Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Zadržen na Holandsko Německé hranici s 2G - Klikni zde pro originální téma
drash
Zdravim,

nemáte někdo zkušenost co se stane když mě zadrželi s 2G hulení na Holandsko Německé hranici? Omylem jsme zapoměli po vydařenym víkendu zlikvidovat hulení a samozřejmě nás čapli benga na dálnici. Naštěstí nechtěli moč ani jiný testy, jenom sme jim ukazali v kufru 2G který zabavili a sepsali protokol pod kterej sem se podepsal. Teď otázka: co se dá teď očekávat?
Poštou ještě nic nedorazilo a už je to 3 měsíce.
Pokuta v euráších. Začni šetřit do půl roku jí máš ve schránce :(
Hodinář
bylo to na německý straně? tak to bude pokuta. odhadem, ne moc, počítej s 200-400,- € (vím o případu 20jointu plus 3g travy za 900€). 3 měsíce je taková normální doba vyřízení. Pokud nezaplatíš pokutu do měsíce od doručení složenky, a neodvoláš se(odvolat se můžeš tušim nad 300€ nebo tak nějak), naskakujou ti penále 10 až 30,-€ za každej den a to je teprve ta pravá legrace. Jestli se rozhodneš pokutu neplatit, doporučuju se nějakej čas (navždy) Německu vyhnout obloukem, jinak tradá do basy....
eso1111
Hele kámo klidek.My sme jely z holandu a asi v pulce německa nás zastavil černý bavorák(tajní s protidrogového),a první otázka byla odkud jedete?A my samozřejmě že jako sme byli v německu hledat práci a tak .A oni jen mleli dokola holand holand.jak to kua mohli vědět?500 km od holandských hranic?no nic musely sme vystoupit byla total šacovačka,kamarádovy dokonce hleděli i do slipů.No vezly sme u sebe asi 20g hulení,5g haše a 2balení každé po 35g hub.tak nás vyzvali at jedem za nima na stanici,tam si zapsali naše udaje udělali nějaké fotky a vyvedli před stanici.nasedly sme do auta, vyjely z města na dálnici a asi po 2-3kilometrech ta samá situace předjel nás černý bavorák zastavil,tentokrát už baba s chlapem(asi taky kriminálka)a ptají se :odkud jedem a na to my že jedem sice z holandska,ale že nás právě pustily ze stanice z nedalekého města.No vzali vysílačku volali na stanici a tam jim řekli,že nekecáme,tak nás se smíchem pustili.No my spolujezdci sme s toho nic neměly,ale asi po půl roce došel řidiči zákaz na 2 roky do německa.Je to asi 4 roky stará záležitost,tak nevím ja je to ze šenkhenem. Tak pozor na tmavé BMV-čka:jumper:
drash
Super tak to ste mě uklidnili, sem měl trochu naděláno v katích.
Pokuta bude v pohode. Dikes
Pumpos.Negros
Nevim teda kamos dostal 2roky podminku za to ze mel 2ve.g slami....zalezina okresu jelikoz tam kde byl kamarad tak nemaj radi Cechy....!
jestedman
trochu to tu motáte. nezáleží na okresu:) záleží na jednotlivé spolkové zemi. každá má své zákony, které regulují držení a spotřebu ganji. pokud vim tak niedersachsen, který sousedí s holandskem tak má zákony relativně tolerantní, nejlepší to je pro nás v berlíně, kde nedávno tolerovali 30g v kapse. to v bavorsku vás asi postavěj na místě ke zdi. všeobecně bych se vyhejbal katolicko pravicovejm zemím jako je bavorsko, bádensko, hesensko a porýní a cestu s kontrabandem bych doporučil spíš co nejrychleji na východ.
Pumpos.Negros
Pan chtrej...Ale jo mas pravdu! ale jedno vim urcite Nemci nas nemaj radi takze asi tak...
drash
Jeli sme z Amstru po dalnici na Berlin takze to bylo v Dolnim Sasku.
Benga byli v pohode, zadnej hrot.
čím že jste to jeli? jen jestli losujou český spz jako celek, nebo jen "technododávky" :D
Hodinář
citace:
Původní příspěvek od jestedman
trochu to tu motáte. nezáleží na okresu:) záleží na jednotlivé spolkové zemi. každá má své zákony, které regulují držení a spotřebu ganji. pokud vim tak niedersachsen, který sousedí s holandskem tak má zákony relativně tolerantní, nejlepší to je pro nás v berlíně, kde nedávno tolerovali 30g v kapse. to v bavorsku vás asi postavěj na místě ke zdi. všeobecně bych se vyhejbal katolicko pravicovejm zemím jako je bavorsko, bádensko, hesensko a porýní a cestu s kontrabandem bych doporučil spíš co nejrychleji na východ.


ha, můj příspěvek směřoval na Bavorsko. To, že maj, až tak odlišný zákony v jednotlivých oblastech sem netušil.
Jen pro informaci řidič, kterej překročí povolenou normu THC (nevim kolik,ale tolerance, stejně jako u piva, tam je) to má za 750€ plus zákaz půl roku- rok v Německu.
Informace z loňskýho léta
drash
Nastesti sem nemusil mocit, takze zadny testy neprobihaly.
Podezrely sme byli asi proto ze sme se vraceli v pondeli rano kdy se normalne maka a nase auto bylo Opel Zafira takze si spis rikam ze si mysleli ze se tim zivime :)
Benga byli fakt v klidu, jeste sme si pokecali, ani sem nevedel ze se mezitim v CR zmenili zakony.
Pak sme ten zazitek patricne "oslavili" Rigracich :)
je to sice z roku 2005 a zakony se sice trocha upravily,ale podelim se o svou zkusenost.s kamosem nas vychytali na benzince,prohlidka baglu a telesnych proporci na miste.dost potupny,protoze jsme museli do slipu a kolem projizdela auta.nasli uz nevim presne kolik ,ale cca 10g hashishe a kolem 6g travy.okamzitej prevoz na stanici,tam jeste detailnejsi prohlidka tela, vcetne utrob,sepsani protokolu a odchod hlavnim vchodem ven.v ptotokolu jsme museli podepsat,ze souhlasime s trestnim rizenim,bez pritomnosti nasich osob.za mesic prisla pokuta kolem 1000eur.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma