nedozraji pri outu jsem to risknul s tím, ze se je pokusim umistit po zahrade tak, aby jim byla poskytnuta nizsi perioda primeho slunicka a uvidim, jestli to pujde.

Mirex byl vysmatej a k dobru mi prihodil jeste jeden jiz kvetouci rezanek, ktery pujde do foliaku a uvidi se, co z nej bude

Jedina vecicka, co mi dneska trosku zkazila naladu byly policajti s merakem schovany kousek za znackou obce urceni, a jelikoz jsem nechal auticko zpomalovat na nizsi kvalt, nebrzdil sem, tak jsem moh mit slusnejch 70km/h, kdyz sem je mijel :o). no uvidime, jestli z toho neco bude :/
vampejr
Tak jen velmi rychle info, jelikoz odjizdim minimalne na tyden pryc.

Z dusledku preliti jsem prisel o nejmensi z kytek - white rhino, druha nejmensi(taky white) me potesila tim, ze nakveta

Nakvetat zacal i jeden z tech modelovejch "obru", nektere stonky ziskavaji velice peknou nachovou barvu.

Puvodni totalni outsider me prekvapuje den ode dne!
vampejr
Zdravim :o)

Jen mensi info, jelikoz jsem zase bez nalady diky tem zmrdum policajtskejm, jen v v rychlosti : ke krajnici zastrcenej civilni kombik s pustenejma blinkrama, za nim zastrcenej radar tak, aby couhal tesne nad jeho zrcadkem(navic spusteny blinkry svadely pozornost na sebe) a v krovi za kombikem fabka policejni a v ni mavajici zmrdi. nejlepsi na tom bylo, ze to bylo asi 15m za koncem obce, ale snimalo to tesne pred koncem obce, kde ma kazdej tak 65 +-

Nejdrive ztraty:
2Nonames model zhermenej -> cut
1Big bud -> ozranej na stonek od slimousu
Druha nejmohutnejsi vetev noname modelu v pozadi zlomena vahou svou a tlakem provazu, kterym byla po nekolik tydnu ohybana

Puvodni nechutne vypadajici puda se ukazala jako celkem urodna xD V dusledku toho nalamuju veskery vrcholy, ktery dosahnou k folii, nevim jak dlouho to jeste vydrzim :o))
->odkryta i zadni stena(trojuhelnik) kvuli vetrani
vampejr
Chtel bych podekovat vsem zkusenejsim clenum fora, kteri kladne hodnoti moji uplne prvni snahu neco vypestovat. :leaf:
vampejr
Jen par upovacich fotecek,
2 v hline souply nonames pekne kvetou, prvni pujde pod sekeru(jo, protoze ma kmen jak vzrostlej stromek) zhruba za 2 tydny, druha cca za 3

1 noname(jiny druh) v kybli kvete taky paradne, pujde spolu s prvnim hlíňákem.

OBcka zatim nic moc, zacaly zloutnout listy, tak jsem tam najebal trosku dusikovych tycinek a uvidi se, uz aby zacly kvest.. Mimochodem tvori se tam neco vazne oskliveho, bojim se, ze mi 2 z nich hermej, ale to bych u rizku necekal, je to ubec mozne? fotky poridim priste
vampejr
Po prohuleny dovoleny ve spanelsku se hlasim se svym smutnym infem -

moje mocné dvoumetrové nonames byly oprcany nejakym zmrdem, co si pesti nekde v okoli..., navic te bytelnejsi se zlomila hlavni vetev..:-/ no k placi

treti noname(podobala se big budu) zacala plesnivet na vice mistech,plisen byla odstranena a kytka drive seknuta..

3x orange bud hnije -> velke mnozstvi vody z dusledku mnohych bourek.. skoda, zrovna presly do kvetu ale jsou uplne zluty a nacucany... a ja nemam prostredky je jezdit hlidat.. takze moje uroda timto prakticky konci :o))

naklady tento rok -> 3k

nasranost -> k nezaplacení :'


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma