Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konvenční Zahrádky

 
Leonotis leonurus-wild dagga na balkoně - Klikni zde pro originální téma
High
Ahoj.Tento rok se budu starat o wild dagga.O této rostlině je zde napsáno poměrně hodně ale hodně zmatečně.
Proto jsem ubědnal u Vegetalismus.cz a požádal jsem o malý vzorek květu.Semena i vzorek(zadarmo) dorazili a tak jsem už koštoval.Smokereport přinesu co nejdříve.
Grow se rozjede nejpozději do 14 dnů.
Kdo z touto rostlinou má zkušenosti a napíše nějaký rady,tipy nebo zkušeností má ode mne karmu.
High
Smoke report wild dagga

K semínkum jsem na požádání dostal zcela bezplatně tak gram bylinky.Nedalo mi to a musel jsem ozkoušet.Smotl jsem tak polovinu(středně velký joint)a začal jsem pálit.Chut byla velmi jemná.Cítil jsem tam skoro jenom tabák.Skoro jako šedivé nejlehčí LMka.
Po vykouření jemný relaxační a uvolnujcí pocit.Přirovnal bych to k tomu když jsi dáte večír u počítače Dvě Dvanáctky a najednou vstanete.Tokový jakoby jiný pocit.Není to žádně vypálení.Něco jako vodní dýmka.Relax
Foxx
Cus, letos taky pojedu i daggu, nejspis na zahradce. Nekdo tady uz to kdysi rozjizdel a docela me to zaujalo. Objednaval jsem stejne jako ty u vegetalismu. Nekdy vcera jsem je daval klicit a dneska uz skoro vsem trci klicek - takze fakt rychlost. Bral jsem jeste Marihuanillu a Argemon tak uvidime. Kazdopadne budu sledovat.
High
Klíčení
Ahoj.6 semínek jsem dal klíčit a 3 už maj klíček a 1 je puklý.Píchnul jsem to klasika do kelímků.Doufam ze z toho vyroste něco hulitelnho.
Další report přinesu až něco poroste.Tipuju tak do 14 dnů.Ahoj a hodně štěstí ve vašich květináčích a půdě.
High
Další report.Jedna kytička zahynula ale jinak OK.rostou jako z vody
High
Zdar!Kytičky jsou přesazený do 10l květináče.Jako půdní směs je

60% substrátu pro výsev a množení
20%Písku
15%Kravské mrvy(granulované)
5% Perlitu

Kytičky rostou trošku pomaleji než Ganja ale jinak Ok.
Posílím Photo a Čau!!!
High
Čágo.Možná to sem nepatří ale stejně napíšu jak jsem se dneska bavil!!Ganja čokoláda....Zhulka...High
High
A ono to pořád roste a roste................
High
A růst neustále pokračuje.Jinak sorry že píšu ze strašidelným zpožděním.Zduř
High
Čáu.Moc mne omluvte ze jsem neaktualizoval nemel jsem čas.Kytky mi trošku z chátrali protože jsem byl na dovolene ale ted již mohu věnovat svůj čas do pěstu.Dneska jsem na botanicu objedna 20x extrakt wild dagga a tak doufam že mi to přijde.Až to přijde udělám smoke report.Na cizích webech jsou napsaní docela fajn zážitky.Majte se a smajte se!

























A tyhle debilní mšice mě fakt ser.....:grrr:



High
Smoke report 20x extrakt wild dagga

Ahoj.Velmi mě potěšilo že balíček z botanicu přišel tak brzo.Po otevření na mě vyskočil nejprve dárek a to 5g maté(tokoví ten čaj) a pak jsem vyhrabal dva balíčky extraktu po jednom gramu.Extrakt byl v tokové papírové obálce(viz photo.)a na ní bylo napsáno oč se jedná a na druhé straně varování že je to pouze pro studijní ůčely.....atd.Rád dodám že 1g extraktu stálo 275kč..!!!
Po rozdělání jsme si kámošem jsme sedli na zídku a umatali tak třetinu toho extraktu.Extrakt byl práškový a někdy hrudkoval a trochu i lepil.Vůně jak z tělocvikářovo podpaží.¨Nadešel čas zapálit jointa.První prásky chutnali trošku hašišově/čajově/tabákově.Po půlce už jsem začal pocitovat že něco není v pořádku.Po zhulení už jen ten známí stávek.Skoro bych řekl že je to jak Marihuana ale něco bylo jinak.Byl jsem sice hodně mimo ale vůbec né unaven.Ani oči nebyly vůbec zarudlý.Stav trval tak 40minut ale byl velmi energický.Zkoušel jsem různé náhražky ganji od těch polskej amsterdam šopů až po legendární euphoria2010 a po všem jsem byl ůplně kaput ale todle bylo lepší.

Klady a zápory extraktu z daggy

+ Je to legální a v případě testu na drogy nic nenajdou(silniční kontrola)
+ Dá se to koupit na netu.
+ Člověk není unavenej a může normal fungovat
+ Žádný zarudlí oči

- Je to docela drahý......1g =275 kč + poštovný
- Chutná to pěkně hnusně
- Po čase omrzí
High
Nějaký fotky kytek.Trápili je svilušky a v začátku i mšice ale už začínaj dělat květ.Už se teším na tu sušenou palici.Nadrtit....ubalit....pálit!!!Majte sa
High
A tedka už mi to kvete!!!!
High
Nádhera..!!!!!
High
Tak už mám za sebou košt mého vypěstku a musím říct že dobrý.Nějaké kvítky už začaly slábnout tak jsem je schranoval.když jsem měl asi půlku filmovky tak jsem si ubali špeka.Musím říct že chutˇ absolutně Deluxe.Krásná jemná chut.Stávek byl ještě lepší než z extraktu.Musím říct že mě to hodilo do parádního stávku.Příští rok tak 4 kytky tohodle.A nejlepší je že matka ani netuší VOCOGO.Tak se majte a pište dotazy,připomínky atd.
Čau vílo,
Na jaře se chytám na Daggu taky. Zajímá mě, jak dlouho si to sklízel a kolik toho tak bylo. Jestli z těch dvou kytek, zbylo taky něco do zásoby, nebo jestli si to všechno spálil :)
High
citace:
Původní příspěvek od Wrath
Čau vílo,
Na jaře se chytám na Daggu taky. Zajímá mě, jak dlouho si to sklízel a kolik toho tak bylo. Jestli z těch dvou kytek, zbylo taky něco do zásoby, nebo jestli si to všechno spálil :)
Uřčitě to zkus je to zajmavá kytka.Rostlina mi začala kvíst ke konci srpna a až někdy do řijna se dělaly ty oranžový kvítky.Problém byl v tom že jsem je ulamoval postupně a tak postupně pohuloval.Takže nemám nic.Pokud možno sasad co nejdřív to půjde.třeba v půlce března už klíčit protože to ze začátku roste děsivě pomalu.Tak až na začátku června to začalo šlapat.Maj sa


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma