Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
vetrak? - Klikni zde pro originální téma
rita
chtel bych se zeptat jestli mi nekdo poradi jak vykony vetrak mam umistit dolu pro nasavani a pro odtah vzduchu ze skrine(myslim ze ufo 350 m3 za hodinu by melo stacit).
oprava :vetrak do skrine,viz nize a je to do skrine 1,5 m x 1,5m

[Edited by rita on 12-01-2003 at 10:57 AM]
Tervi
V zasade by stacit mel, pro ventilaci bych klidne dal jen odtahovy vetrak, pritah imho staci i pasivni, samozrejme aktivnim nasavanim nic nezkazis :) Obecne co se tyce nasavani, melo by byt takove, aby uvnitr bylo dost vzduchu a nevznikal podtlak.
Kazdopadne bych ale zapojil separatni vetrak pro svitidlo se samostatnym odtahem (skvele vypada napr. Aquaplant, viz http://grower.cz/forum/showthre...threadid=4053).
Jinak jak vykonnou tam vlastne hodlas mit vybojku? 2,5x2,5m je opravdu dost velke, tam bys klidne moh' dat na rust 2kW metalhalid :D...



[Edited by Tervi on 12-01-2003 at 06:57 AM]
rita
tak sem to vsechno propocitaval, chyba je na me strane melo to byt 1,5m x 1,5m omlouvam se za,nedorozumeni!
takhle by ten vetrak co sem psal mel v poho stacit, bude tam 600w

[Edited by rita on 12-01-2003 at 10:54 AM]
rita
zdravim,proc myslis ze nas navstivej? mas s tim nejaky skusenosti?nebo myslis ze by si nam mohl dat nejakou radu ohledne tveho prispevku?sem sni! ja osobne teda nehodlam nakomu nic vypravet a ukazovat,a nekomu prodavat,ci distribuovat tak nevidim duvod jak by se ke me fizli dostali.

rita
tak presne tohle si taky myslim,kdyz si spocitam odber proudu,tak mi zas tak zavratny cislo nevyjde, i kdybych tam mel tisicovku.myslite si ze nekdo od policie sleduje odber proudu v kazde domacnosti? nebo ze maj nekoho na energetickejch a kontrolujou jestli se nekomu nahodou nezved nejak podezrele odber proudu :-) ?tohle se mi zda trosku pritazeny za haro.
Mr.Proper
MrVosliku, nevim, ale mam pocit, jakmile nekdo napise ze sviti vic jak 250, tak te to buhviproc strasne rozhodi...
To jsi tak neprejici?
A proc 600W = shit?

Jedna se o pestovani pro VLASTNI potrebu a je kazdyho vec cim sviti.

to rita: 600kilo je optimum. To budou palice!!! :smoker:
rita
pri prohlizeni threadu me hodnekrat zarazila jedna vec,kdyz nekdo pise ze bude pestovat pod 250-400 watzi je vse v poho. proste o.k.kazdy mu to vychvali jakej je frajer. od pesteben vecich watu (nedejboze nejakejch tisic) je hodne lidi podezrivavejch otazky typu naco to to tak asi muze bejt,podle me podezrivani z buhvi ceho,okamzite si hned nekteri lidi mysli ze odhalili budouciho megalomana se zarivkama kterej z toho chce vytriskat nejakou skvaru.(i kdyz musim pripustit ze nektery thready typu jak pestovat a vetrat v garazi atd,je celkem hustota:-) ..tohle je ale podle me v nasi mentalite,jako kdyz si nekdo koupi novy faro-hned je to,kde na to asi vzal ten vnecem jede atd. pak nasledna nevrazivost a jeste se pak na vas lidi smejou a zdravej kdyz vas potkaj ze psem, jako by nic...

a navic si myslim ze nekdo kdo chce z pestovani bouchat many urcite nepoleze na grower,i kdyz je mozny ze zacatky se naucil tady. takova je realita


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma