Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

 
jakej model ? - Klikni zde pro originální téma
steve
chtěl bych se zeptat zda byste mi napsali modely s kterýma ste byly spokojeni na Outdoor.

objednával si nekdo teď nekdy od Nirvany seeds
pořád to posílaj v tom cedlu?
Inkvizitor
Čauves, já objednávám semena pro outdoor u Dutch Passion. Dodávka vždycky OK, klíčivost v průměru 90%, nežádoucí hybridovost (ústřel zpět k některému z rodičů) tak 10%. Zkušenost mám s Passion #1 (Amstel Gold) a s Purple Star. Obě dokvítají cca koncem září a tak, jak mají, tedy barva, vůně, chuť, účinek, prostě všechno přesně dle specifikace v katalogu. (přihnojuji Krystalonem z AGRI-Rotterdam). Letos si asi střihnu Durban.
Killer_Queen
Passion#1 je drsnej model.Pristi rok(vlastne uz letos) ho taky budu pestovat.V pohode dokvete a hlavne se o to nemusis nejak moc starat...
dubuque
2 inkvizitor: A vážně to u dutch passion tak hezky funguje? Byl jsem vždycky trochu nervózní z představy, že někam jen tak pošlu v obálce 70 euro :-) Kupoval jsi femnizovaná semena? Kdyby to pravdu fungovalo, aby by se vyplatily, protože bych nemusel pořád kontrolovat samce a nezdupal bych zbytečně okolí zahrádky.

Jinak, jak byste porovnali ty výše zmíněné modely? Já hledám něco spíš vysmátýho. Šel bych asi nejspíš do Durban poison, ale nějakou indicu (purple, passion) bych taky ochutnal. Jenže 10 kytek mi stačí, proto se ptám - nechtěli byste se podělit o semínka? Vyměnil bych.
Etiene
no fajn fík za odpovedi... no a v čem teda posílaj ty semča?


já planuju na jaro Early Skunk od Sensi seeds.
no tak nevím co si vybrat je fakt že je tam toho hafo.
a dávaj nějaký gratis semča?

azbest
to dubuque
hele ty money nemusis posilat v obalce,ale muzes je poslat sekem nebo jako ja bank prevodem.je to oto jistejsi ze ti to nevycorujou postaci.haha.(me uz ty spinavci ukradli docela slusnej balik) ja este semca nemam ale dutch passion spolupracuje pac me hned odepsali, ze se na tom pracuje,tak to bude OK.
kdyz sme u ty vymeny tak sem obednal PASSION#1,takze pokud budes mit neco inyho tak muzem changnout. cus azbest
Inkvizitor
Můžu mluvit jen za sebe a ještě jednoho kámoše, ale celkem už jsme peníze v obálce posílali cca 5x a vždycky proběhlo všechno OK. Nepoužíváme normální obálku, ale takovou tu protinárazovou tlustou, co má uvnitř ty plastový vzduchový bublinky, takže naprosto není poznat, co posíláš. Posíláme to navíc doporučeně, ale jednou jsem to risknul i jen jako normální dopis a klaplo to taky. Zpátky ti z Dutch Passion pošlou kartonovou krabičku a v ní vakuově balený papírový, z venku lakovaný, pytlíky se semínkama. Jednou mi krabičku otevřeli celníci, protože mi přišla rozříznutá a poté přelepená takovou tou jejich páskou "ZOLL-ZOLL". Ale nic jinýho z toho nebylo, protože semínka jsou legální a celková hodnota balíčku nepřekračovala limit, který by mě nutil k placení cla nebo daně. Takže ještě jednou potvrzuji, že Dutch Passion funguje skvěle a seriózně po všech stránkách.

Co se porovnávání modelů týče, tak to je moc těžký a málkody se shodnu s více huličema na charakteristice účinku. Většinou jen s těma pár, se kterejma hulím už dlouho a společný vzorky. Na čem se ale shodneš docela často je vůně a barva vzorku před a po usušení a taky chuť a vůně při kouření. To je, alespoň pro mě, poměrně slušnej challange, když se snažíš vypěstovat kytku, která bude mít stejnou bravu, stejnou chuť a vůni, jaká má na fotografii a v popisce v katalogu. Toho všeho se dá dosáhnout, pokud se opravdu dobře staráš a kytce nic nechybí ani nepřebejvá. Trefit ale popisovaný účinek je dle mého hodně zavádějící a osobně na ty popisované moc nevěřím, protože letos jsem sklidil zmíněnou Purple Star, která měla být slabší a klidnější model a vyklubal se z toho tedy pěknej masakr. Ikdyž takovej dost poklidnej masakr, takže v něčem přece jen nekecali a já zřejmě docílil jak vysokého obsahu THC, tak i vysokého obsahu CBD, který má být právě u tohoto modelu docela velký. Osobně ale na nějakopu větší objektivizaci účinku nevěřím, protože zkušenost hovoří jinak. Vysmáté modely jsou všechny, když hulit začínáš, když se nepředávkuješ, když je dobrá parta, když najdeš svou rozumnou míru a četnost.... atd. atp. Prostě dle mě je celkem jedno, co hulíš, ale tvůj stávek se odvíjí od toho, JAK(set) a JAK(setting) HULÍŠ.
Storm
Ze svoji zkušenosti mohu doporučit Durban poison.Před ňákym časem sem zakoupil od Walhally semena Afganu a White skunku.Kdyby měl někdo zájem,tak můžem changnout.
Dario
Cau Steve! Ja pestuju outdoor jen rizky, jelikoz jsem uz nechtel zazivat ty provary, kdy se z nejnadhernejsi kyti na poli "favorita" vyklubal zmrd samec. Boj s kurevskejma zlodejema me stoji hodne energie a jeste se stresovat timhle.

Moji out favoriti:
1. Plank (Santa Maria) http://www.nomercy.nl
Moji kamaradi tomu rikaji NNL (neni nic lepsiho :))
2. Mendocino Madness (TH seeds)
3. Bahia Blackhead (KC Brains)
4. Ice (Nirvana)

Letos mam jeste pripraveny maminy Shivas Joy a Bushmans (www.herbaria.ch), zatim jsem je videl vypestovany jen in (cool) tak jsem celkem dost zvedavej
Z toho co tady uvadeji ostatni groweri me zaujalo Passion1 (rek bych docela dobrej model, hlavne ty pekny ruzovo rudy blizny). Minulej rok jsem ho taky zkousel a fakt v poho, akorat trosku vic nachylnej k plisni. Tak se mej Steve a at to roste !!!!!!















steve
a co rikate na nirvanu ,fajn ceny co kvalita
ja fakt nevi m vod kať objednat
snad ty drahy Dutch passion


Killer_Queen
Zkus sehnat seminka tady v cechach.Z holandi to bude zbytecne drahy.Tady se da sehnat ledacos.... A nebo si spis sezen rizky.Vis,ze to budou urcite samice a prece jenom rizek je uz mala kyticka,takze odpadaj pocatecni problemy jako kliceni,starani se o slabounky jako kytky.... Ja taky jedu out z rizku.A je to pohoda
dubuque
To Inkvizitor & azbest jakož i dalším

Posílat peníze složenkou mě nějak ani nenapadlo, páč jsem usoudil, že to bude drahý. Ale Česká pošta projednou příjemně překvapila a mělo to být snad 90Kč.

Jinak co se výměny týče - já koupím 10 feminizovaných Durban Poisonů. Je tu někdo, kdo má (bude mít) feminizovaný Passion nebo tak něco? Rád bych semínka vyměnil, řekněme tak 5 kousků, případný rozdíl v ceně bychom proplatili. Výměna pouze z neotevřených originálních obalů, abyste si mohli být jistí, že vás nehodlám podfouknout (a naopak :-). Jsem z Prahy.

Druhá možnost - nechtěl by se mnou někdo napůl koupit feminizovaný Durban poison a ještě třeba Passion a pak se rozdělit?

Na tom, aby byla semínka feminizovaná, mi docela záleží. Mám obvykle 10 kytek a 3-4 minipolíčka a proto potřebuju rovnoměrné zastoupení samic. Nerad bych znovu zažil, jak na krásném místě rostli jenom samci.

Hezký den všem.
Storm
Kolik chteji za feminizovany Passion1?
henky
Chystam se letos kupovat feminizovany Passion1 od Dutch Passion. Chtel jsem se zeptat, jake mate zkusenosti s timto matrosem? Zajima me hlavne vyska rostliny, ucinek a vynos...
dubuque
Stránky Dutch passion jsou http://www.dutch-passion.nl. Cena feminizovaných není malá, začínají na 5 Euro za semínko, Passion je za šest, Durban za 7,20. Obyč semena jsou za polovic. Vzhledem k tomu, že klíčivost je podle zkušeností lidí tady na groweru >90%, není to ale zase tak moc.

Tyhle modely neznám, ale dočetl jsem se o nich samé pěkné věci. Kromě toho, co píšou seedbanky, jsem hledal i jinde. Hezké stránky jsou třeba na http://www.coffeehouseculture.com/C...eeds15Mac.html. Jsou sice trošku zastaralé, ovšem je na nich aspoň napsáno něco jiného, než oficiální reklamní "letáček" seedbanky (Durban tam není).

Rozhodně bych chtěl zkusit víc druhů, mám rád pestrost :-) Složí se se mnou někdo?
steve
no já asi taky budu kupovat ten Passion1
ale taky mi vadí ta cena-no určitě 60 doláčů nejni málo
Ale asi budu kutit přes Nirvanu. A co vy? jaké s ní máte skušenosti?



jinak fšem pěknej den
henky
2 steve: Ja jsem pres Nirvanu(doufam ze myslis tu co ja - http://www.seedsdirect.to) nakupoval loni Blueberry. Prislo mi to za 10dnu pekne v CD a s 10 semenz Skunk1 gratis. Letos to pres ni prubnu znova a budu doufat v nejake ty seminka navic...
steve
čaus no a s tou -Blueberry seš byl spokojenej na Outdoor či co?

nemohli byste mi napsat nějaké fajn modílky od Nirvany
na out door?


koukal jsem naFeminizovaný a nepřišli mi nějak k chuti-

tak predem dík

mějte se fajn
henky
2 Steve: Obe tyto odrudy jsou spis na indoor. Loni jsme dali par rostlinek ven, ale moc nam to nevyslo a proto jsem se letos rozhodl pro outdoor model od Dutch Passion. A urcite si priplatim za feminizovane seminka, protoze neni nic horsiho nez z konecneho matrose vytahovat porad same semena.
esemes
citace:
Originally posted by steve
chtěl bych se zeptat zda byste mi napsali modely s kterýma ste byly spokojeni na Outdoor.


na outdoor dobry jest Hollands Hope.

i've never seen such GIGANTIC cannabis before. it begins to flower early, but is very attractive for deers.

sorry for using english, but i don't know your language..
pozdrowienia z Polski :D
Jeckob
Tady na tý stránce je na výběr hafo modelů od hafo seedbank.Takže ti co zatím névědí co vysadit tak šupajda.

http://cgi.seedsofpassion.nl/artikel.cgi?supplier=NIR
azbest
citace:
Originally posted by azbest
to dubuque
hele ty money nemusis posilat v obalce,ale muzes je poslat sekem nebo jako ja bank prevodem.je to oto jistejsi ze ti to nevycorujou postaci.haha.(me uz ty spinavci ukradli docela slusnej balik) ja este semca nemam ale dutch passion spolupracuje pac me hned odepsali, ze se na tom pracuje,tak to bude OK.
kdyz sme u ty vymeny tak sem obednal PASSION#1,takze pokud budes mit neco inyho tak muzem changnout. cus azbest



tady bych se rad vratil ktomu obednavani a posilani penez.sem myslel kdovi jak to neni vyhodny poslat prachy prevodem,ale....
prachy sem poslal 13,01,2003. mimochodem do dneska se na milej passion #1tesim hehe.uz sem si zehnal aj telefon tam sem tam callnul a voni me rekli ze se to nejak zratilo,ale do not wory, ze uz se to zas naslo.problem byl,ze sem to poslal s konta moji stare a ze nevedeli ze to su ja.rekli ze to poslali ted 3.01.takze kazdej den lezu do shranky jak hnup a nic hehe.no dejme tomu ze se to zdari,ale hlavne proc to sem pisu,abych varoval ty kdo se rozhodnou posilat prachy pres banku,ze se to a little prodrazi.
passion #1 stoji u dutch passion 35€,k tomu chtej pridat dalsich 5€na transakce,coz mean ze sem poslal 1270 kc a nase banka me strhla este poplatek za zahranicni prevod dalsich 507 kc.takze tady vidite jak to je drahy.zarazi me to ze neacceptujou creditni carty coz je vsude ve svete absolutne bezna vec. tam by to mohlo bejt jak bezpecny tak podstatne levnejsi.
tak to je asi tak vse. ted jenom doufam ze to nebudou samy samci hehe
jo a ktera dobra duse me udelila K-????dik azbest: flick: :rocket::flick:
henky
Tak to ja dal penizky do obalky. Poslal jsem to na adresu seeddirect.to v patek a dalsi tyden ve stredu mi doslo na mail ze obdrzeli moji objednavku a penize a posilaji mi femiz. passion1. Takze pocita v pondeli bych to mel mi doma v teploucku. Uz se tesim a doufam ze letosni leto bode stat za to...
Jeckob
Nazdar Henky,uz se těším na výsadbu.Bude pohoda:)No ještě bych chtěl dodat, že k těm 10 fem-seeds Pašíka dali grátis 15 semen Skunka1(hodí se)
henky
Vrele doporucuju www.seedsdirect.to maji nove stranky a davaji Skunk1 zadarmiko. Doba doruceni byla 8 dnu od poslani ode me. Takze pohodicka...
steve
hoj .zdravím @ll
no když tam tak vesele rozdávaj ten skunk... paráda


no ale přeci jenom kgyž objednávám Outdoorovej typ

a oni mi přibalí indorovej... tak :(


no nevím jen tak plácám ,ale zkušenosti se skunke m zatím nejsou

co ,moc se asi nehodí na out -co myslíte?



¨¨

čus
azbest
to esemes
cest vitam te na grower cz .to zprubuj pisat po polsku jak neznas ceskego,mysle ze vencej ludi zna polskego nez angelskego.naraze hehe
henky
2 steve: My jsme to loni zkouseli a moc nam to nevyslo. Zacal kvest prilis pozde... Ale mozna kdyby jsis dal trochu prace a predpestoval by jsis to pod lampou nebo to zastinoval, taky by to mohl byt super modylek i ven.
Jeckob
Jo Jo, ten Skunčík fakt venku moc nejede.Sice je to pěká kytka, to jo,ale ven fakt ne.
kovac
Odporucam Durban od Sensi seeds. Je nto celkom sila, alebo Early Girl
kovac
Inak ak by sa tu niekto chystal toho roku sadit JAMAICAN PEARL alebo EARLY PEARL tak nech mi da vediet


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma