Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Přípravka pro nováčky

 
Je reálné v tomto pěstovat ? - Klikni zde pro originální téma
Shiby
http://www.klecka.cz/growshop/Growb...ator_DP90.html#

Vzhledem k možnostem který mám je tohle pro mě rozměrově ideální. Je to sice na matečnice, ale myslíte že by se v tom dalo něco normálně vypěstit ?

Rozměry (ŠxHxV): 90x60x60 cm

Díky za rady.
Hlava
No když se podíváš sem , http://grower.cz/forum/showthread....threadid=39734, tak tohle je o trochu menši a jde to , zaleží na šikovnosti, cau Hlava
Zedy
Zdarec, co pro tebe znamená ,,normálně vypěstit"? Pěstit se dá snad v čemkoliv, můžeš se sám přesvědčit v galerkách. Jakou máš představu o sklizni?
Ta vejška je docela na hovno, když vezmeš vejšku nějakejch květníků, bo stolu + kytkos, tak pro tebe odpadají vyšší wattáže u HPS(250 vejš), třeba tu plochu nějak pěkně prosvítit více CFLkama, nebo LEDkama.
Nebo 2 x 150W za sebou, mrkni jak to jede Roluk u sebe, hodíš to do Sputnika a jedem. Ale to by těch 60čísel bylo asi taky málo hej.

Editos: kurva 60 je fakt málo, sodík tam vůbec nemá smysl:teef: Jak píše hlava, bo ty CFLka;)
Shiby
No osobně jsem tam chtěl dát zářivku PlugandGrow 200 W :-) ... a rád bych u toho zůstal. A představu o grámáži moc nemám ( kdyžtak řekněte váš odhad) ... chci se to nejdřív naučit ... budu to mít daný v panelákové vestavné skříni ... BTW: Takže by bylo lepší třeba 40x40x120v ?
Shiby
citace:
Původní příspěvek od Hlava
No když se podíváš sem , http://grower.cz/forum/showthread.p...threadid=39734, tak tohle je o trochu menši a jde to , zaleží na šikovnosti, cau Hlava




Luxus :-)
Hlava
Mrkni tady , http://grower.cz/forum/forumdispla...28&pagenumber=1 , do mikrogalerie , tam se podivej podle světla co chceš jak pod tim ostatní pěstěj , k tý gramáži , spočitej si kolik za 3 měsíce spotřebuješ , jestli je to do 100g tak by ti ta 200w měla stačit .
Shiby
Tak nakonec půjdu do DARK ROOMU 40 ... 40x40x120 .


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma