Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Priprava kokosoveho substratu - Klikni zde pro originální téma
jenaro
Zdravim Grow ))
Jak rikaji v CSSD - vazeni pritelkine, vazeni pratele ))
prosim vas, popiste z vlastni zkusenosti jak kdo pripravuje kokosovy substrat, respektive jestli vubec nejak pripravuje..? Myslim tim Ph a podobne... Protoze uz nekolikkrat za sebou pozoruji stejnou vec: po zasazeni vitalnich sniclu/seminek do kokosu behem prvnich dvou tydnu to roste strasne pomalu a mam takovy pocit kdyby ten substrat jakoby cekal na to dokavat vlivem zalivani se tam zrovaji veskery hodnoty... a pak uz to jede zrejmne )) nebo picovinu rikam a delam nejakou jinou zakladni chybu za zacatku..?
A jeste k tomu dotaz vyplyvajici z predchozeho.. kdyz davate snicel do kokosu, tak jak to zalejvate poprve - myslim jestli tam davate jenom nepatrny mnozstvi vody? 50 - 100 ml anebo to zalijete ihned tim spusobem aby cast zalivky vytekla pres drenaz..?
Dekuji za rady a commenty, pěstu čest ))
fiste
Kokos musíš prolejvat vodou dokud nemáš Ec výtoku stejný jako Ec vody. To je asi všechno k přípravě a zalejvat pořádně aby něco proteklo. Čím větší kytky, tím častějc. Malý kytky by neměly mít pořád mokro, těžkej květináč, možná stačí zalejt jednou za 2 dny..
Marselos
Mám to samé dnes je to 20 dní od zasazení a dnes jim teprv roste 3 menší patro jsou drobnejší než ty před tím co jsem mel,nebo jestli to je genetikou dneska poprve nepatrne pohnojím a uvidíme. :-)
tomas2pet
Hoši to chce namíchat živnej roztok na ec 1,2- 1,5 podle tvrdosti vody, Ph někde kolem 5,8- 6, a pořádně to hnedka prolejt, jinak ti to pak koření do kokosu co nemá žádný živiny. Normálně zalít až to proteče, a po lehkém proschnutí znova naložit pořádnou zálivku. Ok.



Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma