Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Otázka k vzduchotechnice - Klikni zde pro originální téma
Marselos
Mám dotaz jestli zvládne tenhle ventilátor profouknout pahovej filtr Koncový filtr 160m3/hod Home-Ventilátor 125VKO 185m3/h, 57Pa, D=125; D1 =129 mm, nebo radči např.Ventilátor TT 100–145/187m3/h, nebo podle čeho mám vybírat přijatelnou vzduchotechnku na dakrstreetII 90x90x160 ventilátor i filtr.

Ješte jedna otázka mám v plánu si vyrobit svůj pachovej filtr kterej se dá repasovat jak by mel bejt velký na tenhle box,kolik uhlí do nej a podopne.

díkec za radu.
Marselos
Nikdo mi neporadí nebo co .? :-)
Hlava
...je tak strašne velkej rozdil mezi 185m3/h a 187m3/h ??? Jo profoukne a spiš bych řešil jestli mi to na sebe bude pasovat , filtr - vent , čau Hlava
Marselos
No to jsem chtel vedet utesním to bud lepenkou nebo to nejak pořeším že dám přechotku na filtr, jen sem chtel poradit skrz ten sistém nebo jestli by mi nikdo poradil neco jiného. Ale dík hlava že ses rozepsal :-)
Bostik1
Profoukne bez problemu, taky sem ho kdysi mel (myslim ten 125VKO 185m3/h) a na nem pachac 250m3/h a pohodicka, moc nechapu jak to myslite s tim jestli bude pasovat, nevim proc by nepasoval vko je 125 a home 160 delaj i ve 125 tak bych to neresil a koupil
Marselos
Já si chci udelat pácháč po domácku. garáž mám a rád kutím :-)
Taky jsem to moc nepochopil stím jestli to bude pasovat když ne tak se vyrobí přechotka,nic co by nezvládli zlaté české ručičky :-)

A je tichej ten VKO, mám v plánu mít box vedle postele a ve fázi kvetu bude muset jed furd tak abych se pak stoho nezbláznil nebo nejaké dopuručení? Díky moc
Bostik1
Taky sem to mel a musim rict, ze kdyz jel na plnej vykon, tak tichej zrovna dvakrat neni, ale tak ja sem si ho stahnul regulatorem takze v celku to slo a moje doporuceni je udelat si na nej box, pouzit sonoflex a celou tu skrin odhlucnit, ja sem treba pouzil 3 vrstvy koberce a dost uspesne, bylo to slysel, ale jen tak decentne.

Jinak co se tyka kolik uhly tak ja vim ze do pachace 250m3/h se vejde nejak pres dve kila jestli 2,1 - 2,2 kg, tak bych pocital neco kolem 1,4 kg cca ciste orientacne
Marselos
Tak to abych si nejspíš připlatil na ten Ventilátor TT 100–145/187m3/h to píšou že je tichounkej a má dva chody má sním nikdo zkušenost. doporučení.?? :-)

Já už mám totiž potrubí obyč aluflex 127mm a v tom mám PC vetráček a je to slyšet když jede na plno ale zase když jede na minimum tak je to super ale zase tam rychle stoupne teplota hlučnost mi tet neva mám to na míste kde nemám žádné sousedy a pozemek 6hakrů široko daleko nikdo, ale přes zimu bych si to chtel vzít domu a ta hlučnost vedle palice to by bylo šílené. Ale o tom Sonoflexu na doma budu přemejšlet.
Bostik1
Mozna by taky stalo za zminku co tim chces chladit, ja sem tim chladil 150w mel jsem to stazeny, vzdycky je dobry mit vzduchotechniku predimenzovanou, protoze si to stahnes regulatorem a mas vystarano sem zastance co 1w(svetlo) to 1 m3/h, nikdy nevis ze jo. ;)

A kdyz uz si vybiras mezi temahle vetrakama, tak mozna si vem tt125 taky ma dva stupne a je tichej, jenom se porad nemuzu zbavit pocitu ze tech 280 m3/h si vyrobce vycucal z prstu, protoze to na me teda nepusobi na tenhle prutok, skoro bych rek, ale je to jen muj pocit, ze to vko125 foukal vic, ale je to jen muj dojem, nicim neoverenej.
Marselos
Jo no to jsem trošku zapomel nevedel jsem sorry .-) mám 25Ow sodík v darkstreetuII90x90x160cm,myslel že se to bere podle velikosti boxu a jak je velký filtr.

Dám na tvojí radu a vemu si Ventilátor TT 125–220/280m3/h k tomu regulátor napetí a časovač a ten odhlučnenej sonoflex ale zatím mám čas do zimi průbežne splácám filtrone.Díky ti moc za radu

ješte mám dotaz u toho sonoflexu se počítá vnitřní průmer 127mm?
A jaká je výdržnost v motohodinách toho ventiláturu TT 125–220/280m3/h než začne bejt třeba např. hlučnej.? dík
Hlava
citace:
Původní příspěvek od Marselos
Jo no to jsem trošku zapomel nevedel jsem sorry .-) mám 25Ow sodík v darkstreetuII90x90x160cm,myslel že se to bere podle velikosti boxu a jak je velký filtr.

Dám na tvojí radu a vemu si Ventilátor TT 125–220/280m3/h k tomu regulátor napetí a časovač a ten odhlučnenej sonoflex ale zatím mám čas do zimi průbežne splácám filtrone.Díky ti moc za radu

ješte mám dotaz u toho sonoflexu se počítá vnitřní průmer 127mm?
A jaká je výdržnost v motohodinách toho ventiláturu TT 125–220/280m3/h než začne bejt třeba např. hlučnej.? dík


Spiš by ses měl zajímat jak budeš přepínat ten vent ?? Jo sono se počitá/piše jako průměr 127mm a je to vlasně na 125mm vent. Hlavně si vyber jestli to chceš regulovat přepínanim nebo regulaci , jedno budeš mít 2x . Moje rada , kup si Ventilátor VK 125–365m3/h k tomu regulaci ,stahneš to napůl a nebude to tak hlučný a bude to mít oproti TT aspoň nějakej tlak , kdybys pak chtel upgradovat na 400w tak to jen pustíš více . čau Hlava
Bostik1
Jou jou pan Hlava ma pravdu, ja sem nejak zabred do tech TT, ale jasny VK 125 jasna volba ikdyz je fakt, ze drazsi, ale sam mam vk 200 a fakt ficak, podstatne lepsi nez TT.

No uprime zatim nepozoruju zadnou zmenu v hlucnosti, je fakt ze to mam stazeny tak na pulku, tak je to mozna tim, ze se to tak neopotrebovava.

Co sem koukal na elektropaloucek tak tam maj tt125 za 1089, vk 125 za 1839, ale kdyz se dobre podivas tak vk 150 je uz jen o 100 kacek drazsi, tak bych popremejslel rovnou o tomhle vim ze na 250 je to trosku velkej kalibr, ale stejne zvysis vataz, pac ta 250 je fajn, ale 400 je lepsi a 600 jeste lepsi ;)
Marselos
Koukám na to a cenově to je zase úplne nikde jinde chtel bych zůstat u té 250 už jen kvůli ddrahému proudu stímhle se dá také dobře kouzlit přeci ne.? no a zpet k tem ventilátorům je to otázka litru a to je celkem už dost to bych si radči koupil to TT a pacháč kterej pak nemusím vyrábet. Jak to myslíš Hlava stím regulátorem 2X, přepnu na ten pomalejší chod a ješte to můžu stlumit regulátorem napetí nebo to je špatný? v Kauflandu totiž prodávají jede takovej regelátor napetí supr vec. Ale nasadali ste mi brouka do kebule sakryš. aly myslím že stejneskončím u Ventilátor TT 125–220/280m3/h ale díky moc
za rad

musím se hodne ohánet mám víc koníčků tet me bude ješte čekat garančka na 4kolku pak ješte pneu na ní pak ten ventilátor a ješte kevšemu jsem bez práce a musím splácet 4kolku :-D je to šílený.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma