Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor > Galerie Mikropěstování

 
125CFL rust, 150HPS kvet, Sensi feminished mix, Cole Train - Klikni zde pro originální téma
BloodyBeer
Zdravim vsechny nadsence konopi :D

Takze jsem konecne rozjel dalsi kolo meho pestovani. Mam konecne cas a trochu prostoru, tak urcite nebudu zahalet a neco si vypestuju..

setup:

skrin - 50x50x123
osvetleni - 125CFL blue rust, 150HPS kvet
stinitko 40x40 (obyc kladivkove)
hnojky - budou Jungle In Da Box, momentalne zbytky biobizz
ventilace - momentalne PC fan napojeny na 12V trafo, pri prechodu na sodik tam pujde nejaky 230V sunon (Průtok vzduchu = 78 CFM/ 132,52 m3/h)
ofuk - pri kvetu tam pujde jeden klipsnak

a ted kytiz co tu mam ;)


Cole Train
Reserva Privada Cole Train feminized was bred in Humboldt in the coastal region of California. The Cole Train is a local strain that strives in marginal conditions. Created by crossing the not
orious mid 90's silver haze hybrid Jasmine with the Train Wreck (T4) male the Cole Train feminized result is an early finishing, large yielding strain that has a very strong resistance to mould. The old world Columbian flavour is incredibly distinctive and makes this a real treat to smoke!

A potom tu taky mam nejake dve rostliny z Feminished mixu od Sensi

Jedna rostlina je pekna indika a druha spise sativa....

Kytky jsou na rustu uz mesic, docela se dlouho trapily v malych kvetinacich, protoze jsem chtel jeste do boxu dat tri rizky. Bohuzel ty se nevyvedly, takze jsem nucen trochu zapasit s prerostlymi kytkami. (mel jsem v planu udelat jeste par rizku - to ted kaslu a radeji budu prepinat brzo na kvet ...) Moje hlavni strategie bude ohybani a lamani. Indiku chci nechat normalne rust bez zasahu, ale s jednim zastrizenim v devatem patre.

To by bylo momentalne tak vsechno...jen tak btw ted mam trochu problem s hnojivy, protoze jsou kytky trochu hladove po dusiku takze musim tomu trochu pridat, ale zbytek bude asi ok ;)

tak snad bude vse ok a kdyby neco nebylo jasne tak se ptejte ;)

a hlavne ... at to roste :D
BloodyBeer
Zdravim vsechny nadsence konopi :D

Po tydnu se hlasim zpet a se mnou prichazi i novy update :)

Kytkam se dari, uz se zpamatovaly z presazeni (a zrejme s mou chybou s ph Up, kdy se mi zda ze jsem to prehnal a potom kytkam trochu zkropenately stare listy .... holt musely jit dolu. Pouceni je to, ze uz nebudu upravovat vodu na slepo, respektive nebudu vodu upravovat vubec, protoze mam super studnu s ph6, ec 0,34 takze dopohody....)

Teplota se ted furt drzi na 26 °C, vlhkost je trochu niz nez bych chtel ale ted uz to nevadi.

Cole Train (foto 1, 2) se zacal vytahovat a kosatet, tak sem ohnul hlavni stonek. Tim se mi podarilo snizit rychlost rustu a zacal se cely kerik krasne vetvit.

Sativa od sensi (foto 3, 4) - taky ohnuta - ted je to par dnu, takze jeste potrebuje na spraveni par dnu, ale vypada to taky na dobre ceste.

Indika od sensi (foto 5) - byla jednou zastipnuta, a momentalne to vypada, ze uz se zacala konecne trochu vytahovat a zacala delat taky postranni vyhonky - ale furt je to bida. Doufam ze na kvetu to dozene (ale moc v to neverim ;))
BloodyBeer
Jo jinak mam mensi potiz se sviluskama ... dostaly se mi do skrine, vim ze tam jsou (nektere listy uz ukazuji bile tecky a ze spodu uz je to jasne :)) takze dneska nebo zitra to strikam Omitem 30W.

Dneska jsem trochu pohnojil Cole Train a Sativu - dostly par kapek BioBizz Grow. Indika je furt jeste dost tmava takze zustala nepohnojena :D

Tak at se dari a at to roste X)
tuffgong1
pěkný :-) něco podobnýho jen s trošku větší skříní pojedu hned jak skončí out :D

jen bych se chtěl zeptat budeš dávat pacháč ?
a budeš dávat síť ? :-)

jinak k+ .-)
BloodyBeer
Zdravim

Jo pachac tam chci dat, budu si delat vlastni tak uvidim jak to dopadne.
Kazdopadne ted resim hluk odtahu - jeste sice neni nainstalovany, ale do patku bych tam uz dal rad sodik, takze ho budu muset nejak odhlucnit... Prvni co me napadlo bylo, ho ciste jenom omotat molitanem a zavrit do nejake bednicky na vrchu skrine. Z te bednicky pujde jeste kus roury sonoflex na zachytavani hluku. Doufam ze to vyjde a ztlumim ho na prijatelnou mez....

No a sit tam davat nebudu. Spise si zase budu hrat s dratky a ohybat to, privazovat k kvetinaci. Ono tady jde spise o to, ze rad vyndavam kytky z boxu a kdyz by tam byla sit tak by to bylo na pevno. Pokud bych jel vetsi prostor, tak bych to kombinoval - LST na rustu (na rustu to je super, udrzis kytky u zeme, dobre prosviceni, kytky se lepe vetvi) ale je s tim trochu jebacka... No a potom scroga na kvet .... ale to stejne neni moc potreba, kdyz to lst ti to krasne vytvaruje, aby byly vsechny vrcholky v jedne rovine.

tak at se dari :)
BloodyBeer
takze dneska poprve pokropeno Omitem 30W

zitra bude zalivka, cole train dostane hnojky a zbytek bude o vode protoze se mi momentalne zdaji dost zelene...
BloodyBeer
Zdravim vsechny okolo!!!

Tak probehl mensi upgrade skrinky. Prvni byl vetrak 230V sunon, ktery jsem odlucnil za pomoci molitanu v krabici. No a druhy uz potom byl sodik, ktery jsem mel pripraveny na kvet.
Po nainstalovani jsem ale zjistil, ze teplota jde docela rychle nahoru, takze jsem byl jste nucen udelat aktivni privod vzduchu -> vyriznul jsem kus sololitu v rohu a do nej dal vetrak na 12V zdroj. Nyni drzim teplotu na 26 - 30 °C. Taky hodne zalezi jakou mam doma teplotu (dneska je kosa, takze se to drzi na 26, jinak normalne 29, max 30). Takze ventilace by byla docela poresena, ale nechci to videt po nainstalovani pachace...
BloodyBeer
A ted jak se dari kytkam ;)

Holky se maji fajne :P

Dnes poprve pohnojeno hnojivem Jungle in da box. Dal jsem tomu pomer 1:1:1 jak je uvedeno v tabulce ne jejich strankach (prechod na kvet), takze dostaly 2ml od kazde slozky na 1,5 L vody. EC roztoku bylo mirne prez 1,5. Cole Train by klidne zvladnul vetsi mnozstvi hnojiv, tak priste dostane jeste jednou hnojiva, zbytek bude jenom o vode s enzymy.

Jinak foto c.1 je indika od sensi a taky celkovy pohled do boxu. Jak jde videt na fotce, tak si rostlina vubec nelame hlavu s tim aby delala bocni vyhony a vsechnu silu tlaci do hlavniho stonku. Byla jednou zastipnuta (ale ne FIM) ale i tak na vrcholu udelala 4 vetve misto dvou ... hotl to tlaci vsechno do vrchu no ....

foto c. 2 jsou spise sativy ohnute za pomoci LST. Vlevo je sativa od sensi, vpravo je cole train
BloodyBeer
Zdar

Tak nejdrive si musim postezovat, jelikoz tu nedavam upgrade tak casto jak bych byl rad. Za vinu tomu davam memu super fotaku, ktery tak spatne foti, ze se to tu stydim prezentovat.

Ale jinak kytkam se dari relativne dobre - relativne proto, ze jsem musel seknout hermace, ktery se mi tam objevil. Byla to ta indika, takze snad neprijdu o moc vynosu, protoze byla hodne utlacovana sativama. Ty se naopak hned rozrostly, jak zjistily, ze maji kolem sebe novy prostor :)

Jinak furt zalevam hnojivama Jungle in da Box - zajimava je koncentrace, kdy do hliny doporucuji polovicni mnostvi oproti treba kokosu. Udajne ale budou kytky schopny vyuzivat plne hnojiv bez znamek deficitu, tak uvidim. Zatim to vypada vpohode, sem tam je mirne kropenaty list na cole trainu (uz v drivejsim pestu jsem to trochu pozoroval - asi mirny nedostatek vapniku nebo Mg). Priste ale asi trochu pridam alespon at to ma EC 1,2 :D :D :D ... ted to zacina teprve kvest, tak by se tomu asi nejaky ten fosfor navic mohl hodit ;)

foto c.1 pohled do boxu. V popredi jde videt sensi sativa a za ni je cole train

foto c. 2 - hermie :D

foto c. 3 - pohled do vnitrku boxu

tak to by bylo asi vse .... priste vyfotim snad za denniho svetla, tak by to mohlo byt i ostre, jestli se fotaku uraci neco pekneho vyplodit :P

tak at to roste groweri :D !!!
BloodyBeer
lol, tak jsem ted sundal kouli i z toho Cole Trainu ... vypada to docela na pesek v tomto kole, ale uz to odjedu ;)

Jinak ta koule byla- zvenku typicka koule, ale ve vnitr mela i pestiky ... proste dalsi hermie, ale na cele kytce pouze jedna, tak mam jeste nadeji :D :D

Podle toho, co se pise u fem semen, ze 99% jsou samice (nebo kolik to ma byt tech procent) tak to u me zatim nevychazi. Ted mam 50% coz je lepsi si koupit regulary.... Hermies neberu za samici :(
OutDoorEr
:D :D to odhlučnění je fakt dobrý :D :D měls radši koupit ten s tichým chodem...takle se mrdat s pc vetrackem...ale jasne-bavíme se tím...taky vymejšlím často podobný blbosti :D :D :D je fakt ze je to dumyslny a fungovat to bude no :D :D G.Job
BloodyBeer
Zdar

tohle neni pc vetrak, ikdyz to tak vypada. Stal me ten vetrak nejakych 250,- a ma tyhle vlastnosti: Ventilátor Sunon 120x120x38, 220-240 VAC/90 mA,


Příkon = 16,00 W,
Otáčky = 2400 RPM,
Ložisko = kuličkové,
Průtok vzduchu = 78 CFM/ 132,52 m3/h,
Hlučnost = 34,0 dBA

ted jak se ztlumil, tak je slyset mene nez klipsnak, ktery je uvnitr boxu. Takze naprosta spokojenost, dokud teda nedam pachac :D :D No a za ty prachy bych nic lepsiho a hlavne ne tak hlucneho nenasel ;) Kamos ma doma euro a tohle je oproti tomu total ticho :D :D :D
OutDoorEr
tak to je nice...já sem se taky o něco takovýho pokoušel ale omezilo by mi to skříň dost takže sem se na to nakonec vy**** :D 90mA neni spatny no :D
BloodyBeer
Zdravim vsechny spolupestitele a zahradkare :D

Dneska to uz bude 3-ti tyden od prepnuti 12/12. Kytky jsou zalevany kazdy den, dostavaji 1l kazda. EC si hlidam kolem 1,5, jsou mensi znamky nedostatku dusiku, tak pokracuju v teto koncentraci, dokud se opet nezazelenaji od spodu trochu. Koncentrace hnojiv doporucena od vyrobce je polovicni, tak to potom trochu stahnu, ted neni treba.

Jinak jsem se rozhodl, ze budu prilevat kazdy tyden TOP max od BioBizzu (nasel jsem to jeste ve skrini, tak proc nevyuzit ;)

a ted par fotek :)

Foto 1, 2, 3: Cole train

Foto 4, 5: Sensi sativka
BloodyBeer
Tak a jeste fotku celku, at mate prehled, jak to je ulozene ve skrini ;)

Jinak teploty se drzi pod 30°C, spise tak 28°C, v noci to jde na 17.

To by bylo tak vse ;)

tak at se dari a at to roste :P
BloodyBeer
Zdravim vsechny pestitele zelene kyticky :D

Dneska je to 4. tyden, kdy jsem prepnul na 12/12. Kytky se mezitim docela hodne vytahly a konecne to vypada, ze zacinaji investovat svou energii do kveteni.

Kytky jsou krasne, zdrave a trochu prelite :D :D :D takze cole train zacal zloutnout od spodu. V prubehu tydne jsem meril EC odpadu. Zaleval jsem vodou s hnojkama namichane na 1,2 a hodnota odpadu byla u sativy 1,8 a u Cole trainu to slo prez 2. Takze ten dostal v dalsi zalivce jenom cistou vodu s enzymy a sative sem nechal puvodnich 1,2. PH nemerim, ponevac neni momentalne pH metr v provozu.

K tomu zalevani - myslel jsem, ze litr vody kazdy den neuskodi, kdyz jsou kytky jenom trochu vlhke - vyzkousim to nechat dva dny proschnout a potom zalit 1,5 l kazdou.

A ted uz fotky z 26. dne (pred dvema dny jsem je mel vytahnute z boxu, ted je urcite vytahovat nebudu :D :D)

Foto 1. cole train s 1,5l flaskou

Foto 2. cole train, pohled bez flasky :D :D

Foto 3. Sativa od sensi

Foto 4. Detail sativy

Foto 5. Cole Train


Tak at to roste ;)
Mr.Nobody
Tak ty sou parádní!!! Začínám uvažovat , že zradím cfl a pořídím na další kolo hps :)
Sem zvědavej jak ti tohle kolo dopadne.
Ať rostou!
BloodyBeer
dneska byla mati u me v pokoji a prohlasila, ze mi to tam voni jako kava. Asi se na ten pachac jeste tohle kolo vykaslu a to dalsi bych mohl vymyslet spise odtah do komina. Jeste uvidim, co na to rekne tata :D :D :D
BloodyBeer
Zdravim navstevniky zeleneho udoli ;)

Dneska jsem provadel pravidelnou kontrolu kytek a pri te prilezitosti jsem udelal par fotek.

Kytky krasne kvetou, coletrain prestal delat koule - mel tendenci je delat na jedne vetvi kolem tretiho tydne kvetu - otrhal jsem celkove 4 koule, tak doufam, ze to uz bylo vsechno.

Sensi sativka se zatim moc nenafukuje, ale toto vyrovnala svou osypanosti, ktera je oproti coletrainu naprosto uzasna. Vsak muzete porovnat fotky :). A urcite se nebojim, ze by to nenakynulo - preflowers to ma obri a i kdyby byly vsechny kalichy jen polovicni, tak bych byl nadmiru spokojen. Jo, ale nedopatrenim se mi povedlo spalit par listku na jednom vrcholku o vybojku - snad to bude ok....

a ted fotky ...

Foto 1 Coletrain zepredu
Foto 2 a tedka zezadu
Foto 3 jen pro dobrou naladu (tu mate detail)
Foto 4 Sensi sativka
Foto 5 A jeji detail
Mr.Nobody
Zdarec , fakt čumím...
v jak velkejch květnících to máš?
BloodyBeer
Zdarek

jj taky cucim jak mi to jede ;) jeste asi budu prijemne prekvapeny tou sensi kytkou.

Kvetinace pouzivam 5,7L teku. Puvodne jsem chtel pouzit mensi a vice kytek, ale to nejak nedopadlo... Priste mam v planu 9 kytek a mensi kvetinace. Uz mam za oknem nachystane 3 rizky z te sativy a jeden coletrainu.

Jinak ten coletrain je fakt velka potvora, to se musi uznat...
BloodyBeer
Zdravim navstevniky zeleneho udoli ;)

Nastala hodne dlouha doba, co jsem naposled udelal update. Skola mi nejak sebrala chut tu postovat dalsi fotky, respektive jsem cele dva tydny nevyndal kytky z boxu. Avsak postestilo se a ja dokoncil svou absolventskou praci, takze se zase tomu muzu venovat jak si preju :)

Takze co se udalo za ty dva tydny necinosti ....

Kytky byly stale zalevany koncentraci 1:2:3 -> A:mikro:B -> 0,5:1:1,5 na litr zalivky. Na coletrainu se mezitim udelal docela velky nedostatek dusiku a zrejme i Mg. Tohle byla urcite moje chyba, protoze jsem si nehlidal pH zalivky a podle me to kleslo pod 6. Tudiz kytka neprijma potrebne ziviny ve spravnem pomeru. Sensi kytka ma pouze mensi deficit Mg, takze tu moc neresim. Na ni je spise problem ten, ze sem nepohlidal vysku lampy a sezehlo se par vrchnich listku.

Momentalni situace je takova, ze jsem provedl druhou zalivku ripenem. Coletrain by mel byt udajne za tyden hotov. Urcite tak nevypada, davam mu minimalne jeste dva tydny, ne-li vice. Sensi by mohla byt za dva tydny ready, kdyztak ji pridam tyden.

V planu mam ted jeste asi dve zalivky ripenem (kazdou druhou zalivkou se dava cista voda)a pote uz jenom voda az do konce. Urcite uvazuju o flushingu, to jeste nejak naplanuju, at to vyjde co nejlepe.

a ted fotky ...

Foto 1 Coletrain
Foto 2 Coletrain detail
Foto 3 Sensi sativa celek
Foto 4 Sensi sativka spodek ;)
Foto 5 A detail sensi jeste jednou
BloodyBeer
Takze ta Sensi kytka by mela byt but Skunk no.1 nebo Shiva Skunk, dle adminu Sensi fora :)

To znamena, ze by to uz melo byt ready ... takze liju vodu a doufam, ze se to dobre vyplachne nez zacne pryskyrice hnednout ;) .... poctive si to hlidam :)

Ale obe kytky maji hodne cerstvych pestiku ... to by mohlo byt zpusobeno mirnym spalenim od lampy a nasledna regenerace - jinak si to nedokazu vysvetlit.

Mozna dneska vecer nebo zitra kolem poledne budou nove fota ;)
Cau ty stary blazne ! tak po delsi odmlce se sem taky vracim a co nevidim, takovouhle nadheru :) taky uz bych to svoje mikropestovani mohl posunout aspon na 150w sodik a mit to, co ti tam ted roste, byl bych velmi spokojeny. Na jakou vahu to tak predbezne vidis ? nebo v co aspon realne doufas ?:)
BloodyBeer
Zdar nazdar :D

no snazim se, aby se bylo na co koukat a potom hulit ;) Na muj novy sodik si nemuzu vubec stezovat, az na pocatecni nedorozumeni s jeho vyskou :D takze mi to spalilo par vrcholku a jedna palice na coletrainu je do pulky ridka, jak ranni stolice (na fotce to je ta velka prvni zleva) :D ...

Vahove si nedokazu tipnout ... urcite to bude lepsi nez pod cfl, ale dokazu si predstavit lepsi vysledek ;) on je ten coletrain docela ridky, takze na fotkach super, ale jak to seschne, tak by to mohla byt bida :)

no zitra bych mohl zmerit EC odpadu a udelat nove fotky, tak se je na co tesit

tak at to roste ;)
BloodyBeer
Zdravim navstevniky zeleneho udoli ;)

Co jsem tu vcera psal, tak to jsem dnes splnil. Kytky jsem vytahnul z boxu a provedl mereni EC na odtoku. Bylo zalito vodou s EC 0,34. Ze sensi kytky teklo 1,5 a Cole Train byl prez 2. Takze jsem flushoval coletrain, dokud z nej neteklo alespon 1,8 (takze jsem ho prolil celkem 6 l vody). Sensi jsem prolil celkove "pouze" 4 l.

Kosa se blizi milovymi kroky. Zda se mi, ze misty uz zacina pryskyrice zlatavet. Takze plan je pri pristim zaliti opet zkontrolovat EC a flushovat, dokud nepotece voda s EC nizsim nez 1.

Jinak kytky vypadaji, podle "podzimnich" barev, ze by uz mohly byt ready. Ale pestiky furt nejak nechcou hnednout ;), zvlast u coletrainu, kde ikdyz zaschnou, tak zustavaji svetle.

a ted fotky ...

Foto 1 Coletrain
Foto 2 Coletrain
Foto 3 Sensi sativa celek
Foto 4 Sensi sativka
Foto 5 A sensi jeste jednou
BloodyBeer
Tak uz jsem asi zjistil, co zpusobilo muj problem s pH. Dneska jsem videl novy rozbor vody a docela me prekvapila hodnota pH na 5,7. Zbytek byl v naprostem poradku (voda lepsi nez kojenecka). Takze to znamena, ze je treba merit poctive hodnotu pH. Dalsi pest si to pohlidam, navic pojedu drip v kokosu, takze si snad rezervoar s vodou namichat umim ;)

Jinak dneska probehnula kosa Cole trainu - pryskyrice se zacala barvit do jantarova, tak nebylo na co cekat... v prubehu dne, nebo zitra budou nejake fotky.
BloodyBeer
fota budou, az mi skonci zapoctovy tyden, takze to tu nebude do konce pristiho tydne ....

at to roste ;)
BloodyBeer
Zdravim vsechny pestitele zelene kyticky :)

Takze dneska jsem konecne mel cas a ostrihal jsem vsechny stonky. Sensi je stale krasne vlacny (hori ale krasne), takze jeste probiha mensi curing ve sklenici. Cole train uz je krasne proschnuty, ale taky ho budu nechavat jeste vydychnout a protrepavat, aby to vsechno krasne uzralo.

a ted tochu k vynosu....

ten me hodne prijemne prekvapil. V prubehu pestu jsem si rikal, ze budu rad za sto gramu susiny. Ted, po ususeni a odstonkovani je celkova vaha krasnych 130g plus nejake ty gramy, co jsem vyhulil jako nedockavec pred sklizni (a ze toho nebylo malo .... tipuju to na minimalne 10g).

Vynosove lepe dopadla sensi s uzasnymi 73 g, Coletrain mel 57 g.

Ted si davam mensi pauzu od growingu, ale v prubehu tohoto mesice uz budu zase neco rozjizdet. Takze zase priste ;)

http://www.youtube.com/watch?v=JxB-...feature=related

:beer: :beer: :beer: :winner: :beer: :beer: :beer:
BloodyBeer
Tak pry mi tu jeste chybi nejaky ten smokereport :)

urcite to nebude presny popis - huleni uz davno neni, tak to popisuju popameti :)

Coletrain - Chut je trochu nakysla s "mydlovymi" tony (nevim jestli tak trochu nechutnaji vsechny Chem odrudy) a v dochuti je citit trochu skunku. Ucinek nastupuje temer okamzite a to v podobe silneho stoned stavu, ktery pozdeji prechazi do hulihladu. Urcite bych doporucil pro lekarske vyuziti ...

Shiva Skunk - Tak tady je chut naopak sladka (skoro az fruity) a v dochuti je opet citit trochu skunku, ale jinak se mi chut teto odrudy zda docela mdla. Stav je neco mezi high a stone, tady zalezi dost na mnozstvi, protoze je to docela sila, ale na druhou stranu jsem si vypestoval docela rychle toleranci ...

Z techto dvou odrud stoji Coletrain urcite za zkousku, skoda ze jsem nasel pouze fem semena ... Chtel jsem si nechat jeden rizek z teto rostliny, ale protoze zacla hermit, tak jsem se toho radeji zbavil.

tak at to roste :)

http://www.youtube.com/watch?v=omuO...feature=related


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma