Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Přípravka pro nováčky

 
Sklenik - Klikni zde pro originální téma
Zdravim , chystam sa asi pestovať v skleniku , malo by tam aj svietiť aj teplo ale asi počkam až na leto , čo si o tom myslite , nikdy som to nerobil tak neviem , ešte aj tak nemam semiačka nič , tak chcem počuť nazory
jestedman
jo
MDe_
Ahoj , tak skleník doporučuji , ale musíš si hlídat vlhkost a tím pádem to mít dobře odvětráno .. pokud tam budeš mít vlhko , tak se t kytky akorád vytáhnou nahoru .
Další fáze je když kytka ti přepne na květ tak nepotřebuje tolik vláhy a když budeš mít ve skleníku mokro tak akorád dostaneš plísen (info by tibeth)
Tej plesni by sa dalo nejak obejsť , lebo bude sa to pestovať asi spolu s rajčinami , tak ak nahodou nebude sedieť ta vlhkosť ...
MDe_
To nevadí že tam budou rajčata , ale pokud tam bude vlhko tak je větší pravděpodobnost pro plísen a tu plísen chytneš do prostřed palce a nepoznáš to pokud se nepodíváš dovntř .
Kambu
Hlavně v tom skleníku větrej jak budeš palice,jak MDe psal..
dejv30
ahoj všichni jsem novim členem ale ve skleniku pěstuji asi 4 rokem a stou plisni to vyřeší silny ofuk.
MDe_
Nepleteš si skřín v INdoru se skleníkem v OUTdoru tak náhodou ? Jak jsem psal .. větrej STOP , plísni STOP :)
luky19
MDe_ : hele jel sme už dva roky po sobe ve skelníku pak dojezd pod lampou .. ale naký kytky nechávam i ve skelníku dojet a v pohode postavim k ní vetrák od čanghajů za 200 jede celou noc a je zavřeno ráno otevřu malý okýnko a nikdy sem plísen nemel je to podle me individuální :)
Kambu
citace:
Původní příspěvek od luky19
MDe_ : hele jel sme už dva roky po sobe ve skelníku pak dojezd pod lampou .. ale naký kytky nechávam i ve skelníku dojet a v pohode postavim k ní vetrák od čanghajů za 200 jede celou noc a je zavřeno ráno otevřu malý okýnko a nikdy sem plísen nemel je to podle me individuální :)


ale to je pravda,to je taky možnost,že si do skleníku dáš nějaké větráky,pokud máš možnost a prostor kde je dát,tak podle mě dobrá věc..meze se vůbec nekladou...jinak větráky můžeš si dát i do foliaku a viděl jsem to i zde na G u jednoho člena,takže asi tak :D at se daři ;)
MDe_
Vím kambilíne že jde všechno , ale už to není ono víš co :) Pokud si nedáš práci se skleníkem aby byl udělaný prefektně aby stačilo jen dobře větrat tak bych to nedělal vubec .. to už rovnou si můžeš udělat indorec :) Však jen at mají pěkně sluníčko a teplo ale když nebudeš extremě podlívat hlavně na večer tak není problém to udržet .. pokud ale bude vlhko musíš počítat že se t kytky hodně vytahnou a potom může hrozt ta plísen kterou se jen tak lehce nezbavíš ..

Podívej se na skleník od Tibetha a pozoruj a uč se :) Toto je prostě zahradník zeměj ak se patří .. kytkám dává jak chutnou hlínu , zalivku , hnojky ale taky i lásku
BloodyBeer
Zdar chlapi

mate toho tady hodne napsane, ale to hlavni chybi ...

1. nesazet do skleniku drive nez v polovine cervna, spise pozdeji, at to nepreroste a spise indiku nez sativu
2. spise rizky nez kytky ze seminka - lepe se udela kerik nez stromek ze seminka :D

tak at to roste ;)
dejv30
nepletu si skrin v indoru se sklenikem... sklenik je asi 8metru dlouhy 3,5metru široký 2metru vysoky 2 okna a kytky mají své stále místo v zemi žádný květinač. jednalo se o rězi z vídně wr a g13. okolni flora nějake papriky rajče atd. udělá dost vlhkosti. na rust idealni prostředí nepotřeboval jsem ani hnojit patrovali se asi po 10-15cm aš na květ jsem použil plagron alga-bloom 5xhnojeno po 15l pro každou kytku pok jsem použil final solution 3x také po 15l každé.1 hnojivo jsem daval asi 18 srpna pro lepší nákvět.kytky jsem roztahoval prostě krásné keře byli asi 150cm až 160cm vysoké tak uznáte snad sami že ventilátor je nutný proti plísni a na krásné tvrdé šišky.u některých odrůd jen větrat nestačí vím to z vlastní zkušenosti ale výsledek stoji zato ani jedno semínko prostě skoro jako lampa.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma