Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

 
Skleník 2011 - autoflower feminized - Dutch Passion - Tundra - Klikni zde pro originální téma
Pongo
Hello,
už nějáký ten rok pěstuji a čučím na grower.cz. Ale až teď se mně chtělo regnout.
Po zkušenosti z minulého roku se špatným počasím a s tím, že mi zhnilo asi :grrr: !!300!! :grrr: g zelí jsem se rozhodl nic neponechat náhodě a vysadit "dvě etapy".
První "etapa" ( druhá až někdy v květnu :) bude jak již jste si všimli autoflower Tundra od Dutch Passion.
Cena 1040,- Kč za 5 feminizovaných semínek není nejlepší, ale co se dá dělat.

Semínka byly namočená ve vodě přes noc ve filmovce a včera dána do grow-mix od plagronu ( 25L - 190,- vočí ) a průběžne kropena odstatou vodou.
Dnes když jsem poodhrnul substrát abych se na jedno podíval tak bylo již pěkně puknuté. Takže počítám, že do 3 dnů by mohly vylést na světlo - byli sazeny tak 1cm hluboko.
Jako nádoby budou sloužit 10L kyble, kde bude namíchán zahradnický substrát s perlitem a obyč hlinou a ve dvouch nechám jen ten plagron aby jsem zjistil jak moc velký rozdíl je v "normálním" substrátu a substrátu od plagronu. Tyto nádoby budou zavěšeny ve skleníku ( dnes teplota 30stupnů) a až bude pěkné počasí tak je občas vytahnu ven. Hnojky pojedu nejspíš od Plagronu jen na květ - alga bloom + green sensation. Substrát je na 3 týdny předhnojen.

:megafon: Téměř zároveň se mnou vysadil i kamoš od DP Taigu. Tak vám poskytku fotky a info i o tomdle.

Nejspíš zítra postnu fotky jak jsem vyřešil zavěšení kyblů.
Jestli máte někdo zkušenosti jak s tou Tundrou tak Taigou tak budu jedině rád když přispějete do diskuse :) Dík.

Zatím čus.

Pongo
Pongo
dnes jsem vyřešil zavěšení "kyblů" - 30L barel od fridexu na půlky taky poslouží :-D viz foto. Příslušenství - Normální tvarovací drát, vrtačka a lámací nožík.... Ve skleníku to bude zavěšeno na střešní lati na hakách z udírny :-D ...
Dál jsem vyfotil klíček (sry za kvalitu ), vypadá pěkně zdravě a roste tak jak má, takže snad se nestane to, že vyjede ven naopak jak už se tady parkrát někomu stalo co jsem četl.
takže to je asi vše.

Pongo.
Pongo
Tak jak jsem psal, že za tři dny vylezou tak se tak stalo o den dřív :)
4 holky už jsou na světle a počítám, že dnes vyleze i ta poslední.
večer postnu fotky....

_____________________________
Kvalita nic moc ale něco málo jde vidět :)
ještě stále čekám na poslední až vyleze :(
Pongo
takže to vypada zatím dobře, ale jedna kytka nevylezla.... moc šancí jí už nedávám když 4 jsou už v rozletu.... kytky jsou ještě fůrt za oknem, chtělo by to více sluníčka :-( aby mohly jít do skleníku.... snad bude o víkendu líp... včera jsem koupil substrát na muškáty.... PH 5 - 6,5.... namíchám to s perlitem.... a objednal jsem alga box od plagronu, protože substrát není předhnojen.... automatky toho moc nespotřebují tak většina pujde na celosezonní kytky....
příkládám foto pro inspiraci....
j.e.n.i.k
Cau to me tesi ze konecne nekdo zvolil stejnej model jako ja:). Ja mam 7 semen a pojedu je uplne venku ale az v kvetnu, tak pak muzem porovnat vynos. Slibuju si ale od tundry, ze to bude kvalitni silna rostlina, prece jenom je v tom passion 1#:). Tak pestu zdar a snad nam to dobre pojede:)!.
Pongo
Hi,
jojo passion #1 hral velkou roli při výběru Tundry . Sám s ním sice nemám zkušenost ale co jsem se tady všude dočetl tak každej chválí. Pojedu ho od května ve fem verzi společně se Shamanem a Frissian dew .... mix od DP...
____________________________________________________________
Pak hoď PM jak ti to roste :-)
Pongo
nastal čas aby se kytky trochu vzpamatovali.... pracovní vytíženost mi nedovolila je šoupnout do skleníku v týdnu... takže sou vytahly jak modelky, protože byly za oknem ...na 4 kytky jsou tedy 4 nádoby, každá cca 10-15 L ... ve dvou z nich je grow mix od plagronu a ve dvou zemina na muškáty s perlitem.... drenáž jsem vyřešil keramzitem a štěrkem .... na uvítanou v novém domově jsem holkám dal Plagron Start-Up.... ve skleníku je 30 stupňů.... a v noci to pod 10 nejde.... kdyžtak je zakryju na noc takovou tou látkou :D ....
_________________________________________________________________________________
EDIT:
:megafon: Jak jsem psal v prvním příspěvku, že kamoš vysadit tu Taigu .... tak mu nic ještě nevylezlo ... možná to bylo tím, že to měl na severní straně pod střešním oknem, kde byla v noci asi pěkná kosa :D :hanged: :hanged:
_________________________________________________________________________________
EDIT 2:

až do soboty má být pěkně... bylo by dobrý kdyby se holky trochu vytahly, zesílily a nabraly sílu do případných hořších dnů ...
_________________________________________________________________________________
EDIT 3:

ráno opět dostaly Start- UP :drools: ... teplota v noci cca 15 stupňů.... momentálně 39stupňů... :eek:
Pongo
Hi,
:help: měl bych dotaz :help: .... bude pro kytky velkej šok když pujdou cca od 17:00 - 19:00 na procházku ? samozřejmě jen pokud bude pěkné počasí.... na sleník totiž přestáva cca v 17:00 svítit slunce.... tak bych jim chtěl dopřát ty dvě hodiny navíc.... Když vezmu v potaz to, že ve skleníku je třeba 38stupňů.... a dám je na slunko ven tam je dejme tomu 27.... v noci je zhruba 15stupňů... aby z toho neměly šok a nebylo na každé ke konci na dvě skla :crazy: :crazy: :crazy:
MedvedBrtnik
klidně to tak udělej, nic se jim nestane
Pongo
:frog: Nějak nám to tady stojí :frog: ... doma nejsem .... kytky prej rostou :) Fotoreport bude nejspíš v pátek.

Info about Tundra - pro ty co se jim nechce hledat:

Tundra je hybrid mezi samokvetoucí Ruderalis/Indica a naším outdoorovým šampiónem Passion #1. Passion #1 jsme vybrali pro její vynikající outdoorové (venkovní) kvality: odolná proti škůdcům, silná a brzy kvetoucí, jemný kouř a excelentní jemně kořeněná, citronově-grapefruitová chuť. Malé keřovité rostliny. Jemný pocit stavu “high”

Info od DP obecně a o jejich automatech:

Pouze konopí typu Indica a Sativa reagují na změny v denním/nočním světelném cyklu. Odrůdy Indicy či Sativy kvetou v závislosti na době denního světla. Samokvetoucí odrůdy ovšem nikoliv – jejich rozkvět je ovlivněn stárnutím. Samokvetení můžeme zpozorovat pouze u konopí planého (Cannabis Ruderalis).

Skupina Dutch Passion pracuje s planými odrůdami získanými ze severních zeměpisných šířek Ruska (Ural/Udmurtsko) a Kanady, které neobsahují žádné množství THC. Aby se staly psychoaktivními, je potřeba je zkřížit se Sativou nebo Indicou, které THC obsahují. Dutch Passion vložil většinu svého úsilí do „brzy dozrávajících samokvetoucích odrůd“ kvůli jejich krátkým vegetačním obdobím – doba růstu od semínka do sklizně trvá přibližně 2 až 2,5 měsíce. Tyto brzy dozrávající samokvetoucí odrůdy nabízíme pouze ve feminizovaném provedení.

Pro velký úspěch při uvedení prvních dvou autofeminizovaných variant v roce 2009 jsme se rozhodli představit o rok později ještě další dvě odrůdy. Vysoká poptávka poukazuje na výhody pěstování autofeminizovaných druhů v indoor i outdoor podmínkách namísto neautomatizovaných variant.

Díky svému krátkému vegetačnímu období (přibližně 2,5 měsíců) a malé výšce jsou autofeminizované odrůdy ideální k pěstování téměř kdekoliv – jsou to vskutku kosmopolitní rostliny. Venku rostou snadno jak v květináčích, tak ve volné půdě. Květináče můžete umístit na terasy či malé prostory jako jsou okenní římsy a balkóny. Ve středomořském podnebí je mnohdy možné sklízet až třikrát za rok. V nejsevernějších zeměpisných polohách mohou být všechny autofeminizované odrůdy pěstovány jednou za rok, zatímco v minulosti byla sklizeň možná jen u několika málo druhů nebo dokonce vůbec. Při dvacetihodinovém světelném cyklu je indoor pěstování našich autofeminizovaných odrůd o dost jednodušší.
Pongo
:bounce: ČAO :bounce:

holky se mají skvěle a vypadá to, že jim zatim nic neschází... Start- UP :drools: dostávají každé ráno .... možná k nim pujde do podnájmu ještě jeden vzor automatickej, ale to se však nechte překvapit :frog: :frog: ...

____________________________________________________________________
EDIT:

Dík těm pár lidem za K+ ;)
Pongo
Halloooo,

takže dnes jsem dal naklíčit ............................................................ a vítězem se stává......................... :goldcup: Deimos od Budhha Seeds :goldcup: .... :frog: .... nechť je mu zemina lehká a brzy nám vyleze ... :rasta:

Charakteristika:

Samokvetoucí. Feminizovaná semena. Deimos je kříženec, původem většinou indica (Northern Lights). Je to výběr 7. generace s cílem získat vlastnosti samokvetoucí rostliny. Deimos je silná rostlina, s dobrým růstem do šířky i výšky. Dlouhé boční větve mají výnos palic stejně tak velký, jako větve centrální. Zvýšená produktivita, při zachování diskrétní velikosti mezi 70 a 80 cm. Chuť Deimos je klasicky sladká a pikantní. Ideální rostlina k relaxaci, sebepozorování, filmu, zasvěcené intelektuální rozpravě, ale i léčebnému použití.

BTW to počasí na příští týden mně nepřídává klidu .... :grrr:
Pongo
4x Tundra + další člen do rodiny a to :bravo: Taigaaaaaa :bravo: , která šla rovnou do zeminy s perlitem .... 2L květináč .... tak jí přejme hodně štěstí stejně jako Deimosovi....

Info o Taiga:

Taiga je Hybrid mezi samokvetoucí Ruderalis/indica a Power Plant. Z naší velmi známé genetiky jsme vybrali extrémně brzy kvetoucí samičí Power Plant pro její typickou vůni a chuť. Taiga roste s velkými kompaktními palicemi. Na tak malou rostlinu je Taiga velice dobře výnosná. Taiga nevyžaduje nějaký specifický režim hnojení, což znamená, že je jednoduchá na pěstování. Pěstební nádoby o obsahu 2-3 litry jsou dostatečné pro zaručení dobré sklizně. Taiga má krátký životní cyklus, od semínka po palice od 8 do 10 týdnů. Výška rostlin: 50-60 cm.
____________________________________________________________________________
EDIT:

http://www.youtube.com/watch?v=lWjc..._embedded#at=74 :banana: :banana: :banana: :banana:
Pongo
Ale jo tak rostou, konečně je trochu vlhko.... na to, že můžou začít nakvítat za 2 týdny tak nic moc :D
_______________________________________________________________________________
EDIT:
zítra dostanou Ata-zyme a Terra leaves .... poloviční dávku než je předepsáno .... :drools: :drools: :drools:
Pongo
jsem pryč, takže se o naklíčení Taiga a Deimos starají doma.... davám jím tak 10%, že vylezou :hanged: :grrr: :hanged: :grrr: ....
______________________________________________________________________________
EDIT:

fotka jedné Tundry.... roste to zprdele pomalu :-/
______________________________________________________________________________
EDIT 2 :

tak Taiga prej vylezla .... Deimos je zalezlej fůrt :( ....
Pongo
tak mohlo by bejt na každé do brka :rasta: :rasta: :rasta:
Pongo
1: Taiga po Root - C :vampire:
2: pokus o makro :frog:
3: majstrostvo sveta teprve začne :goldcup:
4: support :drools:

Deimos zhnil :hanged: :hanged: .
FeSTeR
vraj to v poslednom tyzdni zacne rychlejsie rast som zvedavy aj ja..

planujem autoflower out prvy krat aj ja :)..

nech sa ti dari K+
Pongo
Dix za K+ ... no doufám, že se to vytáhne .... je možný, že to ještě 2 týdny poroste .... u těch AF udávají 2-2,5 měsíce.... doufám, že budu z těch co jim to roste dýl .... :)
Peace
MedvedBrtnik
Venku to roste do plné zralosti cca 70 dnů. Dá se sklízet i dřív, ale není to úplně ončo. Většinou tě ale stejně donutí plíseň sklízet dřívě. Jak se ti to podařilo s tím Deimosem, že uhnil?
Pongo
:Méďa

nejsem doma přes týden.... takže to zalévá matka a sista .... a nejspíš zalévali poctivě :frog: .... ale naštěstí jsem to vyměnil to semínko za pár palic z minuléhou outu tak mě to moc netrápí ... sere mě akorát to, že jsem mohl mít zkušenost s dalším vzorem :afro:
MedvedBrtnik
Aha, tak to jo. Taky ho letos mám, jen jedno semínko, tak sem zvědavej, jestli vzejde. :) Každopádně to počasí teď je pěkně na prd, tak snad z toho něco bude, zima a nedostatek sluníčka se jim moc nelíbí. :(
Pongo
tak good luck ... :) kamoš je klíčil deimosy minulej týden a včera mně říkal, že mu vylezli oba dva ...jo jo venku u nás je teď 13 stupňů ... ale ve skleníku je pěkných 22stupňů ... :satan: ať klidně chčije občas, ale ať do toho vyleze taky to sluníčko :)
cerzyn
zdarec já ho jel loni a byl luxusní....zhuloval taky slušně...
http://grower.cz/forum/showthread.p...3857#post903857
Pongo
:rasta: :rasta: :rasta:
sonicsvk
zdar za 15dni budem tiez sadit 3x tundra feminizovane chcem sa spitat coje to ta Filmovka kde si to mal namocene :D ? A ked to dam nanoc podvodu na druhy den to mozem hned zasadit do hliny a na svetlo alebo najprv do kelimkov? diky za odpoved a vela štastia
Ka'n'ja
Ahoj máte to pěkně rozjeté. Já letos jedu AF od Dutche SnowStormII. Tak sem zvědavý. Mám doma tři od minulého pátku, dával jsem je rovnou do sázecího subtstrátu s perlitem a keramzitem a naklíčily všechna tři, ale na svět ještě nevykoukly, ale vrtám se v tom denně a lezou:). Sem zvědavý, od DP jsem ještě AF nejel, ale jinak jsem od nich měl regular WW a úplně super.
Loni jsem jel na outu v druhém období - od července do září - bílého trpaslíka a až na tu velikost můžu jen doporučit, ale je fakt že jsem ho asi trošku zasekal sám.
Jinak tady byl příspěvek s "procházkama rostlin". Silně nedoporučuju, loni sem to ze začátku dělal s tím trpaslíkem a vůbec nevalil, až sem ho nechal na jednom byť ne úplně ideálním místě tak se rozjel.
Když se budeš pořád stěhovat a muset si zvykat někde, tak taky nebudeš mít nejsnažší život, proto je podle mě lepší vybrat vhodný místo a nechat tam kytky a přemistovat je jen v případě nejvyšší nutnosti, která by je mohli zničit - kroupy, mrazy, zlý sousedé, Gestapo CR...
Pongo
citace:
Původní příspěvek od sonicsvk
zdar za 15dni budem tiez sadit 3x tundra feminizovane chcem sa spitat coje to ta Filmovka kde si to mal namocene :D ? A ked to dam nanoc podvodu na druhy den to mozem hned zasadit do hliny a na svetlo alebo najprv do kelimkov? diky za odpoved a vela štastia


filmovka je krabicka od filmu do fotaku :) jo jo dej to do vody... Az vyjede malej klicek tak to muzes dat do hliny... Tak to delam ja... 5 -10mm hluboko... Samozrejme je mraka jinych variant... Mel jsem to v kelimku protoze 10 l kvetnik se me na okno nevleze :D ...
sonicsvk
jaj diky moc este sa chcem spitat ma to cenu pestovat v obycajnom zahradnickom substrate a hnojiva na rust kravske a na kvet slepacince + neaka zihlavova voda ? alebo mam racej pockat a dosetrit na tie drachsie plargony atd lebo co pozeram skoro vsetci pouzivaju plargony a drachsie hnojiva tak ci to ma vyznam pestovat stimito diky moc za odpoved. K+ a nech sa dari
Pongo
citace:
Původní příspěvek od sonicsvk
jaj diky moc este sa chcem spitat ma to cenu pestovat v obycajnom zahradnickom substrate a hnojiva na rust kravske a na kvet slepacince + neaka zihlavova voda ? alebo mam racej pockat a dosetrit na tie drachsie plargony atd lebo co pozeram skoro vsetci pouzivaju plargony a drachsie hnojiva tak ci to ma vyznam pestovat stimito diky moc za odpoved. K+ a nech sa dari


jak jsem již psal ... dvě Tundry jsou v grow-mixu od Plagronu ... a dvě v normal zemině na muškáty s PH 5.0. - 6.5. tuším ... a zatím nevidím rozdíl .... všechny byly ale klíčeny v tom grow mixu ... jasně, že to můžeš pěstovat v substrátě zahradnickým a použít ty hnojky jak píšeš, ale určitě bych jim dal ze startu alespoň ten Start- UP nebo jak davám já teď na tu Taigu Root- C od Atami ... a až budou větší tak cca od 2 týdnů jim začít solit ty home made hnojky.... jel jsem jednou kuřince na out a byly to pecky :) :rasta: :frog: todle jsou jen moje poznatky.... určitě se zde najdou jiné kapacity a poradí :) peace :)
MedvedBrtnik
Loni jsem jel jednu várku automatů naprosto bez hnojiv (ale v substrátu bohatém na živiny) a v pohodě. Žádný sraní s nějakým Start-UPem a podobnejma zbytečnostma, který sou k ničemu a akorát za to solíte nekřesťanský prachy. Pokud máš špatnej substrát, pořiď něco na květ (dobrou zkušenost mám s Plagron Alga bloom - dobrá chuť výsledného produktu,) ale ty substráty jsou většinou minimálně na 4 týdny předhnojené, takže růst máš pokrytý, stačí ten květ a neper do nich moc, lehce se dají spálit (bo sou malý a nestíhaj to papat,) stačí poloviční dávka jednou týdně.
Pongo
:Méďa

radši jsem jim pomohl trošku tím Start-Upem ... a bylo to poznat .... hlavně v té zemině na muškáty, která není předhnojena.... a zase takový mraky peněz se za to nedávají :) a navíc ten Start-UP mám od kamoše .... :) :rasta:
Pongo
Hi,

1.začíná to kvést .... :flower:
2. mini Taiga :love:
3. mega keř :biglaugh:

Příští dávka hnojiv bude ve znamení Terra Max... Snad se ještě vytahnou, aby na tom něco vůbec bylo :bong: :) co jsem četl tak se v květu vytahly ještě o 20 cm tady někomu ....
Pongo
HI,

předevčírem dostaly terra max a dnes dostaly terra max a bloombastic .... 5ml Maxu a 1ml Bloombasticu na 1,5 Litru vody .... večer snad postnu fotky ....
Pongo
o všechny je staráno uplně stejně .... :drools: Start- Up, Terra leaves, Terra Max, Bloombastic :drools: .... a paradoxně jsou největší ty co jsou pěstovány v zemině na muškáty .... takže grow-mix od plagronu toho zatím moc nepředvedl :) .... :rejp: ....


:megafon:

Todle je 34. den od zasazení ....
Pongo
Čau,

počasí na kkt .... slunce kdesi nikde.... květ nemá cenu fotit, je to jen takovej náznak.... zdá se mi, že kytky zatím jen rostou místo toho aby kvetly ...
první 2 fotky jsou největší kytky ... a třetí je Taiga, která se mně podařila v týdnu celá vyklopit na zem .... takže jsem ju tam musel nasoukat znovu a doufat, že nezakrní ... :babovka:
ThunderFuck!
Zdarec

mas je pekne:) taigua ni tundru jsem jeste nepestoval ale zbytek auto c jsem mel rostli az do 45. dnu kvetu divam se ze jsi o 10 dnu napred ja uz mam docela pekne nakveteno. ale byt tebou tak bych se vubec nezlobil protoze o co dele to roste o to vetsi vynos je:) jinak mohu se zaptat orientacne na vysku? diky
MedvedBrtnik
Čau, mám pro Tebe jednu dobrou a jednu špatnou zprávu. Ta dobrá je, že mi AF kytky venku taky ještě nekvetou. Ta špatná - četl jsem, že Tundra a Taiga nejsou true AF, ale jen semi AF kytky, tzn. že nakvetou dříve než klasické kytky, ale není to tak rychlé jako u opravdových AF strainů. Loni tyhle modely jel kdosi na Groweru a vím, že mu to taky nekvetlo, nakonec to mělo 1,5m nebo kolik a výnos nic moc. :( Raději bych přikoupil něco jiného, jestli chceš true AF. MB
Apartman
čus, Taigu jsem jel předloni-dokvetla 20. Září-tedy o cca měsíc dřív, než se uvádí u Powerplantu...měl jsem ji vesměs v takovém polostínu (tak 3h přímého světla) pod škumpou ve 3l květináčích a měla každá cca 20g ovšem kvalitního nakopávacího ovocného huliva...výška rostlin byla tak 60-70cm ale byly pěkně stejnorodé
Pongo
citace:
Původní příspěvek od ThunderFuck!
Zdarec

mas je pekne:) taigua ni tundru jsem jeste nepestoval ale zbytek auto c jsem mel rostli az do 45. dnu kvetu divam se ze jsi o 10 dnu napred ja uz mam docela pekne nakveteno. ale byt tebou tak bych se vubec nezlobil protoze o co dele to roste o to vetsi vynos je:) jinak mohu se zaptat orientacne na vysku? diky


Čau,
dík za pochvalu, jedu AF prvně, spíš jen tak na zkoušku a na pobavení :) teď má byt pěkně tak jim vohulím trochu bloombasticu a Terra Maxu :) dnes pofrčím dom a hodím sem fotky a postnu výšku rostlin... když jsem je fotil tak měly cca 35cm .... a ty menší v tom grow mixu tak 25cm .... tak to čekni k večeru :)
ThunderFuck!
zdarec

papani maji automatiky hoodne rady ja je hnojim od te doby jakmile vysadim do zeme cca 3-4 den od vykliceni. tyky ot jde hodne poznat dnes 31. den a maji pres 60 cm:)

citace:
Původní příspěvek od Pongo


Čau,
dík za pochvalu, jedu AF prvně, spíš jen tak na zkoušku a na pobavení :) teď má byt pěkně tak jim vohulím trochu bloombasticu a Terra Maxu :) dnes pofrčím dom a hodím sem fotky a postnu výšku rostlin... když jsem je fotil tak měly cca 35cm .... a ty menší v tom grow mixu tak 25cm .... tak to čekni k večeru :)
Pongo
citace:
Původní příspěvek od MedvedBrtnik
Čau, mám pro Tebe jednu dobrou a jednu špatnou zprávu. Ta dobrá je, že mi AF kytky venku taky ještě nekvetou. Ta špatná - četl jsem, že Tundra a Taiga nejsou true AF, ale jen semi AF kytky, tzn. že nakvetou dříve než klasické kytky, ale není to tak rychlé jako u opravdových AF strainů. Loni tyhle modely jel kdosi na Groweru a vím, že mu to taky nekvetlo, nakonec to mělo 1,5m nebo kolik a výnos nic moc. :( Raději bych přikoupil něco jiného, jestli chceš true AF. MB


Čao,

no jestli je pravda co říkaš tak by mě zajímalo co s tím budu udělat .... :D protože jsem myslel, že tak cca za 14 dní budu sklízet a AF přenechají místo pro The Ultimate a Passion 1 ( nechce se mně mít tolik kytek naráz ).... už teď to musím jít naohybat aby to nerostlo do latí co jsou ve skleníku kvůli okurkám a podobnejm pičovinam :)
Pongo
citace:
Původní příspěvek od Apartman
čus, Taigu jsem jel předloni-dokvetla 20. Září-tedy o cca měsíc dřív, než se uvádí u Powerplantu...měl jsem ji vesměs v takovém polostínu (tak 3h přímého světla) pod škumpou ve 3l květináčích a měla každá cca 20g ovšem kvalitního nakopávacího ovocného huliva...výška rostlin byla tak 60-70cm ale byly pěkně stejnorodé


Hi,

budu rád když ta moje vyroste :D ... vysypala se mi z květináče a je nějáká zasekana.... uvidíme ... ale jestli na tom budu stejně jak jsi byl ty tak má ještě dost času :D
Pongo
1. a 2 fotka - největší kytka 50 cm....
3. a 4. fotka - nejmenší kytka 37 cm...

tady jsem to postnul jak hotentot na přeskáčku než jsem chtěl ... ale i tak je to správně :frog:
Pongo
1. a 2. fotka - kytka 40 cm
3. a 4. fotka - kytka 47 cm

Sorry za kvalitu, foťák nemám uplně marnej ale ruce asi jo :D


Todle je tedy 40. den od vražení semínka do hliny .... když to pujde dobře tak mají ještě cca 30 dní na květ .... ale pokud to pujde špatně jak psal MedvědaBrtník tak je to špatný :rasta: :rasta:

ja kokos málem zapomněl ... poslední EDIT ... to prťavý je Taiga ...
Pongo
Hovna v trávě :frog: jdou pěkně cítit na metr a půl :)

osekaná velikost, nechtělo mně to sem přidat ve větším rozlišení ....
Ka'n'ja
Tak "Sněhová bouře" už se hlásí řádně k životu, rostlinky mají po 2 týdnech od vyklíčení třetí patro a necelých 15cm, akorát na slimáky nějak nestačí://. Jednu mi odpravily úplně a jedna je teda okousaná fest, ale asi to přežije, budu je muset dá na nějaký podstavec. Nechápu proč de slimák zrovna po konopí, všude okolo je travin a toho si ani nevšimnou:/.
Jinak na hnojky pro AF sem slyšel dost smíšený názory. Jeden říká nehnoj skoro vůbec, druhej hnoj co to de, protože to rychle roste. Zatím je hnojím jak normální kytky, akorát jim přidávám hnojivo na květ v poloviční dávce už při růstu.
Pongo
citace:
Původní příspěvek od Ka'n'ja
Tak "Sněhová bouře" už se hlásí řádně k životu, rostlinky mají po 2 týdnech od vyklíčení třetí patro a necelých 15cm, akorát na slimáky nějak nestačí://. Jednu mi odpravily úplně a jedna je teda okousaná fest, ale asi to přežije, budu je muset dá na nějaký podstavec. Nechápu proč de slimák zrovna po konopí, všude okolo je travin a toho si ani nevšimnou:/.
Jinak na hnojky pro AF sem slyšel dost smíšený názory. Jeden říká nehnoj skoro vůbec, druhej hnoj co to de, protože to rychle roste. Zatím je hnojím jak normální kytky, akorát jim přidávám hnojivo na květ v poloviční dávce už při růstu.


nevím na co reaguješ :D nespletl jsi si téma ? :D
Pongo
Jen tak aby jste nezapomněli, že zde stále jsem :frog:

Tomu týpkovi na té první fotce jsem říkal už dávno ať se staví v půli června :rasta:

poslední fotka je Taiga, je zasekaná .... jednou mi vypadla z květináče, který měl tak 2L ---- což je ůplná píčovina, je to málo ... musel jsem jí přesadit a kořenový bal byl přes celý ten květináč.... takže by mě zajímalo kde v DP přisli na to, že stačí 2L nádoba.... :frog: jinak už taky začíná kvést.... ale počítám, že se ještě vytahne o nějáký ten cm .... a nakonec na ní sklidím neuvěřitelných alespoň 5g :frog:
Pongo
next
Pongo
Hi Growers :banana: :banana:,

Měl bych to trošku shrnout, jelikož se blížíme do cíle ( max 14 dní i s flushnem).

________________________________________________________________________________
Tundra:

Fotky jsou z dneška a to je 31. den od první známky květu ( 59. den od zasazení).
Po celou dobu květu dostávaly téměř každý den 3-5ml Terra max + 1ml Bloombastic / litr vody.
Kytky jsou téměř totožné až na jednu, která je podle mě tak o týden pozadu.
Ještě týden budou dostávat Terra max a Bloombastic ( opožděná kytka cca ještě dva týdny - podle vývoje) a pak už jen čistou vodu. ( možná nějáky final solutions - uvidíme jak se mně bude chtít do G-shopu :frog: )
Jinak jsem teda nepoznal rozdíl v plagron grow-mixu a zemině na muškáty :babovka: a asi už ani nepoznám....
Palice smrdí řádně teda :D :leaf:

Taiga:

ta má ještě nějáký ten pátek před sebou :)
od zasazení uplynylo 44 dní a od květu 12dní a během těch 12ti dní se vytahla o dobrých 30 cm, je stejně vysoká jako Tundry. Taky dostává téměř každý den Terra max a Bloombastic ve stejném poměru jak Tundry.
Ta si užila svoje teda, vysipaná z květináče, přesazená... :D
Ale až po tom přesazení do většího se začala rozjíždět... 2L je málo jak píšou v DP :smash: .

Taiga + Tundra:

- PH neměřím
- EC neměřím
-ze začátku voda z kohoutku
- ve dvou třetinách života dešťovou vodu
- Start UP + Root-C + Ata-Zyme - Terra Leaves + Terra Max + Bloombastic

FOTO:
1. TAIGA
2. TUNDRA šiškenzí
3. TUNDRA detail
4. TUNDRA celek
5. odhulená nasračky :frog: ( už to takhle bylo, nic jsem nearanžoval)

Připomínky, názory, kritiku, pochvaly, peníze - vše přijímám :)
Pongo
tak ještě něco když jsem zde dlouho nebyl :)

1. Taiga
2. Tundra opozdilec
3. Tundra
4. Tundra
5. Dnes to vypadá na nějákou párty :frog:
Pongo
Čao,

pokusy o makro... a mám pocit, že nějáký paličky trošku zhermatily... ( foto zítra)....
Pongo
Hermo nebo nehermo ? každopádně to pujde tak za týden pod kosu, takže je to vcelku jedno :)
Pongo
Čau,

sme u konce... až to uschne tak to nějak sepíši ještě dohromady co a jak bylo a nebylo... sekl jsem všechny 4 i když jsem tu jednu ještě teda mohl nechat.... zatím se můžete pokochat a ptát se na cokoliv
Rákosníček
jojo bananky ukazala no ale jestli jen takhle malo tak je to uplne zanedbatelny :)
tagra1
Těším se na konec párty:)
Pongo
uvidíme co to bude umět :) dojedu nejdřív v sobotu dom..... takže to suchý ještě uplně nebude.... ale stejně to asi zkusím :D
FeSTeR
Pouzi fén alebo notebook ak z boku ide teply vduch ;)
Pongo
Čao Growers :bounce: :bounce:

takže jsem dnes sekl i TAIGU... je to takové koště spíš než kytka... možná, že tím budu zametat bordel co zbyl po Tundře :frog: :frog: ... Taiga smrdí pěkně ... ale celkový výnos bude tak 5g :-D ... Kamošovi to dělá to stejné, vytahlá, obsypaná pryskyřicí, ale palice jak kopřiva :-D ...
Takže za mě určitě NE této odrudě :banned:

TUNDRA:

už bylo ochutnáno :-) , každý byl spokojen .... Chuť je taková zemitá, sladší.... Těžce aromatická... jeden pytlík dokáže zaneřádit půlku vagónu :sun: ... vůně jak některé indoor modely.... Fakt to smrdí jak hovado :-D
dá se kouřit celý den..... žádný uzemňovák .... řekl bych, že je rostlina docela odolná i proti plísni.... jen malý náznak plísně v té nejhustší palici .... ale je taky pravda, že kdybych to sklízel na podzim tak je pravděpodobnost plísně daleko větší...
Výnos byl podle kuchyňské váhy 110g ... což je na začínající léto naprosto luxusní :drools:

Takže foto nakonec:

1. Taiga koště
2. Taiga " palice "
3. Taiga " palice "
4. Tundra detail
5. Tundra vše pohromadě

No to by bylo asi vše k tomuto threadu.... Dík za zájem, za K+, za připomínky apod... :crazy:
Pongo
Tak potěší to :) http://www.dutch-passion.nl/cs/cannabis-pictures/

June 2011 - outdoor
Dirty
čau Pongo chválim za pěknou sklizeň určitě šmakuje:) a gratuluju k foto na stránkách DP!!! K+ zasloužeňe
prysk
Nádhera a gratz k DP fotu :) K+ letí, těch 110g bylo ze čtyř kytek?
Pongo
citace:
Původní příspěvek od prysk
Nádhera a gratz k DP fotu :) K+ letí, těch 110g bylo ze čtyř kytek?


Dík kluciiii :)

jo jo ze všech 4 bylo 110g.... no není to moc, ale byl to takovej pokus spíše ... a na léto dobrý :)
prysk
No právě že podle mě uplně krásny, oproti tomu jak vypadaj ty moje.Ta malá má 32cm a ta větší 44cm i když maj stejnej květináč :O
Pongo
Skleník je skleník :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma