Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Kouzlení s 250W - Klikni zde pro originální téma
Jimmy
Zdravím mou oblíbenou komunitu. Rozhodl jsem se, že je třeba zvětšit arzenál, a tak jsem si zde našel parádní setík od člena "476937", tímto bych mu chtěl poděkovat za nadstandartní jednání, rychlost i kvalitu jak zabalení, tak i zboží samotného. Je to zatím nejsilnější wattáž, pod kterou jedu, snad to půjde dobře.

BOX: Darkroom, 60x60x120
SVĚTLO: 250W MH na růst, 250W HPS na květ.
VZDUCH: Přítah pasiv, Odtah 150m3/h plus pacháč, ofuk 2x klipsňák, zvlhčovačka
HLÍNA: Květníky 4,5L, Médium plagron Growmix
HNOJKY Plagron Alga Grow,Bloom
OSAZENSTVO: 9x top 44

Klony dostaly při 350 km dlouhé cestě docela solidní masáž, jsou dost pomačkané ale brzy se to snad zvetí :) Pokrátil jsem ty větší listy, aby neztrácely tolik vody, po zasazení dost povadly.
Jokerrr
cao chlape, ten pacháč zatim vyndej, vlhko mu nedela dobre a kyti nevonej... ty ted vlhko budes potrebovat ;) 80% ideal... a vic nevadi :D

stastnej grow ;)
Freezecz
Ahoj, mám stejné rozměry, akorát s 400W :P kdyžtak se koukni ;) jinak bych možná ještě dokoupil TopMax na květ ;)
tuffgong1
pěkný :D docela by mě zajímalo kolik boxu a s jakou watáží přibude :D
ted je to 3. ? že :D
Jimmy
Tak jsem tady s updatem. No... když se nepočítá kýbl, tak je tohle 3. box. A další už asi nepřibudou. Svedl jsem těžký boj o život 3 řízků, které to skoro nedaly. Ale díky amputaci listů a hromadě páry, vody a vlhkosti se mi podařilo je rozhýbat. Zatím tam jsou velké rozdíly v růstu, já to nechám povyrůst, pak to šmiknu všechno na 1 velikost.
Zatím to vypadá takto.
Vutututu
pekne ti to jede :) jen tak dal...K+ letii
Jimmy
Kytky se rozrostly, pak jsem zastřihl hlavní vrchol. Dnes jsem zastřihával podruhé, tak uvidíme. Jede to docela solidním způsobem. První 2 fotky před, třetí po zástřihu.
Jimmy
A dnes se ohýbalo.
Jimmy
A ohýbáme znovu
Jimmy
Tak a konečně update. Dost se to povytáhlo :) jede to pěkně, už čekám, kdy se začnou objevovat květy.
Jimmy
A další foto...
Jimmy
Tak po delší odmlce update, holky vypadají k světu :)
Jimmy
Po zdupaném updatu, kde se nenačetly fotky to bude docela solidní skok, dnes je to 43 den květu, vidím to, že do 47 dne svítím, pak tomu nechám 2 dny tmy a ve 49 dni to kosím. Pracuji za předpokladu, že Top 44 se fakt kosí ve 44 dni květu.
fenor
no ty vole jimmy pekne ..nadherny palice pod dvepadinou ..to bych chtel videt kdyby ti nekdo vrazil pod ruce aspon sestikilo ..hehe plusko ..
nechces hodit fotky za tmy ?..
Jimmy
Zdár :) No taky si často říkám, co za hovada by mi při mé karmě vyrostlo pod silnější wattáží :D Od mého útlého věku všechno co vrazím do země mi roste jak poješané :D Fota za tmy a makra samozřejmě budou, jak to budu kosit budu dokumentovat dost, protože je tohle moje 1 kolo pod silnější wattáží...
Jimmy
Tak a je tu konec slečen. Musím říct, že ty větší watáže mají sakra něco do sebe :) Sekl jsem to v nějakém zhruba padesátém dni a jakože to nevypadá vůbec zle. Lepivost neskutečná, vůně intenzivní a svěží, i arzenál druhů palic je pěkný, od měkkých pálek, které se budou krásně odlamovat a drolit v drtičce až po neskutečné šutry, které budou v kotli hořet velice dlouho. Je to moje 1. kolo pod něčím takovýmhle, tak sem můžete napsat nějaké rady do dalšího kola, budu jen rád. A teď nášup fotek.
Jimmy
Taky makro, je to fakt hezké...
Jimmy
A další...
Spála
Jasných 217,5 g :) moc pěkné paldy na 250 K+
Jimmy
Tak je usušeno, zváženo. Na fotkách to vypadá, že je toho víc :teef: Bohužel jsem měl porouchaný foťák a atak jediná fotka ze sušení je tahle... Smokereport; silná bylina s okamžitými účinky, doporučeno kouření v sedě, člověka fakt praští ta síla, jako kdyby zahřála slivovice :D No konečná gramáž 163,5 gramu. Není to nejvíc, snad se to zlepší :teef:


Edit, chybička se vloudila, bylo to 163,5 G, ne původně zmiňovaných 136,5 :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma