Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Co chybí či přebývá? - Klikni zde pro originální téma
MUT
Tak takhle vypadaly listy rostlin uvedených na obrázku.
Řízky sou v RW, žloutnout začaly až v 3-4týdnu

K2 má již vyrostlé palice typuju tak do měsíce max. sklizeň. je v 10l kýbli s nevyhnojenym substrátem, hnojim Alga Blüte 1:500 2x týdne do zálivky.

Skunk #1 je přesazenej 2 týdny z hlíny do bubláku :eek:. Sou to dvě kytky v 20l kýbli s roztokem kristalon start+květ 10ml každý. No jsou tam už dva týdny bez výměny vody, ale nezapáchá a včera sem si všiml že dokonce začal takovej malej kořenovej boom.jo ten skunk 1 je dodopovávanej Alga blute a má taky vytvořenou základní strukturu palic

U všech rostlin se jedná o starší listy, nové jsou vesměs OK
1xtýdně všechny roseny Phythamin 1:400

Teplota:
min 12,5°C max 25°C
Vlhkost:
min 40% max 68%

Prosím nepište mi co sem udělal špatně, ale jaká složka potravy či klimatu chybí :)
9.1.03 Hhehehe hele pište co chcete :D

dík
Kvetak
No nevim jestli ti to pomůže, ale K2 se tváří přelitě=>zmírnit, hashplant nevim-moc na to nevidim a ten skunk no já sem měl to samé, ale pořád v hlíně a bylo to přelití, ikdyž to hnědé "ozubení" by mohlo být přehnojení-tak si vyber, ale estli chceš vědět který hnojivo ubrat, tak nevim spíš ten start (mimochodem ten květ je na květ k ničemu fosfor nemá téměř žádnej a draslíku tolik nepotřebuješ)
MUT
No ty K2 jsou řízek v RW, jsou stále namočeny ve vodě. Dneska sem si všim menšího zlepšení, předevčírem sem nedolíval jen vodu, ale roztok K. start. Asi měly už trochu hlad ;)

K2 sem si včera vším že po něm lezla sviluška, no nic sklidim ho.

Skunk1. Já vim jak vypadá přelití, ano zahnědlý špičky sou vod toho. Po včerejší diskuzi z Growerama a hledání bych řek že se jedná vo nedostatek P. Mimochodem Květáku, vím že K. květ má málo P a je celkem na hovno, důvod proč sem ho tam přišipal je neznámý i mě. P sem dodal(ale asi málo) Alga Blüte jak sem psal.
Dík za příspěvek, budu informovat o vývoji.
MUT
Tak tady sem oskenoval n2co y publikace vo p2stov8n9 cannabis indoor





[Edited by mut on 07-01-2003 at 10:16 AM]
MUT

MUT
Tak jak sem sliboval informuju vo vývoji.
1.Řízky. Tam byla chyba předevšim v tom že sem je zalejval. Nezalejvejte RockwooL, poradili mi abych je dal do pařníku a pouze rosil a rosil jinak se totiž ucpou vodou póry a koreny nemohou dýchat. Dál je dobrý nechat RW před použitím přes noc v roztoku pH 5,5. No příště to tak udělám. Já sem ale zachránil řízky tak že sem je co nejopatrněji vyndal z RW a dal do hlíny na řízkováni. No maj se skwěle...

2.K2. Zřetelně se projevil deficit P, ale i přes dopování P hnojkou se jsou listy fialový ... kolik ho ta kytka snese?? ... ale zdá se že se to zastavilo a palice taky poněkud mohutnějí rychleji :)

3.Skunk1. no ty dva co mám v tom bubláku se dali každej jinou cestou. Ale hlavně sem si koupil pH test a zjistil že voda v bubl. má 7,1. Tak se snížil pHmínusem na 5,7 no to mi pak zase vylezlo na 6,3 po třech dnech, tak sem zase mínusoval zase na 5,7. No ale po 6 dnech a hnojení(P-boost) sem se dostal až na 5,3 :eek:. No zahnědly konce kořínků a jedna(vlevo) je fakt zavadlá ale ta druhá(vpravo) z toho má zatim celkem prospěch. Ta vlevo má furt stejnej probl. má i málo kořenů, mám podezření že se jí dostává málo bublin. Napadlo mě koupit delší vzduchovací kámen, teĎ tam mám takovej fí=2cm l=3cm a bublá to opravdu jenom uprostřed.
zatim .. :smoker:

[Edited by mut on 09-01-2003 at 10:28 AM]
MUT
Kv2t8ku, vlastn2 si m2l pradu >]:)))))))
Květáku vlastně si měl pravdu :D
ahoj
MUT
tak pokračuju v mini seriálku bez fota (nemám čím fotit). Je to škoda. protože bylo a je co :cool:

1. řízky sou už na 12/12 v hlíně 4l květnících skusil sem je vůbec nezaštípnout. No a ty co nejsou na 12/12 sou na 18/6, ale těch je jen pár pro zachování rodu a protože na ně nejni místo.....Potřebuju dosklidit :D
Vypadaj velice zdravě a dneska ráno sem číhal že 3den na 12/12 a už první bliznička :sun:

2. K2 sem před tejdnem sklidil a v pátek začal hulit :bandit:. Přál bych si, aby ste jí cejtili heheheh. Krásně zapryskyřicivaná, agresivní(je cejtit přes všechno) sladká chuť a vůně. High standardní idika...ale ta vůně, mno jeden černoch v díře poznamenal:"to už nejni potřeba jezdit do hollandu..." No nejni, sme tu my český grouvři a umíme to taky dobře ;) No K2 rostla podruhý v tý samý hlíně a měla 28g (suché palice).
Ke konci jí začaly mega fialovět listy (asi furt ten P). Na poslední 4 dny sem jí strčil sprostě do tmy. Výsledkem bylo to že se ještě ´poněkud nafoukly pryskyřičný buňky.....od teď praktykuju furt, vono to toťiž nic (elektriku) nestojí, tak proč je nenechat boostnout thc. No možná by se stalo to samý i kdyby byly furt pod světlem, ale já to mám zadarmo hehehe :p

3.Skunk#1 no bublák se mi nepovedl........sem zvyklej na jistej přístup k substrátu.....na hydro prozatim házim bobek. Voba skunky, nejdřív jeden, pak i druhej, chcípli. Nejspíš na moc nízký pH. Obě umíraly postupně, vadly a vadly až sem je sklidil :rolleyes: No jedna, ta co umřela první měla cca 8g druhá 18g. Tý druhý mi je moc líto, zdála se tak zdravá veselá...a za tejden uvadlá :(,,, ach jo No hele palice byly docela řídký, ale něco pryskyřice tam už bylo(podle voka cca 1/4 co má K2). Chuť jemná sladká okamžitej stoned heheheh to mě docela překvapilo. Mám novej standard´= sativa, hehehe.
No ještě tam mám pár skunk°1 ty sou fakt neuvěřitelný kvetou už 2 měsíc, furt furt pryč, jako by se venku nechumelilo. Blizny z 80-95% bílí jak sníh a palice sou už tak mega že sem musel začít vyvazovat.......

zatim....
carlos
Zdravím MUTe,
s rockwoolem máš samozřejmě pravdu-- je lepší ho v pařeníčku nechávat pravidelně vysychat (týká se i nezakořeněných řízků). Takže s přelitím těch K2 řízků bych souhlasil. Ten Skunk#1 mi na první fotce připadá moc osolený hnojivem - spálený od okrajů.
Jinak do tmy bych nic nestrkal, pokud přesně nevím v jaké fázi zralosti se krystaly nacházejí-- takže to chce mikroskop a omrknout to :). Ale každý máme jiné praktiky, takže jestli věříš, že ti to funguje, no problem :).
Měj se!
- carlos
jarhul
už to ubal káámo , stawim se ...........muhehe
MUT
hehe kde je tobě konec?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma