Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
2x POG, 4x Chronik, 1xHDF // Soil // 250W - Klikni zde pro originální téma
1+1=2
Jen tak na rychlo sem postnu pár fotek z mého právě probíhajícího indooru.

Rozměry- 90x95x100 ; s x h x v
Klony- Pot Of Gold 2x ; Heavy Duty Fruit 1x ; Agent Orange 2x a 4x Chronic
Světlo - 18/6 200W CFL Blue , 12/12 250W Son-t pia plus
Odtah- TT125
Hnojiva - Plagron -> Grow, Bloom, Cropmax, Phyt-amin, Repro Forte, Green Sensation. AH -> Enzymes, Final Solution. Hesi -> Supervit
Květníky - 9x přibližně 11l
Substrát - Plagron Growmix + keramzit na spod květníků

Foto 1: Klony po přívozu domu
Foto 2: Po 14dnech doma
Foto 3: První den po přepnutí (růst celkem 28dní)
Foto 4: 7dní po přepnutí
Foto 5: POG

Ptejte se atd... Dnes mají kytky přesně 15den kvetení a začínají se už paličkovat...
1+1=2
Přinášim po delší odmlce nový update, kytí jsou na květu dnes přesně 24 dní.

Růst už se zastavil naštěstí a začínají se hezky paličkovat. Zatím nějaký problémy jsem nepostřehl, akorát ty stejný stále, neurčité pH. Jenom si všímám, že teplota v boxu občas se dostane na hranici 30,2stupňů ale, když spím s otevřeným oknem, tak je teplota na 28-29, takže pohoda, vlhkost se drží stabilně na 45-55, což je dobré. pH metr zatím nemohu si dovolit, sem většinu peněz propil, progambleřil atd.. znáte to :D
Zbírám listy z ostříhávání na výrobu masti, první test bude :) a první krabice je z poloviny naplněná, přidal sem si i druhou krabici, kam si budu odhazovat lístky (s cukrem) a po dnešním dnu zaštipované spodky na výrobu hashe přes síto, jen tak pro srandu, nechci to vyhodit.

Ptejte se....

Jinak jak bych hodnotil modely, mno.
POG naprostá krása ! I když se mi zdá, že hodinář mi popletl nějaký řezy, protože každej POG vypadá jinak. Velice hezky se začíná osypávat a struktura paličky je krásná, vypadá to na hezký šutry i když odhadem bych nečekal příliš veliký výnos.
Tuhle fotku doporučuji zvětšit, nádhera.

Chronic zatím méně cukru ale zakládá si na perfektní struktuře výhonků. Čekám z něj veliký výnos a doufám, že i kvalitu jak se všude popisuje :)

AO zajímavý model, příště už ho nebudu chtít jet, možná bude kvalitní a voňavý ale do mích prostorů boxu nepřiměřený, velice se táhne, nejvýšší kytka a více prostoru v boxu s prázdnýma celkem větvema. Ale nebudu zatím podceňovat.

HDF nádhera, velice mě těší. Ze začátku celkem mrzák ale teďka vypadá nádherně, má mnoho pistilů, roste podobně jako chronik ale má více cukru, struktura vypadá taky na hezké šutry.
1+1=2
Přidávám na rychlo up z 32dne květu.
Kytí si libujou hezky a začínají hezky bobtnat. :)
Fotky jsou jen 2, na více fotek jsem neměl moc času, zítra dodám víc...

Ptejte se, nechci tady si psát jen tak pro nic za nic :guitarist :beer:
1+1=2
Hello,
Jak se vede ?:D Přidávám nějakej zas up po delší odmlce, dnes mají holky 45dní na květu a Agent Orange dnes dostal poslední dávku hnojiv a od středy jede flushing abych ho v 57dne květu seknul, začínají postupně pistilky se zbarvovat hezky do oranžova, palice hutněj a pryskyřice se zakaluje, vidím to, že ten 57den bude akorát :)
Ostatní modely tam nechám cca o týden dýl.

ej tak pište, komentujte ať je nějaká sranda xD
Jinak k tomu AO, jak jsem zmiňoval víše, tak to ruším ! V těchto posledních dnech co žije, se krásně překopává :) Naprosto jenom čumim, bude to síla... Vrcholovka mě dostává, roste do tvaru čtverce s vysokou tvrdostí, nice...

Foto 1: POG
Foto 2: HDF
Foto 3: Chronic
Foto 4: AO
Foto 5: AO
1+1=2
Zdravim,
Chtěl bych se zeptat jaký provádíte flushing atd...
Ve FAQ jsem se dočetl celkem podle mě nepravdivou informaci o tom, že pH by se mělo upravit na 4 ! Což se mi zdá nelogické. Logicky mi přijde upravit pH na 5,5-5,8 kvůly hlavnímu důvodu- donutí se sama rostlina spotřebovávat rychleji a důkladněji zbytky hnojiv v mediu a tím bude hlína dřívě čistější. Řeknu Vám, svůj plán. Komentujte pokud máte lepší...

1 den- Prolít květináč 2 násobkem objemu květníku (pokud mám 11l květináč, tak prolít 22l) vody s enzymama. Poté otrhat přebytečné listy a nechat jenom ty opravdu důležité.
2 den- Nechat proschnout
3-10 den- 2l s FS denně
11-12 den- TMA bez zalívání + bez dalších větších listů.

Vše s pH 5,5-5,8
gravedigger
Pic, ten flushing bych nechal tak jak to máš vymyšlené, já to dělám skoro stejně akorát to kompletní prolití sem dělal na dvakráte (květináče mám 6litru - nalejt 6litrů do jednoho a necham vysschnout a ještě jednou 6litrů a pak voda a enzymy) ...akorát nepoužívám FS ale pouze enzymy...

Jinak oranžovej agent bude fakt maso, těším se na ochutnávku )

a s tím ph bych to nehrotil až na 5,5...minimálně těch 5,8 spíš bych to nechal na 6,0...jestli se ti jedná o to aby ti toho kytka co nejvíc sežrala, tak skoro všechny živiny obecně, kytka nejvíc žere s ph 5,8-6,5 a 80% prvků se nejlépe vstřebává s ph 6,0 jsou i vyjímky jako třeba molybden nebo měd kdy se udává že nejlíp se vstřebá s ph už od 5,0....jako na druhou stránku je to výplach a testovat se musí ale může se tím i hodně zakzit, třeba se ti osvedčí když do toho budeš lejt vodu s ph 5,5 ale nevim nevim...

týpek do dělal tak ale měl tu výhodu, že mu tekla z kohoutku ze studny voda s ph 6,5 tak to normálně hodil pod sprchu a bylo to :)

1+1=2
Zdravim,
Tak zas po delší odmlce sem přikládám nový update fotek.
Kytí mají dnes na květu přesně 60dní, ovšem fotky jsou starší +-5dní.... Tuhle nedělu se bude sklííízeeettttt :) :rasta:

Foto 1: Celek z 59dne květu
Foto 2: Chronik 25cm palice
Foto 3: POG
Foto 4: POG
1+1=2
Zdravim,
Přinášim poslední UPDATE s kytkou Agent Orange, dnes byla odříznuta od světa, kde se trůnila 64dní na periodě 12/12 a 28dní 18/6. V boxu mám ještě jednu agentku, která bude seknuta zítra, tak jako polovina boxu. Zítra se připravuji na POG 1x, HDF 2x, AO 1x. Modely jako Chronic a Nebula, tam nechám do středy, pak 2dny tma a v pátek je taky odrovnám :D

- Pro a proti :
Pro: Tenhle model, se dle mě krásně větví. Struktura palic se mi zdá více sativová s čokoládo-citronovou vůní, nevím jak to jinak popsat. Palice nemá moc listnaté, což je dobře. Plody se zdají, že po usušení z toho budou mírné šutry, ne extra tvrdé ale ne extra řidké.

Proti: Tvoří velice tenké větve, které kytka nestíhá na konci květu pod tíhou palic udržet. Tudiž veliká práce s umístěním v boxu aby se neohýbala na ostatní kytky. To je asi tak zatím vše.
1+1=2
Zdravim,

Včera proběhla větší sklizeň, useknuto bylo: POG, HDF, AO.
Kytí byli celkem na květu 66dní.
Nevím co všechno psát, se ptejte :)

Heavy Duty Fruit - Velice zapáchá, smrdí velice skunkovitě, velice tvrdé palice tvoří a krásně osypané. Ovšem je méně výnosná, nehezký větve tvoří, málo se větví, potřebuje hodně pomáhat. Ale kvalita palic to omlouvá :)

Pot Of Gold- Jednoduše bomba, někdo tvrdí ne, já tvrdim ano. Nádherně se větví, tvoří krásné palice, maximálně osypané, s velikou tvrdostí. Trochu mínus, že je náchylná na světlo víc.
1+1=2
Heavy Duty Fruit
1+1=2
POT OF GOLD
gravedigger
Fakt to je pěkný hlavně ten AO :D už se na něj těším :) ptát se tě na nic nebudu, vím vše :)
1+1=2
Díky, díky. Jojo s tim AO bych se pravděpodobně mohl stavit už teďka v pátek.
Jinak na ty dotazy, to nebylo mířený tobě, protože vim, že už ses na všechno poptal :D
gravedigger
To myslíš že to bude ok suchý ? ale ta HDF se mě na pohled taky moc líbí :)
1+1=2
Zdravim :) :freejump:

Po delší odmlce přidávám pravděpodobně poslední update, zde v tomto threadu.
Kytí všechny už jsou sklizeny a naváženy, výsledek je naprosto nečekaný a maximálně spokojný sem :jump: :jump: nikdy bych netipoval, tolik, kolik mi to nakonec dalo :) Myslím, že asi ani nikdo z Vás.

Výnos:
AO#1- 38,35g
AO#2- 12,25g
HDF- 26,49g
Chronic #1- 29,58
Chronic #2- 42,17g
Chronic #3- 22,93g
POG - 51,94g
Nebula- 54,96g

=== 278,67g ===


Což když vemu jednoduchý výpočet z 250W, tak to je 1,1g/w.
gravedigger
Zdar, fakt pecka ;-) jo a jasnej favorit i po zakoureni je agent ten se ti fakt povedl a POG
1+1=2
....
gravedigger: jen počkej na nebulu :sun:
1+1=2
... POG makro
gravedigger
Nebulu znám a vždy se mě líbila její struktura palic;-) jo a kouří se taky fajne.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma