Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
witchie 4x critical+ 400W - Klikni zde pro originální téma
witchie
zdravim lidi tak jsem rozjel druhé kolo mý skříně Dnes jsem nechal naklíčit semena tak jsem zvědavej jinak upravil jsem odod teplého vzduchu od lampy a konečně jsem to celý nějak zrekonstruoval :)))))))) jinak hnojky hesi : rootfast, tnt complex, powerzyme, bloom complex,a supervit
Motre
a to su tie z Cannafestu, ci kupovane? kazdopadne budem sledovat, som zvedavy ako pojdu pod 400W. :) Mne pred par dnami zakvitla ale len po 70-tkou.
kazdopadne vela zdaru!
witchie
z cannafestu jo jsem taky zvědavej co z toho bude :)
witchie
klíčení 4 ze 4 cca dva dny krása :)
witchie
zdravim takže nějaký update pro mou skříň :D
1- prodloužil jsem trubkou větrák přímo k lampě kvůli teplotě ještě to stínítko pod výbojku musim nějak vyfelit :)
2-skřín proti úniku světla ze skříně vystlaná černou látkou jinak je pokrytá alobalem takovej homemade fakt to funguje skoro žádný světlo nejde ven
3-no a samozřejmě pařníčky na moje semínka s větráčkem :)
witchie
2
witchie
3
witchie
zdarec lidi tak update po 3 dnech po zasazení :) + nezvaný návštěvník za mou skříní :D
<Míča>
Critical + z cannafestu vyborny. Byl sem hodně překvapenej:)
witchie
zvýšil si mé očekávání jinak dodatečný info přes den teplota 31.5 C,vlhkost 20% a přes noc 20 C, a vlhkost 50% a mám ještě schvaný 2 semínka na outdoor tak uvidíme :)
fiste
Hele tu maximální teplotu bys měl určitě o trochu srazit aspoň na 28°C a vlhkost 20% je docela stres pro kytky i ve květu, nemluvě o růstu. Minimální hodnota by neměla nikdy klesnout pod kritických 40%..
witchie
máš nějakej nápad jak bych to mohl vykombit???
witchie
zdarecsázeči :D tak je tu update po deseti dnech od vyklíčení :) v pátek poprvé hnojeno Hesi zítra zastřihnu a uvidí se :)
fire.ent
zdárek místo chytrejch keců ti dám jednu radu:teef:mističky s vodou jsou skoro neúčinný pokud na jejich hladinu nefouká nějakej větráček...mnohem líp bys udělal kdyby z těch mističek voda vzlínala skrz hadr kterej bys v nich měl namočenej, a na kterej by foukal nějakej malej větráček..nebo xkrát denně rosit.a hlavně až kytíz povyrostou dokážou si udržet vlhkost celkem sami...směj se a ať to roste f.e
witchie
dík určitě vyzkoušim :) dnes v noci se mi ale stala nemilá věc a to že mi vypověděla zástrčka z prodlužovačky na větrák a lampu takže měli kytky o 6 hodin delší spánek jinak nechal jsem nastavenou dobu jak byla doufám že je to nějak neochromí jinak jsem dnes zastřihnul večer dám update tak zatial :)
honzis
Ahoj,mam taky jeden z cannafestu,je ve třetim tydnu květu a zatim moc hezky,vykličení a rust výborný,do květu jde stejně jako Nebula,je to první věc od tyhle banky a zatim jsem fakt spokojenej,uvidíme ke konci.
witchie
zdarec lidi takže konečně další update 16. dne růstu , 3 dny od zastřihnutí se pomalu začínají rozrůstat akoráte 2 kytí žloutnou listy ( nějaká rada by mi pomohla :))
witchie
takže je tu 20. den růstu přeevčírem jsem je přesadil a upravil ventilaci :) teplota sražena na 28 C a vlhkost kolem 30% krásně se rozrůstaj až na jednu která zřejmě trochu dostala pecku zastřiženim roste trochu pomaleji ale jinak si nemůžu stěžovat už nežloutnou zřejmě to bylo přívodem vzduchu a špatnou ventilací proto jsem nasadil 2 silnější větrák:) + přiávám foto :) samozřejmě s homerem :D
WatováWíla
Taky jsem dala vyklíčit c+ do jifu celkem to jsou kočky ale co na rust to jsou brzdy největší
fiste
Ahoj, ty spodní listy jsi neměl stříhat, bylo na nich vidět, že trochu moc hnojíš. Vysvětlovalo by to z části i ten pomalejší růst. Zkus to zalejvat chvíli vodou, v substrátu maj zatim hnojiv dost.. Já ty poškozený listy na kytkách nechávám, dokud nemaj dostatek nepoškozenejch, je na nich dobře vidět, jestli se to zlepšuje nebo zhoršuje..

PS: Díky tý nízký vlhkosti kytky víc pijou a víc vody se odpařuje do vzduchu z listí. V listech se pak hromadí hnojiva.
witchie
no žloutnutí přestalo a maj dost krásnejch novejch listů temě zelenejch jinak co se ohýbání týče 3 jsem ohnul zbylou jednu zatim nechávám ještě trochu povyrůst a pak půjde taky :) přidávám foto jinak dík za rady fistie :)
witchie
dík za rady fistie jinak zastřihnul jsem 3 z nich až na tu jednu tý dám ještě chvilku čas jinak jim vyrostly krásný temně zelený listy takže paráda jinak tu vlhkost se nažim regulovat postřikama jak jen to jde alespon na 40 % :) začínám z nich mít radost a že by rostli nějak pomalu se mi nezdá jinak přidávám nějaký foto a odkaz na music na kterou mi tak pěkně rostou :D http://www.youtube.com/watch?v=erbr...feature=related
keneth48
aky velky mas box? tiez som zastancom ze netlacit moc kvetin do boxu. mas to pekne drzim palce nech mas z toho dobre stromceky:-)
witchie
hele box mám 100x100x200 odtahovej ventilator tt do 320m2/h dva ventilátory na koloběh a pasivní přívod vzduchu...:)
witchie
tak na pár větviček jsem aplikoval super crooping :) doufám že se mi povel ale kytí jsou v pohodě a sílej :) jsou čim dál tim větší akorád doufám že se vytáhnou zatim jen houstnou tak snad to přije :) večer aktualizace s fotem :)
witchie
zdravim tak je 31 den růstu a dodávám aktualizaci...jinak jedna kytka mi dělá starosti z neznámých příčin žloutne přitom má stejný podmínky i zálivku jak ostatní kdyby někdo věděl co s tim jen do toho budu jedině rád :)
witchie
zdravim mám akutní otázku 2 kytky mi začínaj připomínat samce co si o tom myslíte?????????????? pls help ps jsou to feminizovaný semínka
witchie
omlouvám se za dlouhé čekání na další příspěvek , takže je 9 den květu a kytky začínaj rašit :)
witchie
zdar lidi je 20 den květu a moje holky se značně začínaj projevovat :) na příští zálivku z hnojkama musim obstarat fosfor od hesi :) a ani jeden hermáč jenom strašili zezačátku :D
Krizek
a mel jsi tam teda koule nebo to bylo neco jinyho? taky se mi na jednom criticalu+ objevilo par kouli :D
witchie
prosimtě ty koule byly potencionální známky samice :D:D po chvilce z toho začali líst pistily prostě error :D:D ale docela mě to zpočátku vyděsilo :D jsou to 100% samice
Krizek
tak snad to u me bude stejnej pripad... taky nejakej error :D
witchie
+ aktualizace 32 den květu aktualni hnojky hesi bloom complex fosfor plus super vit powerzyme
witchie
tak dámy a pánové je konec květu za dva dny kosa tak poslední foto před sušením teď maj holky 48 hodin tmu :) přijímám pomalu vaše tipy na gramáž :)
UncleBatman
84 g :)
Mac
tak 64g
witchie
takže tip mojího mazla je 70 g tak uvidíme :D minule to skoro uhodla :D
greenlight
94,5
Muminex
99g žádný ostyh, určitě to tam bude ;) Gl
Balon
101gramů nebo dalmatýnů???
Krizek
77g
w33d
90.5G
witchie
jo snad máte pravdu a těch cca 100 tam bude :D též jsem optimista tak doufám že mě to mile překvapí :)
keneth48
ja ti doprajem 111g :-)
kouba
123,5 g
MDe_
94g
krcmar
113 g
88 moc hezké
witchie
zdarec přikládám ještě nějaký foto ke kochání :D než to bude hotový :D
witchie
zdar lidi tak přihazuju sem ještě nějaký foto :D při čekání na výsledek :p :D
witchie
zdarec tak ještě pár fotek než to uschne :D:D
marihuskilzz
125g :rasta:
witchie
tak výtězem se stává uživatel Krizek s tipem 77 jelikož nasušeného to bylo krásných 72,3 g takže K+ a pěstu zdar
witchie
jinak luxusní chuť spíše kořeněná pak silný high účinek dlouhotrvající je to paráda :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma