Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Portugal grow - Klikni zde pro originální téma
el Magicooo
Hi all,
tak po delší době sem se rozhodl tady zase něco zveřejnit. Jedná se o zahraniční grow :) Před nějakou dobou sem se rozhodl, že se naučim surfovat, dal dokupy nějaký peníze a rozhodl se, že si dám tenhle rok až do zimy v Portugalsku. Jelikož nechci spoléhat, ba ani podporovat místní drogový trh, rozhodl sem se, že si udělám jedno kolo pro sebe. Původně sem plánoval rozjet Hi-tech grow se systémem Dutch pot aero, který tady prezentoval člen Gersak. Jelikož mám ale systém v jednom ze dvou pokojů pronajatého bytu, rozhodl sem se díky hluku, který by tenhle systém ( nejenom, systém samotnej, ale i vzduchovací kompresor a buhví co všechno ještě ) dělal vsadit na klasickou osvědčenou hlínu.

Teď teda nějaký data:

- Homebox XXL white
- 2x 600W Phillips son-t green power
- stínidla - 1x Awing LRG, 1x hobby big (malej test, pro srovnání)
- hlína - zatim Canna seed mix na malý + keramzit na dno
- ventilace 240/360 m3/h ventilátor
- filtr - 270m3/h
- květináče čtyřhraný, 11l
- hnojiva - Biobizz Starters pack
- 4x ofukový klipsňáky
- další krámy jako časovače, odvlhčovačky, automaticky osvěžovače
vzduchu, teplo/vlhkoměr, joja na lampy...prostě klasika

Co se týká semínek, chtěl sem mít všech 32 semínek stejných, což se ukázalo v shopu v Almerii i přes předchozí potvrzeni jako naprostá utopie :/ Tak sem vybral 10x Mobydick(Dynafem), 10x Magic Bud(Paradise seeds), 5x Wapa(Paradise seeds), 3x Sensi sweet cheese sem dostal v gshopu darem a k tomu sem připojil F1 Super skunku od Sensi, co kámoš vypěstoval pod horkym španělskym sluncem ( s těch udělám selekci samec/samice aby mi to vyšlo na těch 32 kousků).

Semínka sem dal klíčit 26.2. Nejlíp klíčí Mobydick, do 24 hodin, pak Magic budy a Sweet cheesy se Super skunky a nejhůř je na tom Wapa, cca 48h.

Všechny semínka sem po naklíčení přesadil do malých kelímků se seedmixem, na dno sem dal trochu keramzitu. Dnes, 4.3. už kromě tří Wap všechny vylezli a mají se k světu.
el Magicooo
dnešní stav - 4.3.
krasus
docela slaba ventilace
el Magicooo
jel sem to pod timhle ventilátorem už několikrát a s teplotama nebyly žádný problémy, kdyžtak neni problém pořídit něco většího :)
cube
plně fandím
el Magicooo
Tak tady mám první update. Holky už konečně začaly trochu růst. Čekal sem, že to pojede rychleji, přece jenom sem si poslední dobou jel jenom řízky a hydro/aero systémy. Ale co, neni kam spěchat.. :) Minulej týden sem začal dávat hnojiva, nejdřív jenom kořeňák a od 18.3. dávám růstový hnojivo a Bio Heaven, vždycky ob jednu zálivku, což je zatim ob den, v nejmenších doporučených koncentracích.
el Magicooo
s beruškou :)
Noiwa
ahoj..moby dicka od dinafemu jedu take,ale pod 400w..je to ne moc znamy model...urcite se ti bude libit..větvi se to samo bez zastipu no nadherny kyticky..mam ho cca ve 2. tydnu kvetu..tak uvidim co vyroste..at se daří-každopadne budu porovnavat..
el Magicooo
Ahoj, Moby Dick pro me neni zadna neznama, kamos to jel pod 400W a jak rikas, bez zastrihu to vypadalo jako takovy maly vanocni stromky s vynosem kolem 35g na kytce. Na muj vkus to ale bylo dost stony koureni. Spis mam radeji energictejsi modely, tak sem spis zvedavej na Wappu a Magic budy. Co sem tady v Portugalsku tak porad kourim Super Skunk, co mam i ty seminka, vypestovanej pod horkym spanelskym slunickem a nemuzu si ho vynachvalit..Jinak diky, taky drzim palce, myslim ze tohle leto bude hodne vysmaty :)
peace
el Magicooo
Tak tady máme shrnutí za posledních pár dnů. Rostliny sem 25.3. přesadil z kelímků do litrových květináčů. Kořenový bal už byl na všech krásně vyvinutej. Jako zálivku sem dal vodu s Root juicem.
Přes víkend sem taky promýšlel možnost udělat z indooru outdoor a dneska 27.3. sem se k tomu odhodlal. Slunce tady teď svítí cca 13 hodin denně a když sem viděl tu sílu, řekl sem si, že to musim využít. Našel sem teda místo, nalil holkám na cestu růstový hnojivo a Bio Heaven. Všechny rostliny měly aspoň tři patra a výšku minimálně 10 cm. Rostliny sem nesázel do hlíny, jelikož místní hlína je dost špatná, až skoro červená, hodně suchá a rozpraskaná. Květináče ale ve volný přírodě vypadaj nápadně, tak sem udělal kamufláž. Chystám se je jezdit zalejvat 1 - 2x týdně, podle počasí a 1x týdně je hnojit. Za pár týdnů je taky přesadim do 11l květináčů. Zatim všechno, teď fotky:
el Magicooo
..poslední fotka v boxu
el Magicooo
začínáme s kamufláží
el Magicooo
rostliny skoro zakrytý
el Magicooo
detail
el Magicooo
hotovo
el Magicooo
a jeden brouk na závěr :)
redyth
proč máš kytky tak blízko u sebe? Za chvilku se rozrostou a nebudeš vědět, co s tím
el Magicooo
2 redyth:
Kdybys koukal, nebo četl pořádně, věděl bys, že jsou v květináčích, takže je možný je kdykoliv od sebe odsunout... :D
robbbie
good job :-) budu sledovat....
el Magicooo
Tak po delší době sem tady s updatem, holky sem navštívil už 31.3. Měl sem ale takovou kocovinu, že sem zapoměl foťák, přesto dostaly 5l vody s růstovým hnojivem a Bio Havenem, stejně jako dneska, v maximálních doporučených dávkách pro tuhle dobu 5ml a 4ml. Vypadá to, že se zatim s kamufláží daří a nikdo je neobjevil. Rostou parádně. Dneska sem tady vytrhal nějakej plevel okolo. Přesazení do 11l květináčů předpokládám za týden až dva..Teď už fotky :)
el Magicooo
jinej úhel pohledu
el Magicooo
a nakonec trochu z dálky
MDe_
Hoj , dal bych je jinam nebo udělal více mezery a nějak zařídil více sluníča at se ti tam moc netahají nahoru. At roste !
el Magicooo
Díky za radu :)
S tim sluníčkem nevim, pere to do nich celej den, ale kousek od sebe bych je mohl dát, uvidim co za těch pár dnů udělaj.
el Magicooo
Včera sem většinu rostlin přesadil do 11l květináčů, nebo 8l kýblů. Zeminu sem koupil v zahradnictví. Podle parametrů mi přišla ok a i po vybalení se mi líbila. Všechno sem včera pohnojil 5l směsi hnojiv Bio-Grow a Bio-Bloom 2ml/l ; BioHeaven 4ml/l ; TopMax 1ml/l...Dneska sem ještě zalil dalšími 20l vody. Nebe je už dlouho bez mraků, sluníčko pere jak o život, tak bude třeba zalejvat 2x za týden..tak zase pár fotek
el Magicooo
trochu blíž
el Magicooo
parametry hlíny
wacho
vzhledem k množství kytek a množství světla to kilo nejspíš bude..pošli novější fota


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma