Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
Jimmyho záhon 150W HPS - Klikni zde pro originální téma
Jimmy
Zdravím všechny skuřky a přátele zeleného listu. Zbastlil jsem box a tak vyrážím donekonečna a ještě dál se sodíkem. Pro začátek jsem zvolil malou watáž i box, nejsme přeci megalomani :bandit: Abych tady nasázel nějaké info o prvním kole - Světlo: růst i květ 150W HPS, Vzduch:přítah-(2x 50m3), odtah-(1x100m3), Box:Výška 80cm, Šířka 52cm, Hloubka 58cm. Médium:hlína, Hnojky:alga grow, alga bloom. Osádka: 6+1 Jack Herrer.


A co by to byl za grow, kdyby se nebojovalo s nějakým problémem. Mým se stala teplota. Box je umístěn v garáži, kde je v těchto zimních měsících opravdu solidní kosa a tak v noci teploty klesají k brutálním 4 stupňům. Snažím se tu zimu redukovat, posbíral jsem nějaké polystyrenové desky a kolem boxu je rozestavěl, taky jsem tam na spínací hodiny šoupnul teplomet, takže to snad vychytám a problém se podaří odstranit. Kytičky se ale kupodivu drží ale na listech jde vidět, že úplně spokojené nejsou. Proto udělám maximum pro to, aby se ten bordel v teplotě srovnal.

Foto - Jackové po přesazení
Jimmy
Zde ukázka profesionálního zateplení
Jimmy
A tady už 21 den růstu, před zástřihem. Roste to pomaleji ale jsem rád za to, že to vůbec žije :teef:
Jimmy
A poslední fotka... po zástřihu.
Jimmy
Tak jak to roste... dneska jsem holky poohýbal...
Jimmy
..
Stunt
škoda toho proužkovaného provedení fotek ale jinak kytky vypadají dobře a to tve "profesionální zateplněí" pomohlo to trochu?
topbert
zdarec nic si z toho nedelej pestoval sem skoro celej grow pri teplote necelych 5 stupnuu a sice ze nebyly spokojeny ale krasne dojeli a pod 150W sodikem bylo v 5 kytickach 90g takze nemusis mit obavy sice pomaleji rostou ale v pohodee ja na to ted kupoval podlozku do terarek za 300 a zvedlo mi tp teúlotu o 5 stupnuu
Jimmy
Tak jsem to přepnul a začínám tomu rvát Alga Bloom.
Dadenka
docela pěkný :D a těch kolínek.. docela sis stím vyhrál,
pls udělej fotku po zhasnutí
Jimmy
Tak je to 11 dní na květu. Fotka je sice hrozná, ale je to jediná bez světla. Omlouvám se, byl jsem tak v kaši, že držet mobil bez třepání nebylo možné :D taky mám dotaz ke Green Sensation - vyplatí se to a k čemu je to vůbec dobré ? Díky
Freshman
cau,vypada to moc pekne a urcite budu sledovat,ten green sesation je urcite super ale za ty prachy? si myslim ze je mozna lepsi koupit kvetovy stymulator od atami a kdyz k tomu pridas bloombastic tak to opravdu dela divy a navic to vyjde levneji a je toho i vic :)
Jimmy
Tak je to 17 dní na květu. Rvu tomu Alga bloom, docela to jede :) Omlouvám se za kvalitu fotek. Přístě to bude lepší.
Jimmy
24 den na květu, docela pěkně to jede :)
mikael
Pěkně se ti holky vytáhly, kolik teď měří? Jedu taky JH akorát jsem asi 11dní před tebou, hoď sem potom nějaké fota paliček. Ať se daří!
Jimmy
29 den květu.
Vutututu
Máš to pěkné šéfe :)
Ať to roste!! :)
Jimmy
Tak 33 den na květu, krmíme 3ml Alga Bloomu na litr.
Jimmy
47 den květu, krmím někdy 3ml/l, někdy zálivka čistou vodou. Dnes jsem otrhal některé listy kvůli prostupnosti pro světlo, na fotce kytky před otrháním.
Jimmy
A po oholení
Jimmy
Přátelé, kolikátý den doporučíte sklidit JH ? Mám se řídit informacema u seedbanky ? (45-55dní) Nebo tomu dát klasickou šedesátku ? Nebo počkat, až bude polovina blizen seschlých, což je už nyní ? Díky
Jimmy
Tak dnes po 55 dnech květu a desetidenním flushi to přišlo. KOSA ! Holky vypadají docela hezky, na fakt, že celý grow probíhal při extrémních teplotách 2-20 stupňů :D Kytek bylo sedm, tak jsem udělal snímek každé. Dnes bych na to šel úplně jinak, oholil bych spodky a nenechal to takhle se vytáhnout, ale o tom jsou zkušenosti do dalšího kola :) Takže zde slečna číslo 1
Jimmy
2
Jimmy
3
Jimmy
4
Jimmy
5
Jimmy
6
Jimmy
7
Jimmy
A zde už visí. Zahajuji tipovačku. Člen, který bude se svým tipem nejblíže navážené hodnotě obdrží odměnu ve formě káčka.
q*BerT
Zdar, dobrá práce ;)
Můj tip je 105,5 gramíků.
Káá letíí
The jackal
Ahoj, 110 gee bude
Stunt
99,5g přeju co nejvíc pokouřeníčka
mikael
Tipnu si 112,45g parádního suchého materiálku :)
Carcoolka
Mazané kyti :)
111g můj tip :D,ale tož ať je víc
mír
tuffgong1
pěkné :D já bych řekl 109,74

ale přeju aspon kylo :-)
Freshman
90g ale urco preju vice :)
manik.luke
95g ale čím víc tím líp :)
burk
čau
krasnejch 120_G
thurlwood
Pěkné,sledoval jsem od začátku.Můj tip 95,67g
k+ za pěkný dotažený grow do konce
DOBROU CHUŤ :afro:
Jimmy
Tak po usušení z toho vylezlo 85 gramů sušiny. Je to bohužel méně, než jste všichni tipovali, ale na první grow pod sodou, na to, že teploty v noci klesaly na 2 stupně a podobně je to solidní výkon. Je to nejsilnější model, který jsem kdy hulil. Po nadrcení uvolňuje božskou, citronovo-borůvkovou vůni. V tipovačce vítězí Freshman, bohužel s nejpesimističtějším odhadem :D Již brzy kolo pod 250W, těšte se :)
Khromm
jedu taky pod 150w jsem 8 dní na květu ...budu doufat v podobný výsledek :-)
Jimmy
Jako další kolo jsem chtěl rozjet jenom 4 rostliny, ale dostal jsem bonus k nákupu a tak to rozjíždím v 6. Máme tu 2x Skunk N.1 a 4x Belladonna Jako médium opět použita hlína, Plagron Growmix. Klony jsou vyfocené hned po přesazení, po cestě dostaly dost po prdeli, ale brzy se snad rozjedou. Na hnojení budu pokračovat v osvědčené řadě alga.
Jimmy
Tak řízkům docela trvalo, než se daly dokupy, dostaly po cestě dost na prdel... ale teď už to pěkně jede. Dnes jsem jim dal lehčí dávku Alga Growu, 2ml/litr. Taky jsem je všechny z důvudu větvení a srovnání výšky zastřihl. Foto před zastřihnutím.
Jimmy
A po zákroku
Jimmy
Porádně to tu zaseru fotkama :D Celek před operací.
Jimmy
A po. Za chvilku to pěkně zaroste :)
w12345
uz to roste ? :P
Jimmy
Nemám náladu otravovat se s velkýma kytkama a tak už to přepínám. Dnešní foto....
pizmoo
čus ještě bych to nechal na rustu určitě se ti to vyplatí
Jimmy
Trošku jsem zapomněl na updaty a tak jsem to všechno dneska nafotil. Kytky v tomto boxu pojely fakt pěkně, obzvláště skunk n. 1, který musím vynachválit... nádherné větvení !!
Jimmy
Už se objevují i pěkné vršky :)
Jimmy
Tady ten chválený skaňour. Dostal jsem ho jako bonus k objednávce, ani jsem ho neměl kam dát a tak jsem je oba zasadil do obalu od zmrzliny, ve kterém jsem řízky dostal. Z obalu vznikl parádní truhlík a kytky při zástřihu 1x hlavní vrchol vypadají takhle. Z vršků jsem si udělal klony, a ty teď vegetují v litrových květináčcích a chystám se je vysadit ven. Jsem zvědavý, co kytka s takovýmto potenciálěm předvede venku :)
sadař22
Maš to pěkny:))) No alestím potencialem skunk1 venku no hodně zdarupáč skunk 1 byl generovaný ke kultivaci indoor nebo skleník minimalně v našem klimatu ale skus to venku ještě hodně záleží od jake semenné banky to je každa ma totiž použity jiny fenotip druhu rostlin při křížení ze kterych odruda skunk1 vznikla jen abys nebyl zklamanej.Jinak zahradku maš vychytanou hrubě ti to šlape:)
Jimmy
Tak dneska jsem to v 50. dni skosil. Ano, vím. Klidně to mohlo jet do 60, i 70 dne, nicméně jsem ochoten obětovat pár gé za cenu aktivního high a svěžích chutí. Ale mobil se mi urazil a tak mám málo fotek a k tomu stojí za nic, no nevadí. Zde je ten skunk, hrozně se na něj těším, vypadá nechutně luxusně :)
Jimmy
No a tady to visí kompletně. Omlouvám se za kvalitu, je to kentus.
Jimmy
No a dnes si již v boxu hoví 4x Jack Herrer, rostou cca týden, tak je zase potrápím ohýbáním a uvidíme, co vzejde z tohoto kola.
w12345
nejakej update ?? uz urco kvetou ni ? :-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma