Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
klasika vs hydroponie - Klikni zde pro originální téma
crazyshit
Nazdarek GROWERI,uz mam hotowou pestirnu,ale nemuzu se porad rozhodnout,jakym zpusobem pestovat.Laka me zkusit hydro,ale newim,jestli bych to zmaknul...tak me napadlo,ze bych dal do kyblu jednu kytku HYDRO a napr. 3 kytky normal do hliny.Nedelalo by to nejakou neplechu????
zkus oboje najednou aspoň to můžeš porovnávat jak co roste co je lepší.... ale jednoznačně nelze říct co je lepčí každopádně v hydru jsou palice většinou o hodně TEŽŠÍ :)
pekor
Vyskusaj rovno bubbler. Moj nazor. Ja som sa rozhodol po polrocnom studovani na Groweri pre bubbler a nelutujem. Mohol som rychlejsie reagovat na zmeny, hned menit roztok a pod. Chlapik co my dal klony pozeral s velkym prekvapenim na to co z toho vyslo. V hline si uz pestoval vonku, pod lampou skus hydro. Ale rozhodni sa ako chces.
crazyshit
2 pekor:mas recht!Dam na tebe a zkusim rownou hydro.Widim to tak na 40 litrowou nadodu a do ni tak 5 kytek.Myslis,ze to bude OK?
pekor
Tych pät rastlin je az vela na tych 40 litrov. V obd. kvetu rastlinky piju ako smädne ťavy (velbloud). Daj tam 3 alebo 4. Sice lepsie je ich na prvy krat pestovat kazdu v inej nadobe. Mne hned ako som prepol na kvet odisla ta najkrajsia a najväcsia, skoro ma jeblo , ale z tych chuderiek co tam ostali vysli take stromky ze aj borovica by im zavidela tie velke šušky. Uvidiš že to hydro ťa prekvapí, na zaciatku strach, a potom ta rozkos ked budes chytat nervy, ze to vsetko rastie tak rychlo a ty to nestihaš ani zastrihavat.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma