Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 
Jokerrr box - 250W - hlina - Klikni zde pro originální téma
Jokerrr
:)

teplota sušení : 22 C - 26 C
vlhkost sušení : 77% - 37%
Jokerrr
Usušeno, zváženo, uklizeno ......

Koho by to zajimalo, tady jsou nejaké výsledky :

* Nepalese Dragon - 49,2 g
* Sensi Skunk 1. - 41,2 g
* Sensi Skunk 2. - 49,2 g
* Sensi Skunk 3. - 32,8 g
* Sensi Skunk 4. - 49,3 g
-----------
Celkem - 221,7 g

Největší kompaktní květenství - 21,5 g

Index výnosnosti - 0,54 g/kWh (edit)
keneth48
velmi pekny grow a celkom slusny vynos pod 250W.
HurricaneGeorge
citace:
Původní příspěvek od keneth48
velmi pekny grow a celkom slusny vynos pod 250W.

Jenom poznámka... od 46. do 68. dne květu to jelo pod 400W :)

Jestli tedy mohu spočítat GE index:
předpokládám 33dní na růstu, nikde jinde jsem neviděl jiný údaj než u posledních fotek na růstu, dále 45 dní pod 250W na květu + 22 pod 400W a podlední tři dny také 250W.

221,7 / {[(33*18+48*12)*0,25]+[22*12*0,4]} = 0,56 g/kWh

To je pouze pro světlo bez předřadníků, jinak výpočet

221,7 / {[(33*18+48*12)*0,3]+[22*12*0,45]} = 0,54 g/kWh

Jinak moc pěkný na dvěpádlo :teef: K+ letí.

P.S.: Co to je za ten test KH? pH půdy se stanovuje výluhem v chloridu draselném (KCl), tak mě zajímá jestli to tak výrobce označuje (v literatuře jsem to viděl jako pH/KCl).

EDIT:
Jo a ještě mě zajímá ten Flower Dragon, jestli se to opravdu hned zastavilo v růstu a šlo do květu (taky záleží kdy jsi to s tím zalil), mě zase borec v Gshopu tvrdil že to zkrátí sklizeň z normálních 71 na 51 dnů - tomu se dá těžko věřit, ani u tebe se to nijak nezkrátilo ne?:D
Jokerrr
tak s tim GE indexem jsem prestrelil.... (g/w) ... mno uz opraveno.... kazdopadne to 400kilo.... no nic moc pozorovatelneho. Dalsi kolo nasazeno jen 250W .. uvidime, jak se budou tocit hodiny.

KH - karbonátová tvrdost vody. Podstatnou měrnou veličinu při měření představuje podíl bikarbonátů. Obsahuje-li voda příliš málo bikarbonátů, může být podle okolností příliš silně okyselená a hodnota PH hrozivě klesat (popřípadě být nestabilní).

Flower Dragon - tak s tim si vubec nejsem jistej.... 4kytky z 5ti se zastavily .... nakvetani se dostavilo, ale rozhodne ne v plne mire po celem objemu... a kvety jsou tvrde, jen u jednoho modelu. A zkraceni doby kvetu?.... ne to jsem nepozoroval! Zatim muj osobni nazor je ten, ze za ty prachy to nestoji !!!! (jel jsem ho jen JEDNOU - podle navodu na letaku, tak treba casem nazor zmenim). Mozna se tento pripravek uplatni u skrinovek, pestovanych venku... ze zacnou drive nakvetat... i kdyz jak to udelat? kdyz letacek tvrdi .. zalevat 2.tyden v kvetu :D - coz mi pripomina... neni to naaaahodou jen dalsi PK 13-14, Bloombastic - ATA, Fosfor - HESI, Booster - CANNA, Greensensation - Plagron ci tak neco?
HurricaneGeorge
citace:
Původní příspěvek od Jokerrr
tak s tim GE indexem jsem prestrelil.... (g/w) ... mno uz opraveno.... kazdopadne to 400kilo.... no nic moc pozorovatelneho. Dalsi kolo nasazeno jen 250W .. uvidime, jak se budou tocit hodiny.

KH - karbonátová tvrdost vody. Podstatnou měrnou veličinu při měření představuje podíl bikarbonátů. Obsahuje-li voda příliš málo bikarbonátů, může být podle okolností příliš silně okyselená a hodnota PH hrozivě klesat (popřípadě být nestabilní).

Flower Dragon - tak s tim si vubec nejsem jistej.... 4kytky z 5ti se zastavily .... nakvetani se dostavilo, ale rozhodne ne v plne mire po celem objemu... a kvety jsou tvrde, jen u jednoho modelu. A zkraceni doby kvetu?.... ne to jsem nepozoroval! Zatim muj osobni nazor je ten, ze za ty prachy to nestoji !!!! (jel jsem ho jen JEDNOU - podle navodu na letaku, tak treba casem nazor zmenim). Mozna se tento pripravek uplatni u skrinovek, pestovanych venku... ze zacnou drive nakvetat... i kdyz jak to udelat? kdyz letacek tvrdi .. zalevat 2.tyden v kvetu :D - coz mi pripomina... neni to naaaahodou jen dalsi PK 13-14, Bloombastic - ATA, Fosfor - HESI, Booster - CANNA, Greensensation - Plagron ci tak neco?

g/W jde taky spočítat...
dohromady 33+70=103 dnů, z toho 22 pod 400W a 81 pod 250W, průměrně za celý období to dá 282W (nepočítám předřadníky)
potom tedy 221,7/282 = 0,79 g/W
Ale GE index je mnohem lepší ukazatel, uvidíš jak se to bude zvyšovat :).

Na to stanovení uhličitanů se vybodni, zbytečný parametr pro kytky.

Všechny tvé vypsané hnojiva jsou PK stimulátory, zvýšeným obsahem hlavně fosforu povzbudíš tvorbu květů.
PK13-14 (NPK 0-17-18) = Bloombastic (koncentrovanější NPK 0-20-21 + EDTA-Fe + další mikroprvky) = GreenSensation (koncentrovanější ale organika + nějaký hormony)
HESI Fosfor (NPK 0-8-4), ten je lepší tam kde je u základních hnojiv vysoký obsah draslíku.
V květu je dobrý celkový poměr NPK asi 1-2-1,9.

Ale Flower Dragon není přímé hnojivo ale doplňěk, má údajně obsahovat citráty a vinany zlepšující příjem fosforu (nevim o tom), nějaké enzymy urychlující příjem fosforu a některé mikroprvky (obsaženy ve většině základních hnojiv).
Také to má zastavovat růst - substrát je nepoužitelný pro další kola (proplach 3% peroxidem). Minimálně zvedá EC.
Bůh ví jestli to funguje, dost špatně se prokazuje jestli to má opravdu takový efekt a za ty prachy srát na to :teef:.

http://www.integralhydro.com/flowerdragon.html
Ten odkaz nedávno fungoval a byla tam rozsáhlá diskuse o FD, tak snad to je chvilkový výpadek.

Měj se

EDIT: Jo a ještě jsem našel něco na icmagu, pokud neumíš dobře jazyk tak v nejhorším případě použít Chrome s překladačem.
https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=198972
Jokerrr
k tomu FD : tak snad ta diskuze naskoci, jsem zvedav na zkusenosti jinych groweru (ja mohl nekde udelat chybu)

a pockej pockej... jak je substrat nepouzitelny pro dalsi kola? .... to by mozna vysvetlovalo stop rustu kytek na balkone, kam jsem tu hlinu pridal !!!! omg to snad ne :D
HurricaneGeorge
citace:
k tomu FD : tak snad ta diskuze naskoci, jsem zvedav na zkusenosti jinych groweru (ja mohl nekde udelat chybu)

a pockej pockej... jak je substrat nepouzitelny pro dalsi kola? .... to by mozna vysvetlovalo stop rustu kytek na balkone, kam jsem tu hlinu pridal !!!! omg to snad ne :D

Pokud chcete recyklovat hlínu nebo kokos a používat je na další cyklus, Flower Dragon bude stále aktivní a rostliny porostou velice pomalu. Řešením je napustit médium vodou s peroxidem vodíku (5-10 ml 35% peroxid/l vody) a nechat 24 h působit. Poté řádně propláchnout vodou s kyselinou citronovou.

http://www.greenhome.cz/katalog/570758
Jokerrr
tak v tom pripade to zastaveni rustu funguje... a nejen to..... lezou z toho pekny mutanti... :/ .... mno pokud tomu nestacilo prolivani FINALem od AH a pak obyc vodou... tak to jsem si pekne zavaril... mnooo chybama se clovek uci :D uz to neudelam :D a pokud me nekdo nepoda radne dukazi o tomto "pripravku" tak na to seru :D ... propo..... to by v praxi znamenalo, ze kdyz s tim budu zalejvat kytky venku na policku, tak to tam zustane do dalsiho roku?.... asi uz hodne pozdni otazka :D (zima by se mela postarat asi ne?)
PS: maji ostatni hnojky ci prisady vliv na recyklaci substratu?
HurricaneGeorge
citace:
tak v tom pripade to zastaveni rustu funguje... a nejen to..... lezou z toho pekny mutanti... :/ .... mno pokud tomu nestacilo prolivani FINALem od AH a pak obyc vodou... tak to jsem si pekne zavaril... mnooo chybama se clovek uci :D uz to neudelam :D a pokud me nekdo nepoda radne dukazi o tomto "pripravku" tak na to seru :D ... propo..... to by v praxi znamenalo, ze kdyz s tim budu zalejvat kytky venku na policku, tak to tam zustane do dalsiho roku?.... asi uz hodne pozdni otazka :D (zima by se mela postarat asi ne?)
PS: maji ostatni hnojky ci prisady vliv na recyklaci substratu?

Na OUT píšou že to nevadí, do 5ti měsíců by se to mělo rozložit všechno.
Jedině dělat zálivku s peroxidem, ale nikdy nebudeš lít takovou koncentraci jakou doporučují na zlikvidování FD. Do zálivky 0,5ml/L 30% peroxidu, dávat 10x až 20x vyšší tak nevíš co to udělá s kytkou.
Záleží jestli se ti chce přesazovat a kompletně se zbavit zeminy (nejlepší je mít zeminu naprosto suchou, ale stejně část kořenů se utrhne) nebo přidávat třeba měsíc peroxid do zálivky a kytky neporostou...
Zajímavá a nepříjemná situace. Hodně štěstí :).
Jokerrr
no pripadalo mi plitvani .. vyhodit pres 100litru CANNA zeminy :D tak jsem si to holt letos posral.... budou bonsaaaaaje :D priste pridam tuto zeminu primo az ke kytkam, co budu prepinat na kvet.. a dle info by to teda melo fachat stale :D tak usetrime ;) .... bo by to neslo takhle?... ja myslim, ze slo :D
Doubic
Pěkný výnos na první grow :) já max 45g a to se povedlo jen jednou :(
Jokerrr
next run :

Big Mazar - 30g coco/hlina
small PiPi 1 - 20g coco/hlina
small PiPi 2 - 23g coco
Big PiPi - 34g hlina
Big PiPi - 36g coco

-----------------------------------

celkem - 143g

250w rust / 250w kvet - smart poty

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma