Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konvenční Zahrádky

 
Salvia - problem - Klikni zde pro originální téma
Mishung
Tak, moje krasne huste rastliny takmer neprezili zimu a nevyzera to s nimi dobre, pomaly som ich nechal zvykat na normalny vzduch skoro po dobu 2 mesiacov no ked som ich konecne uplne vybral z parniku zhodili skoro vsetky listy a momentalne vyzeraju asi takto. A su na normalnom vzduchu uz asi mesiac-dva...
Co s tym?
Mr.Nobody
Čau hnojíš to?Mě tohle dělaly šalvějky , když sem je jako malej skoušel pěstovat jen tak v substrátu bez hnojek:D
Nevypadá to s něma moc dobře , ale zkus je přesadit a kouknout jestli ti neuhnívají kořeny...
Sagi
Vypadá to s nima hodně bledě... Jak často si zalejval? Jak probíhal ten přechod na normální vlhkost? Listy opadávaly ještě zelené nebo napřed zežloutly?
Mishung
nehnojim, zacnem hnojit ;-)
A presadzal som ich minuly tyzden a listy opadavali zelene len tak zoschli najskor trochu ale farbu nejako nezmenili skor stmavli.
No prebiehalo to tak ze som robil diery do foliovniku a pomaly otvaral vrch, o par milimetrov za tyzden.
Skusim zacat hnojit a uvidim co to urobi :)
Slick-ace
Ta hlína už bude asi taky pěkně vyžilá, z vlastní zkušenosti bych ti v týhle situaci bych poradil udělat následující..

Do šířky už nevyženou tzn. nezkošatí - potáhnou se do výšky. Takže vršky uřízni o kolínko až dvě pod posledníma listama, nech je ve vodě ať ti udělají pěkný kořínky a pak je dej do sterilizovanýho mixu hlíny a předhnojenýho substrátu. Pravidelně rosit a hnojit - odvděčí se spoustou listů :wink: než je v zimně zase postupně shodí..
prashiwa
presadit kazdy mensic do vetsiho,nerpellivat ,kdyz zaboris prst do hliny a ucitis vlahu jest enei treba zalit.skus zalit jednou nahoru a jednou dolu do misky, u okna je zima a malo svetla za okno je mozne sadit az okolo brezna kdy je uz vic svetla a jina noccni teplota u oken proste tio na to tahne.kdyz je malo svetla moc to nepije tkaze moc nehnojit spis tak jednou tydne a to lehce.ci mic svetla tim min zalivat a tim min hnojit veskery metaboklizmus je ted v zimne pomalejsi.jo a nezapomen kyprit.spejli rpobodej hlinu az nadno aby se ke kporinkum dostal vzduch.mozna ot mas jen prelite.tak kdyz rad prelivas tak si dej do hliny 80 procent perlitu a zbytek hlinu a jehlici uvidis ze to bdue rust.a jinak bych dal kytky na rani okno ne odpoledni kytky s malymi listy nebo vozkovymi nesmi na slunce.teplota mistnosti by nemnela klesnout v noci pod 20 stupnu a pres den by za oknem mnemnelo byt vic jak 30.jiak hlinene kvetinace casto hniji a usazuji se soli skus plastove.
prashiwa
jo mozna si pouzil spatnou hlinu ... spouzij na sazenice je to spis raselina jehlici drevo pisek atd.ph 5,5 do 6. asi si dal rovnou hlinu co ma v sobje honivo a je to 6,5 az 7 na dospele kytky v kvetu.prolitim destilkou by se dal zmnerit ph vytoku s kvetinacea hned bys vedel.
prashiwa
kytka zloutne kdyz:: nema zivyiny a zije sama ze sebe
kdyz je prehnojena
kdyz je zima
kdyz nesedi ph
amper
citace:
Původní příspěvek od prashiwa
kytka zloutne kdyz:: nema zivyiny a zije sama ze sebe
kdyz je prehnojena
kdyz je zima
kdyz nesedi ph

Díky za rady posledních třech příspěvků, odpovídá to tomu, kde jsem i jáudělal chybu. Hlavní problém bylo přelití a blbé PH. Když se nedaří kořenům, memůže kytka prosperovat. Naproti tomu když jsou kořeny v pohodě, snadno se vzpamatuje ze šoku na listech, (např.při změně prostředí).Ať se všem a všechno daří!
amper
citace:
Původní příspěvek od amper

Díky za rady posledních třech příspěvků, odpovídá to tomu, kde jsem i jáudělal chybu. Hlavní problém bylo přelití a blbé PH.(Měl jsem tam 7.5-měřeno sondážním PH metrem, pokud se mu dá alespoň přibližně věřit. Když se nedaří kořenům, memůže kytka prosperovat. Naproti tomu když jsou kořeny v pohodě, snadno se vzpamatuje ze šoku na listech, (např.při změně prostředí).Ať se všem a všechno daří!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma