Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Síň Slávy

 
Kralickuv new box! (150w,pas.hydro,pachov.fitr) - Klikni zde pro originální téma
kralicek
No tak vsechno je zatim ve stadiu vrtani a sroubovani !
Duvod proc jsem zacal davat fotky uz ted je, ze rad stracim fotky :angel . Pri stavbe skrine postupuji od stinitka :cool: , pak dalsi veci do skrine ktere se musi udelal predem . Takova mala vec je i pachovy filtr hehe zacal jsem neke tady http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=5400 a ted ho davam sem ! Takze nez by byly kyti v kvetu tak uz fotky nenajdu :D !

Foto.: Nejdriv vsak pohled na skrin !



- - - - - - - - - - - - - - - - - -


Obsah :
aneb co vam tento threader dá

1) Domaci filtr

2) popis

3) stred kvetu White rhino

4) kyti Skywalker
kralicek
Bude to skrin na 150w a prostoru 50cm x 50cm . Skrin bude rozdelena na velkou(samotne kyticky :sun: ) a malou celkovy (zde bude tlumivka ,star., pachovy fitr, nuzky kolinka na ohybani, hnojiva atd ... ) .

Myslim ze s timto stinitkem bych uchladil i 250w :) !
Je dlouhe 30cm (jinak bych si ho koupil ...) s prumerem 11cm ! Folie jak jsem rek od tea za pakatel!!! PRO VSECHNY TA CENA ZA PROFI AQAUPLANT JE NAPROSTO DOKONALA 1300Kč JE NIC NA TO ZE TO JEN POVESITE A ZASROUBUJETE SODIK (co ja se kolem toho nabehal ... )


Ps: jen ta folie ....
kralicek
Je delany podle profi fitru ale podomacku :D. Plech (nevim sirku plechu ale pracovalo se snim dobre :cool: zjedne strany je nalakovany na sedo skoro bilo , zruhe prestriknut nakou zakladovou barvou na hnedo jo a na nalakovane strane je folie proti poskrabani :smoker: ) Zaklad je 3x roura (jedna nejveci prumer cca 20cm a dlouha cca 25cm ) pak mensi ( 15cm dlouha prumer cca 15cm ) pak nejmesi roura ( 15cm dlouha prumer cca 10cm ) . A jeste je na fotce šifon (normal z textilu :cool: ) . Plech - klempirovy do kapsi 2kilca (je v tom i material :sun: ) a pak sifon za 70kč nitky 20kč a veci v dilne vrtacka pilnik vselijake vrtaky . Mozna jsem na neco zapomel ale jinak do 400kč se vlezu a hodne moc prace prace .



[Edited by kralicek on 02-01-2003 at 09:53 PM]
kralicek
Problem byl s vyvrtanim plech slaby staci trosku zatalcit a hned se z kolecka stane ctverecek . Proto jem musel najit nakou plechovku ktera by pasovala dovnitr a pak jsem moch tlacit jak jsem chet a bylo to porad krasne kolecko :)



[Edited by kralicek on 02-01-2003 at 09:51 PM]
kralicek
Ted vydite dno s prumerem nejveciho valce do nej vyrtane dirky na pripevneni malych valcu (male zobacky dole) :sun: . Pro pritevneni sifony jsem pouzil obou stranou lepici pasku (drzito fest ) sifon je dan tak aby uhli z hydra+ tlacilo na sifon a pak na plech !



[Edited by kralicek on 03-01-2003 at 12:29 AM]
kralicek
Tohle je stredni valec ! Zde je sifon obracene ! (ale i presto uhli stale tlaci tak jak by melo ! )



[Edited by kralicek on 02-01-2003 at 10:16 PM]
kralicek
:D . A ten sroub tam je aby se udrzel stejny odstup pri vybracich a jak se tam nasipe uhli (zadni cast nic nedrzi - doslo by k deformaci)



[Edited by kralicek on 03-01-2003 at 12:28 AM]
kralicek
no bal jsem se aby to stacilo 1kilo uhli ale nakonec my trosku zbylo :D

kralicek
uz jen zadelkovat uhli sirkou stredniho valce ! Nasadit velkou rouru zadeklovat a PACHOVY FILTR KRALIKS PRUBEZNI JE NA SVETE ! Jo a taky utesnit :D normal paska samolepicí to vyresi :D

kralicek
s vetraken euro 1 (ktery pride do stinitka ) a faka bezvadne :D:D :)

kralicek
Je velice dulezite !!! aby se dodrzlela maximalni cistota vzduchu mam naplanovane dva obvody cirkulace vzduchu !

1) Stinitkovy okruch - vetrak Euro 1 roura - 100mm - regulace z 100mm/na 110mm stinitko - reg. 110/100mm - roura . Teply vzduch se vubec nedostane do prostoru ke kytkam. A pripadny pach ( prome vune ale pro mama ne ) se nema kama dostat nez okruhem 2

2) Fitrovy okruch - diry ve drevotrisce - prulet kolem kytek nahoru do vetraku (jeste nevim jaky ale asi na 230V nechce se mi kupovat adapter , znac. SUNON mam snema dobrou skusenost z minule skrine ) - fitr (tam uhli :sun: ) ted to dulezite mala skrin je cca 30cm siroka :D a fitr je 25cm tady se mi podarilo zkloubyt odtah jak z male skrine ( kde je tlumivka a ta hreje ! ) tak z fitru ktery uz tak dost fouka. Necham tam tak cca 5cm volneho prostroru nakou vychytavku v podobe usmernovace sani vzduchu :sun: ! Myslim ze to pude :bandit: ( sat vzduch jak z fitru tak z prostoru kolem tlemivky :D ) !
kralicek
planuji dva truhliky Fantazie z obi 40cm dlouhe (jsou k vydeni u xmalcolma na jeho 4OOW :frog: s kterym jsem se take radil, tak i s fandou tohoto zpusobu saluhem ( ze :) ) a vsestrany radcem a odbornik pres hydro (hlavne drip ) snarkem . Hnojivo cellmax o kterem se doctete u me prvni skrne ale na hydro taky planuji koupi ph- na kvet a rust

- - - - - - - - - - - - - - - -

No tak to je zatim vse. Jak probjehne naka zmena na skrini tak hodim fotku a budu informovat :D !

Cus kralicek :bandit: !

[Edited by kralicek on 03-01-2003 at 09:30 AM]
kralicek
Provedu patricna opatreni prihodim ke kazde fotce obr.1 az X ! Samozdrejme to uhli je zadeklovane :sun: !
Obr. 9 ''pisu uz jen zadelkovat uhli sirkou stredniho valce '' to myslim prave zadelal valce nejmensi a stredni (jinak by i uhli pri otoceni vypadlo ) ! :) ! Deto vydet i na obr.3 je tam streni valec neprodirkovamy s uzavrenym vykem !!!! Jsou to granulky : Aktivní uhlí-SC-40 z hydroponie + !

[Edited by kralicek on 03-01-2003 at 09:31 AM]
kralicek
:) jsem to vyfotil . Musel jsem to rozebrat to znamena odvrtat nitky zalezitost 2min :sun: vyfotit. Myslim ze pro pozdejsi vymenu uhli je to idealni :cool: ! A to stim Eurem 1 - mel jsem ho zrovne poruce tak jsem ho prilozil udrzito pri sani i papir 10x10cm (nevim rozmer :D ) (nevim kolik ma Euro 2 prumer ty dirky jsou 8Omm - 100mm delal jsem je nuzkama na plech a slo to spatne :( ale dalo by se to udelal el.kmitaci pilkou na drevo, prehodise pilka a jeto :sun: ! ) . Otazka je jestli to pak pri pouziti silnejsiho vetraku uhli staci procistit vzduch ! podivam se po ventilatorech v techto rozmerech musim najit idea- v tomto prumeru a aby vysal obsah petirny !





A co rikate ostatni na filtr naky postrehy pripominky otazky sem snema !

Cus Kralicek :bandit: !

[Edited by kralicek on 03-01-2003 at 10:43 PM]
Frantapa
Máš to pěkně vymyšlené, K+. Taky jsem si lámal hlavu, jak to udělat, aby se dosáhla maximální účinnost a přitom se minimálně snížil průtok vzduchu (zcela protichůdné požadavky). Došel jsem k obdobné konstrukci s tím rozdílem, že místo děrovaných plechů jsem použil kovové síto do oken proti hmyzu (hliníkové). Hůř se s ním sice pracuje jak s plechem, ale jde to. Navíc jsem vršek nejmenšího válce udělal též ze síta a uhlí leží i na něm. Takže vzduch je vháněn do vnitřního válce otvorem o průměru 12cm vysokém 15 cm a odtud pokračuje přes cca 5 cm vrstvou uhlí jak do stran, tak do vrchu, čímž je dosaženo minimálního odporu vzduchu. (Teoretická aktivní plocha vnitřku filtru je cca 7 x větší než vstupní otvor, ale ve skutečnosti to bude jen cca 5 násobek. Filtr je řešený jako koncový, ale nebyl by problém na něj udělat kryt a odtahový otvor. Filtr je zespodu pevně připevněn na mezikruží s přírubami a vršek velkého (vnějšího) síta - též síto je odnímatelný pro možnost plnění
kralicek
hledal jsem neco podobneho (mrizka z hliniku) ale nenasel :) ! U tveho fitru je jaka ucinost ? ( vzduch jak z hor :sun: ) ???
Cus Kralicek :bandit: !
harry
Cau
Dobra prace, K+. Mozna bych zkusil dat pred aj za filtr vetrak. Ten co vhani by mozna mel byt o neco slabsi a ten co taha tak silnejsi. Hlavne vytvorit dostatecny podtlak ve filtru. Ale je to treba vyzkouset. Uz sem o tom premyslel, ale ted to momeltalne neresim. Snad do budoucna. ZDAR H.
Frantapa
Stanovit účinnost je bez měřícího vybavení dosti ošidné a zavádějící, ale myslím si, že bude obdobná jako u tebe.
Zde záleží na době kontaktu vzduchu s akt. uhlím a případně na opotřebení uhlí. Z čehož plyne, že bude stoupat se sílou vrstvy uhlí ale s rychlostí průtoku vzduchu bude naopak klesat. Tím, že spodek filtru není tvořen rovným sítem, ale výdutí ve tvaru zakrytého válce, se vniřní povrch filtru několikanásobně zvětší (v mém případě 7 x, čímž se též 7 x zpomalí průtok vzduchu uhlím. Z uvedeného plyne, že při vrstvě 5 cm u tohoto filtru bude účinnost podobná jako 35 cm vrstva uhlí vloženého přímo do odtahové trubky, přičemž však odpor vzduchu takto konstruovaného filtru je mnohanásobně menší, neboť vzduch vháněný vstupním otvorem je rozptýlen na plochu cca 7x větší než je vstupní otvor. Teoreticky je odpor filtru podobný jako cca 1 cm - 2 cm vrstva uhlí daného přímo na výstup větráku.
kralicek
hhhmmmm jasne jasne ale citis ty osobne neco kdyz vzduch ktery projde tvym filtrem :cool: , nakou vuni kyticek :sun: ( jako merak bych pouzil nos :D:D:D ) ??? Jak velkou plochu tim luxujes ty ? A kolik tam mas kytek :smoker: ?
Cus Kralicek :bandit: !
Frantapa
Plocha skříně je cca 65 x 80 cm, 5-7 kytek, 250W sodík, aktivní uhlí SC40(granule tlouštky 4 mm délky cca 12mm) a větrák prům. 120 mm o výkonu cca 96 m2/hod. V kamrlíku (š.90 cm, hloubka1,8m a v 2,8m) kde skříň stojí, je sice lehce cítit oder, který však již dál nejde, navíc je prostor dle potřeby odvětráván do společné vzduchové šachty ale to spíše kvůli odpadnímu teplu (cca 15 min každé 2 hod). Navíc jsem ani nezkoumal. zda stopy oderu jsou způsobeny nedokonalostí filtru nebo spíše netěsností skříně, což bude asi pravděpodobnější. Bez filtru to bylo cítit, když jsem otevřel dveře kamrlíku, po celém bytě a dokonce až za vstupní dveře do bytu a každého, kdo šel v tu dobu kolem to muselo zatahat za nos. Teď je to již v pohodě, samotnou účinnost považuji za dostačující a myslím si že bude srovnatelná s profi výrobky o stejné velikosti. Čuchat k filtru samotnému však z prostorových důvodů nejde, leda přes nějakou trubku nebo hadici, což jsem nedělal a ani nebudu, navíc po letošní dobré venkovní sklizni je skříň vypnutá a hodně dlouho tak zůstane.
MUT
2 Králíček
OK ! :) Seš šikovnej a takový lidi já mám rád. Jenom mě napadlo že sis přidělal dost práce s tim provrtáváním trubky. Mohl si to vyřešit elegantně tak, že bys plech provrtal v plochým stavu a pak až dal klempířovi či koupit rovnou dětovanej plech :D. Ale jak už sem říkal čest práci ;)
Mohl by si prosímtě udat ještě další rozměry, především délku filtru a typ ventilátoru na kterej si napojil filtr(stačí průtok)
kralicek
for Mutik :
hehe priste to tak udelam :D ( ale nad tim jsem take premyslel u stinitka :) vyrezat otvor pro folii ale problem byl ze se po vyrezani by mohlo dojit k nepresnemu ohnuti, byl by to ctvrecek :sun: nechtel jsem to riskovat ani pri fitru jelikoz jsem nevedel co plech udela kdyz se do nej vyvrta par direk :bandit: ale priste to tak u fitru udelam myslim ze by to nemel byt problem :smoker: jo derkovanej plech jsem nesehnal ) . Bohuzel ted jsu mimo domov tak rozmery budou o vykendu jo :cool: ! Vetrak jsem pouzil (zatim) Euro 1 ktery byl poruce ale uz mam koupeny SUNON tak uvydim co tam necham .



for AMON:
no je to vune a jaka :sun: ale o sousedovy to rict nemuzes co ? A stejne si tu vuni taky uziju kdyz tu skrin otevru (mozna i vic nez ty bez filtru :frog: , kdyz prides dom mas zavonenej cely byt a casem si zvyknas takhle se nadychnu a citim to nejlepsi a pekne cerstvi ... :sun: )

Zatim Kralicek :)

[Edited by kralicek on 08-01-2003 at 05:48 PM]
kralicek
for plha and BohouR :
Uhli je - Aktivní uhlí-SC-40 je to pod VENTILATORY ( pod filtrační kazetou/MFL-100 ) :cool: a stoji 230kč :sun: !

for Flowerman: thank :bandit: !
kralicek
po dvou uplncich je to tu :bandit: schvalne se mrknete na prvni stranku tohohle tema a verte mi moc jsem se nenudil ;)
chobot
Nadhera, takle precizni prace se casto nevidi. Fakt sis s tim vyhral. Jak je ten pestebni prostor vysokej? Nebude tam trochu malo mista na kytky? I kdyz se to asi jen zda.

K++

chobot
kralicek
La Grand: hehe taky doufam ze UZ bude jen ta radost a :smoker:

CypressPce: :)

chobot: no snad mi bude stacit nechci monster bush :D spis low bush

Expresion: jak u koho ten 1200kč asi nevim presne ... neresim ....

Jinak vsem moc dekuji :sun: , Dlabi na co cekas !?!




kralicek
Info box :sun: :
Rozmery :

  • vyska - 75cm
  • delka - 90cm
  • sirka - 60cm

Skrin je rozdelena na dve casti :
1) primary box- (zde jsou umisteny holky :angel: )

2) secondary box- ktery je rozdelen dale na

  • a) Strojovna: vsechna elektrina :cool:
  • b) Naradovna: veci slouzici ke kultivaci, i chemicka cast se nachazi zde ;) !


Casti skrine do hloubky

Primary box
Pro kyticky je prostor 60cm (delka) x 75cm (vyska) x 60cm (sirka) ! Mam rad kere a kdyz tak tenhle crooked scrog :sun: (ale neni na to cas, zapletani :rolleyes: ) takze max.bush by mel mit 40cm do vysky (truhlik 17cm, stinitko coolrabbit 11cm hehe zmenil jsem na komerecni nazev :D, bezpecna vzdalenost od stinitka ke kyti X musim jeste presne urcit a taky to ukaze cas ... to vsechno dava : tolerance do tech 40cm ), jinak mi staci i 30cm bush a plnohodnotne palicky i dole u substratu :frog: !

Secondary box
a) Strojovna: tlumivka, zapalovac, 3x spinaci hodiny, prodluzka (do skrine vede jen jeden kabel :cool: ), elektric. rozvody, home made filtr :angel: to vse je zde !
b) Naradovna: nuzky a jine kultivacni naradicko :), nahradni dily jak elektric. tak stavebni, dokumentace, laboratorni technyka :D (inekcni strik., odmerny valec, kadinka), ohyb. kolinka (na keriky), ec metr a hnojiva Cellmax .



Vetrani :
Dva obvody :eek:

  • 1) Chlazeni lampy 150w zajistuje vetrak Euro 1 (93m3/h).Teply vzduch se nedostane do prostoru kytek :cool: !
  • 2) Druhy vetrak taky Euro 1, fouka kontaminovany vzduch vuni kyticek do filtru :pimp: , jak projde filtrem tak de do strojovny !
Jo a luxus :D ventilator Sunon 45m3/h, 220V na odsavani tepleho vzduchu od tlumivky :afro: !

Lampa je Master Son-t PIA Plus 150W :bandit: !

Pas.hydro: Mam truhliky fantazie 40cm ktere pouzil xmalcolm (moc dobry threader :popcorn: ) ! Napln cocos (lignocel) + perlit v pomeru X ku X aby toho perlitu nebylo moc ani malo ;) ! Zalivku budu muset vychytat !

Rozpocet:
Elektro: svetlo 150w, spinaci hodiny, kabely, jine soucasky elektr...= 1791kč
Ventilace: 2x ventilat. Euro 1, filtry, redukce, roury, small ventilator...= 1634kč
Kovove soucasky: sroubky, drzacky, panty, kovani brzdne sklopne, zamek, kolecka, lista borova, rucky...= 1029kč
Ostatni: mix substrat, truhliky, samolepici folie a naky ty malickosti :) ...= 1253kč
Celkem= 5707kč

Podekovani:
aneb bez nich by to nebylo

teabooster: on vi za co ;)
xmalcolm: pri poradenstvi o pas.hydru :cool:
lemarc: kdyz jsem si nevedel rady jak je to s tim pas.hydrem a Electric Conductivity consultant :afro:
Saluh: no jo to pas.hydro :smoker:
snark: ec a poradenstvi pri konstrukci filtru :angel:
Chat friends: (oni vi kdo :beer: ) a ostatni: tak nekdy zaskocte a pochopite :p: :cool: ! No a samozrejme GROWERu !

Tak to je snad vsechno :sun:

Cus kralicek :bandit: !

Ps: odpovedi ze str. 4 a 5 jsou na str.4 dole (ale to zalezi jak to ma kdo nastaveny ... ) ja jen aby jste vedeli no ... :)
Wax
k+rásnej box.králíku zajímalo by mě,jestli má ten filtr nějaký díry ftom největšim válci tedy na obvodu,kromě tý vstupní,která vede do nejmenšího válce.
kralicek

Tak na testovani skrine jsem blikl 4x White Rhino ! Kyti na fotce maj zasebou tak pul kvetu :angel: ! V hline jinak vubec nefim jak dlouho nebo kolik proste TESTOVACI ;) !



:sun:
kralicek
New serial !

Cas leti :afro: .... White Rhino slouzi dobre :mutant: ... no proste jsem byl na vylete v rakousku :bandit: teda viden growshop jmenem Bushplanted byl tam nekdo :) ? Celkem v poho, seminka vytahli z lednicky a snazili se i cesky :D, ale mohli to tam mit trosku lepsi :sun: !

Foto:

1) sacek :)

2+3) tak takhle jsem je blikl pod jednou zarivkou AQUA-GLO tusim 15w stinitko koupene (normalne to ma mamka na rybicky :D :angel: ) byli v kelimkach od automatu mix perlitu kokosu sub.kaktu.suku. a nevim uz no... jo nahore dole keramzit :) (malej ne ty velky sutry :D ). Kelimky byli v truhliku Fantazie 40cm :) + folie na svacu (takova ta pvc pruhledna folie) par direk hotovo :sun: meli tam idealni vlhkost :cool: . Na 2 fotce jsou malinci :baby: a na 3 uz veci :eek: :)

4) jo tak tady jsou uz ve skrini ale porad pod zarivkou musel jsem je podlozit prerustali truhlik :frog: meli dokonalou literaturu hrabe monte cristo :death:

5) totez :cool:

6) bliž :eek:

7) jeste bliz :slizoun:

8) hmm tady uz prazi sodik 150 :sun: porad v kelimkach ....

9) pod sodikem ale venku s bleskem :)

10) bliz
Nefim proc ale hodilo me to 7 foto jako 10 no :mutant: ....
kralicek
1) skupinove foto :)

2) mensi upgrejdik malej ventilatorek :) pripevnen na nerez desticce

3) hehe dalsi mensi upgrade tentokrat v podobe matkarny osazena 2x 7w(nahrada za 40w) usporna zarovka Sylvania 860 + 1x ta sama ale silnejsi 20w (nahr. za 100w) je uprostred :sun: to vse chladi pc vetron nejdriv na dverich ... to se vsak po 2dnech zjistilo ze tam je super vedro cca 35C a taky se to ukazalo na kyti :( musel jsem tedy vyrezat z boku diru :) a v pohode dirky na sani jsem udelal na dvirkach ze predu ktere drzi na 4magnetkach. Musel jsem nainstalovat zpet pc vetrak do strojovny :cool: ten vetrak (na 220v) co jsem tam mel predtim jsem vysoupl ven, sral me ten kabel a ze to proste zabira misto atd..... :rolleyes: ted jak je tam pc vetrak se da na tlemivku i sahnout :cool: zadny prebytecny teplo :sun: !

Kdyz se tohle vsechno odehravalo bylo to 5:5 (5 v matkarna a 5 v boxu) a foto z matkarny se ztratilo ...
kralicek
V boxu jsem prejel hrany bilym sanitarnim silikonem je proti plisnim (predtim jsem to prejel nakym normal a nenee uz ne :) uz jen sanitarni

1) strojovna pridelal jsem hacky na roztrojku uz se tam skoro nic neveslo je tam celkem 5x cas.spin. :frog: :eek:

2) upgrade tentokrat na vlhkost :) ta vanicka je z avivaze :satan:

3) vsimne te si hlavne: dvirka matkarny, nainstalovani zlutych desticek na musky preventivne :) samozrejne ze jdou sehnat jen ty do kvetinacu ... :rolleyes:. Zkousel jsem pokusi s 250w a nene po zavreni dveri 38C :eek: de to videt u fotky 1 strojov.

4) matkarna s kyti a presazeno :) koupil jsem moc presne kvetinace :) maj prum.14cm(zevnitr) matkarna ma na sirku 28cm :) tak jsem musel nuzkami na plech ostrihat ten ohyb nahore kveti. . Jinak ten samej mix sub. jako do kelimku .... :)

Tip: pri presazovani z kelimku do kvetinace. Kelimek nahore v prehybu nastrihnete to same pak jeste tak 8x a oloupejte to jako banan neposkodite koreny :bandit: !

5) kyti venku z matkarny ...

6+7) bliz

8) no a tady je 6 brasku a sestricek

9) venku :love:

10) tahle kyti je v matkarne ...
kralicek
1) v zari sodiku :popcorn:

2) kyti Sky3 samostatne ....

3) taky jedna kyti samostatne

4) kyti samostatne

5) to same :cool:

Zalivka: do matkarny po 200ml kazda kyti a 0,5l kazda kyti box v koncentraci 2ml cellmax rustu do 2L .
Zatim je to vse :smoker: za 7dni (snad) ... :D

At to roste :sun: ! Zdarec
deno
kytíz vypadaj fakt zdravě... K+ ;)
ale kde je to hydro slíbený v názvu threadu? :D
kralicek
deno: no jo no :D to prijde ... truhliky jsou :cool: netroufl jsem si je dat hned do truhliku precejen nevim co je samice a co samec :eek: a koreny by se zamotali :rolleyes: ... do fantazii pujdou klony :sun: .

Zdravi: Sky9 a Sky8 byli trosku svetlejsi no .. ale 2x zaliti cellmaxem to spravilo i kdyz jeste trosku 9 zlobi jinak v poho

:sun:
matix
FAkt husta skrin :) Suprova pracicka projel sem celej grower ale ta tvoje je vopracdu luxusni :) No hele chtel sem se zeptat kolik te stoji provoz ty skrine za mesic myslim kolik to zere elektriky......Cus :punk:
alien
:rejp: Cus mas to fakt ok mel bych par dotazu jestli to dobre chapu tak ten filtr je na druhy strane ucpanej a tak vzduch de bokem skz uhli ale nejvetsi valec mas uzavrenej tak jak to funguje?? a to luxusni stinitko jaky mas na lampe to sis delal nebo kde se to da koupit pripadne kolik to stoji a co myslis ze by to bylo horší bez nej dalo by se to uchladit nebo by tam bylo jak v soune a nemas tu skrin (ku) moc malou nebo je to na 150 akorat ??? Zatim zdar


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma