Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
otrhat semena??? - Klikni zde pro originální téma
azbest
Zdravim all of you zkuseny i zacatecniky.
Mam mensi problem s noname indoorem.Pred tejdnem sem nasel hermouse tak sem ho uvaril.Nebyl nic moc silnej ale budiz.Horsi je,ze se me to asi oprcalo a na milejch samickach se delaj jakysi bobule. (Je to asi 3ti tejden v qetu,250Wsodik).Ze by dalsi hermous bych skoro vyloucil,pac jsou mimoradne velky a kdyz to rozmacknu tak zadnej pyl ale voda s takovym jako klickem nebo co.
Ac sem patral nic sem o tym nenasel,tak se ptam, esi bych ty semena mel trhat abych ulehcil kytce pro tvorbu palic nebo se na to vyte co???Myslim esi to ma vyznam,abych neurval jednu a nevyrostli dalsi tri. Ocenim kazdou reakci.diky Azbest
virus
asi ti moc neporadim,tady si nejsem jistej,ale ja bych to vorval...
Frantapa
Ve 3. týdnu květu bych já na tvým místě s tím už nic nedělal a nechal to dojet. Počítej ale s tím, že při finálním zpracování si zahraješ na Popelku a budeš vybírat a vybírat....Ale jestli je to trochu slušný "model", tak i po tomto neplánovaném rodičoství si sním užiješ spoustu radostí. Při nejhorším ho upotřebíš při výrobě kulinářských specialit.
Příště bych však pod lampu noname, zejména neprověřených vlastností (t.j. ze semínka) nedával. To má smysl pouze pro začátečníka, aby si procvičil své schopnosti a možnosti a předešel tak případnému zklamání ztrátě pracně získané genetiky.
Kvetak
Já bych je tam nechal, aspoň bude na jaro co hodit po okolí pro zloděje.
azbest
zdarec
dik za reakce na tenhle thread ale zajimalo by me esi nekdo nema zkusenosti s tim co se stane kdyz si na popelku zahraju predcasne. no kazdopadne sem na nekolika paldach udelal potrat tak uvidim jakej vznikne rozdil mezi otrhanejma a neotrhanejma paldama.
pokud zaregistruju nejakej diference tak to sem soupnu.







Im not responsible for annything that could get me in trouble!!!§§§
Tor@ Bor@
Ja sem mel taky hermouše ktery mi oprcavali ourodu, tak sem je postupne odstranil a pak sem zasadil ty nove seminka. sehnal sem si feminizační roztok, ale neporadim ti kde(dostal sem vzorek od kamose) a namočil sem semena do nej a hermouši už neexistujou.
Zkusim se ti zeptat na ten roztok a napišu ti o nem neco.
No a ješte bych řekl ře to otrhávání semen bude mit minimalní, nebo žádnej vliv.
Walhalla2000
po otrhanejch semenech na tech palicich zustanou "diry", ktere jsou nejen neesteticke ale potom ve finale budej dojem ridkosti palic...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma