Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Novoroční přípitek - Klikni zde pro originální téma
knedlajs
Tak lidi čím si dnes budete připíjet a čím si připíjíte ? Já osobně jsem sklenku tvrdého alkoholu vyměnil za Super Skunk nebolí z něj totiž hlova :) Happy new year
Kolcek
Viděl bych to na kombinaci obojího - jak brko, tak symbolicky trocha toho alkoholu :)
mati0n
kombinace vseho v co nejvetsim mnozstvim.. sem prase
gremlin101
Jelikož jsem do rána v práci, tak bych to viděl na max. větší množství alkoholu, pro hulení tu nemají pochopení :D, ale jen co dorazím domů, oslavim nový rok dodatečně nejedním sklem :D
Rákosníček
vsechno dohromady v co nejprapodivnejsich kombinacich, polohach a mnozstvi :D dneska sem se utrh ze retezu :D
fananek7
Všechno co teče a pomalu tuhne :D
K hulení aspoň 5 modelů...
Pěkný Silvestr a šťastný nový rok 2011 !!! ;)
pestitelpompo
Láhev a brko,jasná volba
Hrnek
jelikos sem prave dal brcko tak to vidim na Áčko... jinak všem heppy new year :)
riznu nejakeho lahva, a neco prdu asi taky bude.....



jinac poradny silvestr preju a at se v tom roce 11 poradne dari.... ikdyz o tom silne pochybuju
Kambu
Tak já letos místo piva tu mám termosku s čajem,místo klopení panáků do sebe hážu antibiotika a místo opojného stavu tu mám rýmu a kašel :injured: :) -takže letos oslava silvestra bude čistě o čaji s citronkem jako bonus :) Jinak všem taky přeju pěkný silvestr a ten nový rok,at je pro vás o něco lepší než tento..
Lidi závidím teda až na kambu tomu přeju brzké uzdravení :) ja jsem tento silvestr o kofole :) jelikož přítelkyně má hospodu a mejdan a ja bohužel dělám šoféra :) aspoň budou korunky ..
Všem přeji krásny nový rok 2011 :)
carlos
Lambrusco :shots:
Ortaniel
Lambrusco je vodička ... já tu mám Igristoe a to není zlé. Ale jak půjdu se psem za chvilu, tož cosi podpálím na chuť :P .. prakticky už loňský model :teef:
Hlava
..pravě sem odšpuntoval , BOhemia Sekt Demi sec , na baru sem sedel od 5tihodin s 3ma lidma ve 2345h prisli nejaky znamy a ja sem v jednu odešel nasranej domu , vzal sem si tohle a ted to do sebe klopim , pustim si radio1 a pokerstar.com a seru na to , štastej a veselej 2011 přeje Hlava .........jo bohemka je gud .........blurp :p:
fananek7
No tak my jsme u mně na zahradě dělali oheň,v 19h večer jsme byli v lese s motorovkou,pak jsme dělali vatru jako hrom,kolem rostál sníh a pak zmrznul,takže kolem táboráku bylo jedno velké kluziště a spadl jsem lícem našutr :o
V zrcadle se nepoznávám a mám spálený bassák u bedny,úklid po 15-ti lidech taky hotov a bolehlav trval 2 dny :D
A jaký byl ten váš Silvestr?
Pflusik
Tak od 5ti do 11ti sem seděl v hospodě s kámošema a hráli sme dostihy a sázky. Od těch jedenácti si už nic nepamatuju, ale podle fotek by se dalo soudit, že sem si připíjel rumem, bohemia sektem, vodkou a absinthem... jinak zřejmě sem kalil až do 11ti do rána což je dost divný, jelikož už tak v těch 11 večer sem byl tak na maděru, že bych přísahal, že při novoročním polibku nějakou šťastnou slečnu pobliju :D
Já gamesil na pujčeným noťasu do 20 hodin, paxem šel do hospody, tam jsem dal 12 desítek, nějaký menší prdíky venkovskejch modelů, připil jsem si Bohemkou a kolem jedný, když jsem se nachytal že začínám vytuhávat, jsem šel tuhnout domu.
Pochybuju že se něco zlepší v tom novým roce.
Přesto všem přeji vše nejlepši v new roce.
cernobyl
zdar ja se teda taky podelim.od 7 do 11 sme kalily u kamose v kotelne,pak tam probihalo nejaky karaoke.a pak sme jeli na jednu diskošku. tam sem asi kolem 1h rano vzbudil a nemohl sem najit budnu.sem se vyschyzoval ze ju nemam.v satne sem se s nema asi pul hodiny hadal ze me projebali bundu a pak kamos ze prej sem prijel bez bundy. RUM tekl proudem. a v 6 hodin rano sem se s pohmozdenym ramenem vratil domu. uplne na šrot.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma