Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Představit se? Proč ne :) - Klikni zde pro originální téma
DedaLebeda
Zdravím všechny přítomné :). Při příchodu do nové komunity je myslím slušností se představit :). Mé jméno je... ehm... děda Lebeda. Po dlouhodobém sběru informací zde z fóra, jsem se konečně rozhodl taky začít pěstovat zelený list :). Tato činnost mě lákala už dříve, avšak okolnosti mi to nikdy nedovolili. Až letos. Místem pěstění jest fóliák. Indoor jsem zamítl už jako první, přítelkyně by to asi neustála. Dávat kytky někam nazdařbůh do lesa se mi taky nechce. Myslím že fóliák bude dobrým kompromisem :). Avšak pořád si nejsem jist co se týče výběru semen. Nakoupit kvalitní genetiku ze seedbanky (když jsem viděl ty ceny, protočily se mi panenky), nebo se spolehnout na nějakého inzerenta či člena této komunity a jako poslední možnost, sehnat nějaké no-name odrůdy od známých. Co myslíte vy?

S pozdravem
Děda Lebeda
Pflusik
Myslím, že pokud pěstuješ poprvý a máš známýho, kterej ti je s určitou jistotou schopnej nabídnout jakš takš dobrý semínka, pro začátek by to mělo stačit. Ale kdyby bylo rozhodnutí na mě, rozhodně bych investoval do kvalitní genetiky. Věř, že se to vyplatí a jinak tě tu vítám :)
chuck53
Zdravíčko:)

Tak snad poprvé vítám nového člena:) Naše řady se rozšiřují a to je dobře ! Hlavně to chce šířit osvětu mezi méně informované a taky ty chudáky dezinformované, kteří mají své 100% informace z TV H@vna..

Na výběr odrůdy máš ještě čas, ale já za sebe bych ti doporučil nějaké řízky od některého ze stálých členů. Mrkni na Bílou listinu a to by v tom byl čert, aby tě někdo podělal.

Řízky můžeš šoupnout ven až tak květen/červen. Uvidíš, že ve foliáku to povalí strašně rychle. A taky máš předem jistotu zaručených holek a výběr požadovaných účinků :)

Jen si vybrat:)

Semena bych ti doporučil při dalších pokročilých "pokusech" až budeš mít zmáknuto pěstování obecně. Je s tím víc úskalí a výsledek není zaručen.
!R4mZ!
Taky tě tu vítám :)

přidávám se k flusíkovi, jestli budeš pěstit poprví tak by ti nějaká no name kytky měli stačit na to naučení, ale jinak nic proti něčemu kvalitnějšímu ;) ale něco nenáročnýho. Tady v zahradnickym bazaru myslim, že seženeš pomalu co hrdlo ráčí ;)
DedaLebeda
Tyjo, taková rychlá odpověď :). Děkuji za přivítání. Volba tedy asi padne na řízky. Podívám se do bazaru a uvidím co a jak.

Edit: Kdyby snad někdo zabloudil do tohoto tématu, prodával by řízky a místo působnosti by měl jihozápadní část ČR, nechť mi pošle PM :).
Pflusik
Jojo na řízky sem taky pomýšlel, ale menší problém je v tom, že naprostá většina lidí (pokud ne všichni) prodává řezy indoorovejch modelů. Minulej rok sem přesně s tímhle měl problém, pokud bude tenhle rok počasí jak minulej, tak to venku prostě nestihne dokvíst. Z tohodle důvodu sem přednostně pomýšlel na semena, jelikož si můžeš vybrat outdoor a tím ti tenhle problém částečně odpadá.
letec
Cau,
taky te samozrejmne vitam.
Ja jedu indoor ale v lete si urcite pojedu par venku na zahradce a rozhodl jsem se vzit si semena tady z bazaru od nekolika odrud. 10-20Kc za kus neni zadna palka, takze si jich muzes rozjet vic a az pak to radne prebrat a vybrat jen ty nejlepsi, podle toho jak budou vypadat treba v pulce. Takovej vlastni outdoor mix je dobrej i v tom ze kazdy rok mas trochu jine podnebi a to muze vyhovovat odrudam ruzne. Kdyz to namixujes, tak zvysis sanci ze ti vyroste nekolik luxusnich kytek. A ta rozmanitost ma taky neco do sebe, jak pri pestovani, tak pri koureni:)

GL & HF:)
ganja-steve
Zdravim,
Bejt tebou,tak si urcite koupim rezy. Urcite je tu dost odrud,tady na g., ktery dozrajou. Na nejaky no name semena bych hodil bobek. Sice se na tom muzes "ucit",ale muze se stat, ze tomu das idealni podminky a vyslednej produkt bude stat za hovno, takze stejne nebudes vedet,jestli jsi to delal dobre ne.
!R4mZ!
Jako indoor model ti taky venku v pohodě může dozrát, ale záleží na místě, poloze, světle....atd atd. Když už, tak bych spíš volil nějaké out. semínka. Nějakou genetiku co není náchylná na plíseň a ostatní potvory ;)
letec
Absolutni souhlas s !R4mZ!.
Ja osobne s rezama venku moc dobry zkusenosti nemam. Proste jsou zvykle na nejake mikroklima apod. a venku jim tohle nedoprejes. Sezenes tu kvalitni semena na out, zadny noname, a ty ti pak taky daji pozadovany vysledek.
!R4mZ!
přesně tak :) stačí se jnm koukat na nabídku, každou chvíli tam něco přibejvá, stačí jenom hledat. Odrůd na výběr, co by se ti hodilo najdeš hodně. Koukni se do "fotogalerie pod sluncem" a "outdoor pěstování" Najdeš tam přímo zkušenosti s danym modelem, dobu sklizně aj. ;) Jak jsem napsal, stačí jnm hledat


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma