Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

 
Second grow 200W cfl BM,MW. - Klikni zde pro originální téma
rastakluci
Zdravim..Tak jsme rozjeli nové kolo.Doufám,že se podaří jak pěst tak thread a hlavně dobrý materiál s velkým výnosem,když už máme lepší modely,větší skříň a lepší lampu.Takže vlastnosti...

Skříň- výška-130cm, šířka-80cm, hloubka-55cm.
Reflexní diamantová folie.
Odtah-PC větrák průměr-13cm.
Přítah-PC větrák pr.-8cm + pasiv.
Ofuk-PC větrák pr.-8cm.
Světlo- růst-elektrox 125Wcfl dual, květ Plug & Grow 200W cfl.
Hnojky- Plagron Alga grow a Alga Bloom.
Kytky- řízky 3x Blue Mistic a 2x Mauwi Wauwi.
Květináče- 6,5l.
Substrát- plagron growmix 50l.
Měření Ph- Ph papírky
Vlhkost,teplota- měříme meteostanicí.

Jestli jsem na něco zapomněl tak to doplním,doufám že budete sledovat tento thread a budete posílat rady ať se to povede.Díky!! :)
rastakluci
Omlouvám se,včera jsme nějak nestíhal a nakonec vidím že foto se nestihlo připojit..Tak tady to je..
Shamrock
Zdravim
Tu usporku by si mohol "priviazat" za preradnik nejakym drotom k reflectoru. Tiez mi to tak vyselo (:
Inak to mas pekne..
rastakluci
zdravím growers , je tady nový up z 14. dne růstu :) světlo jsem připevnil drátkem ke stínidlu a je to okey :) ,kytičkám se daří :)
rastakluci
Zdarec groweři, vlhkost ve skříni mám zhruba 43%,vždy něco málo přes 40%,dá se to jen mokrýma hadrama vytáhnout až k těm 70%? :)
gravedigger
S mokrejma hadrama asi těžko...pořid zvlhčovačku a máš po starostech...jinak drzim palec at to roste :)
anakin
daj si do nejakej misky keramzit a daj tam vody co sa zmesti a mas po probleme keramzit zvacsi odparovaciu plachu je to,,alebo zrez daku flasu daj tam na okraj pripevni hadrik zvisok do vody a je to ,,,
KeBuL23
zvlhčovačka je určitě nutná investice která se vždy vyplati..je to zaklad...taky jsem resival problemy s vlhkosti ruznejma jinejma zpusobama,ale ver ze to ma minimalni efekt a me osobne to nestalo za ty starosti okolo...myslim ze kdyz uz pestujes a porizujes vybaveni,zvlhcovacka je v podstate zanedbatelna investice oproti vyznamu a dulezitosti funkce kterou plni...jinak at to roste :-)
rastakluci
No vidim,ze asi budu muset tu zvlhcovacku koupit,ale zas na kvet uz ji potrebovat nebudu (tam mam furt kolem 45-49%),myslite ze uz to nebude ono kdyz ji ted na ty 2 tydny rustu nekoupim? ted muzu koupit ve vyprodeji za 299Kc tuto- http://bile-zbozi.obchudek.cz/male-...-2005-s18703379 ,ale prave ted nemam ani ty 3 kila..no uvidim..
gravedigger
tak sena to vyprdni na ty dva dny to nema cenu...navic ta zvlhcovacka ma nadrz pouze na 1,4litru...to nebudes stacit doplnovat, vim o cem mluvim mel sem se zasobnikem na 3litry a i to bylo malo...
Mr.Nobody
Přesně tohohle s prominutím hajzla sem koupil pod jménem proffesor ,víc nahovno zvlhčovačku neznám , uplná zbytečnost , jedu bez zvlhčovačky a nemám problém...na těch 70% se to dá vytáhnout ručně...
rastakluci
No ja si taky myslim ze uz to dojedu bez zvlhcovacky.. A jak to vytahnes bez zvlhcovacky na 70%?proste namocene hadry?mam tam 1 rucnik a na stinidle misku s keramzitem a v tom vodu a nejak extra to nejde,tak na tech 49%.. a chcete nejaky up nebo za par dni?:D
rastakluci
up z 18. dne růstu, kytkám se daří, jen některé jsou menší..také jsme dolepili skříň folií, která odráží tělesné teplo,mohla by být v pohodě za 30Kč a ještě umělý strop také z folie, aby vlhkost nešla zbytečně nahoru, skříň je větší..
gravedigger
Ahoj, pokud mas nejaky kytky mensi tak je podloz aby to bylo na stejny urovni s ostatnima.
MDe_
300 tě nezabije :)
rastakluci
gravedigger - Jo,kdyztak je podlozim,ale kdyz sem se vcera dival tak byly tak zrhuba na stejne urovni vsechny.. Jinak kdyby si měl nějakou vychytávku nebo radu,která by se mi hodila,byl bych rád,Dík..

MDe_ - no právě píšu,že teď nemám 300..:D a navíc,myslím že už je to zbytečné,tak jak psali i ostatní..
Mr.Nobody
citace:
Původní příspěvek od rastakluci
No ja si taky myslim ze uz to dojedu bez zvlhcovacky.. A jak to vytahnes bez zvlhcovacky na 70%?proste namocene hadry?mam tam 1 rucnik a na stinidle misku s keramzitem a v tom vodu a nejak extra to nejde,tak na tech 49%.. a chcete nejaky up nebo za par dni?:D


Mno je pravda že mám podstatně menší prostor (50x50), ale kdybys tam narval víc kytek , tak to vyjde nastejno.
Řeším to první týden konstrukcí z čehokoliv, já používám špejle ale asi to není to pravý.Na to hodím velkej mikrotenovej pytel(v nějakým hypáči na chleba) a pod ten rosím . Drží se v něm tak 65-80%.
No a až pytel přestane stačit , tak sou kytky tak velký , že už si nějaký to svoje klima vytvoří a když se 2x denně pořádně porosí , tak tam těch 70% je i bez igeliťáků...

Vím , že to není nijak zvlášť profi, ale na takovýhle menší grouwy je to řekl bych dostačující.Stejně v květu zvlhčovač nepoužiješ :)

Up určitě , bedlivě sleduju :)
BloodyBeer
Zdar

k te diskuzi ohledne tech zvlhcovacek. Ja zadnou vlhkost moc neresim. Pri rustu pouzivam nadobu s keramzitem, a tam sem meril tak 45% vlhkosti. Pri svem prvnim kole jsem i zvlhcoval postrikovacem tak jednou denne pri rustu, ale ted jsem se na to vykaslal a moc to neni poznat. U takovych malych watazi si podle me udelaji kytky sve vlastni klima pomoci odparovani vody z listu. Zvlast u cfl neni zvlhcovacka potreba uz jenom proto, ze neni tak velka teplota a nemusi se tak moc vetrat jako u sodiku, ktery uz opravdu pece.

Urcite bych se vykaslal na jakekoliv pet lahve a sacky, pokud to nemam na rizku, ktery mi zrovna koreni. Ona je lepsi mensi vlhkost ale vetsi pristup k cerstvemu vzduchu. Takze jestli mas vlhkost 50% tak to mas ideal...
rastakluci
OK.. Nechám to tak, mám tam ten ručník a misku s keramzitem.. Dík za rady, věřím že s vama to dotáhnu do zdařilého konce..!! :)

Up dám za pár dní.. ..Peace.. :)
rastakluci
Ještě jsem se chtěl zeptat, jsou ty doplňky k hnojivům tak důležité? Viděl jsem už kolikrát, jak mají někteří groweři třeba 6 láhví, různé stimulátory, Phyt-Amin, enzymy atd.. přitom já mám 2 láhve, a to Plagron Alga grow a alga bloom.. Taky jsem si četl od Plagronu o TERRA hnojivech,ale nepřišel jsem na to v čem jsou lepší, když píšou že to zvýší výnos a já nevím co všechno, přitom např. Terra Bloom je levnější než Alga Bloom.. Četl jsem o tom i v Soft Secrets a tak nějak jsem nic nezjistil.. Vím že jsem se teď trošku rozepsal, to se omlouvám a ještě jednu otázku bych měl...

Kterého výrobce hnojiv upřednostňujete? Plagron, BioBizz nebo ostatní výrobce? (popř. Jaký máte názor na Plagron, s kterým vlastně já jedu?)

PS: když budu mít čas,dnes dám UP a hlavně čtěte a raďte..DÍK..
BloodyBeer
Zdar

presne jak pises jsem se taky zajimal nad ucinosti techto stimulatoru a doplnku, tak tohle kolo se to snazim odjet bez toho jen za pouziti hnojiv Jungle in da Box. Ale trochu to porusuju kdyz tomu davam jednou tydne topmax od biobizzu, ktery mi jeste zustal z posledniho pestu, tak to je treba spotrebovat nez se to zkazi.

Jinak na hlinu, pokud chces jet organiku, tak nejlepsi hnojivo pomer cena/vykon je asi ten biobizz - ale jeste mam malo zkusenosti a kdybych opravdu nechtel vyzkouset ten Jungle, tak bych ho urcite nemenil...
rastakluci
takto vypadají kytky po decentním ohybu , co myslíte zaštípnout je nebo stačí tak rozrostené?
rastakluci
mám ještě otázku co si myslíte že bude lepší dojet růst s 125w dual zařivkou nebo má cenu ještě nahodit 200w red na zbytek růstu/květu ?
Mr.Nobody
Nebál bych se tam šoupnout tu červenou , já pod ní jedu vždycky celý kolo a nemám s ní problém.
Aspoň nějaký ty lumeny navíc :)
bull
jo, hoď tam tu červenou, taky pod ní jedu celou dobu.
Podle mě ta dual 125 má reálnej výkon na květ tak 50w.. možná ani to ne

rastakluci
jj dík moc :) jde vidět že to svítí o moc líp a i roste :) a jinak myslíte že už by jsem měl namontovat scrog? nevím při jaké výšce si to borci dávají ..
rastakluci
Hola..

UP je tady, omlouvám se za spoždění, ale nějak nebyl čas.. Kytičky vypadají pěkně keříkovitě, ale menší problém způsobily svilušky, má s nima někdo zkušenost ?? Začal jsem používat nějaký postřik co jsem sehnal a čekám až přijde z growshopu Biool.. Jednu kytku, kde bylo nejvíc svilušek jsem dal mimo ostatní, myslíte že ju možu dat z5 k nim nebo radši od nich.?

Taky si myslíte, že bych už mohl přepnout na květ? Scrog je nachystaný, jen ho stačí dát do skříně, s ním nebo bez něj?

Sledujte a pište.. Díky GROWERS.. :)
rastakluci
Hola..

UP je tady, omlouvám se za spoždění, ale nějak nebyl čas.. Kytičky vypadají pěkně keříkovitě, ale menší problém způsobily svilušky, má s nima někdo zkušenost ?? Začal jsem používat nějaký postřik co jsem sehnal a čekám až přijde z growshopu Biool.. Jednu kytku, kde bylo nejvíc svilušek jsem dal mimo ostatní, myslíte že ju možu dat z5 k nim nebo radši od nich.? (není na fotce)

Taky si myslíte, že bych už mohl přepnout na květ? Scrog je nachystaný, jen ho stačí dát do skříně, s ním nebo bez něj?

Sledujte a pište.. Díky GROWERS.. :)
gravedigger
Pic, pěkný keříky :) já bych to přepnul a jel bez sítě...
rastakluci
zdarec

kytky jsem už přepnul na květ a momentálně jsou v 5.dnu od přepnutí,
na svilušky jsou koupil biool tak uvidíme jak zabere, na fotkách je zrovna vidět postřik .. PS. sirkec dřív to nešlo , tak nebuď nasraný :D
rastakluci
zdravím , po delší době sem dávám up ať je vidět nějaká změna :) hnojíme to už jen plagron alga bloom , nemáme žádné doplňky tak uvidíme jestli to půjde poznat...
rastakluci
Peace..další UP, foto je z pátku vychází to asi na 29.den květu..kytkám se daří,jen čekám na PK a topmax z Gshopu..
Sorry za kvalitu fotek..:)
rastakluci
Zdarec, je tady UP..
Vychází to na 37.den květu, 2x zalété s PK13-14 a s Topmaxem..
Jde vidět, že to opravdu kyne už po 2. zalétí.. Kytkám se daří, šišky jsou krásně tvrdé, voní a hlavně lepí jak "pYča", tak doufám že s toho bude dobrá sklizeň dobrého matrošu.. Jinak, jakékoliv rady uvítám..
Thank You Growers..!!
PS: Přeju ať se vám taky daří.. :))
rastakluci
Davam UP,vyfotil jsem kytky digi. fotakem,tak snad to bude lepsi..:) Foceno odpoledne a vecer za tmy..
Daří se dobře,některé se hůř chytly,ale vypadá to dobře..
PS: "Smrdí" celý byt..!! :)
rastakluci
Zdarec growers, dalši UP.. 49.den květu.. Dnes naposledy zalété hnojkama, začnu s flushingem a příští víkend nejspíš kosa..V tom potřebuju poradit a byl bych rád,kdyby ste napsali, na jak dlouho to ještě vidíte? Myslím, že se asi shodneme..! :)
Každopádně, DÍK za káčka..!!!
Peace a ať se vám daří.. :)
rastakluci
Čaute, mám tady nějaké fotky před kosou,ale bohužel horší kvalita fotek,SORRY..!!
Už se to suší, dnes to vyfotím foťákem na tipovačku..
rastakluci
Tak jsem tady s fotkama a tipovačka může začít.. Kytky už se 2.dnem suší, vypadají pěkně, krystalama jsou krásně osypané a taky ty listy čekají na mléko, popř. mast.. Na to, že měli svilušky, se zdají být oukej..

Zkoušeli jsme vzorky také "inhalovat", a to spodky, na které nešlo moc světla a nějak netrvalo dlouho a smáli jsme se tomu, že nás to poněkud rozhodilo..:) Samozřejmě jsme neodolali krásné "cca" gramové paličce z horní části jedné kytky. Chuť dobrá, každopádně poznatelná lampička se sladkou chutí a stav dlouhotrvající, pohodový a hlavně vysmátý,což je třeba..:D

Příští víkend,(tj. pátek nebo sobota) to spolu zvážíme a dáme vědět kolik toho bylo..
Tipujte, páč tipovačka právě běží..
PS: pěstujte, ať nemusíte utrácet za trávu.. P.E.A.C.E...!! :)
65g krásný grow, ale přeji více
Kulda
67,5 g:D hezký:)
Muminex
vypada to pekne! 78g ;) Usporka rulez, pěkně se ti to povedlo! k+
MDe_
71g :)
kewin
Moc pěkné, 80g, ale přeju ať tam je víc!
toos
krasne kyti.. 92g+ ;)
rastakluci
Ještě přidám foto sušiny, za pár dní napíšu kolik toho bylo.. Kouř výborný, malé sklíčko ve dvou celkem hooodně rozbije.. :D
rastakluci
Ještě přidám foto sušiny, za pár dní napíšu kolik toho bylo.. Kouř výborný, chuť sladká,prostě skvělá, malé sklíčko ve dvou celkem odrovnává.. :D:D
auroraindika
dobrá práce...62g..
68g, pěkný
Mr.MEN
76g, pěkné. :)
rastakluci
Zdravim zpět, omlouvám se za spoždění, nebyl čas vůbec.. Bylo toho nakonec necelých 60g, vyšlo to na 56g,něco málo se ani nestihlo zvážit.. :D
Nejblíž k výsledku byl Auroraindika - 62g.. Takže Káá letí.. !! :)
Díky za sledovanost a počítejte s tím, že tak za měsíc se zase uvidíme, možná dokoupíme ještě jednu CFL, ať je to silnější.. Sodík možná v zimě, ať topí..! :DD
PeAcE bratři v rýmu..:))


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma