Dan.Bass |
citace: |
Původní příspěvek od Koloušek
My samozásobitelé z groweru prodáme za dobu než sklidíme znova, asi tolik co opravdovej dealer rozprodá během dne/ max dvou ve většim městě:-)
|
Negeneralizuj, prosimtě! Peněz sice v žádným případě nemám nazbyt a kdejaká kačka by se mi hodila, ale nikdy jsem vlastní konopí nikomu neprodal, čestný skautský! :) Jenže zase nejede indoor, tam je to pravda trochu o něčem jiném... |
|
|
|
Na trave mi nevadi nic a nesere me nic ani na tom,jak na ni pohlizi jini a uz vubec me nesere to,co sere na trave ostatni.nasranost je podle mne slabost a temto emocim se snazim nepodlehat.tim,ze jsem nasranej na něco, jsem vlastne nasranej sam na sebe a svoji slabost........nebudu to rozepisovat.kvuli tomuhle vlastne nepisu.strasne me bavi,jak se posledni dobou meni povaha tohohle fora.jeste pred nedavnem nepamatuju,ze by se o prodeji(dealerech) psalo takhle otevrene a kdo na tuhle vlnu najel a jen se k tomuhle problemu trochu stocil,byl hned usmernen do nalezitych mezi,popripade mu(v horsich pripadech byl smazan ucet).Jde o to,ze v posledni dobe citim tuhle nasranost bohužel u administratoru a Modu na tomhle foru(ne vsech,mam tady i oblibene kolegy :-)) .jen nechapu proc kluci?kam se ztratila puvodni myslenka tohohle fora?pokud to takhle povede dal,tak tomuhle foru nedavam moc nadeji do budoucna...samo,ze navstevnost a pocet clenu bude stoupat,ale uroven pujde do prdele.zacnete tohle forum provozovat s radosti,laskou a dobrym pocitem z odvedene prace,jinak je to na nic.souvisi to s celkovou urovni groweru,ne jen pohledu na vec prodeje travy apod.kdo chce,at prodava,kupuje,smeli s travou,huli,nehuli.Je to jeho vec.On musi uznat,jestli je to pro nej prinos,nebo brzda.ja jsem prodaval a netajim se tim.Ale vracim se k pestitelove desateru,kde na prvnim miste stoji:Neprodas!s timhle jsem zacal pestovat a u tohohle taky koncim.mezidobi bylo moje vlastni selhani,ktere mi krome prasuli nedalo vubec nic,naopak mi sebralo svedomi,cest,hrdost,svobodu a ja nevim co jeste.dnes uz nejakou dobu vim,ze neprodam ani,kdyby mi prachy nekdo vnucoval.prodavat travu je podle mne slabost ,kterou nemam nikomu za zle,protoze vim,ze ten clovek k tomu vyrovnat se s tim jeste nedozral.Jen tim prichazi o krasu z pestovani a unika mu podstata pestovani travy a jejiho uzivani. |
|
|
|
Původní příspěvek od benji chaouat
Na trave mi nevadi nic a nesere me nic ani na tom,jak na ni pohlizi jini a uz vubec me nesere to,co sere na trave ostatni.nasranost je podle mne slabost a temto emocim se snazim nepodlehat.tim,ze jsem nasranej na něco, jsem vlastne nasranej sam na sebe a svoji slabost........nebudu to rozepisovat.kvuli tomuhle vlastne nepisu.strasne me bavi,jak se posledni dobou meni povaha tohohle fora.jeste pred nedavnem nepamatuju,ze by se o prodeji(dealerech) psalo takhle otevrene a kdo na tuhle vlnu najel a jen se k tomuhle problemu trochu stocil,byl hned usmernen do nalezitych mezi,popripade mu(v horsich pripadech byl smazan ucet).Jde o to,ze v posledni dobe citim tuhle nasranost bohužel u administratoru a Modu na tomhle foru(ne vsech,mam tady i oblibene kolegy :-)) .jen nechapu proc kluci?kam se ztratila puvodni myslenka tohohle fora?pokud to takhle povede dal,tak tomuhle foru nedavam moc nadeji do budoucna...samo,ze navstevnost a pocet clenu bude stoupat,ale uroven pujde do prdele.zacnete tohle forum provozovat s radosti,laskou a dobrym pocitem z odvedene prace,jinak je to na nic.souvisi to s celkovou urovni groweru,ne jen pohledu na vec prodeje travy apod.kdo chce,at prodava,kupuje,smeli s travou,huli,nehuli.Je to jeho vec.On musi uznat,jestli je to pro nej prinos,nebo brzda.ja jsem prodaval a netajim se tim.Ale vracim se k pestitelove desateru,kde na prvnim miste stoji:Neprodas!s timhle jsem zacal pestovat a u tohohle taky koncim.mezidobi bylo moje vlastni selhani,ktere mi krome prasuli nedalo vubec nic,naopak mi sebralo svedomi,cest,hrdost,svobodu a ja nevim co jeste.dnes uz nejakou dobu vim,ze neprodam ani,kdyby mi prachy nekdo vnucoval.prodavat travu je podle mne slabost ,kterou nemam nikomu za zle,protoze vim,ze ten clovek k tomu vyrovnat se s tim jeste nedozral.Jen tim prichazi o krasu z pestovani a unika mu podstata pestovani travy a jejiho uzivani. |
no nevim zase si nedovedu predstavit jak vsichni otravujou kdyz das znamemu sak. heh spise dovedu :) on ma skero, jak vosy na med. jinak k tematu. sere me kriminalizace a diskriminace MJ.cim je konzument mladsi tim vice bere MJ jako koreni na pizzu a je z ni tzv prestupni droga pac jsou degeni. hh chtelo by to zalozit v cr samostatny growersky stat :D |
|
|
Maxeaux |
Původní příspěvek od benji chaouat
prodavat travu je podle mne slabost ,kterou nemam nikomu za zle,protoze vim,ze ten clovek k tomu vyrovnat se s tim jeste nedozral.Jen tim prichazi o krasu z pestovani a unika mu podstata pestovani travy a jejiho uzivani. |
nesuhlasim. je kopa ludi ktori pestuju s laskou a respektom k rastline a pritom cast z growu predaju. nechapem co to ma spolocne so slabostou. A vlastne aka je podstata pestovania a hulenia? IMO je to len uhol pohladu |
|
|
Hlava |
Původní příspěvek od panewfs
Souhlasím s Petem, dealerské kydy tady nemají na fóru co dělat. Pod přestupkem za 5kytek zasaď , pěstuj a raduj se. Bohužel existuje něco jako nabídka, poptávka z čehož plyne tohle svinstvo...Každý bohužel ani dnes nemá možnost pěstovat a toho zneužívají larvy dealerský. Pěstování marihuany je součást mýho života už docela pár pátku, je to koníček a kvůli staré bych sní nepřestal, radši bych byl sám a neomezovanej. Eště, že je spousta fajn ženušek, které mají mozek.. A nikdy sem nepřemýšlel nad tím, viz. příspěvek od Mad Lion, NÁKLADY?! Vím kolik sem do toho letos dal, ale každý koníček něco stojí, takže jestli pěstujete proto, aby jste prodávali kvůli navrácení nákládů growu, tak nekupujte drahá hnojiva, atd..atd, tím nebudou náklady. Nojo, ale to by nemuselo být o tom, že pěstitel dealer, kterej nakoupí tunu sraček, aby měl ty největší šišky pod sluncem, tím pádem největší výnos pod sluncem, a tím pádem nejvíc zboží na prodej to bere už od začátku JEN JAKO BUSSINES. Pěníze za grow sem nikdy neřešil, když vlítnu do fóliáku a vidím to, tak jen za ten pohled je to 100krát zpátky..V hospodě necháš za sezónu 5krát tolik a pokom bys to chtěl? Opici z chlastu můžeš prodávat.., ale bach nato - to je obchod se zvířaty |
Takze mam A-wing , sodik 600w , hnojim Biobizz , substrat Biobizz , ofuky , zvlhcovačku , filtry mam proste vymakanej system = sem dýler
Tak mam alobal misto stinitka , svitim wolframem 100w , do kvetniku misto hnojeni chčiju , občas kytky ofoknu novinama a zavlhčim tim že je poprskam = nejsem dýler
Takhle si to predstavuješ ? To ale jsme tady dyleři skoro všichni . Trochu premejšlej , naklady proste jsou , stejne jako lidi kteri si nikdy nic nevypestujou , ne ze by nemeli misto čas atd , ale proc by to delali kdyz si to muzou koupit ? Máš auto ? A proc sis ho nevyrobil ?? ..aha ty znas nekoho kdo to umi lépe než ty ? Třeba škodovku že jo ? No a takhle je to se všim , takze si tady prestante nadavat do dyleru , diky Hlava |
|
|
WAMParjan |
klasická česká závist . . .že ti druzí mají víc a já mám pořád mín :D . . |
|
|
PfejrzManiac |
na trávě mě nic nevadí, proto ji asi kouřím, to je logické, ne?
a bavím se pozorovaním, jak typci co zde maj outdoory se snaží přesvědčit zapřisáhlé indooristy, že to jde bez investic. budu asi dvacátej, ale říkám že ne: jelikož žíju uprostřed tun betonu, každej den v práci, auto nemám, takže zasadit a nechat vyrůst jen tak? řekne mi někdo kde?
no kde, doma, ale to bez řádného vybavení nepůjde nejlépe, nebo vůbec.
no a takové vybavení neroste na stromě nebo ve skleníku:) takže se musí nakoupit, případně půjčit, ale lepší je určitě vlastní.
i kdybych se snažil setřit na všem možným, tak na setu 250 w se nechá 5 až 10 tyček, což s mojim platem a laxní povahou nešetří nejlépe.
pro lenochy, jak já je nejlépší na rozjezd vlastního samozásobitelského projektu úvěr (půjčka), půjčíte si kolik potřebujete a nakoupíte co potřebujete, pak samozřejmě splácíte, ale pokud máte práci a stálý účet v bance, není nic jednodušího a můžete si vlastně koupit vše, jak chcete.
a to že chodím do práce, platím daně a pěstuju si vlastní trávu ne venku, ale doma ze mě dělá potenciálního dealera, jak si tady někdo pořád pravidelně myslí je vrchol naivity a povrchnosti = co já udělám se svým výpěstkem může být takovým lidem u ....... otvoru
možná sem to tady trochu zopakoval, ale to horko dělá divy:) |
|
|
PLANTER |
nikdy neni dost :) :) |
|
|
fdsafsdfsdf252 |
vadi mi jak se na ni diva starsi generace a taky nekteri mladi .. a ty debilni skupiny na facebooku mluvi za vse .. nevim co si tim ti idioti chcou dokazat.je to super vec. sere me, ze docela dost lidi si nedokaze uvedomit, ze si nekde sednout zkourit se a v klidu kecat, nebo delat nejakou aktivitu, je 1000x lepsi, nez se s nejakou bandou namrdat do nemoty pred barakem a delat kraval celou noc.nemluve o tom ze hrozi otrava alkoholu ... predavkovani THC... jak vsichni vime ... je docela nemozne... :) jinak me serou dojezdy nekdy .. to je asi tak vse :)) mozna ze sem nenapsal co me na ni sere ale aspon sem se vyslovil :D |
|
|
Zahradník |
WAMParjan: Ty demente, nacosito hraješ?Už jednou jsem tě dojebal jak si prosazoval ty svoje vylízanosti a jediné naco ses zmoch mi dát "siláckou" červenou karmu:D(OSTUDA!) a totě furt nepřestalo srát?:D :D myslíš si že víš všechno nejlíp,možná tomu i věříš ale věříš těžkému omylu na který časem sám doplatíš,...už nemam cobych dodal:D |
|
|
WAMParjan |
Původní příspěvek od Zahradník
WAMParjan: Ty demente, nacosito hraješ?Už jednou jsem tě dojebal jak si prosazoval ty svoje vylízanosti a jediné naco ses zmoch mi dát "siláckou" červenou karmu:D(OSTUDA!) a totě furt nepřestalo srát?:D :D myslíš si že víš všechno nejlíp,možná tomu i věříš ale věříš těžkému omylu na který časem sám doplatíš,...už nemam cobych dodal:D |
já si nemám co obhajovat napsal jsem jenom pravdu :D ?? . . .a ty si mě dojebal ?? ty čuráčku ?zkus si tam přečíst co ti napsaly ostatní lidi ty vylízaná trosko :) . . .nemám co dodat . . . .
jen že za ty svoje hloupé kecy bys měl vyzasovat červené karmy 10x tolik . . . jo a nezapoměn se vymlouvat na to že si obět systému :D . . . |
|
|
Pohroma |
Mi na trave vadi to, ze se za ni zavira do kriminalu..... |
|
|
Dev1lagain |
Že neumí vařit a souložit,páč pak by to byla ideální partnerka :D :D |
|
|
Zahradník |
Původní příspěvek od WAMParjan
já si nemám co obhajovat napsal jsem jenom pravdu :D ?? . . .a ty si mě dojebal ?? ty čuráčku ?zkus si tam přečíst co ti napsaly ostatní lidi ty vylízaná trosko :) . . .nemám co dodat . . . .
jen že za ty svoje hloupé kecy bys měl vyzasovat červené karmy 10x tolik . . . jo a nezapoměn se vymlouvat na to že si obět systému :D . . . |
Nemám rád netolerantní lidi já sám jsem tolerantní jak to jen de... a oté trosce taky pomlč.Zažil jsem takovou hromadu extrémních zážitků,že kdybysje zažil ty tak skončíš na psychině!Zažil jsem to nejhorší peklo iten slastný ráj a vůbec nelituju toho že jsem kdy poznal drogy...Oklepává mě při pocitu žebych byl stejný zakomplexovaný ubožák jako ty coje na velkém omylu a myslí si žeje mistr světa.Pdívej se na takového uživatele HLAVA!vidělsi žeby do někoho bezdůvodně rýpal ?nebo žebyse snažil sněkým hádat?Ne!Protože ví,určitě zažil a má nějakou úctu a hrdost ..Ono kdybys něco zažil nemluvil bys takové blbosti .A mělbys conejdřív tohle pochopit než se svým silným seběvědomím postaveném na omylu stroskotáš a skončíš jako ta troska kterou si mě nazval...Cokoliv namě napíšeš špatného ti bezproblému vyvrátím a obhájím sito ..Adios a vyřeš si to cotě žere a neotravuj kvůli toho lidi okolo
Ps:Admini měli byste mu okamžitě upravit karmu :D ubýva motivace ji získávat když vidím že ji může mít takový trotl.:D mějte a nezlobte se kvůli některým hrubým výrazů:D |
|
|
Pflusik |
Na trávě mi vadí dost věcí a proto ji kouřím už jenom pomálu. To však nemění nic na tom, že bych ji v jakékoliv situaci obhajoval před tmáři a pokrytci... A pěstování je samozdřejmě koníček, na kterej nedám dopustit |
|
|
irdzi |
me vadi akorat kdyz dojde:) ... jinak s ni zadny problem nemam.) |
|
|
corleone |
nejvic mi vadi pri sklizeni, ze je z toho takovej bordel..kdy clovek ostrihava palicky z outu od listi, tak je to peklo...vetsinou mi to vyjde, ze je uz snih, tag ze musim ocesavat doma v pokoji...vsude drobounky listi...no des |
|
|
OutDoorEr |
porad rikam...musíte hulit pro zábavu a ne pro to aby ste zahnali depku nebo tak...mnohem lepší pocit máte druhej den z ganje,kdyz se zjebete s kamaradama a vysmejete plíce,než když vas neco mrda,nevis co tak se des zhulit... |
|
|
ween |
dovolím si nesouhlasit pane OutDoorEr.. řekněme, že hulím proto, abych "zahnal depku" - v mém případě chronickou depresi, kterou trpím cca od 14ti let (je mi 31, aktivně hulím od roku 2008). moje lékařka mi sdělila, že kdybych žil např. v Kalifornii, chodím si pro hulení na předpis do lékárny... se asi stěhuju kua... .) |
|
|
|
Původní příspěvek od ween
dovolím si nesouhlasit pane OutDoorEr.. řekněme, že hulím proto, abych "zahnal depku" - v mém případě chronickou depresi, kterou trpím cca od 14ti let (je mi 31, aktivně hulím od roku 2008). moje lékařka mi sdělila, že kdybych žil např. v Kalifornii, chodím si pro hulení na předpis do lékárny... se asi stěhuju kua... .) |
zajimavy,pomaha ti to?podle me je to stejny jak s chlastem.depku zazene,ale kdyz si strizlivej,tak se vrati,takze bych spis hledel,jak se depky zbavit vuli a postojem k sobe,nez si ji jen takhle oddalovat.pokud je clovek stastnej a dokaze se radovat jako strizlivej,tak je huleni paradicka a nadherny zpestreni.pokud clovek neni vnitrne spokojenej za strizliva,tak je tady problem a ten nevyleci ani leky,ani travka.jen oddali. |
|
|
ween |
ahoj benji ch. díky za reakci.. omlouvám se za delší výýýbliv, ovšem není jednoduché to popsat. kdo nemá zkušenost s dlouho-trvající hlubokou depresí, asi nepochopí.. vůlí a postojem jsem to lámal od 14ti let, to jsem neměl ani ponětí, že něco jako deprese je, prostě jsem přežíval.. vůle selhala poprvé ve čtyřiadvaceti letech, násobeno stresem z náročné práce jsem se složil, nejdříve fyzicky, pak psychicky (od té doby jsem se začal léčit). vyzkoušel jsem různá antidepresiva (některá s fakt hustými vedlejšími účinky) než jsme s doktorkou našli optimum..
pak jsem, asi v šestadvaceti, semo tamo přišel do styku s trávou, ze začátku nic moc (nezvyklý stav, vše je potřeba si osahat, že?) , ale po seznámení se - okamžité účinky co se mé osobnosti týče.. jakoby "přepnutí" mozku... i v nejhorších stavech mizí sebemrzkačské myšlenky, sebepodceňování, negativní myšlení... stává se ze mně řekněme "normálně uvažující člověk"... za dobu co aktivně hulím (nepřeháním to, a zásadně ne v práci), jsem snížil dávku antidepresiv na polovinu. btw - pracuji jako designer, nejlepší věci vymyslím po práci, po prvním brčku.. asi tak.. doplňující dotazy? .))
btw2 - mám prostudováno snad všechny prameny dostupné na netu, co se hulení a deprese týká. anglické, americké studie od 19tého století, svoji doktorku jsem poučil a vzdělal .)) posílám dotazy lidem, kteří snad mají k problému co říct.. prostě se vzdělávám v oboru.. |
|
|
Cortski |
Vadí mi, že když experimentuju s psaním (básně, texty, povídky, všelijaký střípky), šrotí mi to rychleji než píšu a musím žít s pocitem že mi mezi prstama protekla spousta nosnejch nápadů, který už nikdy nikdo neuvidí :) Jinak nic co by už nebylo zmíněný. |
|
|
Pflusik |
Původní příspěvek od Cortski
Vadí mi, že když experimentuju s psaním (básně, texty, povídky, všelijaký střípky), šrotí mi to rychleji než píšu a musím žít s pocitem že mi mezi prstama protekla spousta nosnejch nápadů, který už nikdy nikdo neuvidí :) Jinak nic co by už nebylo zmíněný. |
Jak řekl Macháček: "Hulení ve smyslu inspiračního zdroje podle mě nemá budoucnost " :D |
|
|
Cortski |
Původní příspěvek od Pflusik
Jak řekl Macháček: "Hulení ve smyslu inspiračního zdroje podle mě nemá budoucnost " :D |
:D Mno při troše snahy se něco přitáhnout dá, ale pak to musíš s čistou hlavou zrekonstruovat a případně vyškrtat takový ty nápady, co ti přijdou geniální v tu chvíli, ale vyklubou se z nich za střízliva úplný triviality nebo nepochopitelný bláboly :) Minimálně nápad na fabuli se dá s ganjou vytvořit dost dobře... Nedávno jsme zkoušeli improvizovaný divadelní představení a taky to stálo za to :)) |
|
|
HorrigEn |
Původní příspěvek od ween
ahoj benji ch. díky za reakci.. omlouvám se za delší výýýbliv, ovšem není jednoduché to popsat. ZKRACENO :) |
čau, fajn, že ti ta travka pomáhá člověče!
osobně jsem taky řešil (a řeším) podobný problém. musím říct, že u mě byla tráva spíš prostředek k sebereflexi. jasně, že né jen to, taky kupa pohody,smíchu,cesta k alternativní kultuře,myšlenkám,lidem..) ale co si budem povídat, díky zelí vyšlo na povrch to, co mě nejvíc sere a drtí moje koule. když zná člověk problém, časem najde i příčinu a pak už se s trochou snahy dostane na dobrou cestu k růstu. za poslední rok se to zlepšilo, jak to říct, hodně :D zkoumám život,meditace,náboženství a skrze tohle všechno sebe,svoji intuici a svobodu. ješte mi kousek(:D) chybí abych mohl říct, že jsem fakt nezávislý, oproštěný od všech sociálních pout a nástrah ega, čistě sám sebou, ale už ted se směju, ostatním i sám sobě a vím že jsem zamířil přesně :)
jo ještě příklad ku dodání vážnosti,brekeke
Self-observation brings man to the realization of the necessity of self-change. And in observing himself a man notices that self-observation itself brings about certain changes in his inner processes. He begins to understand that self-observation is an instrument of self-change, a means of awakening.
doporucena literatura:
miguel ruiz,odpouštim si,kundalini a cakry,sethovy promluvy,cokoli -zen,tao,osho,chuang tzu,konfucius,lao-c,gurdjieff,bukowski ATD :teef: |
|
|
Dan.Bass |
Už delší dobu mě vadí / mrzí, že opravdu dobrej setting se mi podaří vychytat vždy jen o samotě, tedy na osobáčka. Ono je totiž většinou nad lidský síly dostat určitej počet určitejch lidí na určiý místo v určitej čas, že... |
|
|
Bandita |
Prestal som ju uz hulit,takze nic
ale vadilo mi rozbúchane srdce a stavy uzkosti, viem ze to bolo vyvolane psychikou,mam asi tazsie obdobie.
Mozno sa raz k tomu vratim. No aj tak ,zazil som si s nou aj vela vela dobreho a krasneho... |
|
|
Pflusik |
Původní příspěvek od Bandita
Prestal som ju uz hulit,takze nic
ale vadilo mi rozbúchane srdce a stavy uzkosti, viem ze to bolo vyvolane psychikou,mam asi tazsie obdobie.
Mozno sa raz k tomu vratim. No aj tak ,zazil som si s nou aj vela vela dobreho a krasneho... |
Podobné |
|
|
|