Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konopné Umění

 
Northen Lighty, day 8 12/12, hlina - poraďte - Klikni zde pro originální téma
Něco se mi děje s kytičkou a nemůžu příjit na to co...Na těhle fotkách vypadá bledě.. vršky má tak trochu zakrslé tak trochu nažloutlé a ani 14 dní po přepnutí moc nechěla kvést.. jako zabržděná ..? a velké listy byly dobře zelené jen ty vršky ... tak sem ji přesadil a teď je to něco přes týden paličky začly růst ale listy jsou ještě trochu žlutější A NĚKTERÉ ČÁSTI LISTU MAJÍ TAKOVOU FIALOVO-HNĚDOU BARVU (CO TO JE..?????????)



[Edited by rezistor on 05-01-2003 at 06:50 PM]
II

III

IV

V

iJoJo
Pravdepodobne nedostatok zivin (najskor horcik)
AMON
nemas nahodou nizko lampu?>
iJoJo
No mozno ma, tie vrchne listky, ale inak vseobecne je ta rastlinka strasne svetla
Přes den je tam ta 23°C v noci tak asi 12°C. Teď jsou listy ještě žlutější a tvoří se na nich TAKO VÉ SUChÉ MÍSTA (FLEKY) s TAKOVOU NAŠEDLOU BARVOU. .... ???? .. NEVÍM CO TO JE A LE NIČÍ MI TO KYTKU pommozte .. teď jsem tak dal ohřívač ať má trochu tepleji tak přes den 25°C a v noci tak 15°C...
jumpp
hele podle me maji ty kyticky docela peknou zimu ja mam ve skrini 28C° pri svetle a pri tme neco kolem 20C° a ty to mas docela dost nizko a nechybi jim jeste ziviny N,K,C atd
maslox
ty nahnedli fleky bych typoval na plíseň:( taky se sní morduju
Walhalla2000
napada mne jeste jedna vec, v jakem kvetinaci ji mas? jedes ji v hline? nema prilis malo mista na koreny?
nobody4
Hele viděl jsem kytí v hlíně v něčem tak neuvěřitelně malým, že jsem nevěřil, že se to nevyvrátí a kytí byli max. zelené a zdravé. Kdežto tohle vypadá jako plíseň.
Zprvu se projevuje právě žloutnutím (jaxi celkovým a to od nových výhonků) později skoro celou kytkou, někdy se listy jakoby zabalujou (jako by tam dělali pavučinku sviluchy, ale paraziti to nejsou). Později se na kytce začnou objevovat fleky viz thread : http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=5647
Ty napadený listy jsou tam vidět fakt sqele. Řešení snížit vlhkot zvýšit větrání. Nepřelejvat. Napadený listy co nejvíc odstranit. Použít nějakej přípravek, zatim mi stačili ty nechemický: BIOton (podobný jako BIOol, ale na plísně). Kytky co byli napadený dost, jsem odstarnil nadobro z grow/flowering roomu. That's all N4
Tor@ Bor@
Rekl bych ze tam mas fakt zimu, kytka by nemela nikdy mit pd13stupnu, optimum je23 ve dne i v noci, i do27 se to da vydejchat. No a jeste bych rekl, ze tam mas malo cerstveho vzduchu, listy se kroutej: bud z prehnojení, nebo z nedostatku vzduchu, jestli ti fialovej stonky az k listum, tak ti tam mrzne.
Doporucuju topenicko, vychytat teplotu na 23az25 a na to potrebujes kvalitni privod i odtach vzduchu ve dne, no a zjisti si kolik ma vase vodaEC(obsach soli ve vode, resp. hnojiv) a zmer kolik ma pak s hnojivama, optimum je1.0ec maximum1.8, je to fakt dulezity, doufam ze sem ti pomohl.
koupil jsem postřik na plísně za půlsta 2 x postříkal ... taky jsem tam dal vařič před větrák krásně to rozfoukává po pěstírně a je tam ...:)25-35° spodní lístky sežloutly a opadaly vrchní se zase zelenají .. päldy se už rýsujou na konci to sfotím a pošlu sem:)
Tor@ Bor@
35 je zase moc kamo, nemel bys prekrocit 30
nobody4
Teplota by měla bejt 25-27°C, při vyšších se začnou množit potvůrky mnohonásobně rychleji. A kytce vyšší teplota moc nesvědčí, max. však 29°C. pokud ji krátkodobě překročíš skoro nic se nestane, ale pokud bude vyšší po delší dobu, kytka přestává růst.
Jo pokud se snažíš zbavit plísně musíš se snažit, aby jsi měl co nejnižší vlhkost, obzvláště v noci (když sodík nešajní).
Co zkusit pořídit něco jinýho než vařič, třeba Mist maker (viz hledání), už jenom kvůli tomu, že takovej vařič bude mít 1000W a to nijak nepřehánim.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma