Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 
6x Blueberry x NYCD 250w sodik - Klikni zde pro originální téma
wassup
zdravim te
ohybal jsem to a kdyz mi neco prerustalo tak jsem vetyvku zlomil...ale lamal jsem jen bocni vetve.jinak jsem vlastne na ohybani daval KOLINKA a kdyz mi chybeli kolinka,tak jsem to jeste stahoval SPAGATEM.jinak pri ohybani se mi podarilo nechtene u dvou kytek zlomit hlavni vetve,ale nevidim zadnou zmenu...jinak sem spise zastipavat NECHTEL.nedelam to..zatim cus wassup
w33d
as mna by zaujimalo ze ako si to vetvil ci sa to samo alebo fim alebo ako a kolko krat si zastrihaval ?
wassup
w33d-ja vzdy nechavam,at se to vetvi samo.ja se jen staram o usporadani palic:) a jak uz jsem se zminoval vcera,tak sem nechtel zastrihnout,ale u dvou kyti se mi to nechtene povedlo...nechtene se zlomil hlavni vrsek...wassup
wassup
tak dnes uz davam dva dny tmy a naposledy to zaliju jen odstatou vodou 1,5L. 62.den 12/12 je KOSA.
wassup
tak ze zitra zahajuji TIPOVACKU,pac je uz kosa.zitra dohodim foto pred a po kose.wassup
Fajnšmekr
uz ted bych tipl kolem 170g :) vypada to fakt krasne :) jsem zvedavej na vysledek
wassup
tak davam tady fota driv...zitra rano bude KOSA.vypada to nadherne...wassup
panewfs
Tak jsi to pěkně dojel, tipuji 193g:)
gratuluju!! krasne ti dojely! a to jsi mel strach ze ti to preroste :) aspon ze jsi se nenechal zvyklat k tomu nechani na rustu ze to moc neporoste:D a sry za ten muj ulet:D

hlavne to sus pomalu. ma pekne najetou vuni po dieslovi ;)

no tak kdyz uz tu pisu tak skusim tipnout 189g
mark330
krasne kvetinky tipujem tak 185g a prajem dobru chuť :D
wassup
zdravim lidi.tipovacka je na svete,tak jedem:D prvni,kdo uhodne ma u me K+ zbytek me podekovani...

tady davam nejaky foto,at mate predstavu.

kushoven-mam z toho radost.vyslo mi to akorat.to je fakt.a samosdrejmne,ze DIKY i tobe...za dobre osazenstvo...

zatim pestu zdar a cekam,ze tak do mesice rozjedu neco dalsiho a se 400w sodik,ale nechte se prekvapit...wassup
1+1=2
240g
wassup
tak ze je tu konecny vysledek.za 5 dni ususeno,cumim jak cip.palicky jsou malinko ridsi nez minulej model.stav -exklusivni fyzicke i psychycke citeni...brneni v hlave a celem tele.stav trva tak 4hodiny,ale stejne to v sobe citim cely den.NADHERNE SILNA POCHUTINA.u tohodle modelu nejde predevsim o vynos,ale o kvalitu a ta je super.

je to 167g susiny.

badherne jde rozeznat,ze tam prevazuje sativa.skvela chut.
dalsi kolo se chci zamerit na indiky,neco tvrdeho a mohutneho.wassup
Fajnšmekr
jsem se sekl o 3 gramy :) ale jinak pekny pekny, preju prijemnej pohul :)
wassup
co jinyho rict.je to jen moc silny na hlavu.
FAJNSMEJKR-nejlepsi tip 170g.K+
zajonc
wassup hod tady prosim nejakou fotku sušiny... dík

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma