Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
1.Indoor, Vanilla Kush - Klikni zde pro originální téma
prasek
Zdravim vsechny growery.

Skrin: 70x70x140cm
Substrat:Plagron cocos
Kvetinace:6,5l
Svetlo:250W Osram Planstar
Osazenstvo:Vanilla Kush
prasek
Foto kyticek:14 den
prasek
Nové foto kytek.., prosím o rady ohledně toho že některé lístky ze středu a po okrajích žloutnou až hnědnou.., a zda nerostou nejak pomalu :D je to už 17 dní co jsou pod lampu... na fotkách to moc nejde videt jak jsou nažloutlé.. čím to.?
kopi
Nízká vlhkost?
PiratSW
hnojeni? PH? informace...
prasek
Nové foto kytek.., prosím o rady ohledně toho že některé lístky začínají lehce ze středu a po okrajích žloutnou až hnědnout.., a zda nerostou nějak HOODNĚ POMALU :D je to už 17 dní co vykoukly ze země a jsou pod lampou... Používám jen kořenový stimulátor a pri merení PH bylo v norme.. neco okolo 6,3.., na fotkách to moc nejde videt jak jsou lehce nažloutlé.. Teplota v boxu je 26-30 stupňů a vlhkost tak 60-80%.... Tak proč se to nevyvíjí podle představ.?
PiratSW
hnojeni? PH? informace...trosku uvazuj...
HurricaneGeorge
Ahoj,
lepší jsou fotky s bleskem bez HPS...
jáká plánuješ hnojiva?
17. dní od vysetí semínek?
prasek
Hnojky planuju Cocos A+B , jj od vyseti.Ted jsem meril ph a je to 6,7 se stimulatorem.
kopi
Myslím že na kokos máš vysoké pH. Tu vlhkost bych taky nepodcenoval. Dát na ně petky nebo sáčky je jistota. A ždibítek bych přihnojil :)
PiratSW
a hnoj to boze...kokos nema predhnojeno...
kopi
Píšeš 60-80% vlhkost, není to málo? Co vím tak na mladé kytičky (z řezů) je dobrých 80-100%. Ze semen to můžou potřebovat ještě víc a proto bych je něčím přikryl, na tejden.
Co se pH týče, 6,3 mi přijde moc a to nemluvím o 6,7. Nikdy jsem tak vysoké pH do kokosu nedával. Mladým dávám 5,8-5,9 a v květu jdu na 5,5-5,6. Výstup neměřím, ale myslím že mi to určo nevyskočí na 6,7. Kokos je jinej než hlína.
Mininálně přihnoj na růst, kokos nemá nic. Já do kokosu přidávám netopíří trus v prášku od Guanokalongu, aby měly z čeho brát :) At ti to roste
prasek
Oki.., tak ja lehce prihnojim.., prikryju to teda tou petkou nez poridim zvlhcovacku.
Zatim diky za vase rady :))
Jagditrax
citace:
Původní příspěvek od kopi
Píšeš 60-80% vlhkost, není to málo? Co vím tak na mladé kytičky (z řezů) je dobrých 80-100%. Ze semen to můžou potřebovat ještě víc a proto bych je něčím přikryl, na tejden.


Zdar, myslím, že s vlhkosťou by nemal byť problém. Rastlina zo semena sa prispôsobí konkrétnym podmienkam = vlhkosti (hrúbka pokožky listu, počet prieduchov a samotná veľkosť listu... ). Problém nastáva ak rastú v 80% RV, a odrezky z nej hodíš do 40% RV - rastlina nie je na to prispôsobená (veľké listy, tenká pokožka...) a nevie regulovať svoj vodný režim = strata vody (mladý-malý koreňový systém nestačí pokryť stratu vody v tele.) Preto sa napr. zastrihávajú rezkovancom listy, aby sa zmenšila strata vody (výpar+dýchanie). Čiže ak sú rastliny zo semena , tak automaticky prispôsobujú svoju stavbu okolitým podmienkam. Čiže určite nebudú nutne potrebovať vyššiu RV ako odrezky. Príklad: sukulenty -hrubá koža, malé lístky, ochlpenie.... tropické rastliny - veľké listy, tenká pokožka....



citace:
Původní příspěvek od prasek
Oki.., tak ja lehce prihnojim.., prikryju to teda tou petkou nez poridim zvlhcovacku.
Zatim diky za vase rady :))


Nadruhej strane im určite iba prospeje vyššia RV tak na ne picni tie PETky kým ti príde zvlhčovačka.
J.
prasek
Zdravim,prikladam par fotek kyticek.Jsou v rustu uz 20 dnu.
Omlouvam se za kvalitu fotek :/
Podle rad jsem prihnojil a dal na ne petky.Mnohem se zlepsily az na 1 ktera je stale pokroucena.Mam problem ze zacanaji o5 zloutnout male konecky listecku.Opravdu uz nevim cim by to mohlo byt maximalne ph vody,coz je 6,7.Ocenim kazdy komentar. Diky vsem :)
Kokeš
Čau hele ten cocos není ubec zahnojen tak ho co nejdriv proli vodou s hnojkami o minimalnim davkovani na obale to jsou myslím 2ml na1L vody jestli pojedes ten cocos A+B od Plagronu a to ph se snaz drzet na 5.8 az 6co mam vyzkousino tak to valí líp a odpad ti nebude vytikat tak vysokej tech 6.7 co tam lijes je dost podle me
str3p
Cau.
Hele to Ph sraz tak na 6. tech 6,7 je moc.
prasek
Zdravim,dnes jsem uz zaleval s upravenym ph na 5,8.Ale hned jak jsem vyresil tento problem,tak se objevil dalsi.Kytky se krout jakoby smerem nahoru,a jakoby schnou od spicky.Na listech jsou takove zlute a bile leskle fleky.u jednu z rostlin sem vidil takove cerne tecky pod nejnovejsimi listky.Co by to mohlo byt a co stim?Prosim poradte.
Jagditrax
no na tých fotkách nejde nič rozoznať, je to celé rozmazané.
prasek
Pridavam dalsi a lepsi fotky na kterych to doufam uvidite lepe.., na tech fotkach vypadaji ty kytky ale zivejsi :D , spise se zamerte na ty skvrny na lestech a to hnednuti.., na nekterych listech jsou mozna drobky substratu asi... Tedka po vyfoceni jsem udelal pruplach uz s upravenym PH na cca 5,9.. Diky za kazdou radu..
str3p
Ten spodni skaredej list klidne utrhni.
Hlavne hlidej to Ph a pokud mozno, tak i EC a nech jim cas. Oni se rozjedou neboj.
fiste
Když se podíváš ke mně do 2. pokusu, tak mám s touhle genetikou stejnej problém..
prasek
Oki, ja zprvu myslel ze jsou snad necim napadeny ale pak me napadlo jestli jsem je nespalil treba tim jak jsem asi na tyden na ne dal petky at maji vlhkost.. mozna tam byla vysoka teplota uvnitr a kdys na ne jeste k tomu svitilo.. ted uz mam zvlhcovacku.. Asi to opravdu bude tim prehnojenim tedkom.., ted par dni budu zalivat cistou vodou a pockam :)) , Zatim diky za rady..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma