Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Čtvrtý IN/600W/coco/hesi/OB,HB,WS - Klikni zde pro originální téma
kopi
1/18/6
Opět jsem tu. Všechno stejné jako v předchozím kole. Řezy mi zajistil kozzy, diky za ně. Musím podotknout že byly krásný. Přesazení snad skousnou všechny. Snad to vyjde a bude v létě co pukat :) Zdar
kopi
Zdarec všichni, přikládám fota současného stavu kytiček. Zhruba týden byly pod petkama. Jak říkal matkař, potřebovali max. vlhkost a to jedině tak šlo. Výkonnější zvlhčovačku budu řešit o letní pauze. Ted je tam za tmy 85% a za světla 60%-70%. Do budoucna chci místo jedno, tří membránovej nebler, kterej bude v barelu mimo box.
Zálivka: pH 5,6-5,8 EC 1,0-1,1
Začínaj se hezky zelenat. Dám jim zhruba 23 dnů růstu. Zaštípávat tentokrát nebudu nic.
Sjedu tenhle lán a hurá na outík :D Tak čus
kopi
Zdar, nešly mi vložit všechny fotky, tak aspon něco z dění u mě. Jedna prostřední kytička se přestala táhnout, myslím že z důsledku přelití. Tento týden jim nechám ještě dlouhé svícení a ten následující budu každé dva dny snižovat. Takže květ začne zhruba za 14 dnů.
kopi
Včera jsem málem vytekl při snaze vložit pár fotek :D Pomalej net je zlo. Velká většína vypadá hezky a zdravě. Kdybych nebyl hovadoU a nepřelil je ze začátku, nemusela být jedna opožděná. Proto jim všem dám ještě týden a potom to postupné ubrání světla. Ted zalívám 4x týdně a dávám zhruba 1,5dl zálivky na kytku.
Další dva kousky se hned po startu začali brutálně větvit od vrcholků. To by mi divné nepřišlo. Ale na těch nových, rychle se táhnoucích výhonkách rostou dosti zdeformované listy. Doufám že jsou jen v šoku že musí růst :D Snad se to časem vytratí.
Ostatních 17 kytiček valí a to doslova. Za týden jsem tu.
kuba
není decka apůl na kytku málo? já osobně leju půl litru a v květu i 0,75
kopi
Nevím, 1-1,5dl každý den bylo moc. Ted maj tři dny z týdne na sucho. Budu přidávat postupně a v květu bych to viděl v těchdle 4,5l květnících na 3-4dl obden na kvído.
Naštěstí na to přelití zareagovala negativně jen jedna a i ta se už rozhýbala. Uvidíme, je to individuální.
kopi
Zdar holky a kluci. Po týdnu se opět dovoluji a přikládám nějaké ty fotečky. Dneškem počínaje jim v následujícím týdnu postupně uberu světlo (1den/-1h) a od příští neděle už budou frčet na 12/12. Kytičky ted mají +/- 25cm a myslím že se minimálně ještě jednou tolik vytáhnou. Jsem zvědav jestli to postupné ubírání světla bude mít na něco vliv. Předpokládám že mi to dá menší nádskok, v květové fázy.
kopi
Lampa je zhruba 50cm nad vrcholkama. Všechno jde jak má, teda si to aspon namlouvám :D Za týden na viděnou, při květovém startu.
kopi
Zdravím, přesně před měsícem jsem si je dovezl a zasadil. Dneškem počínaje odpočítávám květ. Za těch třicet dnů měly rožnuto cca. 525 hodin. Poslední týden jsem jim světlo postupně bral a dnes maj poprvé 12/12. Kytičky jsou velké asi 40-45cm. Výbojka od vrcholků 40-60cm. Teplota v boxu 18-26°C. Vlhkost nějakých 60%. Včera dostali poprvé květovej complex.
kopi
Achjo, ještě aspoň 60... Doufám že na tvrdo :D
kopi
Zdar, mám tu novinky v podobě obrázků :satan:
kopi
no coment :slizoun:
kopi
Brej večír, přikládám fotky z dnešního patnáctého dne květu. Maj 60-65cm. Vlhkost 45-55%. Zvlhčovačka odstavená, místo ní sem tam šoupnul malé el. topení s regulátorem. Za tmy je tam příjemných 21°C.
kopi
Zdar, Kytičky jsem před pár dny ještě malinko protrhal. Dnes poprvé zalito s PK. Jsem zvědav co to předvede v následujících týdnech.
kopi
:leaf:
kopi
.
kopi
.
kopi
Zdar, pozdě, ae přece. Někdy hold nepřemýšlím. Dík Jagditrax za našeptávání :-D Zmenšený fotky sem jdou přímo samo.
V boxu začal poslední týden s PK. Od příštího týdne jen AH Final Solution. Podle mě většina vypadá dost hezky.
Vlhkost 40% celý den a teplota 24°C den / 20°C noc. Jinak dík za trpělivost a pěstům zdar.
kopi
-
Foto report sem nejakej hod :-) sem celkem zvedavej
kopi
Jo, kdyby to šlo, už tu byly včera. Nechcee se to nahrát, ani po jedné fotce. Nevím zda je chyba u mě či v serveru. Dám kafe, prda a zkusím to na podesáté jestli to sem nacpu. Když ne, tak bohužel...
tak to hod jinam a dej sem link:-)
kopi
Kam jinam? Já zas tydle kouzla neuvládám :D Sere mě že to nefachá, zkusím to zítra třeba
kopi
:wink:
jakto ze to mas tak zluty kamo jim asi moc nesolis ? chtelo by to vic zradla
kopi
Ty co nejvíc jedou do květu hold víc žloutnou. Dostávaj dávky co uvádí hesi na lahvích. Tentokrát hnojky moc nekombinuju a oproti přechozím kolům mi přijdou z velké části zelené. Podzimu neporučíš ;)
to bude asi tom ze malo hnojis na to ze to mas 43 den na kvetu tak nic moc mohl by jsi to mit podtatne lepsi kdyby jsi jim dal trosku vic nazrat a pokud mas kokos tak sem koukal ze ho nechavas nejak moc vysichat coz je zakladni a nejvetsi chyba
kopi
I kokos by měl proschnout si myslím. Zalívám každej den, jeden den v týdnu maj nasucho. Každá žere jinak, +/- 2dl rozdíl množství zálivky na květník. A je skoro konec, takže neřeším. Nejsem profi zahradnik a na kvantitu moc nehraju. Víc než třista gé tam mít budu, doufám.
Dělám i něco dobře? :D
dartk339
Čau ten povlak na listech je padlí?
jo no na ten povlak sem se chtel tayk zeptpa nevypada to vubec zdrave ty kytky ja mit takovy rosrtliny tak si to jdu asi hodit,jde videt ze si jedes svoje a moc te nezajima co ti kdo rika ja uz na kokosu pestuju asi 8. kolo jen tak pro zajimavost a u tebe de videt ze si s tim jeste moc rady nevis poradit nechces:-) tak k cemu je pak tenhle tread jenom na koukani jat to ku..vis:-) nic proti jen sem ti chtel trosku poradit bouzel asi nemas zajem tak ze tod odemen vse:-)pestu zdar http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=5

:rejp: foto ve stejnej den jako to mas ty,jinak u tebe to vypada spis jak po 14 deni proplachovani vodou kokos nesmi nikdy vyschnou protoze potom kytka prestava prijimat ziviny a prijima jen vodu hlavne se kokos nikdy nezaliva cistou vodou a vetsinou se soli 2x tolik i vic jak na hline proc mit 300g kdyz muzes mit 400i vic :banana:
kopi
Padlí jde z listu sfouknout nebo prstem setřít? Jestli jo, tak je to padlí nebo zaschlá voda.
Hey FanTomas, nemusíš koukat jak to kurvim. Proč jsi odborně neradil od začátku growu a začínáš 14 dnů před koncem? Víš prd co tam bude a nebude, stejně jako já. Jinak dík za mínusku. Mám tě v paži
ganja-steve
ja myslel, ze ten povlak je pryskyrice:D
Zdravim,vypada to hezky,ale zarazi mne,proc nedas rostliny dal od sebe?proc je neposunes dal ke krajum?na fotkach je videt,ze tam je jeste znacna rezerva.
kopi
Pěknej den všem, pokusím se stručně odpovědět

ganja-steve: Kytky jsou orosené pryskyřicí, ale je fakt že na některých listech sem si všimnul bílého poprašku. Nedávno jsem je opláchnul vodou s kapkou jaru a částečně sem to smil. Natáhnout kompresor, tak bych je ofouknul tlakem a tím očistil. Za pár dnů je stejně oholím od všeho co je na víc.

benji chaouat: Víc prostoru by bylo snad jen na levé straně boxu. Z ostatních stran je tak 10cm mezi květníkem a stěnou. Momentálně je na té levé straně topítko, eletrika a dva velké ventilátory. Velké stínidlo mi přijde taky dost nepraktické do tak malého prostoru. Při letním repasu bych chtěl zásuvky šoupnout ven, ventilátory nahradit nahradit menšíma, rovněž zvlhčovačku bych měl rád venku a i stínidlo asi obměním. Přemýšlím nad cooltubou. Udělat těch pár věciček, prostor by se mi do boku zvětšil aspon o těch 30cm. Ptám se: Bylo bylo by to 6kilo v tubě lepší, efektivnější než jak je to ted? A při stejné poloze vybojky v jaké je ted, usvítí tu plochu 150cm?

Zdokonalovat je co, i co se starání o osazenstvo týká. Rostou mi hezky myslím, s květem je to horší, ale to u mě platí i u outdoor pěstování. Ae jak řikam, sranda musi byt :)
komu neni rady tomu neni pomoci plisen bych teda urcite nehulil:) a radit od zacatku sem nemohl protoze sem si to zacal cist asi tyden spatky jenze ty si stejne jedes svoje a nici nazory te moc nezajimaj:smash:
kopi
FanTomas, kámo, klidně budu pukat tvoje hůlo jestli ti nešmakuje to moje :D K mojí plísni se ty nikdy nedostaneš.. Pořád řešíš co jedu já. Jo, jedu svoje. I když někdy vypadám jako debil, tak si s velkou oblibou osahám i neúspěch. Poseru 1 pěst, druhej, ... , pátej, ale při desátým můžu posrat Tebe, FanTomasi :D

a jak píšeš "komu není rady, tomu není pomoci, cítíš se jako ten od koho žádám maximální pomoc? Jsi kritik; ale to k tomu patří. Tak příště tady bud od začáku laskavě :D
ganja-steve
a rosis je jeste nebo ne? obcas to dela neco jako vodni kamen(nejaka usazenina z vody)
kopi
Jen vrůstu sem rosil, ted tak po 5 týdnech tou jar. vodou. Nějak to dojedu...
jo neboj priste se zkusim zapojit od zacatku a budu se snazit aby to nevypadalo ze ti hazim kladcky pod nohy,stejne si myslim ze mne poseres uz 3. pest chlape:injured: ja ti drzim palce tak to neber ze se snazim bejt nejak chytrej nebo ti ti radim jen abych pruditl. proste mne jen zajima pest na kokosu se vsim vsudy a chtel jsem jen trosku vyppichnout nejake tvoje chyby,mozna je to kritika ale jak rikas i kriktika k tomu patri tak se hned necerti:-) a priste se polesi:-)
alpa
tohle je maximalni zamoreni plisni[padli]...cece ty to chces kourit? nebo snad chces aby to nekdo kouril? vyhod to prosimte !
jinak znam paradni byinku kterou muzes pouzit na postrik proti plisni klidne den pred sklizni a je 100% likviduje spory skoro okamzite tak kdyby jsi chtel poradit staci se jen zeptat :-),ale pokud jak rikas to uz nejak dojedes tak preji prijemny pokoureni plisne:babovka:
kopi
Tak po 30 dnech růstu, 57 dnech květu a 3 dnech tmy jim odzvonilo. Během flushingu sem aplikoval dvakrát bylinky v postřiku, jak je doporučováno víše. Na fotkách je 9x HB. Nejvyšší měla 75cm.
kopi
OB
kopi
WS

Jinak sekl sem je včera, 14 dnů budou schnout. A bez tipů pls.... :)
Samulele
No hej chytraci a "zazracnu bylinku" neuvediete :D inak ja som tiez kokos doj*bal :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma