Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Zvlhčovač m1 - plovák - Klikni zde pro originální téma
Choze
Měl bych prozbu.Obědnal sem si přes aukro zvlhčovač a potřebuji si k němu dodělat plovák... je to napodobenina klsické jedno membránové zvlhčovačky a jde mi o to jak to má vypadat.Jak to má bejt hodně ve vodě a kudy si to vůbec nasává vodu? budu rád za každou radu a nápad.tady přidávám odkaz na ten zvlhčovač Odkaz
Choze
Tak po přečtení sem na to možná přišel.píše se tu že membrána má bejt 2cm pod vodu takže to nikde nenasává a dělá to ta membrána?A na kolik to jede?12v?
Hlava
Podivej se sem , kdysi ten origo plovák prodavali asi za 500kč tak sem si ho vyrobil , kus polystyrenu , do něj díru , kelímek od jogurtu , do něj udělaš z boku díry aby tam tekla voda a do toho dáš nebler , kelímek s neblerem do díry v polystyrenu , udělej si to trochu natěsno (díru v polystyrenu) aby ten kelimek tam držel a mohl sis to trochu posunout nahoru a dolu kvuli optimálnímu proudu páry , viz obr .

A jasně že to jede na 12v , dostal jsi k tomu ješte to trafo co je do el.zásuvky ? Cau Hlava
Choze
Přesně takhle to chci vyrobit :D Děkuju.Jen mi pověz jak hodně tam má bejt utopenej v té vodě.. jka hluboko má bejt tam membrána :) teprv čekám až mi to přijde ale jelikož si chci vyrobit i kýbl uzavřený,ze kterého má mlhu tlačit větráček tak sem přemýšlel připojit větrák na trafo k zvlhčovači..
Hlava
No na proto si do toho polystyrenu udelej tu diru těsnou pak budeš hejbat tím kelimkem nahoru dolu a uvidíš kdy to dáva nejvic mlhy a v ty poloze to nechaš , na to trafo napoj jen ten nebler , větrak zvlašt a na jedny hodiny do prodlužovačky , Hlava
Choze
Dobře.tak děkuju :) dám vědět jak to dopadlo


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma