Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění > Autoflowering Odrůdy

 
Automatka -jaro-zahrádka - Klikni zde pro originální téma
máte někdo zkušenosti z jara sazení automatek?
chtěl bych tak březen pod folii (ale ne do skleníku nebo foliače prostě přímo ven)
ween
zdar. moje zkušenost s autoflower - sadit později, aby dozrávali v nejteplejších měsících - červenec - srpen.. sklizeň 60-70 dní po výsevu.. já je vysadil moc brzy, počasí nebylo ideální... i přesto naprostá spokojenost s výsledným produktem (z hlediska hulení), výnos díky brzkému sazení slabší... jel jsem Deimos fem. Buddha Seeds http://www.klecka.cz/growshop/Semen...eimos_5_ks.html
no právě mám Deimos a hodlám to rozjet už Březen protože pak to bude střídat klasika tak aby i ona stihla růst a dozrát potom
ween
fakt máš Deimos? dle mé zkušenosti dobrá volba... co se sazení týče, viz můj předchozí příspěvek.. ale když počasí bude OK, třeba sklidíš kvalitu i kvantitu..
koles
Taky se přikláním k sázení později. Můžeš mít velké problémy s vlhkostí (a tedy s plísní), jelikož květen/červen může dost pršet. Druhým důvodem je i to, že později, v teplých měsících se ti utvoří víc pryskyřice. Ideální by bylo, aby to dozrálo někdy v srpnu. No ale jesti jsi odhodlán sázet brzo, nech si jedno semeno a to dej později - určitě by to bylo velmi zajímavé porovnání kvality a výnosu.
Kambu
Vousáč : s automatama zkušenosti vůbec nemám,ale v březnu mi to příde hodně brzo..co se týče automatů,tak bych je asi sadil nějak začátkem června.
Kambu ono je všude psané aspoň pro Evropu že výsev je vhodný od Březen do Listopad vím že ideální je léto ale jak jsem později zjistil u mě je problém s místem a po nich tam přijdou klasiky tedy aby mohli ještě narůst a uzrát.

to koles
minulý rok jsem sadil automatku červen,září a rozdíl byl v kvantitě asi 2:1 ale v kvalitě vůbec ne byl to sice taková pro mě divoká nestálá genetika Angelmatic
přesto zhulovala stejně jak z léta tak z podzimu.
bull
Já to letos taky vyzkoušim, místo se najde a prvních pár semen dám koncem března a po 2 - 3 týdnech budu vysévat další. Pokud to bude mít smysl tak to nafotim.
Automaty sem ještě nejel, tak uvidim. Třeba se mi nakonec ani nebude chtít investovat do tak nejistýho podniku a necham je na pozdejc, ale rád bych to zkusil.
novaz
Letos místo muškátů vysázím automaty a bude :-) okrasa jako okrasa :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma