Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Vendiz Out Garden 2011 vol.2 - Klikni zde pro originální téma
vendiz
Zdravim všechny Growers,
den D kdy začnem dávat do hlíny se nám neodmyslitelně blíží tak je třeba se taky ukázat s čim letos zahájíme sezonu OUT.Počasí je zatím samej apríl tak doufam že se to do 1.května přežene a bude nádherně po celou dobu pěstu.Letos chci vyskoušet více odrůd než co sem jel mynulej rok a doufam že i úspěšněji na sklizeň.tak teda...

odrůdy: White Widow, Jack Herrer, Orange Bud, Master Kush, G13xMTF, NL5xHaze, spousta Noname-no uvidíme co z toho vyleze a v poslední řadě tu mam i pár Lowryders f2 co bych chtěl kontrolovaně opílit :-)

schovky: letos se budu držet podobných míst co mynulý rok (ostružiní a malinovníky), protože se mi osvědčily ale taky mam v merku pár nových jako třeba lesní školky a zarostlý louky.

hnojky: zatim pojedu klasiku co mynulý rok což sou tekutý slepičince z Hoštic, CropMax by Plagron, AlgaBloom by Plagron a podle situace bych časem dokoupil i něký květový Booster to uvidíme jak se to bude všechno vyvíjet dále.

půda: zeminu nejak nikdy moc neřešim, protože tam kam sázim si myslim že je docela kvalitní žádnej kyselej šit, jediný co dávam na přilepšení je perlit.

Sazeničky zatim jedu v pokoji za oknem co se vejde do Pc boxu tak v něm, tam jim svítim úsporkama 2x 24W-(dostačující na malé rostlinky).
Tak tedy všem přeju příjemný pěst a ať se nám všem poctivým pěstitelům čorky letos vyhnou.

foto 1. a 2. za oknem
foto 3. něco v pc boxu
foto 4. celkopvý pohled na box
MDe_
Dej to světlo níž, nebo podlož kytky , at se ti tak netahají za světlem. Jak budeš přesazovat , tak mužeš at pod první lístečky přihnout hlínu , kytka tam také tvoří kořeny a nebudeš je mít takové vytáhlé. Maj sa.
vendiz
Trochu se mi vytáhly to je pravda, výšku tu budu muset pořešit ale zas v tom nevidim tak moc velkej problém.Přihrnovat hlínu budu určitě, dělam to každý rok jinak diky za radu pěstu zdar.
vendiz
foto 1.
WW,JH,OB.

foto 2.
něco z inkubátoru :-D
dyzy
Pěknej výběr odrůd budu sledovat,hlavně jsem zvědavej na toho jacka.Hodně štěstí v growu peace ;)
vendiz
Zdravim všetky growers, počasí je jak má být tak mi to nedalo a musel sem něco nafotit co se odehrává v moji zahrádce.Holkám se daří tak doufam že se nic nezmění a brzo už by měly bejt v zemi!

foto 1. - skupinové foto
foto 2. - White Widow
foto 3. - Orange Bud
foto 4. - Jack Herrer
vendiz
Zdravim growers, tak víkend nám přál krásné počasí tak sem započal s prvním přesazováním ven do přírody a musim říct že rok od roku je to težší najít pořádnej flek!tak o víkendu šlo ven 5x G13xMTF který jsou zatim v 15L kýblech pro jistotu před čorkama kuli stěhování jako další šly ven 10x noname ale genetika je kvalitní, a jedna NL5xHaze.Prý jsou to hovada tak sem ji dal rovnou do země a prostor tak uvidíme.

Druhá várka kytek se sluní na balkoně a docela se zazelenaly tak snad příští víkend bude dobré počasí na přesazení.jinak tento týden už taky plánuju dát do země Lowryders F2 už se na ně těšim automaty jedu poprvý tak sem zvědav.

foto č.1 - pole G13xMTF
foto č.2 - pole noname
foto č.3 - Nl5xHaze
foto č.4 - druhá várka na balkoně (WW,OB,JH,MK)
vendiz
čest tak sem tu zpět s novou várkou fotek z polí a luk.Po prvním týdnu venku byly kytky vpohodě tak sem uznal že dáme do hlíny další osazenstvo a na řadu přišly 1x WW, 2x OB a 2x JH.Bohužel jsou i stráty a to že osamělou NL5xhaze nelítostně sežrali dva malí slimejši a dva noname padli za oběť srnám ale furt to jsou dobrý čísla a venku už se sluní 20 kytiček.

Kytky trochu chytli fialovou ale si myslim že budou v pořádku protože vypadaj že jim nic nechybí jen mě znepokojuje předpověď na týden a hlásí i -1 stupeň tak doufam že to přežijou bez úhony.
Jinak co myslíte je už čas na automaty nebo mam chvilku počkat až bude teplejší počasí chtel bych už píchnout do země lowryder f2.

foto 1,2,3 - nový políčko WW, OB, JH.
foto 4 - pole noname
vendiz
tak a další várka fotek docela se mi i tentokrát povedly:

foto 1 - JH
foto 2 - WW
foto 3 - OB
foto 4,5 - G13xMTF
vendiz
foto 1,2,3 - noname
foto 4 - komplet G13xMTF pole
vendiz
pic all growers,
tak a mam to zasebou nekonečný stěhování kytek z místa A na místo B je hotovo a ted už jen fura starostí kolem hnojení, čorek a nepříznivého počasu a když se tomu vyhnem tak bude krásný podzim.Tak tento víkend sem dosadil poslední zbytky sazeniček a to jsou:
4x WW
1x OB
3x JH
Jinak holky co venku kempí už o dva týdny dříve se daří jak jen to počasí dovoluje ale sem rád že všechny přežily náhlý a brzký příchod ledovích mužů o týden dřív.O víkendu sem poprvé pohnoji tekýma slepičincema v poměru 15ml/6l.
Jinak se vás chci poptat co myslíte už bych mohl na sadit na takhle malý kytičky hormonální kůru Cropmax od plagronu? nespálil bych je?

foto 1-3 WW
foto 4-5 OB
vendiz
foto 1-3 Noname
foto 4-5 G13 x MTF
vendiz
jinak dnes jsem započal zahradku s lowryder f2budou po celou dobu na balkoně v truhlíkách což by jim mělo stačit.nejedu je na výnos ale pro takový to spestření sezony :-))

foto 1-2 lowryders zahrádka
foto 3,4,5 zahrádka na zahrádce G13xMTF
vendiz
Tak vás zdravim,
Týden krásný počasí tak mi to nedalo a musel sem jít něco pěknýho nafotit.Kytkám se daří tak jak má a už dostali i první pořádnou výživu od Plagronu v podání Cropmaxu.Používal sem ho minulý rok a nemohu si ho vynachválit.Jen příští návštěvu už budu muset sypat vanish na slimáky, nějak se rozjely a pár G13xMTF to odneslo s ohryzanýma lístkama + nějaký noname ale stráty jsou furt na 0 což je paráda.

foto č.1 - pole numero 1.
foto č.2 - pole numero 2.
foto č.3-5 - OB
vendiz
a další várka fotek, všiměte si na první fotce je WW bez zastřižení se rozvětvuje na další 3 výhonky taková rarita tak sem zvědav co zní bude za hovado :)
foto č.1-3 WW
foto č.4-5 JH
vendiz
a ještě pár foteček G13xMTF
foto č. 1-4 G13MTF
foto č. 5 noname
vendiz
Zahrádka na zahrádce:
po týdnu jsem se byl podívat na zahrádce na těch pár kytiček a docela udělaly radost až na jednu kterou něco uštíplo u prvního patra a zbyly tam jen dvě malý větvičky tak ji necham třeba ještě něco zplodí :-)
foto č.1 - celek
foto č.2,3 - G13xMTF
foto č.4 - NL5xHaze
foto č.5 - noname
vendiz
lesní grow:
pravidelná návšteva lesních políček byla docela tragická, políčko s noname 6kousků sežraly srnky jak na posezení druhého políčka se nedotky vubec tam se daří a třetí to odneslo z části 3sežraly(G13xMTF) a 3zůstaly(WW,Noname,G13xMTF)
a čtvrté políčko zůstalo taky bez škrábnutí.Jo hold je to risk v přírodě:)

foto č.1 - pole numero1
foto č.2 - pole numero2
foto č.3 - WW 3větve
foto č.4 - JH
foto č.5 - OB
vendiz
Zdravim vás tu všechny po delší době sem tu zas s pár fotkama jak to roste v lesích a lukách.Kytky rostou jako z vody strácí se po utocích srnek nebo čeho co mi to ožírá kytky v jenom z políček co vidíte na fotce č.2 nevim co proti tomu mam dělat.nevíte?Trochu se mi taky vytáhly na foto z pole č.1 ale snad to bude dobré.
Kytky jsem fotil v neděli odpoledne a v pondělí na večer se našim krajem přehnala šílená bouřka s přívalovým deštěm tak snad to neni poslední příspěvek a něco přežilo to uvidim až o víkendu :)

foto č.1 - pole numero1
foto č.2 - pole numero2
foto č.3 - WW
foto č.4 - JH
foto č.5 - OB
vendiz
foto č.1 - ožraná G13xMTF
foto č.2 - napadený noname
foto č.3 - WW
foto č.4 - JH
foto č.5 - OB
vendiz
opět vás tu všechny zdravim a přidávam fotoupdate za zahrádky kde to taky krásně zelení ke spokojenosti.Kytky sem zatim ještě nehnojil a planuju asi u toho i zůstat uvidíme jak se budou lišit od těch hnojených chutí i vzhledem.

foto č.1 - celek
foto č.2 - g13xmtf
foto č.3 - nl5xhaze
foto č.4 - noname
foto č.5 - sežraná nl5xhaze nechal jsem ji a docela se vzchopila nato že zni zbyl jen stonek.
vendiz
tak sem tu zas a přihazuju pár fotek ze zahrádky na zahrádce.Kytky nebyly eště ani jednou hnojeny a plánuju to tak i nechat, daří se jim tak je vše v pořádku jen sem musel přesadit ty malý květníky už to nezvládaly.Taky dlouho sem nedal fotky z políček co mam po lesích ale po víkendu už tu budou tak doufam že úspěšný.Jinak všem přeji at to roste a čorky at se všem vyhnou a zkapou!!!
foto 1. - celek
foto 2-3. - G13xMTF
foto 4-5. - Nl5xHaze
vendiz
foto 1-2 lowryders f2 zahrádka
vendiz
Po dlouhé době sem se taky dostal k tomu abych se podíval na ti jak to roste ve volné přírodě a musim říct že na to jak holky poslední dobou zanedbávam z nedostatku času jsou docela pěkný jen ten deštivej nečas už by mohl skončit!

foto 1. WW
foto 2. JH
foto 3. OB
foto 4. JH
foto 5. OB
vendiz
foto 1. NL5xHaze ale nejspíš samec ale eště nevim
foto 2. WW
foto 3. list G13xMTF
foto 4. G13xMTF
foto 5. celek
vendiz
zdravim growers,
sem si našel trocha času a vyblejsknul sem něco z letošního OUTu.Furt se mi někde objevujou samci takže počty docela klesají ale držim se na pěkných 12 kytkách venku.Předevčírem jsem taky seknul nádhernýho samce NL5xHAZE, těch bylo asi nejvíc no uvidite viz foto.Kytky vubec nehnojim protože furt prší tak to nechci moc přelívat, tak i na to vypadaj ale furt maj eště dost času něco dokázat.

foto 1. - celek nejvetšího políčka(osazenstvo je WW, JH, OB)
foto 2. - WW
foto 3. - noname(povedenej SUPERcrooping :) )
foto 4. - NL5xHaze (jediná samice této odrudy co mi zbyla )
foto 5. - G13xMTF (foto nic moc docela splívá s okolím)
vendiz
a tady je ten krasavec:freddy:
vendiz
fotky po týdnu ufiklího vržku samce ve sklenici vody, začíná se pěkně vybarvovat.
vendiz
Detajlnější fotky po týdnu návštěvy, ty deště jsou znát oproti minulýmu roku jsem měl kytky větší ale taky znich snad něco bude jinak hnojim nic moc jednou začas dostanou slepičince ale na květ už mam připravený nějaký dobroty ktery budou dostávat ve velkym :)
foto 1. a 2. - celek
foto 3. - OB
foto 4. - WW
foto 5. - JH
vendiz
Tak a tady máme menčí pole na začátku jich tady bylo víc jenže stráty byly tak mi tu zbyly dve kytky ale jsou velký tak aspon neco dobrýho.Kytky jsou jednou zaštíplý a jednou sem dal supercrooping ale docela se narovnaly a znova se mi to už lámat nechce když už za chvily bude začínat květ.

foto 1. - celek
foto 2. - WW
foto 3. - vršek G13xMTF
foto 4. - G13xMTF
foto 5. - WW
vendiz
zdravim growers
tak po delší odmlce sem vkládam menčí aktualizaci toho co se děje v polích a lukách.Pomalu a jistě už všechno nakvétá tak už se může aspon pomalu na co těšit.O víkendu dostaly poprvé Algabloom 4ml/l a budou to dostávat vždy po týdnu.

foto č1 - G13 x mtf
foto č2 - G13 x mtf
foto č3 - WW
foto č4 - WW
foto č5 - detail paličky G13 x mtf
vendiz
foto č1 - OB
foto č2 - OB
foto č3 - WW
foto č4 - JH
foto č5 - už to začíná kvéct :)
vendiz
Pozrav všem growerům
pozim se blíží kytky chytaj květ a krásný barvy no radost pohledět.Kytky na foto jsou NL5xHaze ta menčí a to větší hovádko je noname ale jakej :) Obě vě jsou dvakrát pohnojeny AlgaBloom- 1zálivka 6ml/1,5l
2zálivka 10ml/1,5ml

foto 1 - celek holek
foto 2 - noname
foto 3 - NL5xHaze
foto 4 - noname květ
foto 5 - NL5xHaze květ
vendiz
U tohoto políčka se mi už objěvila plíseň na G13 tak uvidim za týden jestli se znova objeví tak pujde pod kosu už je docela pěkně zralá ale ta WW co je u ní se do květu zatim moc nemá no snad to dožene :)

opět vše pohnojeno zatim jen 2x AlgaBloom v poměru
1zálivka 21ml/5l
2zálivka 25ml/5l

foto 1 - G13 x mtf
foto 2 - WW
foto 3 - WW
foto 4 - WW
foto 5 - celek
vendiz
zde je jen G13 x MTF co myslíte kolik má tak jěště času?
loeX
si cca v půlce květu..
vendiz
Díky, no půlka květu a už sem tam měl plíseň to je špatný uvidim o víkendu jestli tam bude zas bohužel ji budu muset seknout!
MDe_
Snaž se jen tu plísen ukočírovat, je škoda ji celou seknout .. mě pomohlo savo na plísen (ale měl sem strach že to chytne celou kytku, ale je v pohodě) ale to byla poslední možnost, zkus slivovicu nebo zubní pastu pokud nechceš kupovat drahé přípravky, ale předem to všechno dej pryč tu plísen a neošahávej zdravé palice protože spory budeš mít na prstech.
vendiz
Zdravim Growers,
tak tu máme menčí UP nejzralejší kytky G13xMTF už je jenom na vodě ale zase se objevila plíseň tak ji dam týden a pujde, moc zní nebude a letos mi zbyla jen tahle tak to bude tak simbolický košt :-) .
vendiz
A máme tu další dvě kandydátky jsou to obě White Widow mají tak 1m výšky ale košatí se moc hezky sem znich pln očekávání.nice
vendiz
Další dvě krásný slečny Nl5xHaze a noname kterej je fakt slušnej a to svou velikostí a objemem ten už pujde taky brzo pod kosu, počítam do týdne :-)

foto 1 - celek holek
foto 2 - noname
foto 3 - NL5xHaze
foto 4 - NL5xHaze květ
foto 5 - noname květ
vendiz
malý UP pole č.1 dloho sem ho už nefotil a takhle vypadá vše je nakvetlý a daří se.Hnojeno 1x Týdně 4ml/l Plagron AlgaBloom.

foto č1 - celek
foto č2 - OB
foto č3 - WW
foto č4 - OB květ
foto č5 - WW květ
vendiz
Zdravim growers,
tak sem tu zase s malým up fotem co se jak děje.Počasí je horší a horší ale plíseň se mi objevila jen na 3 kytkách co sem doposud skloidil a to jsou G13xMTF, noname, NL5xhaze.Nadále venku zůstávají WW, JH, OB.nejhezčí modely a dozrávaj tak dloho no chci je nechat až do konce řína tak snad se poštěstí :)

foto č1 - celek
foto č2 - WW č1
foto č3 - WW č2
foto č4 - WW květ č1
foto č5 - WW květ č2
vendiz
políčko co mam šouplý u starý zarostlý louky.
osazenstvo WW, JH, OB.

foto č1 - celek
foto č2 - WW
foto č3 - JH
foto č4 - OB
foto č5 - OB
vendiz
foto č1 - OB květ
foto č2 - WW květ
foto č3 - JH květ
foto č4 - WW květ
foto č5 - JH květ
vendiz
foto č1 - celek
foto č2 - WW
foto č3 - WW
foto č4 - WW palda
foto č5 - WW makro
vendiz
Zdravim Growers,
tak to konečně přišlo ganjobraní proběhlo včera zrána sice eště hlásí počasí pěkný tak plíseň už déle nedovolila!Jediný přeživší jsou ty dvě WW co jsou ukryty na balkonu z příspěvku č.43 kde na ně neprší tak jim dam život do konce října a pak pujdou :)

foto č1 - celek
foto č2 - WW
foto č3 - JH
foto č4 - OB
foto č5 - mini JH
vendiz
foto č1 - OB květ
foto č2 - WW květ
foto č3 - JH květ
foto č4 - WW květ
foto č5 - OB květ
vendiz
Ganjobraní proběhlo u políčka č2 což bylo menčí ale taky se tam našly nějaký krásky podzimu

foto č1 - celek
foto č2 - WW č1
foto č3 - WW č2
foto č4 - WW květ č1
foto č5 - WW květ č2
vendiz
tak a jěště několik maker white widow :)
vendiz
Zdravim all Growers,
přinášim zde eště nněkolik maker co sem vyštrachal z foťáku ale pořádně už nevim co je co tak snad sem to trefil :)

foto č1 - WW květ
foto č2 - JH květ
foto č3 - WW květ
foto č4 - OB květ
vendiz
Zdravim všechny ty co se už nemůžou dočkat až dají do země,
jaro už je tu a den kdy se bude sázet se nezadržitelně blíží.Tak
letost to vidim na obdobný místa jako předešlý rok proto pokračuju v tématu outgarden 2011/2012 :)

Osazenstvo pro Letošek:
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
10x Quasar (od člena z G)
10x Purpurea Trichymetris (od člena z G)
10x Out door mix (od člena z G)
3x Orange Bud (nález z předešlého roku)
2x White widow (nález z předešlého roku)
2x NLxHaze (nález z předešlého roku)
1x Jack Herrer (nález z předešlého roku)

Autoflower:
¨¨¨¨¨¨¨¨¨
9x Af Mix
7x Red Dwarf x Lowryder
8x Red Dwarf x Nothernlight

Médium:
¨¨¨¨¨¨¨
zemina ARGO pro výsev a množení+Perlit

Hnojiva:
¨¨¨¨¨¨
Hoštické Slepičince (tekutý roztok)
Plagron Cropspray
Plagron Terra Bloom

Klíčení semínek proběhne přímo v médiu a poté přesazeno ven do divočiny :D Jediný automaty budou dány do 5l kyblíků rovnou jinak ostatní modely si pojedou malé 2dcl kelímky.To je asi vše co bych ke svýmu autu řekl, tak at se všem letos daří a
SMRT ČORKÁM :rocket:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma