Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
sklep - Klikni zde pro originální téma
carwin
nemate nekdo zkusenosti s pestovanim ve sklepe v panelaku???poradte mi??Predem dik
Czilum
Hele bydlem sem v paneláku, a měli sme takový průhledný(drátěný) koje a v těch bych rozhodně nepěstoval.Jestli máš jiný sklep,tak to je něco jiného.Ale být tebou raději bych se do to nepouštel a to z jednoho a velice zásadního problému co SMRAD(jak ho chceš vyřešit) a HLUK od větráků.
carwin
No u me to je celkem v poho!!sklepy jsou delane z drevenych desek.A nase sklepy pouziva asi 5 lidi ze 17 patroveho baraku.Takze smradem a kravalem bych se nezatezoval,horsi to bude se zavedenim svetla.U me totiz nejsou sklepy se zasuvkama a musel bych to nekde uriznout a napojit kabel,no ale nejsem elektrikar.Tak nevim jak to jeste udelam(hlavne s tim svetlem)bohuzel to je to nejdulezitejsi.Mame tam takove skrinky ze ktere by se to seknout dalo ale fakt nevim jak to udelat!!!???
NITRO
Pozor na bordel.Mam taky skrin ve slepe.Po tejdnu byla skrin cela yasrana-hlavne kyticky.Pokud tam mas takovej svincik jako ja tak doporucuju nejaky filtry pred vetraky.Elektrika bude asi velkej problem,ja si ji tam musel dokopat skrze zdi.
carwin
to nikdo neslysel kraval jak si kopal do zdi???Ja si to natahnu asi primo ze svetla!!Jak si vedel kde sou ve zdi kable s elektrinou???A co dari se kytkam ??jeste sem tam s tim nezacal tak se chci zeptat jestli sou tam dobre podminky???Mas tam smrad???cim tam svitis??Ale zatim ti na to asi nikdo neprisel,co?????
NITRO
S vrtanim do zdi byl peknej problem.Vono rozsekat 50cm betonu,nic moc.Elektriku mi montoval jeden kamos(ja jsem elekricky drevo):).Od dedi jsem si pujcil detekror na kabely ve zdi.Jednoduchej a ucinej.Srad je tam peknej.Ale pokud muzu doporucit nedelej to.Radeji si tu skrin udelej doma.Ja uz na tom taky pracuju.
virus
no kamos ma skrin ve sklepe a moc to tam kyti neprospiva tak si ji hodil radeji do pokoje...a tam rostou jak divy:D
carwin
jo,jo,jo lidi uz ste me presvedcili,zrovna jsem zacal stavbu skrine,a rano sem vyinkasoval od kamose nejake ty semena,pak jeste nejake ty rizecky a bude to v poho,hned jak to bude mozne tak sem hodim nejake fotky.kazdopadne diky za ty vsechny rady......


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma