Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Hydroponie

 
3 umreli ma to cenu? nebo znovu? - Klikni zde pro originální téma
petr
mam 120citku box no z 9 ti kytek umreli 3 a ted nevim jestli ma cenu pokracovat je to na zacatku kvetu po 2 tydnech rustu na rohozich - co myslite? Nemuzu se rozhodnout ale jestli z toho ma byt pulka toho co normalne tak to radsi vyhazu :)

mam drip+ 600w
děláš někde chybu, zjisti kde a uvidíš co stim. Každopádně jestli se nemýlim tak v těch rohožích je to stejně prorostlý mezi sebou, takže je otázka proč ti chcípli a zda to neohrozí kvůli uhnívajícím kořenům i ty ostatní v rohoži.
chuck53
A co čekáš že ti lidi poradí ?

Nemáš tu jedinou fotku, ani podrobný popis a už vůbec nepopisuješ problém ! Takže si počkej, dokud neřekneš víc.

Měly ty 3 mrtvé něco společného? Nezanesly se ti kapiláry= míň zálivky ?

Osobně sem drip nezkoušel, ale problémy s výživou udělají snad jen velké rozdíly v délce kapilár ne? Jinak teče všem zhruba stejně ne?

ukaž fotky
petr
no to ze umreli vim proc protoze me umrel predradnik a byly tyden na zarivce tak 3 umreli ale me nejde vubec o to zachranovat mrtvoly ja chtel jeno mvedet jestli by to melo cenu jet i min rostlin ze by treba bylo vic svetla diky volnemu prostoru kolem nich a ten vynos by i tak byl - jestli to nekdo zkousel treba na 5-6 kyticek jenom no ale neni to zadny drama :) nejde o zivot jenom se ptam tj cely
No jestli jsou ty mrtve v rozi jeste s nejakou zivou, tak bych vyhodil celou rohoz a neriskoval bych ze tam zacnou hnit koreny tech mrtvich.. A jak to mas ted vysoke, po dvou tydnech rustu?? Na rohozich bych si troufl tak tyden, ale nepocitam zakoreneni kostek do rohoze.. Ono to ma pak tendenci hrozne vyletet po prepnuti na kvet.
Ski
Urcite to jde proc by ne? :) prece nevyhodis 6 kytek.. doufej ze nechcipnou i ty ostatni :)) a pokud mas 600w a svitis tak by si to mel dojet :) a kdyz mas tak velkej box tak je nech rust treba dele pokud maji koreny porad dost místa
Pohroma
Ja mel v boxu 150x150 pod 6ti kilem i 6 kytek a jako dobry. Ovsem jestli nemas uplne zaplnenou plochu, tak pocitej s mensim vynosem
petr
dik kluci za nazory vypada to ze to stopim su na zacatku kytky maji 35cm tak si rikam ze pojedu radsi na jistotu a klid :)
Pestitel
to zachranovani na zarivce jim moc nedalo no...mas to na zacatku tech 900 kc na rizky + nakej ten prosvicenej proud bych klido obetoval bys na to svitil 2 mesice 600 kilem a mel bys tam tak 100 -150 g.... sam pestuju pod 600w -6 kytek a stezovat si nemuzu jen to proste musis nechat dyl rust.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma