wassup |
zdravim te
ohybal jsem to a kdyz mi neco prerustalo tak jsem vetyvku zlomil...ale lamal jsem jen bocni vetve.jinak jsem vlastne na ohybani daval KOLINKA a kdyz mi chybeli kolinka,tak jsem to jeste stahoval SPAGATEM.jinak pri ohybani se mi podarilo nechtene u dvou kytek zlomit hlavni vetve,ale nevidim zadnou zmenu...jinak sem spise zastipavat NECHTEL.nedelam to..zatim cus wassup |
|
|
w33d |
as mna by zaujimalo ze ako si to vetvil ci sa to samo alebo fim alebo ako a kolko krat si zastrihaval ? |
|
|
wassup |
w33d-ja vzdy nechavam,at se to vetvi samo.ja se jen staram o usporadani palic:) a jak uz jsem se zminoval vcera,tak sem nechtel zastrihnout,ale u dvou kyti se mi to nechtene povedlo...nechtene se zlomil hlavni vrsek...wassup |
|
|
wassup |
tak dnes uz davam dva dny tmy a naposledy to zaliju jen odstatou vodou 1,5L. 62.den 12/12 je KOSA. |
|
|
wassup |
tak ze zitra zahajuji TIPOVACKU,pac je uz kosa.zitra dohodim foto pred a po kose.wassup |
|
|
Fajnšmekr |
uz ted bych tipl kolem 170g :) vypada to fakt krasne :) jsem zvedavej na vysledek |
|
|
wassup |
tak davam tady fota driv...zitra rano bude KOSA.vypada to nadherne...wassup |
|
|
panewfs |
Tak jsi to pěkně dojel, tipuji 193g:) |
|
|
|
gratuluju!! krasne ti dojely! a to jsi mel strach ze ti to preroste :) aspon ze jsi se nenechal zvyklat k tomu nechani na rustu ze to moc neporoste:D a sry za ten muj ulet:D
hlavne to sus pomalu. ma pekne najetou vuni po dieslovi ;)
no tak kdyz uz tu pisu tak skusim tipnout 189g |
|
|
mark330 |
krasne kvetinky tipujem tak 185g a prajem dobru chuť :D |
|
|
wassup |
zdravim lidi.tipovacka je na svete,tak jedem:D prvni,kdo uhodne ma u me K+ zbytek me podekovani...
tady davam nejaky foto,at mate predstavu.
kushoven-mam z toho radost.vyslo mi to akorat.to je fakt.a samosdrejmne,ze DIKY i tobe...za dobre osazenstvo...
zatim pestu zdar a cekam,ze tak do mesice rozjedu neco dalsiho a se 400w sodik,ale nechte se prekvapit...wassup |
|
|
wassup |
tak ze je tu konecny vysledek.za 5 dni ususeno,cumim jak cip.palicky jsou malinko ridsi nez minulej model.stav -exklusivni fyzicke i psychycke citeni...brneni v hlave a celem tele.stav trva tak 4hodiny,ale stejne to v sobe citim cely den.NADHERNE SILNA POCHUTINA.u tohodle modelu nejde predevsim o vynos,ale o kvalitu a ta je super.
je to 167g susiny.
badherne jde rozeznat,ze tam prevazuje sativa.skvela chut.
dalsi kolo se chci zamerit na indiky,neco tvrdeho a mohutneho.wassup |
|
|
Fajnšmekr |
jsem se sekl o 3 gramy :) ale jinak pekny pekny, preju prijemnej pohul :) |
|
|
wassup |
co jinyho rict.je to jen moc silny na hlavu.
FAJNSMEJKR-nejlepsi tip 170g.K+ |
|
|
zajonc |
wassup hod tady prosim nejakou fotku sušiny... dík |
|
|
|