Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 2 [3] 4 5 
Co Vám na marihuaně vadí? - Klikni zde pro originální téma
hyde:u me to vyustilo v to,ze jsem prestal chodit mezi lidi.Vidim je jen z auta,nebo v obchode.Moc uz toho s nima ale nenakecam a beru to jako pozitivni vec :-) opravdu nejlip se citim kdyz jsem doma s rodinkou,nebo kdyz se staram o zvirata,nebo kdyz jsem se psem v prirode......prispusobil jsem tomu i svoji praci.Moh jsem jit delat za vic penez do velkeho kolektivu mladych lidi nenarocnou praci,ale ja sel delat za min to co me bavi a jsem jedinym zamestnancem :-)
Absenci komunikace,resim navstevou groweru.S klukama tady prodiskutujeme globalni i domaci problemy,navrhnem nejlepsi reseni a je mi hrozne fajn :-)

co mi vadi? ze odkladam opravdu dulezite veci a jednou na to dojedu.Ta kytka za to ze jsem slaboch urcite nemuze.Vic mi dala tak drzim hubu :-)

taky mi vadi,ze pisu docela kratke prispevky presto je dam do kupy napriklad za 50 minut kdo vi jestli ne dyl.

rychly a razny prichod zimy me taky sere,ale to uz jsme jinde
nic moc, asi jen to ze ji mam az nezdrave rad :))
idjoemert
Žádný neznám.vy jo?
idjoemert:jak vidis tak kazdy si neco nasel:D:rasta:ses nedival na nikdo neni dokonaly?:Da nic neni dokonale:D
gregys
Že na ni nemám více času,jas na pěst. tak na kouř.Rodina,praca znáte to ne?
dokktor
co mi vadí na marihuaně? že je jí pořád tak málo :mutant:
HERBSMAN
Ta paměť mě taky sere.Už beru i lecithin pro zlepšení.trochu to pomáhá, ale ztrácím soustředivost.Ve škole se nemůžu dlouho soustředit na učivo.A naučit se něco doma na test - VUBEC!
Ty začátky byly snad nejhezčí. Ale je to dávno pryč.
DarkLight
Kdyz pominu dojeby, protoze ty vsichni zname a vice ci mene si na ne zvyknem, tak me na ganji nejvic stve ze furt odkladam praci, uklid, nebo tak. Jak to neudelam hned, tak to neudelam vubec dokud me k tomu fakt neco nedonuti, i kdyz to je i kvuli moji osobe samotny, ze sem proste linej se hecnout a udelat to ihned...

To samy s ucenim, ale u toho nevydrzim at uz palim nebo ne... heh

// jojo, a pamet :flamer:
Dark, no je to droga, tak co bys chtěl, no :)
Radoslav
Vadí mi, že jsem po tom občas jak Kryton po Otrozonu, když si nemůže vzpomenout na vlastní jméno :smoker:.

Především mi ale vadí, že lidi to stále berou jako nějaký svinstvo a nechtěj připustit, že to není zas tak zlý. Každej den jezdím v autě a to mi to nikdo nevyčítá a při tom je to mnohem větší hazard se životem. Potkáš splašenýho blba, kterej se zapoměl sklidnit práskem trávy :), a ani si za to nemoh, žes přišel o život :(.
No jediný co mi na travce vadí, je to, že se v těle dokáže udržet přes dva měsíce.
luckyBOB
po letosni sklizni mi zacina vadit cim dal vic...kazdej den si rekam..ALE KAZDEJ..uz asi par mesicu..ze si nedam zitra uz prda...ze si dam az o vykendu nekde na akci...rano vstanu utikam na vlak..ujede me..vytahnu dymku narvu jedno sklo a do poledne su mimo..ve skole to nedavam protoze nejsem schopnej dat dohromady jednu vetu natoz napsat stranku pismenek..po skole jsem s pritelkyni ktera nehuli...ja su vymastenej ona je v pohode a citim to jak jsem oproti ni uplne guma..vyhulena hlava..to me sere nejvic..ze su proste vymastenej...
driv sem se treba zhulil a neco sem vytvarel..produkoval..maloval..ted se zhulim..dojdu dom a zaseknu se na pc..tot vse...v hlave miliony napadu co chci delat..kam pudu ale proste su tak v kopru ze se me nechce...

od zitra nehulim..(zase).....

(uz po pate od pondeli)..
luckybobe, a jiný už to nebude, přešel jsi do další fáze :)
Po čase ta tráva tu kreativitu začne ve výsledku spíš utlumovat
než podporovat, je třeba začít korigovat četnost hulení.
To s tou školou není žádná prdel, můžeš si takhle díky špatným výsledkům pojebat kvůli hulení podstatnou část dalšího života, pokud by ses pak nedostal tam, na co bys jinak měl, ale díky hulení jsi posíral prospěch, zkoušky atd... Na to fakt bacha, není nic horšího,
než pocit toho, že máš na víc, ale neděláš to, to je cesta do tvrdejch.
citace:
Původní příspěvek od luckyBOB
po letosni sklizni mi zacina vadit cim dal vic...kazdej den si rekam..ALE KAZDEJ..uz asi par mesicu..ze si nedam zitra uz prda...ze si dam az o vykendu nekde na akci...rano vstanu utikam na vlak..ujede me..vytahnu dymku narvu jedno sklo a do poledne su mimo..ve skole to nedavam protoze nejsem schopnej dat dohromady jednu vetu natoz napsat stranku pismenek..po skole jsem s pritelkyni ktera nehuli...ja su vymastenej ona je v pohode a citim to jak jsem oproti ni uplne guma..vyhulena hlava..to me sere nejvic..ze su proste vymastenej...
driv sem se treba zhulil a neco sem vytvarel..produkoval..maloval..ted se zhulim..dojdu dom a zaseknu se na pc..tot vse...v hlave miliony napadu co chci delat..kam pudu ale proste su tak v kopru ze se me nechce...

od zitra nehulim..(zase).....

(uz po pate od pondeli)..

Vítej v Superneggamegamazlákturbobullshitsystému chlape. Když jí miluješ, není co řešit... Nebo je co řešit, ale s tim už se musíš vypořádat sám... Je to tvůj boj. Dej vědet, co sis zvolil za řešení, jestli to chceš řešit (omezení hulení, nehulim vůbec, hulim standart, hulim na max). :sun:
rappa :D:D jsem taky clenem Superneggamegamazlákturbobullshitsystému :punk: ale nevadi mi to jen si musim koupit vaporizer
a abych nebyl uplne OT vadi mi na marihuane kdyz dojde :frog: :baby: :baseball:
Radoslav
Taky jsem členem Superneggamegamazlákturbobullshitsystému a také jsem se v něm naučil docela rozumně žít :smoker:.

Na hulení mi ještě vadí, jak je indiskrétní, co se zápachu týče. Jakmile mám něco v kapse, je to cítit na sto honů, ikdyž je to zavřený v krabičce nebo kindrvajcu.
faqer
sere ma ze obsahuje karcinogenne latky:-( Ale co v dnesnej dobe nie?
PsYcHo84
citace:
Původní příspěvek od faqer
sere ma ze obsahuje karcinogenne latky:-( Ale co v dnesnej dobe nie?

neobsahuje zadne karcinogenni latky, ty tam vznikaji az pri horeni/spalovani.. jestli jsou karcinogenni latky jedina vec, ktera ti vadi taxi kup vaporizer a jsi zhojeny
gona
ze som ju nehulil uz 8 tyzdnov
citace:
Původní příspěvek od gona
ze som ju nehulil uz 8 tyzdnov

to by se ti doma stat nemohlo,co? :-)
luckyBOB
takze...
ctvrtek: cely den nezhul.usebe plno travy ale jen se zhuloval ostatni sebe nic presvedcen ze proste hulit nechci...uz jen v vyjmecnych situacich..
ctvrtek vecer..dosel me novej bong..http://www.smokeshop.cz/zbozi/Bubbl...-130-i2514.html
...vecer na fotbale sem se zhulil jak pes.duvod? prece mam novej bong ne tak si snaz z nej muzu zahulit.:D
patek: ve skole zase vsechn zhuluji sam odmitam...ale neni mi dobre..citim ze me neco schazi..citim se divne.celej den se citim jak vyhulenej pritom nejsem..ale neni me dobre..az vecer se uklidnuji trocha vinem na tajnaka pred slecnou..:)...asi uz to jde fakt poznat ty roky huleni..
sobota.(ted) slecnu sem odvezl domu a nasi jeli nakupovat darky(5 hodin casu)...a mam obkladat koupelnu...
zhulit se? nezhulit se?zhulit se? nezhulit se?zhulit se? nezhulit se?zhulit se? nezhulit se?zhulit se? nezhulit se?zhulit se? nezhulit se?
hmm..
Radoslav
2luckyBob: tak ses zhulil, nebo ne? :)
luckyBOB
radoslav:celou dobu lezim u notesu posloucham radio23 a premyslim otom...a rikam si...proc bych si ted nedal prda? ..protoze treba muze prijet tovje holka a budes sni zase vymastenej...ajooo.....tak zvedam telefon...ptam se kdy dojede..rika ze sem zamnou nema jak dostat a rikam ji ze pro ni dojedu jak dojedou nasi z toho nakupu...pokladam telefon (pred 10sec)..a co myslite ze ted udelam?
Radoslav
Jenom lakuješ, už seš dávno zhulenej :smoker:
Bobe, jdeš na to asi špatně, pokud poztřebuješ nějaký důvody,
aby ses nezhulil. To fungovat nebude. prostě nehul, protože cítíš, že je třeba teď nehulit, ať je kolem tebe situace jaká chce.
Jojo, i to hulení je droga...
luckyBOB
jojo..samozrejme sem se zhulil jak ta papuc..sem delal tu koupelnu..tak delam delam( odbouchalval sem spatny kachlicky) a ted po pul hodine se nato podivam....
celou dobu sem rozbijel ty dobry..:D:D:D:D:D:D
no proste no coment..:D:D
jasne ze mas pravdu pavliku...ale on si nato clovek tak zvykne za ty roky.(skoro 7)..a jeste kdyz mas usebe takovou kvalitni travu....
ale jen tak t nevzdam..dneska je vecer fotbal..tak uvidim jak obstojim..:)
hulení si všecko odvez někam na chatu, abys až to na tebe večer přijde, si nemohl šáhnot do šuplíku a podle mých zkušeností to prostě musíš vydržet tak první tři dny, pak už ti přijde zase celkem normální si večer nedat. Chce to vybrat dny, kdy toho máš hodně co na práci,
abys měl činnost a zaměstnal mozek i něčím jiným než myšlením na hulení. Stojí to za to, začneš si sebe zase vážit :)
luckyBOB
citace:
Stojí to za to, začneš si sebe zase vážit :)

kdo rika ze si sebe nevazim?:) ..nepotrebuju to nikam vozit..proste to omezim..to bude stacit..a je to..:)

a takhle se budu radovat..jooooooo..:)
Neříká to nikdo, ale tak to je :)
Jinak hodně štěstí.
Caligula
to : luckyBOB
jo mam taky podobny zkusenosti co tu popisujes.
tak si to uzivej co se do tebe vejde.
zahulit si, nezahulit si, zahulit si, nezahulit si, zahulit si, nezahulit si
Torm
1 joint mi otevrel dvere uplne do jinyho sveta...zacal jsem widet vsechno jak to doopravdy je...mam naprosto jine nazory od tech co nepalej...dokazu se nad kazdou weci hodne zamyslet a vetsinou to zrealizovat v dobrou wec(jeden cas jsem mel uchylku ze jsem to doma porad prestavoval:D uff uz je to pryc)...jsem i klidnejsi..jen tak mne neco nerozhaze..tvv.flegmous...a stou pameti??pamatuju si weci ktery jsou potreba a kdyz mozek wí ze tadle wec neni dulezita nedrzi ji dal....vypusti ji a dal mne stim nezatezuje...:)

peace :)
mě vadi že jsem vždycky docela dost dojebany na tom dojezdu a nejsem schopny vubec nic dělat. Jinak pamět zatim v poho ale huli zatim rok takže kdovi jak na tom bude za par let. ..jinak mi na zeli zatim nic nevadi :)
Radoslav
citace:
Původní příspěvek od PIPER
mě vadi že jsem vždycky docela dost dojebany na tom dojezdu a nejsem schopny vubec nic dělat. Jinak pamět zatim v poho ale huli zatim rok takže kdovi jak na tom bude za par let. ..jinak mi na zeli zatim nic nevadi :)

Na jakým dojezdu?
Wertes
No tak já to mám s tou pamětí skoro stejne proste nevim. ale díky trávě sem hodně změnil doufam že k lepšímu ty zážitky co sem s ní měl bych nikdy nevyměnil ale uz bych chtel taky prestat ale jak to dojde tak s tim koncim a doufam ze brzo. Nejlepsi zazitek byl uplne poprve proste se nechapal ted kourim 2 roky a ty stavy nejsou to co bývalo.
radoslav:nikdy si nezazil dojezd:)JsI stastny clovek:rasta: ja bych to nazval spise pokles energie:Dna cestinach zadny nepocituju ale skera jsou nekdy dobra pruda po par hodinach:D
inf3cti
macek: zajimavy ze to odlisujes podle puvodu

ja osobne jsem hrozne hezke stavy zazil prave po par brkach "skera"

i po hodne par letech huleni. ono to deleni na sativy a indiky, trippy head high a couchlock neni nahoda, zejo..
dojezdem jsem myslel vykydd nebo ja nevim jak tomu tady řikate. ja mužu mit jakekoliv v zeli ale prostě vžddycky na vykydu mě to ddojebe
Radoslav
Kdysi za mejch mladejch let jsem měl dojezdy po perníku, docela hnus. Po trávě žádný takový nepříjemný stavy nemám, tak jsem se ptal. Nemám je ani po odeznění, ikdyž to je jen asi dvakrát do roka, když jedem z mladou na dovolenou :).
Dýmy
Ze zacatku mi nic spatneho neprislo,az postupem casu clovek vic pochopi,jak dobry i spatny vlastnosti.Cloveka jako takoveho,to postupem casu castecne zmeni,zmeni se i pohled na svet,nekdo kritizuje,nekdo z flegmati a nekomu to vymaze data a nekdo zase ma problemy s mluvenim,ale jde i o zdravi,ikdyz jsou i horsi zpusoby jak si kulvit zdravi!Vsichni mne kdysi rikali,ze mariuhana neni zavisla,ale ja si to uz nemyslim,protoze je a to jak to prase!
Radoslav
No, marihuana závislá není :). Závislej seš na ní ty a mi všichni tady. Je to však velice dobře ovladatelná závislost a nemyslím si, že by byla nějak výrazně škodlivá mému zdraví. Až na ty plíce.
infecti :nerozlisuju to az tak podle puvodu ale nechtelo se mi rozdelovat dojezdy na sativach a indikach a delat nejake pomery tak sem to rozdelil na cestinu(outdor) a skero(indoor)treba akorat ja sem se nebavil o stavech hned po zakureni ale o tech dokrupech ktere se mi dostavuji po nejake dobe od poziti tak asi tak
luckyBOB
mel jsem ted par zvlastnich dni..po nich sem zjistil ze muzes kourit jak chces ale musis jit za svym snem..musis furt bojovat zato cemu veris a delat to co te bavi...zadna lenost neexistuje..je to jen vnitrni sracka kterou si clovek sam vytvari v hlave..
talze kurme ale vytvarejme...

EDIT:
jako zjistil sem to davno ale ted sem si to zase uvedomil..:sun:
Radoslav
citace:
Původní příspěvek od luckyBOB
mel jsem ted par zvlastnich dni..po nich sem zjistil ze muzes kourit jak chces ale musis jit za svym snem..musis furt bojovat zato cemu veris a delat to co te bavi...zadna lenost neexistuje..je to jen vnitrni sracka kterou si clovek sam vytvari v hlave..
talze kurme ale vytvarejme...

Prostě funguješ jak normální člověk, akorát si ktomu přikuřuješ. Přesně tak, žádná lenost se nedá nepřekonat.
MACEKK23 :
mě na vykudu dojebe outdor i indor žádny rozdil v tom nevidim. až na ty stavy
MadEGGA:()
me na brku sere ta uzkost. Kdyby to nepusobylo na centruám uzkosti tak je to 100x lepsi..

2lucky bob: jenze te sracce (kterou si clovek vytvori v hlave) se prave rika Lenost ;)
...a taky úzkost :)
jak to myslite s tou uzkosti porad. ja mam uzkost fakt jedině když už toho zhulim fakt moc
Radoslav
Nesvádějte bordel v hlavě na trávu. Ta zato nemůže :smoker:
mdfk
sere ma asi to, že sa stáva čoraz viac imigovou vecou mladých ľudí, ktorí si myslia, že ked zahulia tak sú cool alebo čo ja viem čo... chcú si tym niečo dokázať... a okrem toho tá vydutosť po tom a pamäť, ktorú už skoro ani nemám...
FaLda
Zdar, ja sem taky mladej....ale plnoletej...a hafec mladejch to fakt bere tak, ze je to frajerina...nastesti jsou zde taky nasi groweri..jez maj k marihuane uz hezkej vztah a hulej ji proto, ze ji maj radi.....ja si myslim, ze ja sem taky tak zacinal!!:)
Caligula
ja zadny spatny veci o Hulu neznam :-))
smrad "shitu" mi fakt vadí
Softly
To já právě miluju když ta palda srmdí jako hovno :).
Jinak mi nejvíc asi vadí že se pak zaseknu a jsem unavanej, taky záleží na vzorku.
Radoslav
citace:
Původní příspěvek od MEDwjet
smrad "shitu" mi fakt vadí

Tak to taky nemusím.
mykee
mně sere přebírat voprcaný palice ale ne zas tolik:-)
Lux
citace:
Původní příspěvek od mykee
mně sere přebírat voprcaný palice ale ne zas tolik:-)

právě že mě to naopak baví a dá se u toho zabavit jezenim nedozrálejch semínek :)

jinak mi vadí že to občas přeženu a jsem uplně vypatlanej a až moc zamlklej a potom unavenej a to že časem nějakej model ztrácí na účinnosti
Zdrawím,

mě nejvíce vadí pohled některých lidí na marihuanu, která podle nich dělá z lidí trosky a stejně tak mě na marihuaně vadí její "zneužívání" - myslím tím veškeré "dealery" nebo lidi, který tahle věc začla "ovládat", popřípadě zklouzli k horším věcem...

Z toho ale plyne, že problém je v člověku, ne ve věci ... KOUŘIT S MÍROU :)

Zdar,
denyg
Selfik
Snad jen to, že ti otevře oči, když je ty v tu chvíli chceš radši z tobě buďto známých či neznámých důvodů nechat zavřený. (možná pochopíte)
Mír(a)
Přesně... občas když máme nějakej sraz se spolužákama, tak mi brko vždycky hrozně otevře hubu a řikam všechno, co mě na nich štve...
Ale to je z části i možná spíše pozitivní vlastnost...a taky mi dojde, jaký každý doopravdy je...
A co mě štve na ní nejvíc? Určitě to, že vždy, když je nějaký sraz v hospodě, tak mám vždycky chuť a když dám, tak jsem děsně uzavřenej.... furt myslím na domov, až si lehnu do postele atd... to mě štve nejvíc... myslítem, že je to prostě jenom modelem? Řekl bych, že se tímto od alkoholu liší nejvíc...
alkohol je vždycky sranda, vtipy atd. zatímco ganja v poslední době nekonečné provazy myšlenek...
Torm
nekonečné provazy myšlenek:taky jsem si necim takowim prosel...trvalo to asi tyden...dal jsem brko a druhej den jak telo bez duse..nic mne nebawilo,nikam jsem nechodil....no des....nastesti to je zamnou...:D..a ja dal wesele uziwam zivota....

peace
Mír(a) : v to jsme na tom skoro stejně už jsem si jednou řikal jestli to ma cenu když jdu do hospy hulit. Když dam par pivek fajna nalado pokecam. ale s toho zeli posledni dobou čim dal vic faram, ale bude to asi i tim modelem
outdoorista
mě nejvíc vadí že je toho tak málo:)
Pan Ker
citace:
Původní příspěvek od outdoorista
mě nejvíc vadí že je toho tak málo:)

Mě naopak, že jí je tak moc;)!
Mír(a)
PIPER : Já i docela doufám, že to bude tím... však teď mám Hollands Hope a všude se o ní píše knock-out stone a příště jdu do madaly, což by měl být opak- je to převážně sativa.... tak uvidim....:-)
Frouman
Občas mi to nesedne a je mi hrozně blbě, bliju, prospim potom celej den. Pártkrát se mi to už stalo, naposled včera. Ale dá se to zkousnout :D
400w
paměť, flegmatický jednání, a tak...ale flegmatická povaha asi nebude jen kvůli Mary Jane, takovej už asi jsem
na huleni mi vadi snad jenom ta cena ale zas tak hrozny to neni :D
nero
Vadí mi na ní že je nelegální že je návyková a mrví zdraví ale bez toho by to snad ani nešlo vadí mi že rycle dochází apomalu roste ale sem sváteční kůřák takže to tak ani nevadí opravdu před tim než začnete zvažte co do toho čekáte co vám to dá a co vám to vezme :)
c0ga
PAMĚT :D ale pouze kdyz jsem zhulenej .. jinak ji mam myslim v poho .... ale kdyz pálim tak to je moc ... posledni dobou sem spozoroval ze kdyz o necem mluvím tak to trva asi tak 15 sekund... potom se me kamos zepta a o cem mluvis ? no a odpoved je :/ ja nevim ty woe ted sem to zapomel :D
Hagrid000
nj taky se zrušim tak 1x za mněsíc a nic mne netrápí až na stavy přehulení a některý gigantický rány z bongu po kterejch lítá blití na všechny strany
m4uL
Mno mi na ni nejvíce vadí, že mi vlastně nic nevadí a to je ten problém a proto hulím pořád.:)
Čaras
moc mi vadí na mariuhaně........... ILEGALITA
HorrigEn
vadi mi ze dokud nebudu mit doma skrin tak sem nucen kourit vice mene travu co za moc nestoji. moje uroda uz je davno pryc, od kamosu taky a dealeri prodavaji same hnusne chemky.

taky mi vadi ze susaky a to, ze kdyz kourim indiku, tak nejsem vubec spolecensky.

joa strasne me serou nazory a prezitky o trave od lidi, co o tom vi uplnou piču. :vampire:
brávooo
sere mně

pamnět v piče
nespusobuje rakovinu protože ty bunky
driv odumrou nez stacej dostat raka
když mate v rodine demenci nebo schyzofrenii
tak ji muže vyvolat nebo potlačit
vedecky dokazano a taky od te
doby co hulim sem linej .......
a takovej flegmo nic nehrotim
je to 50 na 50 ........čest a sry za
ty chybi .........kazdej ma svuj nazor
flySter
vadi mi ze je brana ako ine tvrde drogy, to ze ju fajcia 10-13 rocne deti tiez neni spravne...a na tej lenivosti nieco bude ;) ale vsetko sa da vychytat,,, nejaky energy BOOOM model + vapolizeer a rakovina ani stoned vas trapit nebudu ;)
piis
raStaVK
:D tak brana k tvrdym drogam to urcite neni ...a to e to fajcia male deti mi
dost vadi.. nic s tym nespravim, a ete ma sere ta pamet a lenivost :D
to je strasne sa niekedy prekonat :rasta:

peace
refresh171
Taky na sobe trosinku tu lenost vidim, ale jako nevidim moc veci co by mi vadily, co je pravda ze to kourej maly decka aby byly "IN", a taky ze je nelegalni...toz to je asi vse. Jinak taky pozoruju ze lidi v mem okoli co hulej tak se jako dooost hodne potej, coz ja na sobe nejak nepozoruju, ale to je asi tim ze to s marunkou tolik neprehanim nebo coo........ :)
first
na marihuaně jako kytce mi nevadí nic..vaděj mi spíš věci okolo ní..vadí mi,že ikdyž má spoustu léčivejch účinků a jinejch hodně užitečnejch způsobů využití,pořád není legální..taky mi vaděj lidi kteří vidí v pěstování pouze peníze (např.vietnamci)..pěstovat se má pro sebe..ne pro někoho jinýho
Hostage
citace:
Původní příspěvek od raStaVK
:D tak brana k tvrdym drogam to urcite neni ...a to e to fajcia male deti mi
dost vadi.. nic s tym nespravim, a ete ma sere ta pamet a lenivost :D
to je strasne sa niekedy prekonat :rasta:

peace
on nemyslel brána ale braná ;-)
Mně na marihuaně vadí, jak ji někteří děsně obhajujou :teef:
Zenga
Ze se mi po ni nezdaj sny
juryno
na gandzi je hrozna ta strata pamate, koncentracie a nepozornost. niekedy to zachadza az do extremu.

a vadi mi na nej zavislost. za najvacsiu chujovinu na svete povazujem hlasku - marihuana nie je zavisla.
kaktusx
citace:
Původní příspěvek od juryno
na gandzi je hrozna ta strata pamate, koncentracie a nepozornost. niekedy to zachadza az do extremu.

a vadi mi na nej zavislost. za najvacsiu chujovinu na svete povazujem hlasku - marihuana nie je zavisla.

???...a načom je ta marihuana zavisla?:D...snad nie na THC...z toho by sa zrejme nedostala:teef:

antiOT: viac je na nej dobrého než zlého IMHO takže to neako nehrotim

PEACEandLOVE
Radoslav
citace:
Původní příspěvek od juryno

Seš ko.ot a svádíš to na hulení. Na marihuaně existuje sice jakási forma psychickej závislosti,ale častým užíváním se snižují rapidně její účinky, takže není až tak nebezpečná. V žádným případě po ní nikdo nebude neustále vypadat jako Macháček v Samotářích. Takoví lidi jsou prostě magoři, za to marihuana nemůže.
palinoch
ze dokaze vyvolat pekne depky:titanic:
M4rt3n5
Když ji miluješ, není co řešit!!!
hulim 5 rokov... najprv to bolo tak ze, hulim / nehulim ... jemi jedno. ked bolo, bolo. Ked nie, tak nie... niekedy bolo hluche obdobie aj 2 mesiace... :D ale potom (asi koniec 2 roc. na gympli) to zacalo z hurta. zacalo sa to stupnovat. pravidelne katdy piatok alebo sobotu. Potom kazdy piatok AJ sobotu. potom obcas aj cez tyzden. Atakdalej sa to stupnovalo a zrazu to islo 3x denne (Obdobie maturity....aj akademiciky tyzden som cely prehulil).... Samozrejme stale som sa stretaval aj s ludmi co nehulia (skola, praca, rodina a niektory kamarati) cize ma to az tak nevypatlalo ako s vvravi... Po strednej nastali 3 apol mesiaca volna a tak co budem? :D:D:D:D:D:D
no a teraz som sa stal abstinentom (uz cele 3 tyzdne)

=]

No a teraz k teme...

Vadi mi:::::::::::::::::::::::::::::::::

1, cena (min 350 sk/G v porovnani s "vyrobnou cenou") (jest chore)
2, postavenie mimo legal...
3, slabsia pamet (najme kratkodoba)
4, sposobovala mi zdravotne problemi... (dovod abstinencie)
5, a v neposlednom rade: je to horlavina, takze velice rychlo sa pali. =[

Tesi ma::::::::::::::::::::::::::::::::

1, Stale slape rovnako. (iba sa uz nesmejem ale premyslam.)
BoBoR
tak mne tiez cena , ze je to nelegalne , ze som z toho tupy , ze je toho malo , a ze to kope .......
*SMOKETHATSHIT*
nic
pan.smakovicka
ze je nelegalna
N3110
Krom plic skodi hlave jinak je to nadherna rostlina :-)))
Winston Smith
Marihuana je jako nůž, který může pomoct k přípravě pokrmu, stejně jako být vražednou zbraní...sama o sobě zkrátka není ani dobrá ani špatná, v rukou člověka má však potenciál být obojím... a tady je to o těch temnějších stránkách:). Vadí mi to, jak si člověka dokáže podmanit, až veškerou zábavu začne podmiňovat stavem zkouřenosti, dále demotivační syndrom a nárust lenosti, únava a nechuť cokoliv dělat. člověk si s ní snadno vytvoří alternativní svět a rezignuje na veškerou aktivitu, vždyť k zábavě stačí se zkouřit a zkouřit se je tak snadné...ale jak jsem psal výše, toto je pouze její potenciál a záleží až na konkrétním člověku.
Jinak co se týče závislosti na ní, kdo kouří déle, pochopí, že skutečně existuje, však si vy co se tu tomu smějete běžte pročíst thredy o tom jak se lidi pokoušejí přestat hulit a stejně podlehnou...kolikrát jste si vy sami říkali týden nehulím a pak přišla příležitost a už jste drželi v ruce špeka...dokonce se objevují i slabé abstinenční příznaky, jako podrážděnost a nespavost...i když samozřejmě tu jde hlavě o tu psychickou závislost
lolecnakonec
vadi mi, ze je nelegalni
vadi mi, ze spousta lidi ji huli jenom aby byli frajeri
vadi mi, ze mam bez ni problemy usnout
vadi mi, ze se mi hodne zhorsila pamet
vadi mi, ze se mi nic nechce delat
vadi mi, ze v ni spousta lidi vidi jenom kseft
vadi mi, ze nekteri lidi ji nedokazou nikdy pochopit
a vadi mi spousta dalsich veci, jen na ne ted nemuzu vzpomenout :D
ale presto vsechno ji mam rad
Jaby
vadi mi ze mi kurvi zdravi, ze nekteri lidi nehorazne smelej a hlavne toho srani okolo huleni...staci se zamyslet jaky by to bylo bez huleni, ja bych mnel more penez, casu, asi bych sportoval a bych byl mnohem chytrejsi
Soul Rebel
citace:
Původní příspěvek od Jaby
...staci se zamyslet jaky by to bylo bez huleni, ja bych mnel more penez, casu, asi bych sportoval a bych byl mnohem chytrejsi

Hehe, jo, za vsechno muze ta trava... ono je to jednoduchy, takhle to na to svest a rict si, ze s tim holt nic nenadelas.
Bud si nestezuj, nebo se sebou zacni neco delat;)
Me to taky vadilo, tak ted hulim mnohem min. Nejvic me vytacela spatna pamet, hoooodne vytuhly rana a takovy to nesoustredeni, kdy s nekym mluvite a nez dorekne par vet, tak nevite, co rikal...
cernobyl
vadi mi ze se stava castym cilem corkaru!!!!
MadEGGA:()
zdravim

me tez vadi asi nejvic ten vliv na pamet. a celkove ta otupelost, kdyz clovek huli nekolikrat denne nebo staci i kazdej den. Ja si hulim tak 1-2x tydne a pohodicka :) pamet zatim funguje relativne v normalu a citim se celkem svezi. Jinak si myslim, ze to jak to na cloveka pusobi neni o IQ, ale spis o osobnosti a o tom, jaky ma danej clovek vrozeny dispozice. Takovim umelcum to urcite dava trochu jiny stavy nez nejakymu delnasovi ve fabrice, nebo intelektualovi na visce :) kazdej uvazuje trosku jinak a kazdej ma v rausi trosku odlisnej stav. tot muj nazor

a taky cim jsem starsi, tak pozoruju ze vetsina huleni neni moc dobre vypestovanyho.. byva to chemicky hnojeny a pak me z toho boli hlava. taky mam radeji sativy nez indyky, ale cistou sativu jde sehnat pomerne tezko..
angelo97
mno ja som teraz v obdobi ked mi travka slape najviac....obdobie o ktorom tu vsetci pisu s nostalgiu...i ked sa teraz uz nesmejem ako blazon sam od seba ale skor na tom co ma napadne stale je to super...takze zatial mi na nej vadi to ze je trocha draha,ze mozu z nej byt neprijemne paranoidne stavy,ze niektorych ludi nepekne zmeni(dosiel somm tak o par priatelov) a este trocha aj ta lenivost....a napriklad odkedy hulim vobec niesom lenivy:)asi je to subjektivne:)takze pekne v klidku si vsetci zahulte ale s mierov;)
BoBoR
ze je hned prec :D ...a ze nemam /zatial/vlastnu urodu a musim kupovat :(
Nyc Diesel
roste moc pomalu a když už je konečně zralá na zklizeň, tak to někdo zklidí za tebe:grrr::( a ty pak musíš čekat na novou sezonu:drools:
250 za g je moc:/

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma