Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konopné Umění

 
neni tohle drsný? - Klikni zde pro originální téma
Dude
nepřipomíná vám to něco z minulosti???


Dude
tak ještě překlad pro neAJčtináře:

Milý obyvateli,

"Zneužívání drog - jak můžete pomoci" Možná si jste/nejste vědomi toho, že policie se zaměřuje na zneužívání drog v této oblasti a že množství lidí bylo zatčeno. Mnoho lidí trpělo v tichosti po dlouhou dobu, ale teď přichází vaše šance změnit věci k lepšímu. Policie může začít řešit věci, až když se od lidí dozví informace týkající se problému. (bla bla bla kam se můžou ozvat)
...

Všechny informace, které dodáte, budou brány jako přísně důvěrné.
______________________
těžká udávačka:(

Graetar
To je v perdéli, pane hrábě! :(

Znáte jméno Darryl Gates (podobnost příjmení čistě náhodná :D)? Bývalý šéf LA Police Department, dále člen právního výboru amerického senátu, který v roce 1990 prohlásil: "Casual drug users should be taken out and shot", což přeloženo znamená: "Uživatelé drog by měli být namátkově vybíráni a stříleni." :mad: Tento ostrý a morálně příkladný, neposkvrněný pán má však smůlu, protože falšoval policejní hlášení a navíc ve městě trpěl policejní brutalitu nejhoršího kalibru (zhusta rasisticky zaměřenou, jak jinak), takže byl odejit.

Takových fanatiků je však dost a dost, co se to jenom s těmi lidmi děje? :(
virus
tak to je v shitu!!!:flick:
Dude
jenom maličkost - řekl bych že řekl ještě něco horšího: "Příležitostní uživatelé by měli ...." takže mezi oběťmi by bymi namátko např. William Clinton, George Bush jr., atd... tim pádem by se nám US vylidnili o pár desítek milionů lidí a "demokracie by opět zvítězila"
CypressPce
:flick::flick::flick::flick::flick::flick::flick::flick:them all:flick::flick::flick::flick::flick::flick::flick::flick:
DaStoner
takze bych nebyl takovej radikal. Videl sem pred casem v televizi dokument o nejakym meste (sever Anglie nebo Skotsko?). 50 % mladejch bez prace, 20 % na heraku (o E a speedech nemluve), dealeri na kazdym rohu, strilecky v ulicich, zastrasovani svedku => stoupajici preference nacku - a hnedi jiz vedi... Mistni maminy zakoupili fotaky s teleobjektivama, policie zridila bonzlinku a do roka byl aspon na ulicich klid.

Myslim, ze Britanie (jestli to je v Britanii) ma uz na konopi pomerne rozumnej pohled, takze kriminalizace users & non-profit growers asi nehrozi. Samozrejme ze to trochu smrdi Velkym bratrem, ale toho si nakonec lidi zvoli s radosti sami, jestli budou mit na vyber mezi nim a vladou heroinu.

Pokud to bylo mysleno jako navod pro nudici se duchodce, aby smirovali za okny, fuck off. Jestli je to apel na lidi, ze se dealera pred barakem nezbavi lhostejnosti nebo nadavanim v hospode, pak OK.

Hlaska pana D. Gatese je z repertoaru Velkeho bratra. Ada a Pepa Vyserionovic by meli z ucenliveho zaka radost.

Veselyho silvestra a dobrou urodu a naladu v novym roce, minimalni vyskyt kokotu typu D. Gates aj. ve vasem okoli a pokud se s nekym takovym potkate, nakopejte mu prdel i za me.
virus
nakopal bych je vsechny do prdele!!!!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma