Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: 1 [2] 
2. Grow - LST balkon + zahrada (SS2,VY,NL,PE,SL) 2011 - Klikni zde pro originální téma
prysk
Pepr :heart:

-jinak NL a SS2 už jdou taky do květu,SS2 nejpomalejc. Nepřišel jsem na to, proč jedna SS2 pomalu větev po větvy usychá. Když jsem zlomil tu suchou větev, tak byla vevnitř v pohodě,baz jakejkoliv známek nějakýho žrouta :/
prysk
Foto Northern Light+3x Pepr

-na poslední fotce je vidět za Peprem chcípající SS2,která už tam neni. :/
prysk
PEPR SKLIZEN
:drools: :goldcup:

- ještě by chtěl tak tejden,ale strach z plísně a nastávajícího počasí byl silnější.
-našel jsem i trochu plísně.
prysk
...první manikůra
prysk
A ještě zbývající :
Northern Light a Shiva Shanti 2
-sou to strašný hovada :)
Northern bude dřív-pokud to zvládne,shiva ještě tak 3 neděle minimálně.
prysk
....
frek
Myslíš, že Ti nesplesnivjej, když je teď takovýhle počasí? 3 tejdny je fakt dlouhá doba ještě...
prysk
No myslim, že radši prostříhám kus kyky, než to hulit nezralý.
prysk
:megafon: PEPR SKLIZEN

:drools: :goldcup:

-vše ostříháno a dáno do krabic. Stříhal jsem tu jednu kytku 5 hodin,pak zahodil nůžky a snažil se umejt-nešlo :D
-Kytka nádherný barvy,u vrcholovek růžový pestíky.O smradu nemluvě.
Smokereport až to doschne.:jumper:
Sám jsem zvědavej, kolik toho bude. Na to jak to byla malá kytka, oproti Northern Light a Shivě2,ktery jsou tak 3x větší. Už jsou taky v kůlně, ale stříhat budu až o víkendu.
:megafon:
prysk
pokusy o makra :)

a rovnou může začít TYPOVACKA této krásky. :):goldcup:
frek
Moooc hezký. Tipoval bych tak 60,5g, ale snad to bude víc. :)
prysk
Díky všem za K+,jinak jsem se akorát dozvěděl, že nějací "vym...... .....áci" vyčorovali dědovi zahradu se všim co tam měl- má všechno na mast na alzha. a sklerozu. Ale druhá zpráva ,že ty blbce čaply fízly a to asi hodinu potom.Holt malá vesnička, kde se všichni znaj. :)
vendiz
82,3 G :-) ale přeji více
prysk

A ještě pro uplnost:
fotky Vybucha z balkonku :)
-má holomek přesně 20 vršků :drools:
prysk
-vážení PEPRA
-je toho tak 2x tolik, než jsem čekal. Krášně uschlý,voňavý a tvrdý pálky.
Tipujte dále :) :banana:
prysk
..
gremlin101
No jestli ta malá hromádečka má 10g, tak tam vidím takových 100g.
prysk
Finale PEPR :guitarist

-celkově zváženo a uskladněno do sklenic. Výsledná gramáž je 109g Což je víc, než jsem očekával.Kouř je jemnej,strašně hutnej, chut zemitá trošku do jedu. První brko trošku fyzický,hlavně po dni v práci,ale žádnej sleep,krásně energický stav. Jinak když se kouří přes den, tak krásně komunikativní,nevlezlej stav.
:shots::rasta:
prysk
-zde vidíte tak cca 1/4 vršků sušící se Northern Light ,kterou jsem nasříhas po tmě v kulně, když jsem pro část byl.
:chef:
frek
citace:
Původní příspěvek od prysk
-zde vidíte tak cca 1/4 vršků sušící se Northern Light ,kterou jsem nasříhas po tmě v kulně, když jsem pro část byl.

No to NL vypadá velice dobře. :bravo:
No jestli to NL sušíš v ložnici, přeji Ti příjemný spaní. :D:D
prysk
Fotečky všeho, co se tendle rok povedlo. Nakonec jsem to nevážil,jediný co vim, je že Pepra bylo 110G.

1. Pepr
2. Pepr
3. SSII
4. Northern Light
5. Vybuch-balkon
prysk
vše co vidíte tak je půlka. Druhou dostal majitel zahrady. :) Tak a to je pro tento rok vše.Zima bude tuhá,ale veselá.Příští rok zase naviděnou.
:rasta: :leaf:

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma