Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Hobby breeding project - Klikni zde pro originální téma
Časlove
Ták jelikož jsem se bál, že se budu v zimě nudit a kupodivu skromná outová sklizeň ubejvá docela pomalu, tak jsem se rozhodl, že si zkusim nakřížit něco zajmavýho na příští sezonu.

Tatíka budu vybírat z Purpurea ticinensis a maminy, když všechno dopadne jak má tak budou:

Chemdog IBL (https://www.seedboutique.com/store/...roducts_id=2369)
Deep Chunk (https://www.seedboutique.com/store/...roducts_id=2076)
Nebula (https://www.seedboutique.com/store/...roducts_id=1055)
MK-Ultra (https://www.seedboutique.com/store/...products_id=517)
The Purps IBL (https://secure.bcbuddepot.com/seed-...e-purps-winner/)
Purpurea ticinensis (http://en.seedfinder.eu/strain-info...sis/SwissSeeds/)

"Holky" byly prvních cca 20 dnů pod 125W CFLkou ve 200ml kelímcích od kafe. Už si nepamatuju kolik jsem jich klíčil, ale po prvotní selekci zůstalo 12 kousků (a to 5x P.T., 2x D.Ch., 1x MK, 2x Chem, 1x Neb, 1x Purps).

Box: Darkstreet 60x60x140

Medium: 90% Kokos (Plagron), 10% perlit

Světlo: 250W metalhalid (Superplant, kamarád ji vyhrál na Cannafestu:))

Květináče: 3,5l

Hnojky: Atami Coco max
Co se týká hnojek, tak jelikož všude maj napsaný jiný dávkování, tak jsem je ze začátku krmil málo, když jsem si zjistil jaký by to mělo asi dělat EC, tak jsem to zase přestřelil... Holt sem líná svině, kamarád má pro mě EC metr, ale já jsem si ho zatim nestihnul vyzvednout:)...

Fota jsou cca z toho 20. dne růstu, před přestěhovánim pod 250ku.

1. Deep Chunk #1

2. Kořeniska Chemdog IBL #2
Časlove
1. Přesazeno ( p.s. ty dva chcípáci jsou Deep Chunk #1 a The Purps, ty se mi podařilo přstřelit i jako maličký...)

2. A už pod Metlou :D

Takhle vypadaly pár dní po silvestru, až budu mít čas, tak hodim aktuální fota...
jestedman
co je zač ta kytka na posl. fotce vlevo dole? úplná jahoda
fiste
citace:
Původní příspěvek od jestedman
co je zač ta kytka na posl. fotce vlevo dole? úplná jahoda


S deficitem vápníku nebo magnesia, může to bejt špatnym Ph.. Jinak kokos by neměl vysychat, naopak by měla 1/3 zálivky protéct a zalejvat aspoň 2x denně, ne hodinu před tmou ani za tmy.. Kokos není substrát, ale hydroponické médium.
Časlove
citace:
Původní příspěvek od jestedman
co je zač ta kytka na posl. fotce vlevo dole? úplná jahoda

Hele to je právě ten přehnojenej Deep Chunk, povedlo se mi ho dát dohromady, ale pak jsem ho zase zmršil!:D

citace:
Původní příspěvek od fiste


S deficitem vápníku nebo magnesia, může to bejt špatnym Ph.. Jinak kokos by neměl vysychat, naopak by měla 1/3 zálivky protéct a zalejvat aspoň 2x denně, ne hodinu před tmou ani za tmy.. Kokos není substrát, ale hydroponické médium.

No deficit vápníku ani magnesia to neni, celkově mi tyhle deficity určitýho prvku příjdou dost zcestný, pokavat člověk nehnojí nějakym svojim hnojivem, jako různejma výluhy atd. Je vidět, že ostatní kytky jsou ok, tak je nesmysl, aby 2 vykazovaly deficit nějakýho určitýho prvku. Hlavně "značový" hnojiva to maj určitě vychytaný.
Špatný pH to taky neni, dostávaly 5,8 a odpad je nějak od 6,0-6,2.
Tady byl problém v tom, že jsem kokot, jsem si myslel, že když jsem odjel pár bublerů bez ec metru v pohodě, že s kokosem to zvládnu taky a jak je vidět tak nezvlád (což je z velký části moje chyba, ale zase na moji obranu prostě Atami maj všude jiný doporučený dávkování...). Prostě a jednoduše jsem je přehnojil...

citace:
Původní příspěvek od RespectFlowers
no paráda : ) tvoje purps vypadá zatim moc pěkně i hezky voní - a to sem před zjištováním pohlaví ,)
deep chunk může bejt dobrá čokoláda

Tak to jsem rád, jen abys schytal tak dobroučký a silný pheno jako já loni... Jinak Deep Chunk je parádní, fascinuje mě u něj to množství pryskyřice, ale výnos je fakt hodně mizernej, tak proto to křížení!:)
fiste
citace:
Původní příspěvek od Časlove

No deficit vápníku ani magnesia to neni, celkově mi tyhle deficity určitýho prvku příjdou dost zcestný, pokavat člověk nehnojí nějakym svojim hnojivem, jako různejma výluhy atd.


Já bych to zase tak zcestně neviděl, tady se mi to stalo se značkovejma hnojivama s vápníkem. Všechny živiny se v hydru nejlíp vstřebávaj asi mezi 5,5 a 5,8 a cokoli mimo ti způsobí deficit nějakýho prvku, protože i když tam bude, tak ho rostlina nevstřebá.. Cocos musíš víc zalejvat, jak ti v něm uschnou hnojiva, tak hrozí přehnojení nebo kolísání Ph..

Trocha moudra od Machomana :)
Časlove
Jasný jasný, takhle pokavat kolísá pH tak to jo, ale mně se to docela drží v normě (pokud nemám rozhozenej pH metr), ale timže ostatní kytyk vypadaj normálně, tak to neni ani pH ani deficite prvku, ale tim, že tyhle byly vyschlý (sem odjel na sivestra no...) a slabší než ostatní a dostaly vyšší koncentraci hnojiv než snesly...
Časlove
Tak jsem se dneska dokopal a vyfotil každou kytku zvlášt. Už jsem chtěl přepnout, ale jelikož jsem cca před tejdnem kytky spálil:), tak jsem čekal až se zase daj do kupy. Dneska už jsou všechny v pohodě až na Deep chunky, ty to nesou nějak hůř...
Jinak původně jsem chtěl jako samce použít P.T., ale podezřívám jednoho extrémně smradlavýho Chemdoga, že na mě brzy vytasí kulky, tak si řikám jestli ho náhodou nebude škoda... Ještě uvidim!
Jinak pH zálivky je 5,5-5,8 a pH odpadu 5,7-6,2.
EC metr stále nemám, tak se alespoň zase něco přiučim:).

Purpurea Ticinensis #1
Časlove
Purpurea Ticinensis #3
Časlove
Purpurea Ticinensis #4
Časlove
Purpurea Ticinensis #5
Časlove
Chemdog #2
Časlove
Chemdog #3 (smraďoch)
Časlove
The Purps
Časlove
MK-Ultra
Časlove
Nebula
Časlove
Chudáci, asi půjdou...
Deep chunk #1

Deep chunk #2
čau
nepřemýšlel si o tom až budeš přepínat na květ zkracovat periodu postupně abys věděl co ti venku začne dřív nakvítat?
Krychle
RF: tohle funguje leda tak teoreticky, za prve bys musel dodrzet stejny ubytky svetelne periody jako je to v prirode, zkracovanim o ctvrt hodky denne ci dva dny zjistis stejne prdlajz, kytka nereaguje okamzite..a za druhy a dalsi, venku se na startu kveteni podepisuje vic faktoru, ktery v matkarne tezko zohlednis..vlivy pudy, pocasi, orientace pestebniho mista, vzrust kytky a s tim i obsah rustovych hormonu, samotna delka kvetu daneho fenotypu apod.
timto pokusem zjistis akorat ktera kytka ti nejdrive zareaguje na mene svetla - a to jeste ani nebudes vedet kdy se tak stalo a rozhodne to drivejsi kveteni neznamena, ze ta kytka driv dozraje;)

Časlove: hele ten deep chunk vypada stejne jako moje blue sat. 2.2, nedriv jsem si rikal ze moc hnojim, to ne, pak ze moc zima, to taky ne protoze ostatni jedou, strikal jsem to kuprikolem kvuli mozne plisni - vysledek jen spinavy listy..no co ti budu povidat:) zatim jsem se spokojil s tim, ze je to choulostivy cosi a jestli to neukaze nejakej jo zazrak, tak sup s tim na kompost, bez ohledu na cenu:rocket:
krychle
máš pravdu . imho proč to tak neudělat když se dozvim dost důležitou informaci a mám tak větší šance dokvést venku.
konkrétně by to chtělo víc času tj pravda - v přírodě je to cca o 2-5minut každej den ... to vevnitř nebudu dělat . tam bych to přepnul jednorázově na 15/7, tejden počkal a pak ubíral třeba 10m denně. kytce trvá asi tři dny než zjistí změnu periody a takhle se ukáže ta která začne nejdřív nakvítat. samozřejmě když to bude dlouhokvetoucí sativa tak to zraje dýl

ale třeba mě to stojí za to. myslim že to bude dost podobně odpovídat reálu protože vlivy jako teploty , půdu resp. složení, vlhkost můžeš ovlivnit i ve skříni a podle mýho při nakvítání perioda rozhoduje úplně nejvíc.
Krychle
citace:
Původní příspěvek od RespectFlowers
ale třeba mě to stojí za to. myslim že to bude dost podobně odpovídat reálu protože vlivy jako teploty , půdu resp. složení, vlhkost můžeš ovlivnit i ve skříni a podle mýho při nakvítání perioda rozhoduje úplně nejvíc.


kdyz provedes jednorazovou zmenu periody, kazda kytka si to vylozi po svym a zjistis prdlajz, max tak pocet kytek ktery kvetou pri dane periode, ale ne to ktera by z nich zacala nejdriv. 3 dny to mozna trva tak u kytek mensiho vzrustu indoor, u 3m kytek venku je to jina kapitola. a navic jak jsi prisel na 3 dny? nekde cetl nebo to mas i necim podlozeny? jako treba pomerovyma zmenama v obsahu rotl. hormonu nebo nejak podobne? neverim ze bys to zvladl vypozorovat, ja vim kdy kytku prepinam a kdy vyhodi blizny, ale kdy doslo k prechodu do kvetove faze to vazne netusim;)
vazne myslis ze to venku konci u periody a vlhkosti? jsem zvedav jak budes simulovat nizke teploty pres noc mozna maxima pres den, destiva obdobi, rozdily mezi zatazeno a slunecno, svit mesice atd..
kdyz rikas ze ti to stoji za to - uz jsi to takto provadel? nebo zas jen teorie? pokud mas s tim co rikas zkusenosti, nevahej mne poucit prosim:) rad bych tu jen poukazal na to, ze teorie ma k praxi daleko.. jak je vidno:D
kdyz to vezmu kolem a kolem, radsi bych potrebny elan vrazil do selekce indoor, na out si udelal crossy toho, co se mi libi, a na podzim ,jako kazdy, se nechal prekvapit:D

EDIT:
citace:
Původní příspěvek od RespectFlowers
udělám to a uvidíme ,)
btw jde mi o to zjistit který kytky kvetou při určitý periodě přece :)


jo udelej to, ale stejne me nechapes:D to ze zjistis, kdy ti co kvete ,jeste neznamena, ze tak zjistis, kdy to sklidis venku preci..nevim co na tom neni jasny...stejne tak fakt, ze identickej model (myslim tim ten samej rezan treba) sklizis kazdej rok v jinou dobu (tyden sem tyden tam) - to je dle tebe zpusobeno cim? hm? to je fuk, dal tu nehodlam zasirat kolegovi tema, az to provedes, nezapomen pls prezentovat;) muzem se pak bavit tam. diky
Časlove
Tak k týhle diskuzi:
Uplně zásadní věc proč jsem to přepnul hned na 12/12 je ten důvod, že jak jsem čekal jestli se Deep Chunci daj do kupy, tak to narostlo víc než jsem čekal, tak jsem to musel co nejdřív zarazit!:)
Jinak já osobně si myslim, že to cenu nemá a to hlavně proto, že to budu křížit, tady mi stačí vědět, že outovky jako Purpurea, nebo The Purps začínají nakvétat někdy v půlce srpna, zato Chemdog, D.Ch., MK začínají nakvétat až v první půlce záři. Právě proto to křížim a z výsledku zkusim vyselektit už venku to co bude odpovídat mejm požadavkum a to si zamatkuju, pokavat se něco dobrýho najde...
Jinak to zkracování periody by mělo cenu, pokavat by někdo chtěl selektovat model na ven pod lampou, ale proč to dělat složitě, když to jde jednoduše!

Jinak 24.1. jsem přepnul a kupodivu i přes pestrost modelů se mi to daří udržet v jedný rovině. Už jsem objevil pár samců i samic a to hlavně v řadě Purpurei. Jinak dostávaj 1,3ml/l, krom jednoho Chemdoga a D.Ch. ty jsou nějaký náchylnější a dostávaj poloviční koncentraci. Myslim, že tak do tejdne bych už mohl zradukovat na konečnej počet kytek...
Časlove
Tak dnes jsou holky a kluk:) 16 dnů na květu. Přepínal jsem, když měli cca 30 cm, no trochu jsem to neodhadnul, ted maj asi tak metr a za chvíli se mi nevejdou do boxu, jestli ještě budou pokračovat...
Jinak nakonec zbylo 5 samic a jeden samec.

Chemdog IBL #3(samec):
Podle listů skoro čistí indika, ale stavbou spíš sativoidní. Je to strašnej smraďoch, je cejtit víc než všechny holky dohromady, tak snad bude stát za to!:)
Časlove
Purpurea Ticinensis #1:
Tahle je ze všech nejvíc sativoidní, ale v nákvětu je tak 2 dny před dalšíma dvěma, špičky listů v květu už se pomalu zabarvujou do fialova:).
Časlove
Purpurea Ticinensis #4:
Trošku víc indikovejch znaků, ale sativa stále převládá.
Časlove
Purpurea Ticinensis #2:
Tahle holka má nějakou vadu chlorofilu, či co to je. Občas se na listech vyskytujou jakoby mapky bez zelenýho barviva, nebo spíš jsou ty místa takový vybledlý...
Normálně bych ji dávno vyhodil, ale oproti předešlejm dvěma daleko zajmavějc a intenzivnějc voní a i když ji člověk chytne za stonek, tak má pak uplně olepený prsty. Ale na druhou stranu je co se týče květu na tom nejhůř... Uvidí se, kdyžtak ještě poletí!:D
Časlove
Nebula:
Ta je parádní, má obří listy a oproti ostatnim se tak strašně nevytáhla:).
Časlove
MK-Ultra:
Tahle kytka je nejvíc idální, parádně rozvětvená, hezky voní a je ze všech nejmenší. Už se těšim na křížence!



Hihi ted koukám na ty fotky a nic moc na tom neni vidět, příště vyfotim víc na světle!:D
Časlove
Chemdog IBL: dnes přesně 3 tejdny květu
mrakoplas
Ahoj,
parádně ti to jede, ta ztráta pigmentu -cholorofylu, by mohla být nějakým přítomným thai genem a prej to jsou většinou pak parádní chuťovky ,alespoň ,tak jsem to slyšel- nemám tento problém pořádně zjištěnej v odborný literatuře, mně se to dělá na Nebule ,ale nevim u ni zase původ ,takže těžko říci jestli to je ,jak někde i myslim říkal Hlava, třeba matkou z několikátého řízku ,kdy se podle většiny názorů co jsem četl může měnit původní genetická informace kvůli opakovatelnému stresu a následných kopíí. Ale u tebe to tímto nebude ,tak nevim....jestli můžou odlišné faktory vyvolat stejnou ,,vadu ´´

jinak ale Nebula je fakt paráda , po přepnutí mi taky vyjela minimálně a palice fakt ,takový přpláclý macatice a cukříky parádička, vůně sladká ,jahoda ,berry možná i ten med když zapojim víc fantazii :)

...jo a ty PT 1,4 se pěkně chytly ted se vyhřívaj pod CFL.....a vypadj zdravě

Jinak už chemdog přišel ,ale chcípnul a ten PK ječtě nevim...zatim to je vše v procesu:)
Časlove
mrakoplas: Čus! Tak jak mi to pomalu jede, tak nej se mi zdá ta P.T. 1, je z nich sice nejvíc sativoidní, ale kvete fakt rychle. Jinak, ale obě dvě by mohly bejt fajný, maj víc obsypaný listy (a ne jen "okvětní":D) než MK a i než Nebula. Vůně je taková ovocně sladká...
Škoda Chemdoga, ale ted v zimě se to dalo asi i čekat, ze Španělska dlouhá štreka...:)

RespectFlowers: No hele mám ho přímo v boxu, ale asi to byla docela chyba, měl jsem ho ted tak na tejden vyndat a pak ho tam zase šoupnout. Jak byly paldy v rozpuku růstu, tak tim opylenim se naprosto zasekly, přestali růst a už jen ženou semena. Je to škoda, bylo by se dalo líp rozpaznat potenciální výnos matek. Právě ta P.T. 1 kdyby se nechala ještě tak 5 dní bez pylu, tak by měla 20-30cm velký vrcholovky. "Nejhůř to odnesla" Nebula, ta začala nakvétat nejpozdějc, takže pálky nejmenčí... Ale tak zase nepotřebuju 1000 semen:), jen takovej postřeh, kdyby někdo chtěl zkusit něco podobnýho!
Časlove
citace:
Původní příspěvek od RespectFlowers
nejlepší je opylovat okolo 15-20. dne květu... no sem zvědavej jak se paličky zaseknou ještě. můžu počítat s kouskem pylu CH na p. maroc? asi se stihne ještě na letos něco ,) kdyžtak PM

Řek bych tak ten 15. den to mohl bejt, přesně po třech tejdnech jsem si všimnul "zárodků semen" a jedou fakt rychle, řek bych tak tejden a seká se:).
Jo jo nějakej pyl sem z toho sebral a ještě dosbírávám, moc ho nebude, ale spíš de o to jestli vydrží, moc bych na to nesázel...

Dnes 31. den květu

Chemdog IBL: Doufám, že jsem vybral dobře, vypadá krutopřísně:D chlapec... Tohle je jen půlka, zbylý 2 hlavní větve jsou ve váze na sběr pylu.
Časlove
Purpurea ticinensis #1: Moje favoritka, krásně obsypaná, až mě to zarazilo u outdoorovýho modelu...
Časlove
Purpurea Ticinensis #2: Oproti 1 má menší "paličky", ale taky nevypadá špatně, obě dvě spíš do sativy.
Časlove
Purpurea Ticinensis #4: Nakvétat začala nejpozdějc, ale paličky má největší a prorostlejší, listnatější, ale celkově zase spíš do indiky.
Časlove
MK-Ultra
Časlove
Nebula: Taky hezky obsypaná, ale paličky má nejmenší...
Anonymer
Čzusbus,

rastie ti to do krásy, zaujímalo by ma, ako je na tom Deep Chunk ? Pokiaľ viem, v crossoch je to obvykle pekne dominatná mrška, alebo sa mýlim? Som zvedavý, ako sa s tým popasuje pán Chemdog. :)

Zatím!
Časlove
citace:
Původní příspěvek od Anonymer
Čzusbus,

rastie ti to do krásy, zaujímalo by ma, ako je na tom Deep Chunk ? Pokiaľ viem, v crossoch je to obvykle pekne dominatná mrška, alebo sa mýlim? Som zvedavý, ako sa s tým popasuje pán Chemdog. :)

Zatím!

Čus!
No Deep Chunkové jsou už nějakej ten pátek na kompostu... Neprošli šulínci, jeden samec a druhá prostě nic moc slečna:).
Jedinej kros co mám s Deeep chunkem, 5 semen z loňska, řez od jednoho člena původem z Flowery fields Erdbeer právě prclej moc hezkym samcem D.Ch., takže se uvidí jak moc to bude znát...
Loni jsem měl jednu slečnu D.Ch. venku, květ nastoupil docela pozdě, ale zase krátkej, takže to nakonec docela dojelo, ale já sem to právě bral spíš na mix s něčim dřív dozrávajícím, tak se uvidí, třeba se letos něco najde!:)
Časlove
Ták už sem posekal, zraní semen trvalo sakra dýl než jsem očekával... Kytky už jsem nefotil, v podstatě už nebylo moc co fotit.
Cca před tejdnem jsem vydloub 2 semena z Purpurea Ticinensis #1 a hned dal klíčit, jedno se chytlo, jedno to nedalo. Potřebujou si ještě trošku odpočinout:).
Zatim si mrška lebedí s modely na indoor selekci pod 125w a jestli to nebude chlapec, tak poputuje ke kamarádce na zahradu, kde má možnost vyrůst do obludných rozměrů:).
Další příspěvek asi až v létě až bude co hodnotit...
Časlove
Tak jelikož lonskej testovací rok dopadl velice úspěšně (http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=3), tak jsem se rozhodl v projektu pokračovat a letos udělat řádnější selekci a popřípadě další generaci.
Klíčit jsem dal 10.6., použil jsem jen ty semena co praskly do 48 hodin, což bylo 30 z 33:D.
2.7. šly všechny holky ven, do tý doby byly pod 250w MH.
Konečnou velikost odhaduju tak na 120-180cm, tak uvidíme!

Opravdu jsem hodně zvědavej jak velký budou rozdíly mezi jednotlivejma phenotypy, přece jen z 30 kytek už se dá něco vybrat!:)











2.7.
Časlove
Celý pole na dvakrát, do jednoho záběru se to nevejde!:D
Časlove
A poslední fota z 10.7., docela se to rozjelo!:)

p.s. nehnojim, na růst určitě a v květu na to nejspíš kašlu taky!
Časlove
Ták kytky jedou docela slušně (většina cca 90cm), ale obávám se převahy samců. Našel jsem pouze 10 samic a zbytek bych tipnul spíš na chlapáky... Škoda, loni to bylo naopak!
Jinak mě docela překvapuje u všech kytek stejnej obrazec růstu, zrovna 2x vesele se to nevětví a hodně se podobaj tý nejlepší lonský. Celkově všechny rostou velice rychle oproti ostatním kytkám.









Časlove
Tak kytky rostou jako z vody. Daly to všchny cca na 180cm za 36 dní venku. Oproti ostatním křížencům jsou 2x takový!
Bohůžel ale pouze 11 samic. Nařezal jsem i 3 nejlepší (nevitálnější a nejsmrdutější) samce z toho jeden vede jako favorit na příští generaci, po přejetí rukou po stonku se nám prsty slepily jako u stříhání!:D
Časlove
Tak po skoro třech týdnech mě čekalo milé překvapení, všechny kytky mají přes 2,5m (2 měsíce růstu) a pomalu nakvétají! Miluju tohle místo!:D
Všichni samci zníčeni, zbývá 11 samic na selekci...

1. Celek před odsamčením. V pralese je postava měřící necelé dva metry:D.









2. Jedna z favoritů, zatim podle stavby...:)
Časlove
Tak menší update! Už to začíná bejt zajmavý, ale ještě to chvilku chce!:)

Co se týče mých postřehů, tak zatim je tahle várka 11 slečen to nejuniformější co jsem kdy jel, divný...

Růst: Větvení a rychlost u všech skoro stejný. Pozoroval jsem malý odchylky. Mám jedno pheno co se větví o trochu líp než ostatní, ostatek téměř identickej.

Květ: Nástup květu u všech cca posledních 5 dní v srpnu. Naprosto hotový si myslim, že budou 3. tejden v říjnu. Květy zatim vypadají hodně podobně jako lonská testovací samice. Netvořej velkou listnatou kolu, ale menší, jakoby golfový míčky s menšim počtem listů v pálkách, za což jsme velice rád, jelikož se tak zmírní riziko plísně. Oproti ostatnim modelum mají na 20. den květu znatelně víc pryskyřice.
Zatim pohoda!:D
Časlove
Jo ještě jsem zapomněl, dnes jsem provedl kontrolované opylení dvou samic, té nejlíp se větvící s většíma páličkama a nejsmrdutější!:) A jako samce jsem vybral zase dva, největšího a nejvitálnějšího a zase smradocha.
Časlove
Pozdějc
Pheno 5, kosa 20.10.
Časlove
.
Časlove
.
Časlove
Jen takový malý výkřik do tmy :)

Tahoe alien F2
(od 2.3. testovací klon v temnym sklepnim okně :D)


Už se nemůžu dočkat až ho uvidim v akci při řádnym světle!:banana:
Rákosníček
ou pěkně pocukrovanej samec! :D držíš ho? docela bych tim prcnul nějaký ty svoje alieny, měl jsem pár samců, ale teda necukroval ani jeden :D
Časlove
citace:
Původní příspěvek od Rákosníček
ou pěkně pocukrovanej samec! :D držíš ho? docela bych tim prcnul nějaký ty svoje alieny, měl jsem pár samců, ale teda necukroval ani jeden :D

Je strašně pocukrovanej, nato že na něj skoro nejde světlo :D. Vypadá to tak nějak na mix pheno, po Tahoe og je ta stavba, listy a internody jako og, ale cukr jako Alien kush :). A zasmrádá taky dost, částečně nakysle, podobně jako Lerrda:), ale pak je tam ještě něco jinčího, takovýho ostrýho... :)
Jinak jo, drží ho ted náš známej a v létě se zase vrací ke mně.
Rákosníček
citace:
Původní příspěvek od Časlove

Je strašně pocukrovanej, nato že na něj skoro nejde světlo :D. Vypadá to tak nějak na mix pheno, po Tahoe og je ta stavba, listy a internody jako og, ale cukr jako Alien kush :). A zasmrádá taky dost, částečně nakysle, podobně jako Lerrda:), ale pak je tam ještě něco jinčího, takovýho ostrýho... :)
Jinak jo, drží ho ted náš známej a v létě se zase vrací ke mně.


no třeba ten larry x puprs ani nevoní :D to je smrad jak 3 dny starý ponožky :D a s tou sílou jsi měl pravdu, možná je to už i na škodu :D

tak hlavně, že ho držíš! líbilo by se mi tim prcnout toho mýho nejpocukrovanějšího aliena :frog:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma