|
čau,, já bych souhlasil s tím hnojivem,, přidal bych něco hodně dusičnatého ))
dříve jsem pěstoval v kokose,, a můžu ti potvrdit, že přidáním Dusíku barva za den dva lehce zezelení,, ale to musíš po troškách, jakmile jsou další patra zelená,, neřeš je.
kytka si z nich udělá takovej mezisklad živin, a když jí ty živiny kápneš do zálivky,, MOŽNÁ zezelenaj,, letos se mi to stalo u OUTDOOR, spodek zežloutl, tk jsem ho prolil Hnojkama s guanem... A hle aj spodek už je zelenej ))
(Přezto pozor na PH 5,5 je málo pro substrát,, a hnojky pokud vím sníží PH,, ale zase voda z kohoutku je povětšinou 7čka,, a ta to po prolití lehce srovná ))
At se daříí )) |
|
|
brckoman |
Nazdarek mas to tam zaujimave v tom boxiku kazdopadne par mensich rad.
1 daj tie lampy vodorovne zvisi sa tam svetelnost
2 netrap sa hnojivamy, PH, vlhkostou, teplotou, kolko na to svietit, raselinou, este som chcel spomenut par veci len mi to nejako vipadlo :D
ja som ich mal zasadene v raseline s tesca, polieval som ich obicajnou odstatou vodou s vodovodu, v boxe som mal alobal, teplotu asi 34°C a zapinal som to rucne cize to vychadzalo na 16/8 ziadne hnojiva a mal som semienka s minulorocneho outu. Ganja je len burina tohto sa drz ono to virastie vsade :) ale zato ked sa o to poriadne staras tak :) |
|
|
|