Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Zpomaleni rustu kytky - Klikni zde pro originální téma
letec
Cau,
chtel bych se zeptat na rady ohledne technik a zpusobu, jak zpomalit nebo pozastavit rust kyticek. Mam totiz nasledujici problem:
Mam momentalne holky v boxu na rust a jelikoz cekam na stedry den a par dni pote serii navstev, nemuzu rozlozit velkej box(kvetovnu) a tudiz ani holky prepnout na kvet. Nerad bych aby zbytecne prerostli protoze to nidky nedela dobrotu. Snazim se je ohybat apod., ale zajimalo by me jestli nemate nejaky jiny tip, jak je udrzet prizemi(ale zaroven bych je nechtel omezovat v papani:).

tesim se na Vase tipy
zatim
Klamath
1. jak si rekl ohejbani
2. muzes jim ublizovat, nalomenim stonku a podobne. to kytku zastavi v rustu a bude se primane soustredit na opravu poskozebnyho mista.
3.muzes jim usmiknout treba 2 patra :D.
4. sniz teplotu pod cca 15C to by taky melo kytky zpomalit.

Musis si uvedomit, ze kytka pokud nema nic jinyho na praci tak roste, ubliz ji a prestane rust.... :D
Hodne stesti
letec
Diky za radu.
Cas od casu se mi moji nesikovnosti u ohybani stane, ze stonek nalomim, ale dycky se tak rychle zvetil, ze jsem ani nepostrehl, ze ji to nejak zpomaluje(ale z logiky veci je jasny ze jo, zejo:).
Co se strihani tyce, tak na to moc nemam koule:). Vim ze je to bezna technika, ale jsem takovej pacifista, ze mi to proste nedela dobre:). Ale jo, urcite ji smiknu, neni jina volba. Uohybat to dost dobre nejde(nejsem u nich tedka kazdej den, takze si je nemuzu presne modelovat jak bych chtel a umel), takze je smiknu. Jeste k tomu otazecku - kdyz uz jsou trochu prerostlejsi, muzu i vic(asi muzu, ale proc se nezeptat zkusenejsich)? a za jak dlouho se tak asi vyzenou z rezu novy vyhonky?
Co se tyce te nizke teploty, tak prave v minulem growu jsem mel nizkou teplotu, pac uz prisly mraziky a ja nestihl vcas zareagovat, a holci z toho byly trochu vystresovany a dokonce nasadily par samcich kvetu(malinenko). Tomu jsem se chtel trochu vyhnout, ale je pravda ze 15 stupnu neni az takova zima.
Jeste jednou diky
Klamath
mrkni na tohle :
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1
najdi si tam LST to by ti taky mohlo pomoct
letec
Jasny, diky. Uz jsem ty tvoje preklady cetl driv, opravdu prinosne a patri ti dik;).
Kazdopadne kyti uz nejsou tak male abych je mohl najednou chytit a nejak zasadnej ohnout a zaroven jak jsem napsal, nemam ted bohuzel moznost s nima byt kazdej den, takze si je nemuzu tvarovat jak bych potreboval. Ale urcite pouziju aspon cast tipu, verim ze to bude OK:).
Kdyz jsem jel sve prvni kolo, MJ, tak jsem si s nim opravdu vyhral a nadelal bonsaie, a bylo to rozhodne velmi pozitivne znat na vynosu(480g pod 600w). Kdyz jsem ted jel orange bud, tak jsem kvuli nedostatku casu netvaroval a vynos byl taky podstatne nizsi(280g). Urcite to bylo i odrudou a jinyma problemama, ale i tak urcite negativni dusledek nechalo to netvarovani. Verim ze ted se to zas pozitivne projevi(jedu WW).
Diky za rady, urcite pak postnu jak jsem si s tim pohral.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma