Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
250w Růst/květ Pokus č.2 - Klikni zde pro originální téma
Noobs
DRuhe kolo 250w sodikove vybojky Osram, skřin byla "vylepšena"

Romery: 135cm (v) 50cm (h) 95cm šiřka !
Noobs
predchozí pest :) http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1
Noobs
skřin sem vyškove dost skratil a celkove sem jí vyhotovil do tvaru ktery vidite ..akorat ,možna sem to kapanek skratil moc :/ tak uvidime.

OSAZENSTVO: NY diesel 5 krat a jeden blue mystic , klony :) svitim ted 18 hodin normalka na rust.. Dneska to je paty den po přesazeni do skřine .... TEplotu zatim nemeřim, pro digitalni teplomer si dneska skočim :-D jinak vybaveni je porad stejny ...
Substrat: zahradnicky ,predhnojeny jako v predchozím kole pestovaní :-) srin je nejlevnejc co to de podle myho, jinak dalši zmena je odrazova foli ktera konečne vyplnuje a cely prostor skrine ! :) přikladam foto :
Noobs
diesel
Noobs
dalši
Noobs
kytíí uplne v levo nahoře je blue mystic , ikdyž ted rozdíl není zřejmy :)
Noobs
pozdejši aktualice bude, jako např hnojky a naky to vybavení :) pestu zdar ! a připominky prosim pište ....
Psycho
zdravím pekné ale podle mého názoru na 250 to máš velké jestli je 95 šířka to už je moc ve finále je budeš mít takoví řitší ty paličky
Noobs
tak to je hlavne podle ty genetiky predtim sem mel White widow a palice sem mel obrovsky osypany krystalama ..sak se koukni na muj předchozi pest ,myslim si ze je to akorat ;) i když ten Diesel nebude mit takovy palky podle myho :/
Freshman
NYCD sem mel ve skleniku je to uplne libovej model a chut nema chybu...:) budu sledovat,pestu zdar :)
Noobs
nejdřiv sem chtel 5 krat blue mystic a jeden diesel ,protože sem si o tyhle genetice četl ze dost smrdi a nemam pachač a prave blue mystic ma vuni a chut po boruvkach ..ale matkař mi rekl ze pry disel smrdet nebude ,tak snad ;) a nejsem si jisty ohledene vynosu diesla ,co sem videl na grower indoor tak docela dobry ..uvidime :)
Freshman
no jak uz sem rikal mel sem ho ve skleniku a musel sem porad zastrihavat jinak by se to tam snad ani neveslo nevim jak se bude chovat v boxu ale me se hodne tahnul nahoru ale i vetvil tak bacha na to aby se ti to tam potom veslo..a nejak extremne zrovna nesmrdi ale cejtit urcite je... :),jo a vynos byl vic nez milej krasne nafoukle palicky s chuti citrusu...:)
Noobs
tyo no pry to roste dost ,celkem se bojim ze mam maličkou skrin :( brzo prepnout na kvet musim
Freshman
jj,presne to udelej prepni co nejdriv at pak nemusis prestavovat box :D protoze to i v kvetu roste pomerne nadprumerne... sem zvejdavej jak ti to doapadne a budu urcite sledovat :)
Noobs
Mála aktualizace holek: 10 den růstu ,zitra zastřihavam a až se stoho holky trochu vzpamatují přepnu na kvet,minuly patek pohnojeno podle navodu hnojiva na zeleny list (ted si nejsem jisty nazvem nemam hnojivo u sebe,aktualizace bude)
Noobs
....svetlo na ne..jedna kyticka tam nejde videt :)
Noobs
( 25,8 °C - 28,9 °C) snazim se to držet kolem 27 stupnu vlhkost nemeřim ,jen kropím odstřikovačem ;)
Noobs
pohled na druhy přitah vzduchu ..
Noobs
trochu macra :D
Noobs
holky po tydnu od zastřižení , mistic je trochu pozadu a diesli hodne ženou tak v tom mam ted asi problem,jinak na kvet prepnu asi uz ve stredu bude to neco po 20 dnu rustu :) prikladam naky foto ..focenu pred dvouma dnama
Noobs
..
Noobs
posledni fotky foceny mobilem tak je to trochu horši kvality
Noobs
posledni fotky foceny mobilem tak je to trochu horši kvality,uplne nahoře v levo je mistic,ta nejmenši kytička,kdyz uz to budu pomalu prepinat na kvet tak bude mit nejspiš mensi paličky :( nejvetsi diesel uprostred nahoře meri uz pres 30 cm,nepovedlo se mi u nej zastřih Finem
Pantlik
... jsem zvědav na výsledek tvého druhého pěstu a na porovnání výnosů tohoto a předchozího pěstu....držím pěstě!
Noobs
přikladam fotky 10 dnu kvetu 12/12,pořad se modlim abych nemusel skřin nak upravovat k vuli vyšce holek ,v pondeli kupuju plagron na kvet :))
Noobs
snad do přiste sprovoznim digital a nebudu muset fotit mobilem !
Noobs
blue mystic je uprostred nahore ,ale asi poznat nejde :D
Noobs
,,,
Noobs
jeste naky ten pohled
Noobs
20 den kvetu ,hnojeno plagronem a na ceste sou dalši hnojky ktere bych mel dostat od znamyho tak sem zvedavy ! tady naky foto ,asi mam trochu spaleny listy od plagronu ale na fotkach to asi nejde videt ..par fotek digi fotakem jinak zase mobilem, nak mi to blbne .
Noobs
..
Noobs
hnojky ,na kvet a na rust :)
Noobs
...kytka ktera ztraci na barve,spatny Ph ? moc zeleza ? nebo malo dusiku ...
Noobs
až budu mit vpohode fotak digi, tak dam i naky pekny macro
Noobs
ted sem začal hnojit zanačkou bio nova pk-13-14,bio soil supermix, jeste mam Bud XL taky neco na kvet ale to dam az pozdeji..potom jeste naky ripen
Noobs
tady ta kytka jako jedina ztraci na barve ,uz delši chvili nevite co stim ?
Noobs
jinak ostatnim se daři krasne :)) jen tahle nejvyžši me trochu trapi i kdyz to nebude snad hrozny ..zalil sem to bio soil supermix tak treba to stim neco udela :D
Noobs
kvalita hadr... snad brzo bude ten digi :D kdyz uz budou ty paldy
Noobs
,,,
iafour
Zdravim tě, hele zdá se mi to, nebo máš na těch listech bílý skvrnky, jako by jsi to pocukroval..? Jestli jo, tak se zkus kouknout na spodek listu a jestli tam budou malinkatý broučci s černou tečkou na zadku, tak jsou to svilušky..! Vysávají z listů živiny, tím listy ztrácí na barvě a ve finále dost velkým způsobem oslabují kytku..! Připravek, který se mi osvědčil je Omite 30w- http://www.zbozi.cz/items?q=omite%2...zKHwP7gfxtNYgq- .. Koupíš ho v každých zahrádkářských potřebách..!
Noobs
nooo neco na tech listech spodnich je !! fakt ze jo! ale je strasne maličke a spis sou tam takovy bilí tečky občas mozna naka černa lae nevim jestli se mi to zda ale asi mas pravdu tyo !!!
Noobs
fakt ze jo jsou to určite ty mrchy !! hmm doufam ze me to nepokurvy celou sklizen kdyz sem tak v 27 dnu kvetu ! :(
Noobs
pouzit Omite 30w ..snad to ty mrchy jedny vysavačsky přiživnicky zabije :)
iafour: ma to byt pravidelny postrik nebo umrou okamžite po pouziti ?
BloodyBeer
zdar

postrik se opakuje znovu za ctyri dny ... jinak dneska jsem taky strikal, ale nemam to tak napadanene jako u tebe...

edit: pozor na ochrannou lhutu alespon mesic !!! takze posledni postrik bude ten druhy a potom dej se vule bozi :D :D
Noobs
snad to trochu pomuze :)) jinak ta jedna nejvetsi nejvyžši nej rostlinka je napadena fakt dost ,ostatni sou celkem vklidu ..skoda ze nemam poradny fotak abych to mohl pořadne zdokumentovat..

Myslite ze se stoho holky vzpamatuji ? kdybych vzal v potaz ze zabiju vsechny svilušky
iafour
Myslel jsem si to..:-/ Nic si z toho nedělej a neházej flintu do žita..:-) Důkladně všechny, znovu opakuji ..VŠECHNY.. kytičky postříkej, samozřejmě hlavně spodky listů a nezapomeň na nejdůležitější věc a tou je, aby jsi to postříkal chvilku před tim než budou mít holky noc, aby na nich ten přípravek vydržel co nejdýl..! A jak píše BloodyBeer, postřík opakuj po 4 až 7 dnech..! To by je mělo na 99.9% zničit..8) Dej vědět, jak to dopadlo, ale myslim, že by se z toho ta nejvíc napadená měla bez problému dostat..:) Budu sledovat..!!
BloodyBeer
nechci te moc deptat, ale mel by ses pripravit, ze pri takovem zamoreni se uz asi svilusek nezbavis, ale muzes je hodne utlumit aby se nerozsirovali na ostatni kytky a aby mene skodili te nejvice napadene.... jo jinak jsem slysel ze nejlepsi prostredek proti sviluskam je B.A.C. plant vitality plus (nebo tak nejak :D) ale stoji to docela dost ;)
Noobs
38 den kvetu(12/12),napadeni se zda ze nepostupuje ale i tak sou kytky docela dodelany,aspon ze palky celkem kynou ,voni strasne sladce a odlisnosti genetiky si nejsem moc jisty :D uvidime ve finale .... nepravidelne hnojim Plagronem na kvet,bio novou,bud xl a bio soil supermixem..foto,aspon ze je ten digital uz
Noobs
blue mistic ..asi
Noobs
diesel
Noobs
6 jich je :D
Noobs
nejvetši,nejdodělanější kytizna


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma