Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Hydroponie

 
Dutch Pot Aero System 2m2; 3x600W - Klikni zde pro originální téma
gersak
Zdravíčko :) jen jsem se chtěl malinko pochlubit DPS systémkem, kteréj fungovat celkem 4+58 dní :) a přinesl na svět krásky :))
gersak
Den 1, Den 2
gersak
Den 3, Den 4
gersak
Den 5,
Den 6 = 1. den plod
gersak
Den 2. plod,
Den 3 plod
gersak
Den 3. plod,
Den 4. plod,
blablabla až Den 20 plod
gersak
5,6
gersak
7,8
gersak
9,10... přidělání sítě, SCROG 2m2
gersak
11, 12
gersak
13, 14
gersak
15,16
gersak
DEN 19 PLOD
druhá
DEN 21 PLOD
gersak
Den 23,
DEN 24
gersak
DEN 25
gersak
den 26, 27
gersak
28, 29
gersak
30, 31
gersak
32, 34
gersak
DAY BLOOM 35, 37
gersak
DAY BLOOM 40
DAY BLOOM 44
gersak
BLOOM 46,
BLOOM 47
gersak
Den 52, 53... 5 days before harvest... 5 dní před sklizní... nějakej typ? :D:D haha ukažte se frajeři... typ na počet rostlin, a počet suchýho :) další foto až po dosušení/ - spíš dozrání :))
gersak
trošku infa... Advanced Nutriend Sensi Bloom A + B, Big Budd & Over Drive, Poté 10 dní clean od všeho... PPM klesalo z 1200 PPM (trošku jsem je nutil papat... říká se na aero/hydru maximálně 700 PPM... ale byly spokojené slečny). na 100 asi 8 dní... pak PPM 0 poslední 2 dny...
Modely [omlouvam se predem, počty přesně dodám a nafotím/navážím]

White Heaven [ jedinej vím ,že byl pouze 2x ] - spokojenej - do dne 20 na plodu nevypadal nic moc, ale pak se rozjel a Tramtararááá. krasavej, největší kořenový systém, největší množství větví, prostě lahoda na SCROG

Speed Queen [ krasavice největsí - viz foto číslo 1... neuvěřitelné množství trichomů. květénství na konci plodu obalnené v bílém království trichomů :D:D kdyby můj mikroskop byl USB, tak ukážu, ale bohužel...] spodní paličky OK, méně prorostlé, světlejší... prostě jaxi taxi na h a s h

Amnesia Haze [ obřině moje :)) foto 2] .. naprosto spokojená... obrovská voňavá... není co dodat

Afghan Skunk/Afghan Haze od Mr.Nice... Kéž by všechny řezy byly AHS od Mr. nice, ale bohužel. AHS nevyrostly tak vysoko jako ostatní, takže od dne 25-50 penetrace světla už nebyla tak luxusní jako doposud, AHS se zastavily růstově, a pokračovali pouze v tvorbě trichomů a vícé méně "kamenněly"... nerosltly do výšky. ale prorustaly takže pořád luxus. ale výnos z rostlinky trošku podprůměr. ale nevadí . ponaučení pro každého... Když fungujete na jednom aero/hydroponním systému, s jedním rezervoárem na vodu :D :D tak nebuďte hrdinové, a držte se pár odrud [pokud možno podobných] ... můj úlet Byl v AFG Skunk/AFG Haze od mr nace kvůli výšce rostlinky a v White Heaven, která má určité sativické vlohy :D internody malinko delší řidší paličky, zabírala hodně místa... :D pro mě osobně spokojenost. ale jinak. přístě pouze dvě odrůdky ... Příště Blue Cheese... 5 fenotypů X 3 rostlinky od každé... + nechte se překvapit :)
mrakoplas
hmm to musela bejt radost fotit :)

jinak s odhadem dostihového bookmakera to vim zcela nepřesně, že to je 60 modelek :D

a o těžke a suché váze v budoucím čase cca 1777 gramů

gersak
šéfkuchařova tajmensvtví :D 2... Lámat lámat lámat... Když rostlinku když je malá lámeš - znáčkneš stonek a narušíš/přetrháš "přestav i u člověka vaskulární system" živinové kanálky, rostlina je nucena vytvořit nové, silnější a většinou to provede pomocí Kolena, které vytvoří... Mým cílem bylo vytvořit co nejsilěnší základnu pro tak malou rostlinu, což se mi povedlo. někdy i 8x zlomená rostlinka po sklizni měla ve stonku v průměru až 3 - 4 CM .... což je trošku extrém na to, že celkově měly rostliny tak 80CM? :) další radost, klasická FIM... zastříhávácí a víceméně doufání, že vyraší více než 2 nové místa :)
EricCartman
Ty pálíš 3*600W na 2m2 ? To je solidní plýtvání energií :D
Max 1200g
gersak
Dííík :))) to víš, když chceš cooltuby kvuli teplu tak musis dat 3... a 400 se mi nechteli
mrakoplas
gersak:
hmmm kam se na tebe hrabe ten Polhraich , Poltergaist nebo jakse jmenuje :D :D
měl bych pár otázeček:

Myslíš tedy,že když se cenrtrální stonek zmáčkne a naruší pletivo ale nezlomí ,tak se trochu zpomalí jeho růst a doženou se na jeho ůroveň postraní větve + ještě vytvoří více dálnic pro příjem živin nad narušením?

A v případě zaštípnutí centralu se tedy ještě více podpoří celkové rozvětvení rostliny a tvorba sekundárního větvení?

A zároveň to neohrozí příjem živin do části rostliny nad ,,poškozením´´ stonku, jestli to chápu tak dobře.

Jinak do jaký doby se ten stonek může takto narušit před přepnutím na květ ,aby to neohrozilo kvalitu výnosu?

ted jsem na pár rostlinách promačkal ten central,abych je trochu zpomalil a dohnali je ty rostliny ,které jsou menší ,tak doufám ,že když je za týden budu přepínat, to nebude nakonec ve výsledku kontraproduktivní .

díky :)
Psycho
Zdravím máš to opravdu pěkné muj odhad zní 55 slečinek a váha 1400
asi_sem_moc
Tak já si tipnu 1632g, jinak good job K+
gersak
mrakopals: nejak tak :) znáčky centr. stonky a všechny ostatní větve, které jsou výše než ostatní a "zlom [pořádně znáčkni mezi prsty na jednom místě na větvi, klidně u internody a poomalinku ohybej zbytek dolu, BACHA AT JI NEZLOMIS UPLNE... to se mi taky jedna stala taková.. viz foto. ]" je na úroveň těch nižších, ať je stihnout dohnat. můžeš taky jenom zvít provázky a chytit je za napájecí lísty a stáhnout je dolů, je to méně drastické, stonek větve se malinko zesílí, ale já osobně indoor preferuji naruzeni stonku za ucelem vetsiho prisunu zivin do vyšších pater... outdoor, kdyz mas 3-4-5mesicu nez to zacne kvest, tak si taham provazkama :))

2.
v pripade zastipnuti centralu, zpolalis central, spodni vetve maji urcitou vyhodu, ale central se pak stejně protlačí a je většinou dominantnější... ledaže bys dal FIM nebo začtíp, nechal vykouknout kolik novych vetvi too rozhodi, a pak znova FIM nebo zaštíp at ty spodni necentralni vetve maji cas dorust a zhutnět :)

3. nejak tak by to melo fungovat :D :D

4. já lámu dokud nezapřepnu na plod jako o život. ve chvíli kdy přepnu a necháš je dorůst do sítě pokud SCROG nebo proste rust priblizve stejne vysoké vršky tak pak už jenom takový ty co ulítnou a táhnout se za světlem jako o závod. vy většinou nestačí lámat, pak už mají stonky velmi zdřevnatělé a je to těžší nezlomit, a i když se to povede, tak to vypadá jako když ta kytka trpí i když "prej" to nevadí... tadyty potvory zdřevnatělý já pak většinou přivazuju provázkama a tahám je dolu pod úroveň, oni pak udělaj kráásný palice když jsou ohlé ... viz foto...

a nemělo by to být kontraproduktivní, pokud si je nezlomil :)
fiste
Na 2 m2 ti bohatě stačí 2x400W a pořádný stínidla. Tipuju 1111g..
el Magicooo
Řekl bych, že na ten tvůj prostor by bylo ideální 2x 600W, ideálně proti sobě na velkym wingu s lightrailem. Ten tvůj systém se chystám taky pořídit. Vyskytly se s nim nějaký problémy? Jinak tipuju 1050g.
Machoman
citace:
Původní příspěvek od el Magicooo
Řekl bych, že na ten tvůj prostor by bylo ideální 2x 600W, ideálně proti sobě na velkym wingu s lightrailem. Ten tvůj systém se chystám taky pořídit. Vyskytly se s nim nějaký problémy? Jinak tipuju 1050g.


Splachnutych x tisíc do hajzlu za tenhle system.Nebrat prosím moc osobne jak máš ve zvyku;)
gersak
el Magicooo: osobne se system nebyl jedinej problem. trysky se ani jednou neucpaly, šlapalo to jak má, vodní pumpa docela hučí ale co čekáš :D:D jinak necově? za 25t novej system takovejhle. ja nevim, podle mě jednodušší a se zárukou kvality (kvalitní pvc, spoje, trysky, těsnění, pumpa) investovat do systému jako tenhle, který se dá využít jak pro grow, tak jako řízkovnice, teoreticky s nějakým root-pruningem časem i jako matkárna ... já jsem spojenej osobně. jestli někdo říká, že je to drahý. jo je... rozhodně... a je levnější si postavit na 2 m2 20 kytek ale tohle je prostě takova trochu lahoda. celkově růst rostlinky ti utíká před očima. každý 4-5 dní vidíš obrovský skok ve vývinu rostliny...takova symfonie :)
el Magicooo
2 gersak: osobně zastávám tvůj názor na pěstební systém, taky sem raději, když si koupim něco kvalitního, co funguje. Nejsem tak manuálně zručnej abych něco vyráběl sám. Občas sem pár dnů pryč a nemůžu si dovolit, aby se mi něco vysralo, nebo vyteklo. Navíc si myslim, že to pod tim musí růst fakt nádherně, ne nadarmo GHE spolupracuje s NASA...Sem rád, že si to chválíš, zatim sem na to žádnou recenzi od growera neslyšel. Jak asi hlasitý je to čerpadlo? Půjde vedle v pokoji normálně spát, případně si vodit návštěvy? Taky by mě zajímalo, proč si nevyplnil všechny poty rostlinama?
2 Machoman: S tvym názorem sice nesouhlasim, ale respektuju, souhlasim s gersakem, že je to prostě taková trochu lahoda.
gersak
el magicoo: no uprimně NASA GHE nepotřebuje... spíš je to naopak... GHE začala vyrábět systémy z předlohy kterou vytvorila NASA pro pestovani rostlin ve vesmiru :)) jinak. nezapolneni kazdeho spotu... primne uz takhle ty rostliny ve stredu byli skoro nedosazitelne na ostrihani spodnich vetvi a uschlych listu natoz, kdybych to naplnil na plnou kapacitu. + jet 120rostlin na 2m2 by slo ale bez zastrihavani ci cehokoliv, stejnou genetiku na vše. já si tak trochu hrál.. white heaveny ktere potrebovali nejvic mista meli u sebe pouze jednu spolurostlinu zatimco AHS mel treba 3-4 spolurostlinky. jinak uz ted byl trosku problem prostivit to az dolu i pod síť, natož kdyby tam bylo plno rostlin... ale pristi kolo premyslim, ze bych zkusil SOG s pridavnymy panely/vybojkami po stranach a zespoda abych dostan tzv"football efekt" kterejch chci vyrobit :D:D ** football efekt = palice velikosti míče na rugby nebo am.fotbal :))
pumpa? ... trošku mordor... šlape jako pánbůh, ale vrčí no. muzu hodin na net video aby sis to sam poslech. uprimne. ve stejne mistnosti psat nejde, ve vedlejsi spat jde, ale ver mi ze az po 60 dnech tu pumpu vypnes, tak si budes den dva rikat - tyjo tady je ale ticho :D:D obcas to bylo drobet iritujicí.. a návštěvy??... upřímně? ne... ale jestli si chceš brát návštěvy do místnosti vedle tvýhoo growu - :D:D no nevim.. asi by ten člověk musel bejt naprosto neználek nebo retard :D :D hlavně kdyz se to smísí s větráky, ventilátory, zvuku stříkajících trysek :D:D u
mozna kdybys cely ten reservoir s pumpu vzal a dal pod ni molitan at nevrčí... (muj problem nebyl ve vrceni jako hluku, ale spis ze vrcela podlaha v asi 3-4metrovém radiusu...
Bostik1
Cau, chtel jsem se zeptat jestli by si nemoh trosku vic popsat mistnost jako ventilace, rozmery a umisteni te mistnosti jestli sklep, nebo pokoj, taky teploty bez lamp s lampama, jestli mas klimacku, atd..., vlaken kde se jedou vetsi wataze je tu strasne malo, tak si myslim, ze by to zajimalo nejenom me ;)
jinak muj tip je 1497g
G.S.C.
Vypadá to hezky jsem moc zvědavý na výsledek tipnu si 1422g
mikael
Zajímavé a hezké. Tipuji 1345,54g
el Magicooo
2 gersak:
Já se o tý spolupráci mezi GHE a NASA bavil na Cannatradu a tam mi u GHE řekli, že spolupracují na vývoji aero systémů pro NASA. Dále sem se dozvěděl, že jejich hlavní chemik (rozuměj míchač hnojiv), míchá hnojiva co používá NASA ve vesmíru. Dole máš link, kde se o tom dočteš víc.

http://cz.eurohydro.com/company.html

Jinak k tomu vrčení, myslim, že to bude ok a vedle v místnosti spát pujde, podložení tim molitanem by to mohlo ještě víc zredukovat, díky za tip. Zajímala by mě ještě jedna věc a to, jakou sadu hnojiv k tomu systému GHE dodávají, asi to bude ta řada Flora Series ne?
Já plánuju jet tenhle systém se všema 120-ti potama obsazenýma. Pojedu tři genetiky, Blueberry, Mazar a Orange Budy. Mám teď v hlavě, že zaplnim jednu polovinu, nechám tejden na růstu, pak zaplnim druhou polovinu zbylými 60-ti a rovnou to pošlu na květ.
DEVIATIO
1254g
alpa
1333g,,,,, [muj obdiv pokud z takovejch prcku na 2m2 bude vic coz pochopitelne preju ^^ ]
miguelx
cca 1199 gramů
Crystalek
Velmi pěkné.. jen si říkám.. nebyla škoda.. to tak rychle přepnout? Na ten prostor a watáž mi přišli zbytečně malé? Prostoru vypadá máš taky slušně.. tak proč sis je nechal vyjet tak málo? 6dní navíc na 18/6 by jim prospělu určitě dost slušně?!
:Dr@m:
velmi :sun: zajímavý...tipuji 1286 g
gersak
1366g... jen co proběhnu prispevek, vyhlasim viteze :D
gersak
jinak, už takhle byli 130 vysoký... a prostor byl velmi omezující. nemohl jsem si dovolit nechat jeste rust, musel bych pak davat novou sit, a zkouset neco jako double scrog co se mi nechtelo :) pristi kolo, vetsi prostor, vetsi kyti, vetsi vynos... :) teste se
..: RainMan :..
No a jak to dopadlo ?
Hlava
citace:
Původní příspěvek od ..: RainMan :..
No a jak to dopadlo ?


Asi nedopadlo ,jelikož je toto jeho posledni přispevek tak asi ne :p:
pasiny
1255g
Pekky
1366g už to psal :D :D hh už to nehulte :D
greenlight
1488 g


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma