KamiRool |
...prvý letošný fajč... :leaf:
Tak Shaman 2 po neúspechu už je suchý..
Kvitol niečo cez mesiac :mad:
-----> Tak ako by som to zhrnul...Tak za prvé myslel som si že sa to fajčiť dať nebude a poputuje to do mlieka...ale po 5 dňoch v lufte som si z toho zbúchal stovca a bol som milo prekvapený...chuť príjemná voňa trochen ovocná...a stavovo je to taká hezká Gaučofka :p: ... prikladám pár fotiek sušiny ;)
----> Všem přeji hezký den a Mirex dekuji moc za Ká ... :rasta:
Ahoj :leaf: .... :driver: |
|
|
KamiRool |
..ešte pár foto kvetov pre kompletnosť.. :leaf:
<------------------White Rhino x Durban Poison x Passin n.I začala fialovieť :p: ...
<------------------Orange Bud x Euphoria tá sa zas razantne obsypáva a šišatí sa aj na podaktorých listoch... :drools:
<------------------A posledné dve fota je NoNamka ... neviem kedy začala kvitnúť ale dávam im ešte tak 2-3 týždne...majú taku grapefruit arómu :leaf:
tak Ahoj ... :leaf:... :popcorn: |
|
|
KamiRool |
MoraVa :leaf:
151 dní
Tak ešte stále nezačala hnednúť stále sa len bliznatí..a to má o 2 dni mesiac kvetu !! :drools:
<------------------Tak ...vrch..dole vidno kamošovu hlavu :p: ...
<------------------Je tam cez 20 veľkých buchiet... :winner:
<------------------Jedna z vrcholoviek...v porovnaní s rukou :D ... inak dnes zaliate AlgaBloom+Green Sensation :rasta:
<------------------BuD ShoT :leaf:
<------------------MaKrO :jerk:
zatim Pyc ... :leaf:... :popcorn: |
|
|
KamiRool |
Nl5xHaze a Orange Bud :leaf:
151 dní
Tak pomaly sa paličatíme..tieto krásky majú ešte tak 6 týždňov :(
<------------------Nl5xHaze zvrchu :p: ...
<------------------Palica...
<------------------Šíšula.. :rasta:
<------------------Orange BuD !!! :leaf:
<------------------..zo spodu...šišule som nefotil ešte :starwars:
Tak zatim Pyc ešte dohodím Jorga D. ... :leaf:... :popcorn: |
|
|
KamiRool |
Jorge Diamonds :leaf:
151 dní
<------------------Jorge III ... jediný bezproblémovy zatim :p: ...
<------------------BuD ShOt...
<------------------Vrchy.. :rasta:
<------------------Druhý Jorge...taky chcípa asi kuli te skurvené plesni !!! :mad:
<------------------..šišky moc skoro hnednú.. :starwars:
zatim Pyc ... :leaf:... :popcorn: |
|
|
KamiRool |
No Name u Jahod :leaf:
??? dní
Tak tu je pár fotiek letošního nonamu kterej se objevil medzi jahodama ... už ani nevim jak se tam dostal.. :) ... Trpil plesňou celú dobu rastu...trápil sa ... teraz sa pozviechal..a dostáva prísne dávky Plagronu...3x týdne :D :D ... inak Vůne fakt pripomína jahody !! nevim jestli je to haluška ale fakt je tam cítim...inak je to mály keřík...malé ale moc obsypané paličky...ale moc sa teším naňu na krásavicu !! :drools:
<------------------Makro :p: ...
<------------------Zvrchu... :love:
<------------------Zboku.. :rasta:
<------------------BuD ShoT :leaf:
Inak ešte ten rozťahovací rez OBx EuF sa nedokázal roztiahnuť ale kvitne už dosť dlho...je hodený na zemiakovom poli tak ho pojdem zajtra pozrieť .....Tak Zatim ... :leaf:... :popcorn: |
|
|
KamiRool |
Orange Bud x Euphoria řez :leaf:
??? dní
Tak palička krásne kvitne...bohužel po pár fotkach se mi vypnul foťák :( ale obsypaná je pekne...je tvrdá ale ešte ju tak 3-4 týždne nechám !! :drools:
<------------------Vrcholček :p: ...
<------------------Vrcholček :D :D ...
<------------------Pistík.. :rasta:
.....Ahoj ... :leaf:... :popcorn: |
|
|
KamiRool |
NL5xHAZE...nevim co sem přidat dřiv tak jde první.. :leaf:
157 dní ... 5 týždňov v kvete :drools:
<------------------ShIt---> :p: ...
Tak NL5x HAZE vyzerá a voní k sežráni...troška zasáhla už plíseň :( ale hádam to ešte 3-4 týždne prežije holka zlatá :love:
... dnes zas Alga Bloomu + Final Solution ;)
---------------INFORMATION-----------
//Northern Lights #5 X Haze - > Feminised will grow substantially during the flowering phase.
// Flowering 65 - 75 days - > Long flowering period (65 - 75 days)
// Yield XXL - > Northern Lights #5 X Haze Feminised can produce an outrageous amount of weed, but can only be grown by experienced growers.
// 70% Sativa
//The Northern Lights #5 X Haze Feminised strain has large proportion of Sativa genes in its background.
<------------------Šišend---> :drools: ...
<------------------Compare photo-shot , porovnávací fotka ---> :rasta: ...
<------------------Sezhora ---> :leaf: ...
<------------------BlEsK :flamer:
Ďakujem za vaše karmy Kambu,TíPac,Jaguar a Papuo ! :crazy:
Tak zatim Pyc :leaf: .... :driver: |
|
|
KamiRool |
WR x DP x PaSSion , NN :leaf:
157 dní
WR s Durbanom pekne fialový a posmradkáva....pólka NN je už doma...teda bola...teraz ma už serie že som nezobral celu,.. :D
<------------------BuD ShoT :p: ...
<------------------Zboku... :love:
<------------------BuD ShoT .. :rasta:
<------------------BuD ShoT No Name I :leaf:
<------------------BuD ShoT No Name II :leaf:
....Tak Ahoj... :leaf:... :popcorn: |
|
|
KamiRool |
Orange Bud x Euphoria :leaf:
159dní + rez ???
Tak dnes som sa vrátil na flek a sklidil ten NN :) asi by víc toho neukázal...inak NL5xHaze raketka dosť chytá plesen...ak sa to nezlepší budúci týžden budú musieť ísť tie vrcholovky dolú :mad: inak přihazuji par foto OBxEuforie...ružové i čisto zelené feno.. :drools:
<------------------Srovnání... :p: ...
<------------------Makro :leaf: ...
<------------------Makro .. :rasta:
<------------------Bud Shot I :love: ...
<------------------Bud Shot II :love: ...
.....Ahoj ... :leaf:... :driver: |
|
|
KamiRool |
THE ENDE.. :rip:
up tak za 3-4 týždne ak to bude možné ... :mad: Nemáme moc možností po zemi beha plno myslivcú a blbcú ... doufám že to tu nevočumuje nekdo z blizka... :cox:
Tak zatim Pyc :rasta: .... :driver: |
|
|
KamiRool |
...tamtararám...nebudu sem už moc přispívat ale neake hezke foto jeste budou...a pak nake Smokereporty a suhrn...
...ale hlavný flek očekoval neaký kkt a asi o tom vedia cajti ... takže to nebude nič moc ... :mad:
Inak dnes som zoťal NL5xHAZE ... vyzerá pekne... mala 160 dní z toho 7 týždnov kvitla :) Neake spodky som jej tam ešte nechal :p:
Inak medzičasom 2 Nonamy pošli bolo z nich par peknych geťanov bolo to také pekne pohodkove fajčenie :)
<------------------NO NAME
<------------------NO NAME
<------------------Kytica :rasta: ...
<------------------Skoro celek :leaf: ...
<------------------Buchty :love: |
|
|
KamiRool |
<------------------BuD ShOt.. :p: ...
<------------------Zrovnáni :leaf: ...
<------------------BuD ShOt. II .. :rasta:
----->foto aj na predchádzajucej strane ...
.....TAK zatim Pycc... :leaf:... :driver: |
|
|
KamiRool |
Tak připojím pár fotos sušiny NL5xHAZE...Smoke report už je tiež spísaný aj s celkovým info o výnose a tak..ale to hodím asi potom naraz všetko na koniec tredu.. :leaf:
<------------------:drools: ...
<------------------:love: ...
<------------------ :rasta: ...
<------------------ :leaf: ...
<------------------ :chef: :chef: :chef: |
|
|
KamiRool |
<------------------ ...
<------------------ ...
<------------------ :popcorn::popcorn::popcorn:...
Tak zatim Pyc :leaf: .... :driver:
|
|
|
KamiRool |
Tak dnes šel pod kudlu řez Orange Bud x Euphoria :leaf:
??? dní
Tak tento lucky rez...je tvrdý a osypaný ako lampa..smrdí na dobrých pár metrov !! :drools: 4 dni tu v kuse leje...už som to nemohol zniesť :p: ... inak náklonosť na pleseň vubec co mne strašne teší ;)
<------------------PLANT :p: ...
<------------------Vrcholček :D :D ...
<------------------Sneh.. :rasta:
<------------------PLANT II .. :leaf:
<------------------Sneh.. :rasta:
.....Ahoj ... :leaf:... :popcorn: |
|
|
KamiRool |
WR x DP x PaSSion , OB x Euphoria :leaf:
...včera šli pod kudlu i 3 paldy OBxEUP a pólka WR x DP x PaSSion koli plesni na 2 vrchoch :p:
OB x EUPHORIA...no neviem sa dočkať...je to dobrý náklad a som moc vďačný za semčá !! :) Palice krásne tvrdé a osypané...voňa razantne ovocná :love: ...dúfam že z nich vyjde aspon pajdička a budem spokojný :leaf:
<------------------BuD ShoT :p: ...
<------------------Zboku... :love:
<------------------BuD ShoT .. :rasta:
<------------------Hahá ... :leaf:
<------------------Posledná OBxEuphoria ktorá ma ešte tak 2 týždne :leaf:
....ešte dačo.... :leaf:... :popcorn: |
|
|
KamiRool |
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
....To je zatim vše tak Pyc.... :leaf:... :popcorn: |
|
|
KamiRool |
Soi spolupěstitelé ! :leaf:
Nemám nic na práci a tak sem si říkal že možná vám ma letošní prácička líbila a tak se jiste znova rád podelím o své krasavice..:)
Teďkom nevlastním muj fotostroj páč mi ho nejakej chytrolín odcudzil takže to musím nějak vyřešit a pak tady něco mrsknu... a jenom sem se takhle chtěl zeptat nějakých ADMINÚ jestli by me tenhle tread nemohli přepsat na rok 2012 nemám teďkom nejak moc volného času a ani okamžitý prístup k internetu...DÍK MOC když tak ! :rasta:
Jinak toto léto mám 32 semen vyklíčenych je to mix asi osmi odrúd ale nechtelo se mi to popsávat tak sem je mixnul :p: Navíc mam jen 2 fem shamánky za plútek.. :) :)
Dnes jsem to pročistil nachystal tak se pak ozvu v úterý po zmrzlíkach to nejspíš pude ven !! :D
Zatim Pyc,. |
|
|
KamiRool |
Tak...všechno požrali slimouši páč jsem debil zapoměl na prevenci...i tak dnes v noci tady bylo -4°C a proto mě teď dost štve že všechny brambory jsou v prdeli...a to jich bylo docela hodně...
Začína se mi zdát ze čeho se chytnu to se dosere..no nic..skusim tady ješte zlanárit náky klony konečne mám pojazdné afto a jak nic tak nic .. zatim Pyc ... přeju vám víc štestí tento rok !! :) |
|
|
KamiRool |
Hello spolupěstitelé !! :)
Toto léto sem se na to nakonec nevybodl a mám pár krasavic...klony co jsem tady zakoupil zatim vubec nekvetou takže uvidime jak se s tim v zimě vypořádaj.. :P
Rád bych se s vami podelil o fotky ale před 2ma týdny sem měl autonehodu a furt ležím v naši super Slovenské nemocnici a nechtejí mě propustit pač tady maji asi málo pacientú hh...:D
Doufám že o týdnu přijedu domú a budu schopen holkám udelat kontrolu...už by meli být hotové tak pak dám vedět ! :)
Zatim Pyc a přeji více štestí než sem měl já ! :( |
|
|
KamiRool |
Po včerejším príchodu jsem si konečne mohl užít par šluku tak se teda s něčím podělím.. :leaf:
Tak když jsem uzrel své partnerky nevyl sem vúbec nadšen a toď je pár dúvodu proč vlastne .. :(
--->kytky byli vytrženy z kýblu a ponechány na slunci..
--->o pár dní byli přesunuty do prusvitných pytlú pak byly ponechany nechť se suší..
--->pak byli preloženy do polostínu nechť na ne moc nepraží..
--->když chcalo tak je zalili..
,,,Výsledek je ... Nejkrajší utrpeľa moc velký stráty a plesnivěly taky i stonky tak jsem ji seknul. Ta večší byla naštestí i s řezem v pozadí a s kvitnúci fialkou přesunuta na flek bývalýho zboži..
Stručný komentár bude musieť stačiť nemožem moc sedět tak si du lehnout pač mě bolej záda.. :mad:
----> Všem přeji hezký den ať se vám daří a žehnám vám všem proti te **** plísni .. :rasta:
Ahoj :leaf: .... :driver: |
|
|
|