Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Ukázka - Klikni zde pro originální téma
Marselos
Takže konečne mám necelej mesíc růstu za sebou ale jelikož a ponevadč čekám na box tak se to ješte trošku protáhne foto 1,the church 2,jack heher 3, lemon skunk 4 the church trošku seklej a 5 je další the church druhej den v růstu svítím 2x18w a jednou obyč úsporkou pod kterou to také roste, a hnojím Advanced Hydroponics.
Marselos
1,
Marselos
2,
Marselos
3,lemon
Marselos
4, church
Marselos
5,The church 2 dny růstu
Marselos
6, Foto mé růstovny :-)
Marselos
Tak jsem tu opet znova přidávám další foto v době kvetu, 17 den pod 25OW sodík hnojím Advanced Hydroponic a míchám to ze slepičíma hovna box mám darkstreetII 90X90X180 zatím bez pachoveho filtru a bez ventilátoru zatím nahrazeno PC vetrákem vzduch odveden přímo ven do přírody bez sousedů,až si to budu brát domu na zimu tak mám v plánu si pořidit vzduchotechnuku nejspíš budu kupovat Ventilátor TT 125–220/280m3/h ale bylo mi doporučováno od Hlavy Ventilátor VK 125–365m3/h ale to už je otázka litru a to je celkem dost pro chudého growra :-) , Filtr si budu delat made in Home jednoduchá volba a levná, k tomu odhlučnenej sonoflex.


Teplota přes den 27-30 podle toho jaké je venku teplo
noc ubohej 6-10 krna snad se to na nich tak nepodepíše :-/

1,foto jeck herer zastřižen
Marselos
2,The church zastřižen
Marselos
3, church
Marselos
4,Lemon skunk
Marselos
Kompletní sestava i s 5tým nováčkem :-)
Marselos
A sestava na svetle.

Budu rád když mi to okomentujete díkec
Minďaaa
zdarec, no každopádně ta teplota není ok a určitě se to na nich podepíše. na květ si přepl podle mě zbytečně brzy a ta barva se mi taky moc nelíbí, nemáš to přelité, přehnojené??? nevím estli je ta kombinace slepičinců a hnojek v poho.
jinak na ty churche sem zvědav, už po nich nějakou dobu pokukuju... :) jo a napiš adminovi a přesuň si to do fotogalerie indoor, tam můžeš hodit 5 fotek k 1 příspěvku ;)

tak ať to roste...
Marselos
Taky jsem na tu barvu koukal ten den co to bylo focený jsem je vyndal ven na sluníčko a prolil čistou vodou. No a pak asi po hodine a půl jem je vrátil do boxu a tam mi stojej v u vnitř QuadGrow 4 rostliny ten hořejšek jsem vndal a postavil jem je do vody z hnojkama aby pořádne bumbali . Jinak pestím v kokosu :-) jinak dík za komentáře.
Marselos
Tak jsem tu opet znova a další foto po 6 dnech :-)
Marselos
Jeck na levo v předu church vedle neho v předu a vzádu na levo je lomon a v pravo church
Marselos
Ješte jednu fotku s radioaktivním Jeckem nejspíš přehnojený ale ostatní se zdaj v pohode NEE.. focený ze silým bleskem a upraveným filtrem focení?? všechny stojej ve stejným roztoku. ale nikdy jsem nemeřil PH a ani EC :-)
Marselos
Dnešní foto trošku menší zmena :-),nic moc kvalita ale příšte bude lepší. vpředu 2xchurch a vzádu v levo Jeck a vpravo Lemon,dnes jsem ostříhával pár listečků bylo to moc zarostlí.
Marselos
Dnešní foto trošku menší zmena :-),nic moc kvalita ale příšte bude lepší. vpředu 2xchurch a vzádu v levo Jeck a vpravo Lemon,dnes jsem ostříhával pár listečků bylo to moc zarostlí. 3 voto bez svetla otočený o 180stupnů že vlevo vpředu je lemon a vpravo Jeck.
Marselos
Takže další foto vyhřejvačka na sluníčku a proplachovačka čistou vodou . 1,CHURCH 2,jECK HERER (ZASTŘÍHNUTEJ)3,LEMON S.4,CHURCH (ZASŘÍHNUTEJ)
Marselos
Bych se stoho posr.... nejdou mi jsem dávat vůbec new fotky.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma