Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
grow 400w - Klikni zde pro originální téma
Luckas
Zdárec párec groweři ;-)
Tak tohle je můj 1. zveřejněný grow... doufám, že budete rádi komentovat, popřípadě pár rad se bude jistě.

Parametry: sklep 80x80x 150
Osram 400w
9x 6,5 L květináče + 2x 6 L
odtah TT 150
pasivní přítah
ofuk klasický klipsový větrák

Vzory: 1x Himalayan Gold ze semínka
1x Nebula ze semínka
3x Super Silver Haze
3x Power Plant
3xMandala

Hnojiva budou od Plagronu, jsou biologický , šetrný atd. Hlína kupovaná z hosp. potřeb, nikdy mě nezklamala.. příměs perlitu, rašelina a u tří květináčů ( od každého vzorku 1 )mám Bad Guano.. experiment
Luckas
1. foto - zadní lajna Mandala, pak Power Plant
2. foto - horní lajna Power Plant, Super Silver Haze a dole na nás mrká již poněkud větší Himalayan Gold a menší Nebula
Luckas
ty popisky měli být k prvnímu příspěvku :-D
Luckas
3. foto Himalaya Gold a ostatní kytičky...
4. foto vepředu Nebula a za ní od každého vzoru 1 s příměsí Bad Guana
Luckas
7. den 18/6
Kytky se krásně stabilizují a už jde vidět jak hezky bují a mají se k světu. teplotu držím přes den 26-29 stupňů s vlhkostí 55-65%. vlhkost se snažím korigovat rozprašovačem, páč na zvhlčovačku není dosti prostředků. valím to 3x denně, což si myslím, že by eventuelně mohlo stačit.. větve se už krásně vytahujou, tak uvidíme jak to půjde dál. hnojky čekám každou chvíli, takže doufám, že první dávku výživy dostanou nejpozděj zítra.. kdyby někdo věděl jak vylepšit tu vlhkost, radu rád uvítám :-)

1. foto - zadní řada Mandala, přední Power Plant
2. foto - Super Silver Haze
Luckas
to jsou ony.. nějak tady příliš tápám :-D
Luckas
3. foto - první kytka Nebula a ty za ní pokus s Bad Guano
4. foto - Himalayan Gold, poněkud je přerůstá
Luckas
Potřeboval bych radu s hnojivama chlapy, není mi to dost jasný.. Když mám 4ml na litr vody jednou týdně, tak můžu to rozdělit do více zálivek???? třeba dvakrát 2ml na litr vody a to 2 zálivky týdně + 1 zálivka týdně s enzymama a to 1ml na litr vody???? fakt bych potřeboval radu...
používám od Plagronu: Grow, Bloom, Phyt-amin, Roots a Green Sensatoin + AH Enzymes
mám sice tabulku od Plagronu, ale nechápu ji! buď jsem už blbej a nebo nad tím moc bádám :-D
keneth48
kde mas napisane ze hnojit 4ml jednou za tyzden? ja davam hnojivo do kazdej zalievky a po troch zalievkach preplachnem enzymom.teraz im davaj ten grow a to 1ml/l a 1ml/l toho roots. a raz za tyzden sprav postrek phytaminom 3ml/l.ked prepnes na kvet tak vysadis roots a grow a nasadis bloom 4ml/ do kazdej zalievky.green sensation pridaj v 5-6 tyzdni kvetu.
Luckas
bylo to psaný na lahvích od Plagronu... 4ml za týden, tak se právě ptám!? aha, teď už mi to je jasné. mám i tabulku od Plagronu a tak jsou taky popisky, ale nevěděl jsem, jestli je to myšleno jednou týdně, jak na lahvích nebo do každé zálivky. takže řekněme každý druhý den, při zálivce, přidávat i hnojiva. super, to jsem potřeboval vědět... dík moc chalan
Luckas
den 13. 18/6

den 26- 30 stupňů, noc 15-18..
zálivka 2ml/2l -Plagron Grow
- Plagron Root
zelená senzace už byla, za dva dny zaliju enzymama.. jinak to na noc postřikuju vodou.větve už parádně jedou, tak přemýšlím že nejspodnější odstraním a ostatní ohnu kolínkama.. ještě musím koupit Ph metr zítra a pojedem v celé parádě!! :-)

1. fotka zadní lajna Mandali (ty se začali větvit jako první)
prostřední Power Plant
přední lajna Super Silwer Haze (ty teď nasadili růst jak hrom)
2. fotka to samí
Luckas
SSH, Himalayen Gold a menší Nebula..
Luckas
Máme tady 17. den růstu mojich svěřenců :-) vypadají velice zdravě, daří si jim asi dobře.. určitě dobře!!! :-) včera dostali 4 litrovou zálivku s 10ml Grow složkou a 10ml roots ( zítra bude o něco silnější koncentrát) s PH 6.0. pomalu to zvedám tak si zvykaj, určitě to nebude na škodu.. dnes ještě dostanou postřik phytaminem 3ml/l a trošku jim dám i zítra do zálivky, ať se pomějou děvčata.. jinak jsem už nasadil kolínka na ohýbaní a s neopatrností jsem zlomil jednu větev :-( ale koukal jsem plnodnotně tě nahrazují ty ostatní, což mě potěšilo.. teplotku jim držím přes den mezi 26-28 stupni s vlhkostí na 60- 70 procentech. přes noc to je 15-17 a vlhkost spíš 70. tady jsou nějaké fotečky... změna rozhodně oproti mile je znatelná :-)
Luckas
a ještě dvě :-)
Luckas
tak jsem tady zpět po 5 dlouhých dnech :-) kdy kytičko rostou fanfárově... je radost se na ně dívat :-)
čili máme 22. den růstu. kytičky jsou zhruba 30 cm vysoké, tak je každým dnem přepnu.. jsou to všechno převážně sativy, čili ještě potom porostou... co myslíte??? trošku jsem je prořezal od spodních slabých a málo prosvícených větví a poohýbal kolenama. zálivky už proběhli dvě za těch pár dní.. grow 2ml/l, roots 2ml/l, taky byli enzymy jednou. dávám ml/l. jinak bumbaj dosti, obden půl litra sežere každá.. zítra bude další zálivka a přidám ještě phytamin, dám ho už jen do zálivky, ať nemaj příliš vysokou vhlkost, 3ml/l ideální. :-)
přikládám nějaký fotečky, tak se pokochejte a klidně napište zlepšováky, názory, komentáře... budu rád.. mějte se fanfárově lidi ;-)
Luckas
a ještě jednu fotečku.... :-)
jinak ta 1. vepředu na pravo Himalayan gold, zleva Nebula
2. holky zezhora- čili zadní lajna Mandaly, prostřední Power Plant, přední Super Silver Haze
3. silná trojka v devítce :-)
Luckas
včera jsem přepnul, takže dnes tady máme oficiálně 2. den květu.. ou yes :-) zálivka ještě byla čistě na růst, ale od zítřka přidáme už i na květ! teplotu držím furt stejnou, akorát trošku zápolím s vlhkostí..
Luckas
8. den květu 12/12
fotky jsem teď nedodal, ale brzy napravím.. stejně jak tak koukám, lidi koukáte, ale nic nepíšete :-D kytky rostou jak z vody, od přepnutí se už vytáhli od dest čísel, tak snad nepřerostou, víc než je zdrávo... nějaký spodní větve jsem ještě prořezal, ale asi ještě jednou to bude chtít! :-O za týden uvidím, jak to prosvítá a podle potřeby urobíme půjdou pod nůžky :-) už proběhli další tři zálivky, jedna byla s enzymama a ty další dvě s výživou.. dostávaj na litr 2ml grow, 2ml bloom, jednou týdně 2ml phytaminu, ale věřím, že by snesli ještě víc 8-) což dostanou rozhodně přidáno.. za chvíli nasadím i PKáčko, ale za to vysadím zmiňovanej phytamin. na kytkách se zlehunka ukazujou první blizničky, ale fakt z lehunka.. nejvíc se mi zatím Mandala, svoji strukturou!! jsou to parádní keříčky, krásně větvěný... a taky Power Plant, ten vyniká svojí sílou kytky a parádní, pro mě sympatickou, sytou zelenou barvou. ovšem i Super Silver Haze neztrácí na kráse ;-) další dva vzorky tam mám jen na zkoušku ( Nebula, Himalayan gold) jsou trošku na straně odsunutí, ale není to na nich vůbec znát.. jakmile se holky budou fotit, předvedu je v plné své kráse ;-)
jinak PH držím na 6,0- 6,2 max!!!!!!!!!!! bylo mi to doporučeno, takže se držím rad zkušenějších.. teplotu mají 26 přes den a když chrupkaj :-D mají 18..
zatím groweři
mos
hoj mam kyti v rovnakom stadiu 7. den na kvete.som zvedavy na fotky supni ich sem nech mrkneme :)
Luckas
jasně chlape, jen co budou vzhůru holky... dočkáš se ;-) pak můžem srovnat
Luckas
když spí....
Luckas
díky Machoman ;-)
Luckas
hola hola, zdravím vás v 13. den květu..
kytičky stále rostou jak oživot, ale paličky se začínají luxusně vytvářet. hlavně na Mandale a SSH, s těma spokojenost nejvetší.. jinak PP jede taky úplně výborně :-) dnes jsem je trošku poohýbal kolínkama, uťal tipec naposledy spodním větvím, ke kterým se nedostávalo příliš světla.. za poslední dobu dostali 5l s enzymama a včera 6l s Grow složkou, bloom, vše po 3ml/l. ještě týden pojedu grow, pak ho vysadím a zaměním za PK + green sensation..jinak kytičky mají něco málo kolem půl metru, příště to přepnu o den, dva dřív.. je to prales jak hrom.. :-D Ph stále 6 - 6,2 max!!! teplotka přes den 26-28, v noci 15- 16.. přidávám sem pár foteček pro pokochání očí :-)
Luckas
hola hola, zdravím vás v 13. den květu..
kytičky stále rostou jak oživot, ale paličky se začínají luxusně vytvářet. hlavně na Mandale a SSH, s těma spokojenost nejvetší.. jinak PP jede taky úplně výborně :-) dnes jsem je trošku poohýbal kolínkama, uťal tipec naposledy spodním větvím, ke kterým se nedostávalo příliš světla.. za poslední dobu dostali 5l s enzymama a včera 6l s Grow složkou, bloom, vše po 3ml/l. ještě týden pojedu grow, pak ho vysadím a zaměním za PK + green sensation..jinak kytičky mají něco málo kolem půl metru, příště to přepnu o den, dva dřív.. je to prales jak hrom.. :-D Ph stále 6 - 6,2 max!!! teplotka přes den 26-28, v noci 15- 16.. přidávám sem pár foteček pro pokochání očí :-)

1. z leva Nebula( parádní kulička, jen mi trošku přijde slabá), Hymalayan gold ( spokojensot)
2. Mandala 3x
3. Power Plant 3x
4. Super Silver Haze 3x
Luckas
16. den 12/12
Kytičky ráno dostali výživu... tak si pochutnali a po chvilce šli spát :-) pustil jsem jim ukolíbavku z Jamjky, ať to maj stylový :-D jinak jsem je stihnul ještě vyblejsknout a tady něco přidávám... už se pěkně vršky nafukují..
1. 2. 3. - ,,vršky"
4. - pokus o makro Mandali
Luckas
tak jsem tady po týdnu i s novýma fotečkema :-) máme tady 23. den květu.. paličky se už dělají řádně!! ale taky jsem trošku podcenil růst.. kytky mají něco málo přes 60cm a to mě nepotěšilo moc..příště už přepínám podstatně dřív( aspoň u sativ tedy). spodky jsem vyštípal zhruba, od větví, ke kterým se nedostane světle příliš. za to vrcholky co jsou na světle, budou doufám dostatečné :-) v tom týdnu jsem stihl obohatit hlínu a o enzimy, na litránek ml.. taky byli nějaký zálivky s výživou. už jsem úplně vysadil grow a vyměnil za PK 2ml/l a Green sensation 1ml/l. teď už jim pravidelně dávám něco kolem půl litru na květináč, chlemtá jim to :-D
1.foto- rožínáme
2.foto- od předu- SSH, PP a Mandala
3.foto- ta vytáhlá na pravo Himalayan gold, na levo ve předu Mandala
4.foto- SSH (spokojenost), PP( uvidíme), Mandala(výborné)
5.foto- v rohu Mandala, z leva Power Plant, nejblíž Super Silver Haze
6.foto- Mandala :-)
7.foto- PP a Mandala
Luckas
............
Luckas
Buenos dias muchachos ;-) výtám vás v mém 31. dnu kvetenství.. moje krasotinky vypadají velmi k světu! začínají se formovat palice do konečné podoby, i když do finále zbývá ještě půlka květu. jak jsem říkal kytkám se daří velmi dobře, dostávají stále Bloom 4ml/l, PK 3ml/l, Green Sensation ml/l a jednou za 3 zálivky enzimy. bumbaj jak o život, takže dostávaj obden 6 litrů na 11 kytek. zatím nejlépe se formuje Mandala, ta mě opravdu uchvátila! ale o nic pozadu je i Super Silver Haze, krásné vrchny 30 cm dlouhé 8-). Power Plant na rozdíl od ostatních má palice mohutnější, ale né tak hezky (zatím) dlouhé. nejsou na sobě tak napasované, ale to vůbec nevadí. Mandala a SSH jsou spíš do Sativ, takže ten rozdíl tam jde vidět. nicméně mě to vůbec nevadí, páč jak říkám, ještě půl květu mám před sebou ;-) jinak Himalayan gold přerostl dosti a má tam slušný 4-5 vrchů, který se začínají obsypávat a stejně jako ostatní už dává značné aroma :-) Nebula začala teprve před týdnem házet šišky, u ní to bude trvat dýl a asi nebude ani takovej výnos. jsou odsunuty s HG na kraji. byl to jen takový pokus ze semínek a kdyby nebylo z toho nepřeberné množství, nemrzí to.
co mě daleko víc mrzí, je problém s PH metrem. koupil jsem před měsícem nový, Techu TE10 a nejde nějak nakalibrovat.. měl jsem ten samí problém u pufru s PH4, ale už je to dobré, tak doufám, že i teď to přejde. nevím v čem je problém, ale při kalibraci s pufrem 7, jsem pomaličku otáčel na hranici 7PH a pak mi to začalo sjíždět. čím víc jsem točil, tak pak už to ani nešlo pomalu a nechtěl jsem to přetáhnout. snad se umoudří. teď PH měřím od oka, jak jsem to vysledoval před tím ( s množství kyseli na litry a výživu). kdby někdo věděl co s tím, poraďte prosím.. momentálně nejsou chechtáky na nový. jinak přidávám obrázky tak se pokochejte, stojíte-li o to ;-) další informace opět za týden.. fotit častěj nemá cenu, takhle je ten rozdíl znatelý aspoň :-)
Luckas
Buenos dias muchachos ;-) výtám vás v mém 31. dnu kvetenství.. moje krasotinky vypadají velmi k světu! začínají se formovat palice do konečné podoby, i když do finále zbývá ještě půlka květu. jak jsem říkal kytkám se daří velmi dobře, dostávají stále Bloom 4ml/l, PK 3ml/l, Green Sensation ml/l a jednou za 3 zálivky enzimy. bumbaj jak o život, takže dostávaj obden 6 litrů na 11 kytek. zatím nejlépe se formuje Mandala, ta mě opravdu uchvátila! ale o nic pozadu je i Super Silver Haze, krásné vrchny 30 cm dlouhé 8-). Power Plant na rozdíl od ostatních má palice mohutnější, ale né tak hezky (zatím) dlouhé. nejsou na sobě tak napasované, ale to vůbec nevadí. Mandala a SSH jsou spíš do Sativ, takže ten rozdíl tam jde vidět. nicméně mě to vůbec nevadí, páč jak říkám, ještě půl květu mám před sebou ;-) jinak Himalayan gold přerostl dosti a má tam slušný 4-5 vrchů, který se začínají obsypávat a stejně jako ostatní už dává značné aroma :-) Nebula začala teprve před týdnem házet šišky, u ní to bude trvat dýl a asi nebude ani takovej výnos. jsou odsunuty s HG na kraji. byl to jen takový pokus ze semínek a kdyby nebylo z toho nepřeberné množství, nemrzí to.
co mě daleko víc mrzí, je problém s PH metrem. koupil jsem před měsícem nový, Techu TE10 a nejde nějak nakalibrovat.. měl jsem ten samí problém u pufru s PH4, ale už je to dobré, tak doufám, že i teď to přejde. nevím v čem je problém, ale při kalibraci s pufrem 7, jsem pomaličku otáčel na hranici 7PH a pak mi to začalo sjíždět. čím víc jsem točil, tak pak už to ani nešlo pomalu a nechtěl jsem to přetáhnout. snad se umoudří. teď PH měřím od oka, jak jsem to vysledoval před tím ( s množství kyseli na litry a výživu). kdby někdo věděl co s tím, poraďte prosím.. momentálně nejsou chechtáky na nový. jinak přidávám obrázky tak se pokochejte, stojíte-li o to ;-) další informace opět za týden.. fotit častěj nemá cenu, takhle je ten rozdíl znatelý aspoň :-)

fotečky..
1. celkový pohled na grow a na pravo HG se 4-mi vrchnami
2. SSH :-)
3. od zadu, zadní lajna Mandali, prostřední PP, přední SSH
4. ........
5. viz foto 3
Luckas
+ 6. fotečka s vrchnama všeho druhu :-) hezká fotečka..!!
Luckas
hello people.. dnes je to 37. den, co kytky kvetou a donáším čerstvé informace a fotodokumentaci. mím svěřencům se daří velmi dobře, značně to dávají najevo svýmy krásnými palicemi.. stále u mě vítěží Mandala!!!!! a hned po ní SSH, opravdu spokojenost.
taky se mi už sám od sebe zpravil PHmetr, což jsem zančně rád.. držím to teď stále na 6,0 Ph. proběhla další zálivka enzymama a dva na to tekutou výživou. jinak můj pokus s Bad Guano se zatím vyvíjí tak, že ení znatelný rozdíl s výnosem... snad to ještě něco ukáže.. ale jinak se potvrdí, až tak vetší výnos to nebude, aby se vyplatilo do něj investovat. mám tady nějaký fotky, tak se mrkněte, pro mě spokojenost.. až na výšku, ale to se příště podchytí :-)

1.- 2. my number 1.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mandala
3. 4. 5. - Power Plant- masitější, ale né tak dobře rostlej
6. 7. 8. 9. 10. - Super Silver Haze- taky vypadá na značný výnos, velmi hezké
11. - Nebula, pokus
12. Himalayan Gold taky pokus, ale vypadá nadějně :-)
Luckas
Super Silver Haze´s....
Luckas
Nebula, Himalayan Gold
mysak
no pekne to maš....hlavne cumim jak jsou porad zelene!
Luckas
díky... dávám jim pořád bohatou výživu, tak si myslím, že se jim daří a zelenaj
Luckas
Zdravím pány a dámy ;-)
Jsem tu opět po trošku delší době. ale fotit to častěj, nepoznáte rozdíl..!! :-) jak říkám, jsem zde a máme tady 50. den dvanáctihodinové periody.. chloupky nám už na všech kytkách hnědnou, krom Nebuly, ta si dává na čas. favoritem stále zůstává Mandal spolu se Super Silver Hazem 8-) jsou to rozkošné klony a s parádním výnosem, řečeno od oka.. čas se nám krátí a do 14 dnů bych měl sklízet. čas jsem zkrátil na 11 hodin a na začátku flushingu ho zkrouhnu ještě o hoďku. zítra kytky čekaj Enzymy, pak jim dám ještě do neděle jednou výživu, znovu Enzymy a začnu prolívat vodou!!!!! ať se hezky pročistěj :-) přidávám pár dalších fotek, pro potěšení očka, jak Vaše tak i mého.. jen bych měl pár skromných dotazů.. odpovědí se mi sice ještě nedostalo ( i vy jste skromní :-D ), ale zkusím to.. při flushingu mám PH snížit?? kdesi jsem četl, že jo, na nějakých 4,8 PH. a pak ještě jeden dotázek, proč kytkám vypnout světlo na poslední 2 dny, je to znatelná změna u šišek nebo proč se to vlastně dělá??????
Luckas
....................
Luckas
hola hola, 55. den volá :-)
tak dámy a pánové, už máme za sebou 2x flushing, přepnul jsem na dest hodin, ať to pěkně dojede a příští týden, nejpozděj za deset dní kosíme 8-) bude to postupně, jestli ovšem ty zbývající nedoženou zpoždění :-) kytky jsou vzkutku krásný, nalitý až mi z toho vypadávaj oči z důlku :-D spokojenost.. jen se uvidí kolik toho bude naváhu!!snad budu o výnos a zkušenosti bohatší.. tudíž přikládám nějaký fotky.. mějte se a smějte a našim hokejistům fanděte!!!!! zdárec párec
Luckas
hola hola, 55. den volá :-)
tak dámy a pánové, už máme za sebou 2x flushing, přepnul jsem na dest hodin, ať to pěkně dojede a příští týden, nejpozděj za deset dní kosíme 8-) bude to postupně, jestli ovšem ty zbývající nedoženou zpoždění :-) kytky jsou vzkutku krásný, nalitý až mi z toho vypadávaj oči z důlku :-D spokojenost.. jen se uvidí kolik toho bude naváhu!!snad budu o výnos a zkušenosti bohatší.. tudíž přikládám nějaký fotky.. mějte se a smějte a našim hokejistům fanděte!!!!! zdárec párec

1.-3. all plants
4. a 5. Mandala
Luckas
6. Mandala
7.- 9. Power Plant
10. Super Silver Haze
Luckas
11. a 12. SSH
Jirka Paroubků nám to pak smotne :-)
Luckas
tak a je tu 61. den.. dnes po šťastné výhře nad Rusama, jsem zkosil první 3 kytky!!!! na řadu přišli Super Silver Haze :-) šišky jsou luxusní, nádherně orošené, chlupy jsou krásně hnedě.. aroma výborný, docela i silný :-) nicméně listy jsem ostříhal a před a po nafotil.. byli zabarvené do fialova, což přidalo na kráse.. ještě zbývá zklidit 3x Power Plant, 3x Mandala, 1x Himalayan gold a po jednom Nebulu.. tady jsou slíbený fotky. flusing probíhá už týden, ale myslím a zbytek přijde zkosit 64. - 65. den..
Luckas
a ještě....
mysak
hmmm pekne ,,MC"!
Luckas
jsem tady obden a opět zkosené další dvě kytky.. tentokrát na řadu přišli Power Planty. jak jsem psal už dřív, nepatřili mezi mé favority a taky to potvrdili!! palice nic moc, jak velikost, tak orošení pryskyřicí. vůně je lahodná, provoněla to hezky, ale to je tak vše.. možná je to mnou, ale výnos nebude nic velkého. hodně olistěné, na první pohled to nevypadá špatně, ale na druhý... no jak říkám, jsem z toho trošku zklamaný.. však posuďte sami nebo napište svoje zkušenosti s touhle odrůdou. ;-) zítra na řadu přijdou Mandaly a to bude teprv mazec 8-) tady jsou slíbené fotky a zdárec párec
Marselos
zdravím chci se zeptat jak si spokojen stím TT a jaká je hlučnost dalo by se u toho i spát? Máš to jinak pekný, peace
Luckas
zdarec chlape.. TT je na odvětrání úplně luxusní... i přes pacháč jede dosti solidně!!! jen mě nasrali v tom internetovým obchodě.. psali u něj, že jdou přepínat rychlosti a nejdou... jinak hlučnost je celkem velké... ale v mím případě to nevadí.. ale v tvým, bys určitě klidné spaní neměl :-D co jsem slyšel jsou v tomhle směru dobrý UFO větráky a nebo popřípadě koupit či si vyrobit nějakej tlumič v podobě skříňky okolo a vycpat molitanem či nějakým izolantem!! jinak díky
Marselos
Tak to bych jim to tam omlátil o hlavu na ty dve rychlosti bych spoléhál především, já bych chtel TT 125 a myslel jsem že by se to mohlo ješte regulovat tímhle, jukni to by ti mohlo pomoc i na teplotu v boxu já ho koupil v kaflandu za 130Kč a myslím že by se tím dal utíšit ten hluk nemyslíš když to pojede např.na poloviční výkon. snažím se o tech TT dozvedet víc jak kdo je stím spokojen ale zatím wins ufo ale ten je docela drahej :-/

http://www.profi-elektronika.cz/stm...1/id/50-128850/
Luckas
tak asi by se to dalo... já až do elktroniky nevidím. mám trošku jinčí povolání, ale zkusím se poptat. drahej je UFO, ale fakt luxusní.. však si počti pořádně na těhle stránkách a myslím, že rozhodně zjistíš důležité info
Marselos
No to já taky ne ale myslím že tohle je dobrá vecsi regulovat vzduch . To už bych radči koukal Po VK ventilátoru. peace
duffer
marselos: tak timhle rozhodne vetrak regulovat ne, taky sem si to myslel a pekne sem se napalil, funguje to debilne, na nejaky otoceni se dokonce vetrak prestane tocit, snizis otacky ale zas ten vetrak zacne hucet jako prase, neni to vubec spolehlivy, treba sem to nastavil tak na 3/4 toho regulatoru odesel sem a po pul hodine prijdu a vetrak jen huci a netoci se. no proste k hovnu. nakonec sem regulaci vyresil trafem na 120V.
Luckas
hi hi hi hi lady´s and gentlaman´s :-) už jsem zkosil i Mandaly a je to pověšené.. teď jen čekat a pak dunit hlavu..!! klidně si zatipujte kolik toho bude, já jsem osobně zvedavej dost 8-)
Luckas
stále Mandaly :-) moji favoriti!!!!!!!
Luckas
Díky moc všem za pozitivní karmu!!!!! jen mám strach, aby z těch salámů neco bylo.. ale snad jo :-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma