Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konvenční Zahrádky

 
Mejrova mini entheobotanicka zahradka - Klikni zde pro originální téma
Happy_Mirec
Ahoj groweri, tak bych vam rad predstavil neco malo z moji nekonopny, ale statem netolerovany zahradky. Krom konopi, strasne rad delam amaterskyho mykologa :-D.
Tedy jedna se o houbarium ve kterym mi rostlo Psilocybe cubensis GT a B+
Krom houbaria a konopi mam i salvia divonorium, tedy salvej vestecka, divotvorna a pod. Tak tu jsou nake fotecky.
Happy_Mirec
Jeste bych v nejblizsi dobe rozsiril o argyrea nervosa (nevim jak se to pise) ale cesky se ji take rika hawajska lesni ruze a o tabak virginsky/selsky. Pokud by nekdo mel nahodou seminka techto dvou rostlin, tak PM.
Noobs
oo havajska ruze ,o tom uz sem neco slysel ..tyo a co ty houby dobry ? a durman taky dobry ? co stavy :D co si tak vypestovat cocain :D
Happy_Mirec
:-D Kokain, tak to me nenapadlo :-D Havajskou ruzi i durmana jsem mel.............durmana jsem snedl 500 seminek a skoncil jsem na jipce s tezkou malem smrtelnou intoxikaci.........a stav......nepamatuju se, prej jsem i mame sahal na prsa a myslel jsem ze je to moje kamaradka, pak jsem pry v nemocnici jel na kriplkare a myslel jsem si ze sem ve formuly a ty lidi co na me koukaly a mysleli si jakej nejsem idiot, tak ja myslel ze to jsou divaci a ze mi pleskaji.....pak jsem se probudil prave na jipce a povidal jsem si s plysakem a se zrcadlem, myslel jsem ze mi normalne odpovidaji. Pri vsi moji smule jsem byl celej pripoutanej k posteli, a kdyz jsem potreboval curat, tak jsem pozadal sestricku o odvazani, jenze neustoupila. Tak mi ho chytla a strcila do bazanta a chtela abych cural pred ni, neslo to. Takze s durmanem jsem se seznamil dopodrobna, a muzu rict, ze uz nikdy. Trebas 20-30 seminek bych si dal, ale uz nikdy takovy kvantum.
A co se tyce HR, tak je to jako slaby LSD, akorat me teda bylo tu prvni hodinu neskutecne spatne, krece do zaludku a zvraceni snad uz i vnitrnosti. Opravdu hodinova blitka :-) ale potom je to zase celkem good.
Houby snad popisovat nemusim. idealni trip pri 50 kopinatkach nebo 20 kubanek. Stavy podobne LSD atd....kazdy zna.
Muminex
Zdar, chtel byhc se zeptat, co vsechno je zapotrebi pro pestovani hub doma? jak by jsi hodnotil starost a narocnost, spolecne s pripravou prostredi? Je tezke sehnat houby? Videl jsem prodavat kity, ale prijdou mi pomerne drahe, jak ty jsi zacinal?


Díky za odkazy ;) prečlivě prostuduju ;)
Happy_Mirec
a hlavne www.houba.cz vsechny informace o houbach stejne jako grower o konopi
Noobs
Happy_Mirec: wow tak stim durmanem si me dostal !a ten cocain ,nevis kde by se sehnali naky seminka ?
Happy_Mirec
Heh, tak to nevim, s kokainem nemam zadnou zkusenost, zkusil bych zvikat mozna nekdy listky z coky, ale k takovejmhle rostlinam se jen tak nedostanu :-D Co se tyce seminek a jejiho pestovani nevim vubec nic, tak googluj, patrej po ruznych forech. Ani nevim, jestli by u nas rostlina mela vhodny podminky a dala se vubec nejak vypestovat, aniz by ztratila jeji aktivni latky......
Noobs
http://www.cocagrowers.org pohoda z nizozemska.. za 100 eur..ale roste to nad 300m nad morem.tak nevim .zkusil bych si požvykat par listku :))


_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://html.expresso.me/smileys


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma