Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
***1.St indoor grow 600W a 10 slecen*** - Klikni zde pro originální téma
jebutinajmeno
Zdravim celou GROW komunitu, dovolim si hodit zde svuj prvni indoor ,doufam ze tady najdu dostatek pestitelskych mazaku kteri radi poradi ci ohodnoti... pro predstavu a upresneni, o co se tedy jedna:

Slunicko : Philips Master SON-T Pia Green Power 600w
Stit: Adujst-A-Wing Medium
Pritah: 2x 160m3/h
Odtah: UFO Ruck RK 125L 355m3/h
Filtr: CarbonActive 400m3
Zvlhcovacka: Hyundai HUM 500
Reflexni diamantova folie

A holky byli ulozeny do 6L postylek vystlanych 50-50 Canna Terra Proffesional Plus+ a BioBizz All-mix a prikryte keramzitem
Jako hnojky byli zvoleny Cannazym,Plagron Alga Bloom, ATA Pk 13-14, a nejakej Pyth-amin od clena,mam i nejake vzorky hnojiv General Hydroponics,mozna bude pouzita kvetova slozka Flora nova.Zahradka je puvodni stara vestavena skrin o rozmerech 120x65x180 s/h/v ,sice nekdo bude namitat ze wing je zde zytecny,ale neslo odolat.K osazeni,rezivo bylo dovezeno a propojeno kamaradem a clenem G. v nasledujicim osazenim:

Apollo 11 5x
Chronic 3x
Pepper 2x



Hned po presazeni byli hozene na 3 faze 18/6 pote prepnuto na kvet a od zacatku dopovano enzymy,vypada to ze rustoveho potencialu maji az nad hlavu,tak to snad bude v pohode..za veskere pripominky rady namety budu jen rad..
jebutinajmeno
Za kvalitu fotek se omlouvam,fotim telefonem:(..Tady jjsou fotky ode dne presazeni po 7 den..
jebutinajmeno
A posledni,zatim dostali 1x bloom a 1x PK ,enzymy tak nejak sporadicky,byl bych rad kdyby nekdo hodil par rad ohledne davkovani PK v kombinaci s Bloomem :)
jebutinajmeno
tady mensi upgrade z 9-12dne 12/12 Apollo a pepper jdou dosti nahoru,chronic spise do sirky..zacinaji se obevovat prvni hlavicky zatim zejmena u AP a PE...co nevidet zrejmne nainstalujem sit a dame tomu nejakou finalni podobu..



shiimii
jak vysoko mas lampu?
wassup
zdravim te.ja pouzivam pk kazde kolo s bloomem chutna jim.wassup
jebutinajmeno
Zdravim,hazim nejakej update, Apollo a Pepper jdou velice rychle nahoru a hlavicek vykouklo pozehnane viz fota..snad taky pozehnane naboptnaji:) chronic je o neco pozadu,vzhledem k odrude ale verim ze vse dozene,jeho stavba je opravdu obdivuhodna..
shiimii
1. hej ty finalni podobo na tu sit uz asi jebete co?
2.Zdase mi to nebo na te posledni fotkce jsou pokropene?
3.jak vysoko mas lampu?(kytky ba meli mit 50-65cm)
4kolik je zalivas + kolik hnojky
5.kolik stupnu mas
jebutinajmeno
cuz:D sit se zajebala,prozatim jsem nevyresil par technickych problemu:( pokropene jsou,ladujem je Pythaminem jako postrik...lampa je dostatecne vysoko odhaduju ze ten pul metr urcite,teplota se vevnitr behem dne drzi okolo 27 a vlhkost v rozmezi 20-35%,kdyz holky spinkaji tam teplotka spadne na cca 19 ale vhkost prudce stoupne nekdy az na 75% ,coz vyresim pustenim ventilace non-stop,snad to pomuze...hnojky dostavaji cca co druhy den v kolotoci Bloom,PK,Flora Nova a obcas pridanyma enzymama,zaliva se sporadicky ohaduju podle vlhkosti hliny,prumerne dostane kazda litr denne,neni to moc ale keramzit dost dobre zakryva hlinu ktera se tak vysusuje o hodne pomaleji, az cumim a taky se trochu bojim jim pritnout at to neutopim..
jebutinajmeno
Cao vsem, ti co zdarne prezily vcerejsi oslavy maji moznost shlednout tydeni update...jsme na 24 dni kvetu,holkam se dari docela dobre pomalicku zacinaji cukrovat,jen me trosku trapi barva Pepperu je docela svetly a zacina lehcezloutnout,zatim nevim jestli je problem s PH nebo hnojenim,budu rad kdyz se nekdo vyardi a poradi..k foteckam..1 Chronic ,2,3,4 Pepper a posledni foto casti celku..
jebutinajmeno
hoj,dalsi update z 30 dnu 12/12, na vyreseni barvy dostaly kolo folra novy rustove slozky a zda se ze se zlepsuje,taky omezim zalevani,mam pocit ze koreny se lehce topi...permanentnim zapnutim pritahu a cirkulacniho vetraku se mi podarilo vlhkost srazit na stalych 35% kdyz maji tmu.Teplota den 28 noc 18,5...a k prilozenym fotkam

1. Z leva PE ,AP
2,3. AP
4.PE
5. ani nevim
Hlava
citace:
Původní příspěvek od jebutinajmeno
,jen me trosku trapi barva Pepperu je docela svetly a zacina lehcezloutnout,zatim nevim jestli je problem s PH nebo hnojenim,budu rad kdyz se nekdo vyardi a poradi..k foteckam..1 Chronic ,2,3,4 Pepper a posledni foto casti celku..


Čau , pěkně ti to jede , zalejváš to stejnym roztokem to bys měl problem s pH u všech , takže si na PEPRa udelej zvlášt zalivku a trochu mu nalož :p: at se zazelená , at ti pěkně kvete , Hlava :rasta:
jebutinajmeno
33 den 12/12 a tragedie jmenem zluty Pepper pokracuje dal,o co hur,jeho moresy zacinaji chytat i nektere kousky Apolla takze se do hry opet zapojuje PH,ovsem do tohodle scenare mi vubec nezapada Chronic ktery je naprosto bezproblemovy,takze jsem tam kde jsme byl..fetecky..

1,2 Chronic
3,4 Apollo
jebutinajmeno
tady jeste traged Pepper a nejaka fotecka celku..
HurricaneGeorge
klasický nedostatek dusíku díky alga bloom... obsah N je tam fakt minimální a většinou to na začátek květu nestačí, možná až do té druhé půlky. Trochu uber alga bloom a přidej nějaké růstové hnojivo s vysokým obsahem N. Případně přidej 1ml/l phytamin do zálivky, to není nic jiného než listové hnojivo s vysokým obsahem dusíku, proto listy jsou po postřiku více zelené... je to pouze krajní řešení, phytaminu je málo a je drahý.
jebutinajmeno
zda se,ze na vine bude skutecne N..dneska dostlay vybrane kusy doping Flora Novou Grow,koncentracne se to celkem sila,snad zabere a doufam ze to neprepalim..dik za radu!
jebutinajmeno
Po male pauzicce hazim update z 40teho dne 12/12, traged pepper se krasne zazelenal a zacina se odmenovat,u dvou kyti ma podezreni ze se jedna o jine modely,protoze podle barvy a stavby jsou uz redy na kosu oproti ostatnim.V teto chvili jsou sativy na 3dnu flushe s finalem,kosa se pomalu ale jiste blizi..
Fotecky:

1.Vzkriseny Pepper
2.telefoni makro Apolla :D
3.Favorit kola Apollo
4.CHcka
jebutinajmeno
47 12/12 APcka a Peppery se blizi do finale,dneska budou mit posledni den svetlo pak den-dva tmu a pujdou pod nuz,listy zacinaji zloutnout a pestiky jsou z 70-80% hnede,coz mi signalizuje ze nastal jejich cas,Chroniky krasne bobtnaji a brzo je ceka flush..mensi foto update

1.AP
2.PE
jebutinajmeno
Zdarec!
mame tady 50 den 12/12,dve kyti,"apola",co dozraly uz kolem 45dne jsou uz nacpane v zavarovackach,vzhledem k tomu ze to byli dva nejvetsi zmetci bylo kouro ponechano poradne prosuseno k cemuz stacilo v nizke vlhkosti 5dni...musim rict ze na to ze byli na flushi cca 3dny:( je chut obstojna a kour radne hutny,temer vubec nekope,ucinky me prekvapily,pozvolny high sedaveho typu avsak s radou zachvatu,o to vic se tesim na to co bude nasledovat....zbyle APcka a PE jsem oholil a jeste je nechal na slunicku,zdaji se mi jeste dost svetle,Chcka budou ode dneska na flushi...

1.Pe,AP ode dneska tma
2. dve APcka,Pe a kousek CHronu
3.Chronic
4.Cely zbytek vnitrku..
jebutinajmeno
hola hola kosa vola,dneska jsem vytrhal 2slecny kter byli 2,5 dne ve tme cimz krasne dozraly a neskutecne vytvrdly,dalsi 2 kyti sly dneska do tmy a ve skrini tak zustava uz jen jedno APcko a 3Chroniky kterym jsme dopral prostor a poradne je roztahl,...

1.Posledni AP ktere je na slunicku
2.Chroniky
jebutinajmeno
Cau,
59 den 12/12 zazvonil konec a apolum je konec,dneska,po 2dnech tmy padl posledni a na slunicku uz zustavaji posledni 3 poklady,CHcka ktere jsou uz po tydnu final solution na ciste vode..
..vynos z prvnich seklych kyti me docela prekvapil,4 kousky 3x AP a 1x PE hodily v prepoctu 135g +-5g pricemz je nutno podotknout ze cca 100g z toho udelaly dve kyti,ti dva mrzacci zbytek,nicmen prozatimni prumer je 33,75g na kyti coz mi k spokojenosti v prvnim kole staci a verim ze bude jeste stoupat:)
......zbytek APcek a jeden PE jeste vysi...na fotkach je posledni AP pred dnesni kosou ...
jebutinajmeno
A tady Chronic 59den 12/12
jebutinajmeno
Tak prinasim prvni dojmy a mensi smoke report z nejlepsich kousku APcka...Po radnem proschnuti v nekolika fazich a vyzrani cca 2tydnu chladu a tmy,kourto krasne ukazalo svuj potencial,sisky jsou hutne,tvrde a krasne lepive,kour he husty luxusne kouritelny bez opakovaneho paleni,chut je spise citrusoveho charakteru ale s lehkym korenenym podtextem,high je velice slusny,sklenenka ve dou uz zmasti solidne.Jedine co me mrzi a kde se projevily nejvetsi rezervy je vune,ktera je lehce ovocna avsak malo vyrazna:( a gramaz..255g ze 7 kyti neni zle,prumer 36,4g/kyti je v prvnim kole je uspokojujici,nicmene verim ze je toho hodne co zlepsovat.Kdyz to celkove zhrnu,vsichni kdo ochutnaly-pochvalily ovsem s upozornenim na nedostatecnou vuni,nicmene jsem nad miru spokojen.A ponauceni do budoucna:hnojit,hnojit,hnojit..ze zacatku se toho zas tak nebat a rychleji vystoupat na maximalni davkovani.Dalsi vec flush...minimalne 2 tydny at se projevi lepsi chut a vune,uvidime jak dopadne Chronic ktery je 69 den12/12 a je tesne pred kosou na flushi uz od 52dne:) prikladam foto susiny
shiimii
cest....
s tim flusem nevim nevim..... me staci tyden bohate jenom vodicku dostanou a basta.....tu vuni si pokakal susenim..jsem si tim jisty protoze ja sem to tez parkrat posral:D smrdi to jak seno ze....mam taky apolo doufam ze na kytku budu mit aspon 40

peace
jebutinajmeno
citace:
Původní příspěvek od shiimii
cest....
s tim flusem nevim nevim..... me staci tyden bohate jenom vodicku dostanou a basta.....tu vuni si pokakal susenim..jsem si tim jisty protoze ja sem to tez parkrat posral:D smrdi to jak seno ze....mam taky apolo doufam ze na kytku budu mit aspon 40

peace


to je dost pravdepodobne,flush dam delsi i kvuli chuti...chce jeste krapet doladit...toz tak dej radu parde,jak susis ty?
jebutinajmeno
Jinak 70 12/12 a chronak ne a ne dozrat...uz cele zezloutly tak jsem oholil listy..ted uz nezbyva nez cekat:/ale dava si na cas...davam mu jeste cca 3-4dny svetla a pak pujde na dva dny spinkat...
shiimii
ja to delqam tak ze jak je urezu tak jenom necham zapnute ufo nebo snizim jeste vykon a cekam...vetsinou tak 4-7dnu nez citim ze jsou na omak suche a pak je zavru do krqabic a ty tak 2-15 za den vetram tak ze je otevru prohazim sisky a zase zavru a porad zkousim jetslii uz to neni ono...zalezi tez na pocasi venku ze ...pokud tam chcije tak to muze schnout hooooooodne dlouho v lete j eto taky obcas problem protoze je zase moc horko...takze seknout povesit nahoru zapnout ufo a cekat...a zkouset:D

co se tyce toho chroniku tak ja jsem ho mel cca za 60dnu hotovson... a mel sem tu samou genetiku...

zatim
jebutinajmeno
citace:
Původní příspěvek od shiimii
ja to delqam tak ze jak je urezu tak jenom necham zapnute ufo nebo snizim jeste vykon a cekam...vetsinou tak 4-7dnu nez citim ze jsou na omak suche a pak je zavru do krqabic a ty tak 2-15 za den vetram tak ze je otevru prohazim sisky a zase zavru a porad zkousim jetslii uz to neni ono...zalezi tez na pocasi venku ze ...pokud tam chcije tak to muze schnout hooooooodne dlouho v lete j eto taky obcas problem protoze je zase moc horko...takze seknout povesit nahoru zapnout ufo a cekat...a zkouset:D

co se tyce toho chroniku tak ja jsem ho mel cca za 60dnu hotovson... a mel sem tu samou genetiku...

zatim


geny jsou urcite stejne ale myslim ze rychlost zrani bude urcite ovlivnena i prostredim/vybavenim,hnojenim atd.. takze odchylky se najdou vzdycky...tvoje Ap myvas taky hotove uz kolem 45-50 a ja posledni sekal temer na 60 a ydalos e ze par dni by jeste v klidku zvladlo..mno vyzkousim na chronacich snad se to povede:)
jebutinajmeno
tak a je tu posledni update pred kosou..kyti jsou dnes posledni den na slunicku a ceka je 1-2dny tmy....sakumprdum tedy prvni grow trval 75dni kvetu...vic nez jsem cekal nicmene stoji to za to...par fotecek focene aspon kompaktem misto telefonu..
kobra777
No tomu říkám pořádne knedle..:),jo GREEN POWER umí:):)
Kacenka
Moc hezky to máš:-) kéžby se mi to povedlo alepsoň zpoloviny jako Tobě
jebutinajmeno
Jsem rad ze se muj prvni pocin libi,vsem moc diky za K+,pocitam ze o vikendu bych mohl jeste dodat foto susiny ,smoke report a tim uzavrit prvni kolo:)
jebutinajmeno
Dokonano jest..

timhle bych rad uzavrel sve prvni kolo,Chronak je hotov a jeho gramaz je solidni...3 kyti hodily celkove 205g +-5g coz bylo nad ocekavani.Celkove tedy grow dopadl nadmiru dobre,i pres pocatecni problemy je celkova cifra +-450g skvela a ja jsem spokojen.Co se tzce Chronaka musim uznat ze je to pekne smradlave svinstvo(dik shimi) nicmene ucinkem me ponekud zklamal,na to jak vypada,voni a je hutny je celkovy high o neco slabsi nez u APcek a Pepru,doufal jsem ze je predci...na konec skladam poklonu predevsim matkari:)
poslednich par fotecek


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma