Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
Maskovanie políčka - Klikni zde pro originální téma
Unnamed
Zdravim growers :)

Prednedávnom som hodil do zeme nejaké to semiačko, ale problém je že je relatívne blízko obytných zón .. Je to v takom lesíku kde pomerne veľkú časť plochy na zemi ale aj do menšej výšky nad zemou zaberajú hnusné pichľavé rastliny a iné veci zťažujúce prístup do vnútra lesa ... Ako som si mohol všimnúť, tie pichľavé kriaky a výhonky su len po obvode toho lesa .. A mňa by zaujímalo či by sa dali nejako mechanicky rozmnožiť v moj prospech, jednak z dôvodov viditeľnosti políčka a aj preto aby tie husté pichľavé vyhonky odradili každého návštevnika pred vstupom do lesa ..
serius46
čau,mnohem lepší maš kopřivy, pokud to chceš nečím maskovat...kdo by lezl do kopřiv :) a v kopřivách to neni videt, protože to vypadá dost podobně...ale lepší maš najit si nejake místo kde ty kopřivy rostou at je nemusiis vysazovat...
Zdar s těma kopřivama je to dost dobre taky to budu zkoušet letos :) ale zatím nevím jak ,uvažoval jsem že vysadím políčko a do okola rozhážu takovéty semena z kopřiv jak jsou na vrcholu stonku to by mohlo zabrat k rozmnožení nemyslíš???? :)
serius46
Jestli sis je na podzim natrhal tak bych řekl že ano.nejlepší ale maš si najít přímo místo kde ty kopřivy už rostou :)
kamion
hoši kopřivy jsou na prd je tam hromada slimáků malé kytičky sežerou ... jedině železné piliny nebo sůl... jinak kopřivy nedoporučuji ..nejraději mám lesní školky někde v nenápadném místě jedenkrát stříhnu kombunačkama a rozpletu plot a jak pouštím lesní školku za z5 plot spletu časově to je spletené za 2min. (lesní školka má spoustu výhod)
Lupus
citace:
Původní příspěvek od kamion
hoši kopřivy jsou na prd je tam hromada slimáků malé kytičky sežerou ... jedině železné piliny nebo sůl...



PANEBOŽE JAK MUŽE NORMALNÍ ČLOVĚK SYPAT NA ZEM SŮL A PILINY :confused:

proti slimakům vanish samozrejmě,

a jinak vysadit kopřivy jako maskovani není špatná idea :sun:
MedvedBrtnik
že bych to s těma kopřivama taky zkusil? ale jak to budeš čekovat? když do nich vlezeš, půjde vidět, že jsi tam byl a bez kontroly bych to taky moc nenechával
Unnamed
Ja si myslim ze to cielene maskovanie kadejakou florou, pomoze zabezpecit policko a tak isto aj odradi nechcenych navstevnikov .. Ved ak by sme disponovali schopnostou rozmnozovat tieto zihlavy a ine neprijemnosti podla vlastnych predstav, mohli by sme urobit dokonale zamaskovane pole.. A nikoho by snad nenapadlo predierat sa cez tie vsetky prekazky s macetou v ruke, aby sa pozrel ci tam nahodou niekto nieco nesadi a ci by sa nedalo nieco ukradnut .. :)

Nieje tu nahodou niekto taky, kto sa v tom vyzna? A vedel by poradit ako na to rozmnozovanie ? Ja osobne by som to skusil vegetativne .. Ale kto ho vie ako to dopadne ?
No tak nejlepší by bylo vysadit pár kopřiv a čekat až se na daném míste rozmnoží kopřiva kvete od června do září .. takže maskovat letošní políčka s pozbíraných semen kopřivy nehrozí nej bude vykopat a přenést.
Pořádně to nechat prorůst kopřivou v tom vidím bezpečí před člověkem "čorkařem" další ukol bude uhlídat kiti od slimáku a jiné havěti :D
Unnamed
Cize normalne vykopat aj s korenom a dat do zeme ? A porastie dalej?
Ja si myslim ze proti slimakom sa bojuje lahsie ako proti ludom .. Corku nejaky vanish nezastavi :D
Časlove
Jaj...
Sázet okolo kytek kopřivy?
Za prvý kopřiva je stejně tak jako tráva rostlina, potřebuje určitý podmínky, tak aby dokázala vyrůst a zamaskovat kytky. Tudíž jelikož kopřivy rostou u nás skoro všude ( nejlíp na vlhčí půdě s vyšim obsahem dusíku) a vy je vysadíte např. na suchym svahu, hmmmm co se stane? Budete rádi jestli alespon vylezou ze země.
Takže neni náhodou lehčí najít místo kde kopřivy rostou, krom maskování, je řádnej porost kopřiv i dobrej indikátor co se týče kvality půdy.
Unnamed
Ale nie len o zihlavach je rec.. Ved je mnoho rastlin ktore by dokazali zamaskovat a znepristupnit pole ..
Tak to je jasne, ze najlepsie je najst flek kde uz zihlavy rastu..Ale aj tak .. Podla mna by vysiatie dost pomohlo.. Dalsia vyhoda je ta, ze flek nemusi byt az tak vzdialeny od civilizacie, staci ze bude aj blizsie akurat ze bude tak nepristupny, ze by nikoho nenapalo sa tam pchat ..
A mohol by som si sam zvolit vymeru pola napriklad, tym padom viac rastlin obklopenych stenami vysokych zihlav a inych rastlin.. A nebol by som obmedzeny rozlohou uz rastucich zihlav.. :)
Bandita
prhľava - kopriva je dobra na reumu,aj fajny čaj z nej, takze do plaviek a sup do pokrivy :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma