Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

 
2. kolo, 12x Euforia pod 200w red clf - Klikni zde pro originální téma
Muminex
A je to tady :D, nebo spís není, první kolo dopadlo celkem špatně a tak je třeba trochu zvednout hlavu podívat se co je špatně a dokázat si že to půjde podruhé lépe ;).


Prostor - 600x400x1200 (d,š,h)

Světlo - volím 200w red plug and grow misto 250w sodiku, nebudu komentovat pripadne blbe otazky proc. Proste to staci a zajímá mě výsledek ;).

Hlína - Namíchal jsem kokosovou kostku s perlitem a wormhumusem v poměru 4:4:1, samo že na spodek keramzit ;).

Hnojky - Biobizz - Grow, Bloom, Alc-a-mic, Top max a root stimulator od AH.

Rostliny - Po dobrých zkušenostech s klony od člena G, jsem se rozhodl nejít do semínek a kompletně to ohodit klony. Takže Euforie, jsou bohužel všech 12 namačkány ve 4, květináčích, snad to nebude vadit, bude to aspoň pořádná bush :).

Zasazeno 16.3.2011 samo, že na 18/6.

Ze začátku se drží vlhkost na 55%, což se snažím zvednout jak to jde, až vyhodím ten sodík, tak to půjde mnohem lépe :). Je třeba udělat změnu vzduchotechniky, protože odhlučnění ztlumilo výkon větráků na minimum a potřeboval jsem trochu ojasnit základy aerodynamiky, aby mi to doslo, takže až bude dokonáno hodím sem jak to vypadá ;).

Opět, za případné smysluplné podněty budu rád, pořád v tom dost plavu jak jde vidět ;).

Všem zdar a silu pro kytky ;)
Muminex
Neco noveho z mini pestiren :D. Dneska jsem kontroloval kvetinky a hned jsem pribral fotak sebou, tak se muzete pokochat zatim tim cim se kocham ja porad a co mi dela dobre na dusi =).

Dneska jsem nasadil konecne 200w clf red, a jsem nadmiru spokojen, i s jeste nedodelanou ventilaci se drzi teplota 10cm pod lampou na 23 stupních a velikost a razance svetla se mi zamlouvá ještě víc! Nemám co bych vytkl zatím, možná něco přibyde časem.

nasadil jsem kolínka, trochu posekal sekundární větve ať se snaží trochu rozrůst do výšky, ale trochu jim vadí vlhkost, která je neuvěřitelně mamlá, na 30%, bojím se aby nepřeply samy na květ díky tomu, zvlhčovačka se posrala a je v reklamačce.

Hnojeno zatím jen Biobizz grow, root stimulator jsem uz odhodil. Vypadají zdravě, po ostříhaní a ohnutí se pěkně vytáhly jen přes noc a, ale to jeste na fotkach neni videt ;).


1. Jak to vypadalo

2. Okolínkováno :rasta:

3. nové světýlko :love:

4 trochu oholené spodky :hanged:


Pěst v duši ;)
Mr.Nobody
Neudržíš to ve stejný výšce , kytky se budou utlačovat.Některá poroste rychleji než ostatní, některý budou zakrslý.
Kdybys dal 4 a pořádně je roztahal , tak uděláš 100x líp :)
Navíc kytky v rohu květináče...mno myslím že to nebude uplně ideální...
Muminex
Mr.Nobody: Mas pravdu, kvitek bych mohl dat mene a v pohode s nima zaplnit prostor, ale zase by to chvili trvalo a bylo dele na rustu, takhle se chci pokusit o pekne vrchy a proto cpu zakrsliky doprostred at se vytahnou a dozenou, da mi to asi trochu prace je srovnat,a le nejak se mi to snad podari, kdyztak trochu nalomim =). Plan byl hodit jich tam 8, ale kloner byl tak stedrejsi, nemel jsem kam jinam to dat, tak se jich pece 12 =). To ze jsou v rohu si myslim ze nebude vubec vadit a prostoru na koreny maji vic nez dost i ve trech ;)

prikladam foto hnojek at to neni tak suchy, nic nerikajici prispevek :D
gremlin101
12 kusů pod 200W CFL:eek:? To už mi příjde přehnaný, kdyby 6 tak pohoda 8 by se v extremu možná taky dalo ale 12?.. no jsem zvědavej co z toho nakonec bude. Jestli z toho vykouzlíš aspoň 100g, k+ tě nemine.
Muminex
No 100g je meta za kterou bych se rad dostal =). Uvidime jak se to povede :D. Ted mam aspon duvod proc se snazit, i kdyz pro zdravi kytek a vynos uz tak se dost snazim =).
Muminex
Tak pro nedočkavce, pokud vůbec nějací jsou :D pár fotek jak to vypadá, První dojmy z CLF jsou neskutečně pozitivní. Vlhkost se drží bez zvlhčovačky na 50% a teplota na pěkných 26 stupních, ventilace pořád čeka :-/ už mě to sere, jak kvůli mě strádají (rozuměj mohly se mít lépe). K lampě: zdá se mi, že pouhý růst jde lépe než pod sodíkem 250w, což mě dost překvapilo, ale opravdu pěkně se větví a nemůžu si ani stěžovat na vzdálenost internod, které nejsou nikterak vzdálené. Hnojeno stále jen Biobizz Grow, vychlastají během dvou dnů asi 5l, vidím to tak, že v květu to bude chtít zalívat jednou denně, protože tři kytky v květináči je fakt dost =). Okolínkování moc nepomohlo zakrslíkům, nějak ne a ne se dostat do jedné roviny, tak je házím pořád doprostřed ať jsou u zdroje. Ve středu přepínám takže růst bude 21 dní.

Všem ať to roste ;)

Fotky mobil, foťák mi odjel do zahraničí :D
Muminex
Tak předtuchy jedinců, které předpokládaly, že zakrslíci budou pozadu se nekoná, jsem mile překvapen, že po nasazení kolínek to je celkem v pohodě a dá se říct že v jedné rovině, ale trochu mezery tam jsou.

21. den řepnuto na květní periodu, fotky jsou z prvního dne 12/12. Ted příjde teprve to co čekám a to jak se kyti poperou v tak velkém počtu s úsporkou. Nezbývá nic jiného, než čekat =).

Zalívám co dva dny 5l vody, tj asi 1,25l do jednoho květináče (jsou 6,5l).

Hnojeno: 15 ml grow
7 ml Bloom
7 ml Alg a mic
7 ml Top max

Doufám že brzo uvidím nějaké pěkné výrustky a co nejdříve nabobobtnají :). Ted jsem to trochu hecoval s příspěvkama, další bude za týden :).
Muminex
No...

Můžu s jistotou říct, že výška všech rostlin je plus minus 5 cm stejná, clfka je dost silná a pěkně prosvítí i tak hustou bush, vůbec zatím neuvažuju o prostřihávání. Jsem nadšený přímo tím, jak to svítí, podle mě nesrovnatelné se sodíkem. Určitě mě tady budete kamenovat, ale podle mého mě nikdo nepřesvědčí.

kytky mají teď 40 cm od hlíny a snad už neporostou do výšky, bohatě to stačí =), pěkně rozrostlé sekundární větve jsou prostě všude, teď už jenom čekat až se ukážou první paličky. Těším se nehorázně.

Však se podívejte sami ;)

Hnojeno stejně, od zítřka zase přidám podle tabulek, akorát 150% :D

Zdar
No kamaráde můj growerskej, to sem zvědavej, jak ti tohle dojede, budu sledovat.
Rikas 40cm od hliny, tzn. s kvetinacem nejakych 60cm...nevim nevim jestli si jim moc nepovolil uzdu, ze zkusenosti vim, že ve kvetu jeste svoji vysku tak zdvojnasobi, ale budu ti verit a prat si, aby si to nejak ukočíroval.
K tem trem kytkam do kvetinace, ja to moc nepreferuji, myslim ze by kazda slecna mela mit svoje ''soukromi'' ale zkusenosti s tim absolutne nemam, proto, i kdyby to mel byt jen takovy pokus, mas u me k+. Zatim to vypada pekne a doufejme ze neprerostou a budes mit vetsi uspech nez u sodiku ;)
Zatim se mej!:beer:
Muminex
Děkuju za příspěvek, za K dvojnásob :D.

S výškou problém nebude, ja můžu kyti pořád sundat asi o 20 čísel ještě dolů a na přítah dát rourečku, která to bude foukat na spodek a kytky budou u čerstvého. myslím, že by se tam vlezly i metrové, kdybych trochu vtěsnal nahoru lampu a odtah ukromnil, nebo nějak šikovně pořešil.

To, že jsou tři je problém toho, že jsem chtěl dát po dvou, ale kloner byl moc velkorysý a dal mi tři do každého, co už, tak jsem je tam napral, uvidím co to udělá, aspoň nemusím prodlužovat růst a tahat to do stran, kdyby byla jedna.

Budu se snažit z toho neudělat jenom pokus, ale i slušnou gramáž dobré kvality ;). Na euforku si nemůžu stěžovat co se zhulenosti týče :D


Jinak škoda že jsem nevyfotil, ale z minulého growu jsem udělal dvě kuličky haše, jedna byla přeceděná přes filtr po mixu s ledem a druhá byla vysušený sediment. Každá měla asi gram, každopádně ta sedimentovavá (to co zbylo a proteklo filtrem jsem dal do pet flasky a nechal usadit potom odřezal a vylil zbytek vyschl a byl stlačen) byla taková prasárna co jsem nezažil. Tak aktivní, skvěle zhulený stav jsem v životě neměl a vůbec se nedivím, že se hulí pro medikální účely :D
Muminex
Ok, Ok... nebudu to dávat tak často, ale s těmahle fotkama bych se rád podělil, nic víc =).

Běží to necelé dva týdny na květové periodě.

Mrkněte sami co mi úsporka vykouzlila :-P...
@jdam
moc pekne myslim ze mas hodne dobre naslapnuto udelat z kazdy kytky aspon tech 10 g a to by bylo ve finalnim souctu moc fajne....pokud muzu poradit zbav se velkych listu usporky nedokazou vubec prosvecovat....a uplne spodni vetvicky ulamej ,palice budou vetsi a ver ze na tech spodnich stejne nic nebude pokud nedas dolu jeste jednu usporku a to je picovina...moc pekny grow drzim palce..peace
Mr.Nobody
Zdar
Pořád sem trochu skeptickej co se třech kytek v jednom květináči týče, ale sleduju , určo to bude zajímavý :)
Neim jestli tu lampu máš tak vysoko kvůli focení , ale jestli to tak máš normálně tak se neboj ju šoupnout těsně nad terminály.Spodky určo prohol , ale jen za předpokladu že máš dost vrcholků , jinak je dobrý tam nechat něco o poschodí níž :)

gl2ya |\/| /-\ |\| :D
Muminex
@jdam:
Spodní větve se chystám utřihnout, ale chci to nechat první tři týdny bez zásahu, potoms e to prostříhá a kytka by to měla prát všechno do těch vrchů, je mi jasné, že to neprosvítí všecho, tak to zkusím udělat co nejšetrněji, aby si toho co nejméně všimla, zároveň aby nebušila sílu do slabých větví.

Mr.Nobody:
Ono s tema třema kytkama už nic neudlám, takže to je zbytečné řešit =). Světlo je co nejníž, foceno se zdvihnutím, sice to neosvítí celou plochu, ale pravidelně střídám při každém zalévání, takže ty okrajové, které mají slunka méně se aspoň dostanou na lepší místo co druhý den.

To prostřihávání je pro mě nejisté, kdy by jste mi poradili prostříhat slabší větve? Jak moc to mi asi neřeknete, protože těžko v tomhle poradit, to uvidím sám ;).

Díky za příspěvky ;)
Muminex
Spodky ostrihane, hnojeno podle tabulek stále. Dve kvitka se dost zasekly, je jich tam fakt hodne, ale zase par jich vyda za dve. Zajimalo by me jak to vidite s prozatimni uspesnosti? Nejak se mi zdaji na 24 den male, ale ted uz by nemely rust a vsechno smerovat do kvetu ;)

Zkuste mi v necem poradit, pripadne okomentovat ;) Dík a ať to roste ;)
keneth48
cau bracho:-) neostrihal si to nejako moc? kazdopadne ta ostro sledujem:-) ak dostanes 10g na kytku mas odomna K .-)
Muminex
zdravím ;)

Dneska je 31 den kvetove periody a kytky zatim tvori kompaktni palice, ktere casem srostou dohromady a nabobtnaji =) doufam, tak si to nejak predstavuju =).

Jinak z 12-ti kytek jsou dve hodne marne a bude z nich jen par gramu, jedna je fakt marna a bude mit tak jeden dva =), ale zase tam budou snad i 15ti gramove =).

To Keneth: Diky kamo, snazim se nejen diky sobe a hlavne diky rostlinkam aby jejich zivot byl co nejplnejsi a mohli se tesit dobremu zdravi.

Lampu si nemuzu vynachvalit a asi dokoupim jeste jednu protoze je to slabe, nebo sezenu tu 250. skoda ze nedelaji nejake vetsi vataze treb 300w =)

Diky za podporu =)
Muminex
Nějak nemám náladu tady cokoli psát, kdyby někoho něco zajímalo, tak se ptejte ;)

Aspoň up fotek
Muminex
Troche detail :D
prashiwa
csu no vidis ze to jde kdyz se chce.
ted uz se musi sjen naucit tvarovat kytky co maji podil sativy a vyskouset si nejakou dobrou indiku ad vis o cem to je.seskusenosti vim ze eufoka potrebuje pro predvedeni sveho potencilalu vic nez jen 400w tkaze pod usporkou to zas tak sulene nebude.lepsi vysledky by byly s kytkou co je in i out tem vetinou staci mensi zdroj svetla k dokonalemu dozravani a snese i horsi vykyvy teplot.tyto kytky maji proto velike listy a tak byse tam vic jak 4 ks nevesly.rohzhodne neni rpoblem dat do kazdeho kvetinace 4 kytky a prepnout po 5 dnech ..pak tvaujes hnojivy kolinky a nuzkama ostrihat lisy v lulkach ,a pak na to doknce nesahat.plati pravidlo zadne lsity zadne palice.
Muminex
to prashiwa: Další in bude kdoví kdy, teď to dojedu a soustředění přejde na venky. Každopádně další kolo vevnitř až bude, půjdu do 4 kytek a chci se naučit pěkně potahat a rozprostřít po roomu. Jenom doufám, že se nafouknou ještě více, úplně vidím jak jim chybí silnější světlo, že by chtěly bobtnat více.

Fotka je z dneška tzn. 44 den.
Muminex
Ještě se mi povedla taková jedna libůstka, sice z mobilu, ale mít lepší foťák, tak nad ní sám slintám od rána do večera =). Dnes je 53. den, ale fotka je starší, celkově se nafukujou a přestávám pochybovat že těch 100g bude :D, snad se nemýlím. Výsledky hodím ;)

Peace kytkaři ;)
prashiwa
pokdu to pujde tak ohni palice do vetrnikoveho smneru nebo vsechyn jednim smnerem ad se prosviti palice zboku a srostouv jednu.muzes postrihat listy v polovinach a odstran prebytecne spodky ptere by oslabily to co ma byt nahore.lampu tak muzes klidne snizit kdyz budou palice v rovine.lnelkteri lide zbavi kytku v kvetu vsech listu a nechaji jen palice tkaze to pjekne vse proroste ale nezapomen nejsou listy nejsu palice ..tkaze s mirou.
Muminex
Ok, zkusim kolinkama poohybat palice do svisle polohy, akorat nevim jestli jim tim moc neublizim, budu se snazit co nejšetrněji ;). Spodky nechávám, udělám potom haš zase ;) i když ho bude málo, za to to stojí ;) Je to celkem dost prostříhané, že světlo prosvítí až naspod, tak už trhat nebudu, až bude tma pres sklizní, tak jim oškubu všechno, ale teď ještě ne. Za chvíli bude stejne kosa ;)
Muminex
55. den


vidíte sami co to dělá ;)
prashiwa
uz ted to mas moc rpotrhane a vytahle skoda ze si to nedrzel niz u zemen bylo by to vse vic rporoslte a co palda to vrsek.neni dobre u usporky delit kytku na vrsek a spodek pac ten spodek stoji za prd.to bych ten spodek asi vystipal ad se ta energie presune do vrsku tak koukej ad je priste tech vrsku vic a jsou to jenom vrsky. jinak na podruhe vpohode
Eclips
Mně se to líbí, ale možná bych je taky držel více u země.. No jo.. 100 lidí=100 chutí..:teef: Ovšem, chtěl jsem se Tě zeptat na ten Alg-a-mic. Pociťuješ nějakou výraznou změnu co se rostlin týče? Ať se daří. E
prashiwa
n myism ze kolega mumiex u alga micu nevim zda pocituje zmneny pac jede druhe kolo a prvni pod CFL tak myism ze si rpipada jako alenka v risi divu s radosti ze se dopustil co nejmensich chyb.myislite ze se nekoho kdo zacina zeptate pocitujes zmneny s alga micem,to by musel vygrowit jeste jednou sitm a jednou bez toho.
jinak je videt ze by se tam veslo touto medodou pestovani 4 kytky do 4 kvetinacu a az pak by ta skrin byla plna palic.ale jelikoz na dalsi kolo bude urcite jiny model tak to muze kliden vypdat zase trosku nespusobile a takto to muze trvat hodne dlouho pkud se nebudou ziskavat aspon rok skusenposti s jednim modelem.a to úplato pro vsechny kdo maji novy model poprve a napriste cheji zas novy ,tito groweri nemohou logiocky vedet jak ten ocity model tvarovat. doporucim manu mimiexu aby growil stejny model apon 4 x zasebou aby se naucil.
Muminex
Eclips: Cau, no tezko rict, jestli pomaha, poprve to bylo hodne pokazene a podruhe jsem par veci vychytal a navic jsem k Alg a micu pridal jeste top max, takze nedokazu vubec rict jaky vliv to na rust melo, podle me to byla nutnost protoze v kokosu zadne mikroprvky nejsou, takze to urcite vitam, ale popravde nemuzu rict jestli pomohl, nebo spis, vim ze pomohl, to urcite, ale nevim v jake mire ;)

Prashiwa: Jo, priste bych chtel 4 kvitka a pohrat si s tim, dalsi vec, ktera je pro pesteni nutna se naucit. Ale nezalezi mi na tom abych mel o 10% vetsi vynos ani o tom abych umel pestit jednu odrudu, radsi vyzkousim neco jineho a zase uvidim co to dela, myslim ze kvalitniho growera nedela znalost jedne odrudy, ale prave variabilita, kterou je schopen projevit v zavislosti na strainu.
prashiwa
bohzel slusensoti ziskas jen s jednou odrudou pochopis jak kytka roste a chlavne zjistis chyby sve kdyz tomu samemu modelu das prise jinou peci ci jine medium na koreny nebo upravis hnojic tabulku .no je videt ze zatim nevis ale to je vpohode ,spis to ze si mysis ze skusensoti naberes tim ze si objednas pokazde klony jine kdovi jakeho puvodu a budes v tom hledat pravdu tak se nenaucis growit nikdy a byl by stebe obyceny konzument,rozhodne ne nidko kdo tomu rozumi a muze debatu obohatit prave o veci na ktere se te lidi ptaji jkao zaznamana si zmneu s alga mixem ci nikmolik a kdyz ano do jake miry. ja myislim ze nez si poridis ph a ec metr a skusis na stejny model jiny metr a na jine modely stejny metr abysw vedet zda se da uz hovorit ze mas nejaky svuj sosobity styl,tak to bude trvat radove hodne let pokud si nehodlaas na nic zvyknout.budes stale v novem a neznamem tak od toho muzec cekat stale nove a nezname vysledky,a nebudes vedet jeslti to ovlivnujes ty nebo ta kytka sama.mnel bys to chytit za spravny koenc pac ten se naleza vetsinou na zacatku.
Muminex
I když mě stavíš do role žáka a sebe učitele, sám už jsi asi pochopil, že rád procházím učením sám a radši si na vlastní zkušenosti něco zkazm, než abych věděl jak se to má dělat dobře. Ono i špatná zkušenost je taky zkušenost a dá se jí plnohodnotně využít ;)
prashiwa
no pokdu to beres tak ze se lidi bez toho aby neco skazili nic nenauci tak mi nezbyva nez to respektovat.ja mne prave za to ze lidi tady tu sjou prave proto aby ses tem chybam vyhnul viz tvuj prvni grow a drevena deska s trafem na snititku ,to je tak na pozar ,,vazne se chces chybam vyvarovat tim ze prijdes domu a tve veci budou ohorele na ulici stejne jako vsechen tvuj majetek a doklady jen proto ze sis chtel vsim rpojit uplne sam? myism ze ne
Muminex
Vidis to moc negativne ;)
BloodyBeer
citace:
Původní příspěvek od prashiwa
bohzel slusensoti ziskas jen s jednou odrudou pochopis jak kytka roste a chlavne zjistis chyby sve kdyz tomu samemu modelu das prise jinou peci ci jine medium na koreny nebo upravis hnojic tabulku.


zkusenosti ziskas prece pri kazdem pestu, tady te alespon lidi koriguji, abys nahodou neudelal nejaky fatal error ...

jinak ty zkusenosti s tou danou odrudou by ti mel sdelit matkar, od ktereho beres rizky a pokud mas jednu odrudu v boxu, tak prece nemuze nastat problem. Pokud jedes ze semen, tak to mas potom smulu (pokud nejedes nejakou stalou odrudu nebo fem. semena, ktera jsou prece jenom stabilnejsi, co se tyce poctu phenotypu - pokud se v tomto mylim, tak at me nekdo opravi :) ), ale i tak se da dohledat na groweru/ icmagu nebo podobnem serveru, neco o dane odrude a o tom, jak to roste.
prashiwa
to bloodybear..naprosto presne receno..nemam co dodat.
toos
mmmmmmm uz se nemuzui dockat na fotky pred kosou.. :frog:
100ka by to mela byt, ale sem zvedavy jestli bude aji vic nez to. pac pod 125w se lidem bezne podarilo udelat 0,5g/1w. ;)
preju at ti krasne zbaculati... :D :D
prashiwa
no je pravda ze kdyz nevis na co se zeptat tak se na to nezeptas.protoze nevis co vsechno potrebujes k tomu vedet.protoze nidy nevis co seti muze hodit.navic spatnou skusenost do zacatku nevyuzikes pac nevis jak to ma vypdat dobre.abys mohl rict ze tam to byla hosri skusenost nez ta ktera te teprve ceka.nema smysl se cukat..
citace:
Původní příspěvek od prashiwa
no je pravda ze kdyz nevis na co se zeptat tak se na to nezeptas.protoze nevis co vsechno potrebujes k tomu vedet.protoze nidy nevis co seti muze hodit.navic spatnou skusenost do zacatku nevyuzikes pac nevis jak to ma vypdat dobre.abys mohl rict ze tam to byla hosri skusenost nez ta ktera te teprve ceka.nema smysl se cukat..

Tos byl asi pěkně vypálenej co, když's tohle psal? :D
Muminex
Tak uvidíme kolik toho bude, ale moc naděje si nedávám padlo hodně listí a i když bude nějaky hašiš radši bych byl radší za více palic. Suší se to a co nejrřív hodím kolik to vyneslo, v porovnání se sodíkem jsou palice delší, ale rozhodně ne širší. po zvážení srovnám ;)
prashiwa
vypda to moc pjekne i tak.je fakt ze kdyz budes mit pristup siodikare a budes delat s usprokou tak to nebude uplne ono je ptreba do zacatku zmnenit pristup a zapomenout na skusenosti s prvnim sodikem.euforka je narocna a dychti po watech.z praxe vim zej dou genetiky co si s uspokou vystaci vetsinou ciste indiky.jak je v tom 20 rpocent sativy tak uz se to tahne to je to co si spal .jak vidis vse ma svuj smysl alogiku a odpostatneni.proto sem spal ze napirste bych dal vic mesich kytek k sobje ptere prorostou v palici a budou kompaktni.ale i tak to mas pjekne pac men se ta eufoka v aeru vytahla tak ze to vypadalo na susakku skoro podobne tkaze muzes rict ze si byl toto kolo uspesny.uz se tesim na tver dalsi fotoreporty s jinymi modely.:)
Aryan
z fotek soude vypadala tvoje uroda pod HPS lip. Muj nazor podporenej trochou praxe se, zda se, nemeni :) .... CFL je fajn na rust, ale hezci palicky vyrabi porad soda ,,,,

kazdopadne bych na dalsi kolo dal pletivo :) My malowattaznici hovno prosvitime a SCRoG je na kroceni vysky rostinek po prepnuti skvelej ...
Muminex
Jo, podle fotek mi to pride taky slabsi, akorat snad toho bude vic, uvidime az podle kvality a vahy ;). snad zvazim zitra. Sodik mel palice mnohem naducanejsi, ale tady toho bude asi vic, uvidim, horzne jsem napjaty =)

Moc jsem to nevymakal a scrog by byl asi nejlepsi, zatim se porad ucim, uvidime az bude dalsi kolo nekdy jak se rozhodnu,a el asi nejlepsi volbou by bylo udelat scrog na 4 kvitka a klidne nechat tu usporku ;)
prashiwa
rozhodne pokud to ma byt naducanejsi tak pro to musi udelat vsechno i to ze prejdes na hydro a nejdrahsi hnojiva co sezenes treba metrop.a uvidis ten rozdil .zbytek dozenes volbou indiky a vic rosltin na dany prostior abys dorovnal ubytek lumenu co ma sodik a budes mit stejny vynos v lepis kvalite s mensi spotrebou a v ladenem spektru usporky o tyden drive.a rozhodne jak tady psal borecek ze zapletat do site tak rozhodne zvetsis efektivitu.nemuzes cekat ale ze kytky v hline se budou tahnotu do site ,takze hydro nebo aero je jasne volba rychlosti pro tento ucel.
prashiwa
http://www.420magazine.com/gallery/...0/spectrum1.jpg
Muminex
Tak tady vysledný produkt, zváženo ješt není, zajímalo by mě kolik toho bude.

Prashiwa: Jo tak hydro a dražší hnojiva je určitě cesta, ale nemám teď vůbec moc co řešit, nevím kdy bude další kolo, ale rozhodně až bude, tak jedině nějaký bublák, nebo NFT. Asi bych taky zkusil třeba jednu dvě kvítka abych se s tím naučil trochu hýbat a tvarovat podle potřeby.


Kuř test proběhl, ale do toho jsem dost chlastal a hulil ještě jinou trávu, takže co nejdřív to napravím a porovnám se sodíkovým materiálem.
@jdam
pokud ti to nebude vadit troufnu si tipnout suma sumarum 45 g....preju aspon kvalitni pokoureničko..peace..ale stejne hezzky pokus,ale vim moc dobre ze pod timhle svetlem se na udelat i 100 g kvalitni dobroty....k+ leti
prashiwa
tezko hadat pod usporkou je to mnpohem pryskyricnatejsi tkaze by to mohlo byt i tezsi ,rozhodne se da pod 125w co ma realnou postrebu 70w 0,9A udelat 70g cisteho matrose.vetisnou ciste indiky.ale musis na tech 60x60cm dat treba i 16 kytek v bubleru a prepnout hned.nebo repektive se do stinitka vlezou dve kytky kazda po 30g. u 200w cfl bych si to dovolil zvednout vyse tkaze se tam musi vejit 4 kytky po 30g nebo vice mensich abys mnel gram na vat rozhodne by se to mnelo pohybovat okolo 100 az 120 g pri vybjeru spravne genetiky.modely s primesi sativy ci sativy nepoporucuji pod cfl je to ridke tahle a zenit je moc dlouhy vetinou i rpoto se to vytahne.chce to neco do 55 dni a vic kytek a bude to ok.
Muminex
Zdarec. tak rad byhx gto nějak ukončil. Bohužel hodně nespokojen.

Celkem toho bylo 30g. Kvalitni huleni, dokonce se mi to podarilo krasne ususit ale nepresusit, kouri se to krasne a zhuluje to brutalne. takze to vidim na vlastni spotrebu a tak na pochlubeni kamosum co huli, protoze to fakt seno co je venku neni. Tesim se na dali pokus a doufam ze nejste zklamani, za kacka dekuju, mozna si je nezaslouzim :-/

At Vám to jde lepe :D!!!
Tak co... 30 g je taky dobrejch. Přitom jakým tempem hulím já. Měl bych to do další sklizně :-D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma